Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz Malibutomi #47 üzenetére
én elhiszem.
én nagy heroes fan vagyok, megvettem az 5-öt eredetibe, ugye magyar cég csinálta, bevittem Bp.-en a fejlesztőkhöz aláíratni, gondoltam csak megteszik ezt nekem. erre olyan csaj nyitott ajtót hogy beszarás, tök jól eldumáltunk, nagyon kedves volt, ő valami projektvezető vagy mi volt. nem kicsit meglepődtem, azt hittem vmi titkárnő. durván jól nézett ki...mint valami modell, magas, szőke, kék szemű, nagy cickókkal. vele mást is aláírattam vna.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Malibutomi #44 üzenetére
igen, asszam el fog férni a hajómon, szorítok neki helyet mindenképp, majd a 2db csempészett ionfúziós karabéllyokkal teli ládát arrébbtolom!
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Diopapa
addikt
"Aurorán hol ? Nem is láttam."
A szárnyán, csak fedett, úgy nyílik ki. Ha megnézed az Aurora LN videót, akkor láthatod induláskor.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Szőrös
veterán
Mert jól néz ki
Egyébként a legtöbb gép felszíni repülésre is alkalmas. Ott meg van mit fújni bár jó ideig nem lehet úgy használni őket.
Az mondjuk tényleg fura lenne ha azokat használnák "lifterként".[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #36 üzenetére
Aurorán hol ? Nem is láttam.
Azok nem inkább hűtőventik ? pl a Hornet 2 oldalsó beömlő nyílása is megtévesztő mert azok is hűtőradiátorok. Mondjuk remélem hogy a hűtésre is figyelni kell majd.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
nagyúr
dafuq, propellerek helyből felszálláshoz egy űrhajón? minek?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Malibutomi #18 üzenetére
-
Diopapa
addikt
Oh, csak nem Mr Játékfejlesztő személyesen? Ha vetted volna a fáradtságot és megnézted volna a linkelt videót, ott elmondták, hány részleg dolgozik szerte az amerikai kontinensen szépen szétosztva a munkát. (külön pl hajómodellezés, szerver programozás, külön AI, külön frontend/backend cuccok, bolygótervezés, kikötőtervezés, külön boarding etcetc) Ha Chris Roberts azt mondja, hogy holnapra megépíti RL az Enterprise űrhajót én azt is elhiszem neki. (meg sztem a community jó része is)
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Djuree
félisten
sztem ez egy nagy parasztvakítás. lényegében még semmit nem láttunk, amiket eddig mutattak azt bárki összehozza aki ilyen műfajban utazik. majd ha mutatnak vmit akkor hiszek, addig nem, ne legyünk már olyanok mint a birkák.
félreértés ne essék, én is várom és szeretném ha jó lenne, de ez még nagyon semmi ahhoz hogy 1 év múlva kész játék legyen. ha tényleg még csak ennyi van kész és ennyi mindent akarnak bele, az még min. 2 év...[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
ehhm na nem leszek annyira szőrösszívű :
Szóval ez kettő az egyben játék lesz :
Egyrészt lesz egy szóló történet orientált kampány rész amit kb Wing Commander szerűen kell elképzelni.
Másrészt lesz egy multi perzisztens világ része is (vagyis mmo ).
Az előző neve Squadron 42 és az MMO-t hívják Star Citizen-nek.
Talán így már leesik a tantusz hogy miért tart sokáig a munka.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Volfram42
senior tag
Mondták a fejlesztők, hogy az elején nem lesz valós felszállás, lesz például a földön néhány pont ahova leszáll egy animáció keretében. Ezek Nagyobb városok lesznek. És a legtöbb bolygón ilyen lesz. Majd a megjelenés után tervbe van véve a valós légköri felszállás, akár harc, de az nagyon távoli és nem akarják túlvállalni magukat ezért nem lesz benne az indulásnál. Több, mint száz bolygóval akarnak kezdeni, én nem is várom el, hogy mindet modellezzék le a saját légkörével, gravitációjával.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
ASTON117
tag
válasz cskamacska #21 üzenetére
Az azért került annyiba mert a kickstarteresek annyit fizettek az alfa hozzáférésért és nem akartak kiszúrni velük teljesen korrekt magatartás.
Mellesleg az működik rendesen úgy ahogy mondták és legalább elfut egy átlag gépen igaz hogy tényleg ronda.[ Szerkesztve ]
-
ASTON117
tag
Megnéztem a videókat nem végig mindet a livestreamet lassan végigtekergettem, felmentem a hivatalos weboldalra és megnéztem a videókat és a leírásokat, még mindig ott tartok hogy ezt hogy oldják meg és ránézésre ezt ők se tudják mert a dogfight modul standalone lesz ha jól értem nem a hangárból fogsz kirepülni a hajóddal hanem spawnolni fogsz a pályán ami gondolom limitált méretű lesz.
Ígéret skálán tényleg sokkal nagyobb játék de a megvalósításról még mindig nem tudni semmit. Valahogy a kormányprogramokra emlékeztet(nem politizálás mert ott a többes szám )[ Szerkesztve ]
-
ASTON117
tag
Bővebben?
Szerk.: A planetary kickstartere 2 hónappal korábban indult mint a star citizené szóval nem úgy értettem hogy most augusztusba indult, és hogy elérte a célját úgy értem hogy van benne bolygó rombolás aszteroidával és bolygók közti harc teljesen 3d-s környezetben. A Star citizen meg mutatott pár modellt és hogy tudsz benne menni. Nem mutatták hogy zajlik a hangárból kirepülés valós időben, és a harc a játékos szemszögéből hogy lesz töltőképernyő, tényleg méretarányosak lesznek a bolygók be lehet e utazni vagy lesz egy animáció hogy felszáll és elhagyja a légkört és még egy ahogy visszaszáll hogy mozogsz naprendszerek közt, mennyire utazható be a naprendszer stb stb stb....Nagy kérdések de a legnagyobb kérdés hogy megtudják e oldani technikailag. -
Malibutomi
nagyúr
Maradjunk annyiban tömören, hogy a két game között van egy egymilliós scale szorzó. A többire azt tudom mondani, hogy úgy egy hét olvasással már felszippanthatsz annyi infot, hogy nagyjából átlásd mi készül.
Addig:
Star Citizen összefoglalóEgy válasz miért költ rá valaki
Egyébként a legalapabb 35$-os plegde-el is megkapod a játékot, alfa-beta hozzáférést, nem kell sokat költeni.
Jó mozizást...
-
ASTON117
tag
válasz Malibutomi #15 üzenetére
Látom nagy fan vagy, én nem értem hogy lehet ennyi pénzt pumpálni egy játékba amiből gyakorlatilag semmi működőképes dolgot nem mutattak be. A Planetary Annihilation kickstartere 2 hónappal korábban indult és csak egy videójuk volt a koncepcióról semmi más, a SC kickstarteres videója meg már a játék motorját használta.
Szóval hogy lehet az hogy amíg a PA már elérte a célját a mostani béta verzióját elnézve és május óta van működőképes verzió a támogatóknak(ha jól tudom), akkor a SC hogy nem tudott előállni egy olyan videóval amibe legalább az alapfunkciók működnek?
A legfrissebb videó amit találtam 1 hónapos és a hangárt mutatja meg és a hajókat. Olyan mintha nem haladnának abszolút, de a pénz folyik az ígéretek halmozódnak. Én örülnék egy ilyen játéknak de ránézésre elég reménytelen a helyzet. -
ASTON117
tag
Van ebből a játékból olyan videó ami bemutatja hogy működik azaz főmenüből játékba és ott mondjuk űrállomásból harcba megy, aztán át egy másik állomásra ott hogy megy kereskedés ilyenek? Én csak egy űrcsatát találtam aminek se eleje se vége, és egy hangár bemutatót.
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #11 üzenetére
Ne viccelj, én vagyok a keménymag 5 percenként indítom a launchert, van-e új patch..
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #9 üzenetére
Attól még persze az SC lesz a legjobbabb.
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #5 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz Malibutomi #5 üzenetére
az eve online is készül ilyen irányba (is) elmenni. az pedig azért nem lenne gyenge.
-
zsoltti
senior tag
Ez igen ronda egy ürhajó.
-
Djuree
félisten
ha megjelenik igen. vagy ez is kudarcba fullad mint ezer más ilyen projekt, ami egyszer meg akart jelenni, de túl sokáig vártak vele és addigra jobbak jöttek ki...
2014 végéből jó esetben lesz 2015 közepe, addig meg még mi minden jön ki...[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Nem semmi játék lesz. Érdemes rá várni.
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest