Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
alasoh
aktív tag
válasz
eliterob #21541 üzenetére
Beállítások->alkalmazások->onedrive->tárhely->adatok törlése.
Én javaslok utána egy kényszerleállítás-t is. (Mármint az onedrive kényszerleállítását) Utána újra elindítod az alkalmazást és fel fogja ajánlani a 100 GB-ot. De csak akkor ha rányomsz a fényképek feltöltésére. (Utána ezt ki tudod kapcsolni az alkalmazáson belül)
Működik a folyamat. Most csináltam végig. -
kengyel
nagyúr
válasz
eliterob #20913 üzenetére
Én simán szoktam oda feltölteni, de a képekhez inkább a Google fotókat használom. Igaz hogy ront a minőségén egy kicsit, de korlátlan a tárhelye, és könnyebb az egész művelete. Én a Drive-on plusz helyet nem vettem, hagytam az alapon. Ha csak a fotókat akarod menteni, feltölteni, én ezt az oldalt ajánlom. Nem ront a minőségén, és ide lehet ám pakolni.
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz
eliterob #12628 üzenetére
Szia!
Úgy hívják, hogy Lines Free. De ha csak a kerettel van gondod, akkor szerintem azt ki lehet kapcsolni. Legalább is emlékszem valami beállításra ami erre utalt.
Beállítások -> Kijelző -> Ikon háttér itt nézd meg mi közül tudsz választani.
Szia!
Amikor beállítom a wave-t mint háttérkép megkérdezi, hol szeretném aktívvá tenni. Van olyan opció, hogy csak a kezdőképernyőn. Viszont az infinity kapcsán több google találatot is kaptam arra, hogy nem lehet csak az aod-ra beállítani :S
Egyébként én ezt az infinity háttérképet még nem is láttam
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
eliterob #11697 üzenetére
Én azt csinálom, hogy minden nevet egy mezőbe (vezetéknév) írok be, így sosem lesz gond a sorrenddel. Se telefonon, se autóban, sehol. Mert vagy jól írom be, de akkor normál nézet szerint "külföldiesen" fordítva látom, vagy megfordítom a nézetet, de akkor vesszőt tesz a vezetéknév után, vagy fordítva írom be a nevet, az meg béna. Ezért én már elég régen úgy döntöttem, hogy nem bohóckodom ezzel, megy a komplett név egy mezőbe, oszt jónapot!
[ Szerkesztve ]
-
-
sgeza
veterán
válasz
eliterob #10744 üzenetére
Előbb javaslom, hogy az előző viberedből mentsd fel a csevegésed a drive-ra, különben el fogod veszíteni mindet! Illetve a viber/media/user photos vagy videos mappákat is másold ki!
Utána nem tudom, hogy tudna megjavulni az új. Töröld le mégegyszer, töröld a belső tárhelyről a viber mappát, és kezdd újra a telepítést!
Utána másold be ide az előbb mentett képeket, videókat, illetve a viber alkalmazásban válaszd a visszaállítást![ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- További aktív témák...