-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Good_boy
kezdő
válasz JockeyEwing #393 üzenetére
Ez csak tipp, de lehet azért, mert minden mobil képes segélyhívásra akkor is, ha nincsen benne simkártya, vagy le van tiltva, lezárva. Szóval elvileg így is fent lóg a hálózaton, hogy nem használod. De ismétlem, ez csak tipp.
-
Good_boy
kezdő
válasz JockeyEwing #352 üzenetére
Az S3 fórumban egy mókus azt csinálta, hogy nagyobb szíjat tett rá úgy, hogy bereszelt a csatlakozási ponton. Még jól is nézett ki. Neked csak 0,5 mm-t kell bereszelni a szíjon.
-
Good_boy
kezdő
válasz kakuk.tamas #114 üzenetére
Egyébként én is így gondoltam, de nemrég rájöttem, hogy ez nem így van . Van 10 órám (nem okos) és 7 szögletes. És ezt eddig nem is vettem észre. Ebből egy a kör alakú Samsung okos.
-
Good_boy
kezdő
válasz szilasz007 #92 üzenetére
Ja, nem vettem támadásnak és én is úgy gondolom, hogy mindenki másra használja. Arra, amire neki kell .
Ezt a szolgáltatást nem csak a Samsung telefonok tudják? Azoknál is be kell kapcsolni külön a speciális funkciók/hívás és üzenet más eszközön funkciót. Alapból tehát hiába vagy fent wifin, az nem jelent szolgáltatás továbbítást. Valahogy így emlékszem a dologra.
-
Good_boy
kezdő
válasz szilasz007 #86 üzenetére
Azért volt csak furcsa nekem, mert az S3 Frontierem azt hiszem tud kihangosítva zenélni, de soha nem jutott eszembe. Eleve, ha ott a telefon, akkor nem egy olyan kis hangszórón hallgatnám. Nekem ez olyan, mint órán játszani vagy fényképet nézegetni. Ha meg csak óra van nálam, akkor mi a biztosíték, hogy pont az az egy zene van az órán, amit meg akarok mutatni valakinek? Vagy egyáltalán egy fürdőben miért nem fürdök az óra nyomkodása helyett?
Szóval nekem sok a kérdés ezzel kapcsolatban. Főleg annak tudatában, hogy az senkit nem zavar, hogy ha télen be van öltözve sapka, sál kesztyű, füles a fülben, hívást indítana óráról, mert kesztyűben is lehet, de nem tudja kiválasztani, hogy melyik simkártyáról indítsa a hávást, mert csak az alapértelmezett simről lehet tárcsázni. Ezt valahogy relevánsabb fícsörnek tartom a DAC, FlAC, meg 100 000 Forint alatt nem lehet normális fülest kapni, “én audiofil vagyok és csak 400 000 Forintos ZX2 Walkman készüléken hallgatok zenét” korában. -
Good_boy
kezdő
válasz szilasz007 #32 üzenetére
Milyen esetekben hallgat valaki óra hangszóróján zenét? Ezt hogyan kell elképzelni?
-
Good_boy
kezdő
Bár nekem nincs sok háeszem, még távol ülök a vének tanácsa tábortüzénél, de szerintem nem veled van a baj. Szerintem is tűrhetetlen ez a helyzet. Adnák gyártási árban és írnák rá, hogy Béta. És máris nincs átverve az ember. Szerintem sokan szívesen használnák úgy is. De ez, hogy bétateszter az ember és még annyiért is adják, mint egy működő Applewatch-ot, az durva. Főleg, ha valaki nem jár utána, hanem csak bemegy a boltba és szeretne egy aktuális csúcsterméket. Ott lesz majd meglepetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 8 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 85%/p3979