Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
karicsek
aktív tag
Nálam csak a vasárnapok pirosak, a többi nap fehér.(sötét háttér) Fehér háttárnél ugyanaz, csak fekete színű számokkal. Semmi ünnepnap megjelölés.
-
karicsek
aktív tag
válasz
timirosicka #53764 üzenetére
Nálam ugyanez a hiba van. Nagyon sokszor képtelen élesíteni a képet, pedig előtte nem volt.
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok. Tmobilon a volte kijelzi magát,ha aktiválva van? S8
sima, 9.0 szoftverrel.
DBT raktuk, két hete. Amúgy a telefon független, de tmobil kártyás.[ Szerkesztve ]
-
karicsek
aktív tag
válasz
thedarkfox #51005 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, valóban az okozta nálam is.
Üdv -
karicsek
aktív tag
Felraktam én is a pie 9.0 t. Azt vettem észre hogy híváskor villog a hívott vagy fogadott fél telefonszáma. Másnak nincs ilyen hiba vagy csak nálam ilyen hogy home csc vel raktam fel?
-
karicsek
aktív tag
Rádugtam smart switch-re a telefonom (xeh) és felajánlotta a frissítést, még magán a telefonon azt írta nincs új.
Az a ar emoji hol van?[ Szerkesztve ]
-
karicsek
aktív tag
válasz
vinczetibor #43702 üzenetére
Ez nem az AOD. Próbáld ki, hogy kiteszed a telefont, majd sötét képernyőnyél megnyomod a home gombot és utána rányomsz az órára. Ugyanaz fog történni.
-
karicsek
aktív tag
Megjavult a galaxy apps és a háttérképek beállítása is.Pedig nem csináltam semmit, már úgy értve, hogy közbe nem tettem fel semmi frissítést, vagy bármit.
-
karicsek
aktív tag
Sajnos nálam is hibát dob a galaxy apps
-
karicsek
aktív tag
Szerintem nagyon sokan csak a samsung, szervizes háttere miatt vásároltak samsung premium készülékeket, mint ahogy én is.
Mert azért azt tudjuk, hogy a samsung premium telefonjai is szeretnek elromlani. Nekem vidéki lakónak kimondottan jó volt, hogy elvitték a rossz készüléket, kaptam csere telefont, majd pár nap múlva visszajött a megjavított telefon, mindeközben nekem semmi mással nem kellett foglalkoznom. Nem kellett szabadságot kivennem, ha javíttatásról volt szó.
Személy szerint sajnálom, hogy a samsung ezt elveszi a vásárlóktól. -
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Toyota navihoz használ valaki mirrorlink-et. Nekem sehogy se sikerül csatlakozni.
Egyedül az LG Mirrordrive-ot lehetett látni a navi kijelzőjén, de az meg nem indult el, hogy csak az lg mirror képes mobiljával megy. -
karicsek
aktív tag
válasz
#67656192 #29690 üzenetére
Ez addig rendben van, hogy a postás megvárja még kinyitom a csomagot, de előtte ki kell fizetnem.
Ha probléma van , akkor a postás, mint tanú jegyzőkönyvet vesz fel, de a pénzt nem adja vissza és a terméket sem szállítja vissza. Ez saját tapasztalat. A postás csak közvetítő, neki nincs joga az ellenértéket visszaadni. -
-
karicsek
aktív tag
A bekapcsolt AOD, ha zsebbe van 1 perc után elhalványul, majd fél perc után (kb) kikapcs.
Ha újra fény éri, bekapcsol.
Pontosítok: lemértem többször - az idő: 10 másodperc után elhalványul, majd az 50. másodpercben kikapcsol.
Az egyperces, az a legelső mérés volt számolással, nem órával.[ Szerkesztve ]
-
karicsek
aktív tag
Én is frissítettem az AOD-t, de lefagyott tőle, úgy. hogy maradt az eredeti. (2.7.20.2)
-
karicsek
aktív tag
Sziaszto.
Azt vettem észre, hogy a youtube videókat csak full hd ban játsza le, nem tudom 4k ra állítani.
Mit kell vele tenni, hogy 4 k lejátsza?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- További aktív témák...