Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kayman
senior tag
Bent az új lap, proci, vga és ram.
Direkt emiatt felfrissítettem a gépem és már otthon az FF kormány is.Már csak idő kéne ki is próbálni.
HyperTransport az úr!
-
nap
addikt
Nyilvan rajottek, hogy az elozo nfs reszek nem lettek tul fenyesek, es mar nem adjak el automatikusan a kovetkezo reszt. Szoval reklamozni kell kemenyen. Egy reklamnak porgosnek kell lennie, dinamikus hanggal, kulonben a kutya sem veszi eszre.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
fagy53
nagyúr
Kár, hogy éppen a Silverstone pálya előnyeiből és hátrányaiból nem látni semmit. Összevágott pályarészletek, különböző nézetből az autók és kész...
Legalább egyszer egyirányban végigmentek volna egyedül, de versenytempóban hibátlanul.
A SHIFT driftje közelebb áll a valósághoz, a GRiD-hez szokott drift reflexek itt nem jönnek be. -
BiP
nagyúr
Piacon lévő terméket már miért ne lehetne reklámozni? Nem mindenki vette még meg/játszotta még végig.
-
Tituka
senior tag
nagyon jó
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Zamasun
aktív tag
Eszméletlenül eltalált játék lett, rég élveztem ennyire egy autós játékot. A drift részt kihagyhatták volna, vérszegény lett. Az összes többi dolog fantasztikusan jó lett.
-
- = Zk = -
félisten
mert mért ne?
Nah ebben egyértek veled...Persze a vélemények megoszlanak, kinek melyik verzió volt az utolsó "szimpatikus" NFS.....Részemről a Carbon!
De az Undercover eléggé, khmm...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sagesz93
addikt
válasz - = Zk = - #4 üzenetére
Hát ha te is furának találod, mér kötsz bele az én mondandómba?
De azért biztos jobban fogy mint az ezelötti 2 rész. -
- = Zk = -
félisten
Régebb óta rontom a PH!-s levegőt, mint Te, úgyhogy több tiszteletet!
Nem, nemhiszem, hogy ettől...De nekemis fura, hogy kiadnak videót a játék majd 1 hónapos megjelenése után... Lehet nem "úgy" fogy, ahogy szeretnék....?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sagesz93
addikt
válasz - = Zk = - #2 üzenetére
Te már megint rontod a levegőt?
Most szerinted ettől a videotól fognak megugrani az eladások? -
- = Zk = -
félisten
Te semminek nem tudsz örülni?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sagesz93
addikt
Az most miért jó hogy már megjelent a játék és még adnak ki videót?
Eztnemértem
Amúgy a pálya jó a játékban, harmadik kedvenc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest