Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Malibutomi #47 üzenetére
én elhiszem.
én nagy heroes fan vagyok, megvettem az 5-öt eredetibe, ugye magyar cég csinálta, bevittem Bp.-en a fejlesztőkhöz aláíratni, gondoltam csak megteszik ezt nekem. erre olyan csaj nyitott ajtót hogy beszarás, tök jól eldumáltunk, nagyon kedves volt, ő valami projektvezető vagy mi volt.nem kicsit meglepődtem, azt hittem vmi titkárnő.
durván jól nézett ki...mint valami modell, magas, szőke, kék szemű, nagy cickókkal.
vele mást is aláírattam vna.
-
Djuree
félisten
válasz
Malibutomi #44 üzenetére
igen, asszam el fog férni a hajómon, szorítok neki helyet mindenképp, majd a 2db csempészett ionfúziós karabéllyokkal teli ládát arrébbtolom!
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #36 üzenetére
Aurorán hol ? Nem is láttam.
Azok nem inkább hűtőventik ? pl a Hornet 2 oldalsó beömlő nyílása is megtévesztő mert azok is hűtőradiátorok. Mondjuk remélem hogy a hűtésre is figyelni kell majd.
-
válasz
Malibutomi #18 üzenetére
-
ASTON117
tag
válasz
Malibutomi #15 üzenetére
Látom nagy fan vagy, én nem értem hogy lehet ennyi pénzt pumpálni egy játékba amiből gyakorlatilag semmi működőképes dolgot nem mutattak be. A Planetary Annihilation kickstartere 2 hónappal korábban indult és csak egy videójuk volt a koncepcióról semmi más, a SC kickstarteres videója meg már a játék motorját használta.
Szóval hogy lehet az hogy amíg a PA már elérte a célját a mostani béta verzióját elnézve és május óta van működőképes verzió a támogatóknak(ha jól tudom), akkor a SC hogy nem tudott előállni egy olyan videóval amibe legalább az alapfunkciók működnek?
A legfrissebb videó amit találtam 1 hónapos és a hangárt mutatja meg és a hajókat. Olyan mintha nem haladnának abszolút, de a pénz folyik az ígéretek halmozódnak. Én örülnék egy ilyen játéknak de ránézésre elég reménytelen a helyzet. -
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi #11 üzenetére
Ne viccelj, én vagyok a keménymag
5 percenként indítom a launchert, van-e új patch..
-
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi #9 üzenetére
Attól még persze az SC lesz a legjobbabb.
-
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi #5 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
Malibutomi #5 üzenetére
az eve online is készül ilyen irányba (is) elmenni.
az pedig azért nem lenne gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Friss trailer a sokak által várt játékból.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Manjaro Linux
- Honda topik
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Parfüm topik
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest