Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Malibutomi #47 üzenetére
én elhiszem.
én nagy heroes fan vagyok, megvettem az 5-öt eredetibe, ugye magyar cég csinálta, bevittem Bp.-en a fejlesztőkhöz aláíratni, gondoltam csak megteszik ezt nekem. erre olyan csaj nyitott ajtót hogy beszarás, tök jól eldumáltunk, nagyon kedves volt, ő valami projektvezető vagy mi volt.nem kicsit meglepődtem, azt hittem vmi titkárnő.
durván jól nézett ki...mint valami modell, magas, szőke, kék szemű, nagy cickókkal.
vele mást is aláírattam vna.
-
Djuree
félisten
válasz
Malibutomi #44 üzenetére
igen, asszam el fog férni a hajómon, szorítok neki helyet mindenképp, majd a 2db csempészett ionfúziós karabéllyokkal teli ládát arrébbtolom!
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #36 üzenetére
Aurorán hol ? Nem is láttam.
Azok nem inkább hűtőventik ? pl a Hornet 2 oldalsó beömlő nyílása is megtévesztő mert azok is hűtőradiátorok. Mondjuk remélem hogy a hűtésre is figyelni kell majd.
-
dafuq, propellerek helyből felszálláshoz egy űrhajón? minek?
-
válasz
Malibutomi #18 üzenetére
-
Diopapa
addikt
Oh, csak nem Mr Játékfejlesztő személyesen?
Ha vetted volna a fáradtságot és megnézted volna a linkelt videót, ott elmondták, hány részleg dolgozik szerte az amerikai kontinensen szépen szétosztva a munkát. (külön pl hajómodellezés, szerver programozás, külön AI, külön frontend/backend cuccok, bolygótervezés, kikötőtervezés, külön boarding etcetc) Ha Chris Roberts azt mondja, hogy holnapra megépíti RL az Enterprise űrhajót én azt is elhiszem neki.
(meg sztem a community jó része is)
-
Djuree
félisten
sztem ez egy nagy parasztvakítás. lényegében még semmit nem láttunk, amiket eddig mutattak azt bárki összehozza aki ilyen műfajban utazik. majd ha mutatnak vmit akkor hiszek, addig nem, ne legyünk már olyanok mint a birkák.
félreértés ne essék, én is várom és szeretném ha jó lenne, de ez még nagyon semmi ahhoz hogy 1 év múlva kész játék legyen. ha tényleg még csak ennyi van kész és ennyi mindent akarnak bele, az még min. 2 év... -
Szőrös
veterán
ehhm na nem leszek annyira szőrösszívű :
Szóval ez kettő az egyben játék lesz :
Egyrészt lesz egy szóló történet orientált kampány rész amit kb Wing Commander szerűen kell elképzelni.
Másrészt lesz egy multi perzisztens világ része is (vagyis mmo ).
Az előző neve Squadron 42 és az MMO-t hívják Star Citizen-nek.
Talán így már leesik a tantusz hogy miért tart sokáig a munka. -
Volfram42
senior tag
Mondták a fejlesztők, hogy az elején nem lesz valós felszállás, lesz például a földön néhány pont ahova leszáll egy animáció keretében. Ezek Nagyobb városok lesznek. És a legtöbb bolygón ilyen lesz. Majd a megjelenés után tervbe van véve a valós légköri felszállás, akár harc, de az nagyon távoli és nem akarják túlvállalni magukat ezért nem lesz benne az indulásnál. Több, mint száz bolygóval akarnak kezdeni, én nem is várom el, hogy mindet modellezzék le a saját légkörével, gravitációjával.
-
ASTON117
tag
válasz
cskamacska #21 üzenetére
Az azért került annyiba mert a kickstarteresek annyit fizettek az alfa hozzáférésért és nem akartak kiszúrni velük teljesen korrekt magatartás.
Mellesleg az működik rendesen úgy ahogy mondták és legalább elfut egy átlag gépen igaz hogy tényleg ronda. -
ASTON117
tag
Megnéztem a videókat nem végig mindet a livestreamet lassan végigtekergettem, felmentem a hivatalos weboldalra és megnéztem a videókat és a leírásokat, még mindig ott tartok hogy ezt hogy oldják meg és ránézésre ezt ők se tudják mert a dogfight modul standalone lesz ha jól értem nem a hangárból fogsz kirepülni a hajóddal hanem spawnolni fogsz a pályán ami gondolom limitált méretű lesz.
Ígéret skálán tényleg sokkal nagyobb játék de a megvalósításról még mindig nem tudni semmit. Valahogy a kormányprogramokra emlékeztet(nem politizálás mert ott a többes szám)
-
ASTON117
tag
Bővebben?
Szerk.: A planetary kickstartere 2 hónappal korábban indult mint a star citizené szóval nem úgy értettem hogy most augusztusba indult, és hogy elérte a célját úgy értem hogy van benne bolygó rombolás aszteroidával és bolygók közti harc teljesen 3d-s környezetben. A Star citizen meg mutatott pár modellt és hogy tudsz benne menni. Nem mutatták hogy zajlik a hangárból kirepülés valós időben, és a harc a játékos szemszögéből hogy lesz töltőképernyő, tényleg méretarányosak lesznek a bolygók be lehet e utazni vagy lesz egy animáció hogy felszáll és elhagyja a légkört és még egy ahogy visszaszáll hogy mozogsz naprendszerek közt, mennyire utazható be a naprendszer stb stb stb....Nagy kérdések de a legnagyobb kérdés hogy megtudják e oldani technikailag. -
Malibutomi
nagyúr
Maradjunk annyiban tömören, hogy a két game között van egy egymilliós scale szorzó. A többire azt tudom mondani, hogy úgy egy hét olvasással már felszippanthatsz annyi infot, hogy nagyjából átlásd mi készül.
Addig:
Star Citizen összefoglalóEgy válasz miért költ rá valaki
Egyébként a legalapabb 35$-os plegde-el is megkapod a játékot, alfa-beta hozzáférést, nem kell sokat költeni.
Jó mozizást...
-
ASTON117
tag
válasz
Malibutomi #15 üzenetére
Látom nagy fan vagy, én nem értem hogy lehet ennyi pénzt pumpálni egy játékba amiből gyakorlatilag semmi működőképes dolgot nem mutattak be. A Planetary Annihilation kickstartere 2 hónappal korábban indult és csak egy videójuk volt a koncepcióról semmi más, a SC kickstarteres videója meg már a játék motorját használta.
Szóval hogy lehet az hogy amíg a PA már elérte a célját a mostani béta verzióját elnézve és május óta van működőképes verzió a támogatóknak(ha jól tudom), akkor a SC hogy nem tudott előállni egy olyan videóval amibe legalább az alapfunkciók működnek?
A legfrissebb videó amit találtam 1 hónapos és a hangárt mutatja meg és a hajókat. Olyan mintha nem haladnának abszolút, de a pénz folyik az ígéretek halmozódnak. Én örülnék egy ilyen játéknak de ránézésre elég reménytelen a helyzet. -
ASTON117
tag
Van ebből a játékból olyan videó ami bemutatja hogy működik azaz főmenüből játékba és ott mondjuk űrállomásból harcba megy, aztán át egy másik állomásra ott hogy megy kereskedés ilyenek? Én csak egy űrcsatát találtam aminek se eleje se vége, és egy hangár bemutatót.
-
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi #11 üzenetére
Ne viccelj, én vagyok a keménymag
5 percenként indítom a launchert, van-e új patch..
-
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi #9 üzenetére
Attól még persze az SC lesz a legjobbabb.
-
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi #5 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
Malibutomi #5 üzenetére
az eve online is készül ilyen irányba (is) elmenni.
az pedig azért nem lenne gyenge.
-
zsoltti
senior tag
Ez igen ronda egy ürhajó.
-
Djuree
félisten
ha megjelenik igen. vagy ez is kudarcba fullad mint ezer más ilyen projekt, ami egyszer meg akart jelenni, de túl sokáig vártak vele és addigra jobbak jöttek ki...
2014 végéből jó esetben lesz 2015 közepe, addig meg még mi minden jön ki... -
Televan74
nagyúr
Nem semmi játék lesz. Érdemes rá várni.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Friss trailer a sokak által várt játékból.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Advance Paris A12 Classic erősitő!!! Mobil: +36 30 999 6609 ( Csere köszönöm most nem!!!)
- Iphone 15 pro 128gb,karcmentes,full tartozék,3 év garis,plussz tartozékokkal
- ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy Tab S10 FE, S10 FE+, S9 FE, S9, S9+, S9 Ultra ,S10+ , Tab S10 Ultra
- PNY GeForce RTX 4070 12GB VERTO Dual Fan videokártya,hibátlan működéssel,tesztekkel!
- 10/25G hálókártyák, DAC kábelek, SFP+ modulok, optikai kábelek, Fibre Channel kártyák
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest