Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz Malibutomi #47 üzenetére
én elhiszem.
én nagy heroes fan vagyok, megvettem az 5-öt eredetibe, ugye magyar cég csinálta, bevittem Bp.-en a fejlesztőkhöz aláíratni, gondoltam csak megteszik ezt nekem. erre olyan csaj nyitott ajtót hogy beszarás, tök jól eldumáltunk, nagyon kedves volt, ő valami projektvezető vagy mi volt. nem kicsit meglepődtem, azt hittem vmi titkárnő. durván jól nézett ki...mint valami modell, magas, szőke, kék szemű, nagy cickókkal. vele mást is aláírattam vna.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Malibutomi #44 üzenetére
igen, asszam el fog férni a hajómon, szorítok neki helyet mindenképp, majd a 2db csempészett ionfúziós karabéllyokkal teli ládát arrébbtolom!
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #36 üzenetére
Aurorán hol ? Nem is láttam.
Azok nem inkább hűtőventik ? pl a Hornet 2 oldalsó beömlő nyílása is megtévesztő mert azok is hűtőradiátorok. Mondjuk remélem hogy a hűtésre is figyelni kell majd.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
nagyúr
válasz Malibutomi #18 üzenetére
-
ASTON117
tag
válasz Malibutomi #15 üzenetére
Látom nagy fan vagy, én nem értem hogy lehet ennyi pénzt pumpálni egy játékba amiből gyakorlatilag semmi működőképes dolgot nem mutattak be. A Planetary Annihilation kickstartere 2 hónappal korábban indult és csak egy videójuk volt a koncepcióról semmi más, a SC kickstarteres videója meg már a játék motorját használta.
Szóval hogy lehet az hogy amíg a PA már elérte a célját a mostani béta verzióját elnézve és május óta van működőképes verzió a támogatóknak(ha jól tudom), akkor a SC hogy nem tudott előállni egy olyan videóval amibe legalább az alapfunkciók működnek?
A legfrissebb videó amit találtam 1 hónapos és a hangárt mutatja meg és a hajókat. Olyan mintha nem haladnának abszolút, de a pénz folyik az ígéretek halmozódnak. Én örülnék egy ilyen játéknak de ránézésre elég reménytelen a helyzet. -
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #11 üzenetére
Ne viccelj, én vagyok a keménymag 5 percenként indítom a launchert, van-e új patch..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #9 üzenetére
Attól még persze az SC lesz a legjobbabb.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #5 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz Malibutomi #5 üzenetére
az eve online is készül ilyen irányba (is) elmenni. az pedig azért nem lenne gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Delta Force (2024)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó digitális fényképezők, objektívek, egyebek számlaadással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest