Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
intuicio #3649 üzenetére
Szerecsére távirányító problémáim nem voltak, wifivel meg nem is próbálkoztam, LAN-al használom.
Gratu a TV-hez! Nekem is 65" van, egy Hisense U8QF. Én is imádom a DV képét! Most épp projektor kiépítésben vagyok. 120"-ra szerenék vetíteni, csak még egyelőre nincs vászon sem (kinézve már kivan), ill. a projektorral is van némi gondom. Külföldön találtam marha olcsón egy régi Infocus fullHD gépet, ami az eladó elmondása szerint lámpacserére szorul, néha nem indul el a gép. Elküldtem batyo-nak, a projektormágusnak, és sajna alaplap hibás, menthetetlen. De az eladó marha korrekt volt, volt neki egy JVC X30-as gépe, ingyen elküldte nekem. Sajna az sem hibátlan, a HDMI hibás, RCA működik. Úgyhogy most ez úton van batyo-hoz, és bízom benne, hogy javítható. AKkor lesz egy szuper kis házimozi vetítőm
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat alaposan felújította a 2015-ben még játékkonzolnak szánt rendszert, ma már inkább multimédiás eszközként tekint rá a cég.
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest