Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
válasz pepe792 #16468 üzenetére
Ez ugye nem az s22u, snap 8gen1 display 6.6 (vs exynos +display 6.8) 5 óra sot esetén még 71% akku idő maradt. Az s22u ennek a közelében sincs. Ha valaki el akarná adni , rossz hírem van , jelenleg a 250e a plafon , nincs e felett fizetőképes kereslet a készülékre.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
vectras
tag
Egy ismerősöm jelezte pár napja hogy ha megválok tőle őt érdekli. Életemben nem buktam még telón ekkorát 1 hónap alatt de ennek igy semmi értelme. Már mindent visszavettem, kikapcsoltam és így is necces a nap. Ha rendesen használom mint az előző samumat 3 óra Sot az kevés
[ Szerkesztve ]
-
vectras
tag
-
FingR86
őstag
válasz vectras #16493 üzenetére
és mi van, ha mondjuk olyan frissítés történt az alkalmazásban (maxhz), amit csak a gyári (fejlesztői beállításos) mérő tud lekövetni de az app mérője meg nem?
Végül is mindkét mérő alkalmazás (maxhz, fps meter) tribalfs féle, lehet nem lett még hozzá igazítva engem csak az bizonytalanít el, hogy honnan szedné a fejlesztői beállítás mérő hogy már rég 24hz-en van a kijelző miközben még egyáltalán nem? -
FingR86
őstag
válasz vectras #16491 üzenetére
nálam jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy a status bar-on csak akkor esik le 96-ról 24-re, amikor a képernyő félhomályba megy, az meg kb 20 másodperc - ha a képernyő időkorlátnak 30 van beállítva. Vmi nem kerek az biztos
de pár frissítéssel ezelőttig ez tuti nem így működött (maxhz), mert amikor megvettem az appot akkor pár napig be volt kapcsolva a status bar-on a kijelzés és ennyire tuti nem volt lassú. 1000% be kellene írni xda-ra, vagy szétnézni hátha másnak is szemet szúrt már a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
vectras
tag
válasz gyuri81 #16489 üzenetére
Kifutottam a szerkböl. Megnéztem több appot is és mind többet mutat mint a gyári. Nekem olyan érzésem van hogy itt a hiba nem úgy működik gyárilag a kezelés mint ahogy kellene. Nem elég agresszív. Lehet de csak elméletben ha rendesen csinálná a dolgát jobb lenne a sot is
-
vectras
tag
Lehet már kérdeztem akkor bocsi a max hz appban ami monitorozza a frissítést és ami gyárilag van a telón melyik a pontosabb? Nem ugyan úgy mutatják
-
Tybike81
őstag
Nincs meg....
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
axlfsi
veterán
-
TODI1111
veterán
válasz guriga1234 #16472 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz guriga1234 #16472 üzenetére
Ha precizitásra törekszem, akkor nem ezt használom, viszont ha számít az idő és nem ps minőség a prioritás, akkor egyértelműen.
Akinek meg frissült a one ui, de nem rendelkezik s-pennel, ott meg ragozni sem kell miért jó feature.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
TODI1111
veterán
válasz vectras #16467 üzenetére
Akkor egy kis segítség (képes útmutató). Miután S e t h fórumtárs megadta a kezdő lépést így néz ki a dolog.
Megnyitod a képet amiből ki akarsz vágni valamit. Itt kiválasztod, hogy képként mentsen.
Miután ez megvan, megnyitod azt a képet amibe be szeretnéd illeszteni és rányomsz a szerkesztésre.
Következő lépések képekben
A negyedik lépésnél a plusz jel után kiválasztod a galériából a már képként elmentett "tárgyat". Amikor ez megvan mész tovább.
Miután rányomsz a készre már szerkesztheted is.
-
-
FingR86
őstag
az miért lehet, hogy több olyan apk-bol telepített alkalmazás sem indul el a telefonon ami másik két telefonon simán működik? csak simán osszeomlik első indítanal és gyorsitotar ürítést ajánlgat csak. Manuálisan megadva az engedélyeket sem változik a helyzet.
-
drzsoo1
aktív tag
A Samsung energiagazdálkodásával kapcsolatos agályaim új értelmet nyertek, a 6.5 óra SOT-tal elégedettnek kellene lennem, de tényleg?
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
S e t h
nagyúr
-
Topikgazda
Most látom, hogy a Yettel elérhetővé tette a VoWifi hívást. Próbáltátok már?
Régebben elég komoly problémát okozott, ha véletlenül bekapcsolva maradt. Konkrétan nem volt hívható a telefon.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
CP111
tag
válasz TomPack #16439 üzenetére
Problémák inkább esimmel vannak. Nem kiforrott még a technika.
Fizikai simem volt mindig is. Most sincs semmi gond Yettel+S22 ultra kombóval.Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
Kleroo
veterán
Csak most tűnt fel, vagy tényleg újdonság, hogy speckó üzemmódoknál is van éjszakai mód?
Imádom hogy a 108MP-es módban, illetve portré módban is van. Gigalike.
Már csak 1-2 nyalánkság kéne a 108as módba, és etalonjó lenne.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
drzsoo1
aktív tag
válasz vectras #16420 üzenetére
Az szerintem kevés , nekem teljesen feltöltött állapotban 4850mAh volt , 1 évesen.
-
CP111
tag
-
Bundy203
csendes tag
Helló
Másnál fordult már elő,hogy ha hívnak lefagy a telefon majd ujraindul? Heti 1x elszökött fordulni.Hala
-
addikt
válasz Ferenczi Áko #16418 üzenetére
Troll
A VoLTE aktív, lekérdeztem a Telekomtól, csak az opció nincs ott (nem igazán zavar, nem szoktam kapcsolgatni). Mondjuk nálam eSIM van, attól is függhet...
Btw korábban a hiba alatt a még be nem foltozott sérülékenységet értettem, nem az opció megjelenítési bugot.
-
spider23
aktív tag
válasz MikeWazowski #16407 üzenetére
Igen a legújabb. Nekem nem tűnt el. Igaz vissza mentem SEK re frissítés után, nem tudom hogy azzal összefüggésben lenne e.
-
MikeWazowski
veterán
válasz polonic #16419 üzenetére
Igen ez lehet, valszeg a hívás rögzítés miatt állították át és ott a maradt ez az opció. Mindegy, igazából nincs jelentősége számomra, lényeg hogy van net hívás közbe, innen már nem érdekes annyira nekem.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
hanti
senior tag
válasz MikeWazowski #16417 üzenetére
Úgy, hogy beragadt, sajnos előfordulhat! A frissítés után le szoktam szedni a Google Play-rendszerfrissités frissítéseit, hogy tisztan felmenjen a legújabb. Most az történt hogy eltünt a frissítési lehetőség és maradt az eredeti beépített, nem tudtam sehogy frissíteni. A megoldás a Google Play adattörlése volt, rögtön elkezdte letölteni a legújabbat és helyreált a frissítési lehetőség is! Bármi eltünhet és visszajöhet, ez van!
-
vectras
tag
Fura kérdésem van de feltöltött állapotban hány mAh-nek kellene lenni az aksiban? Nekem csak 4520
-
polonic
félisten
válasz MikeWazowski #16417 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
Frissítés után változott a toll szaga valamilyen irányba?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
MikeWazowski
veterán
válasz polonic #16415 üzenetére
Olvastam, de látod, két embernek van most is kapcsoló áprilisi frissítés után.... Telekomnal. Akkor itt meg is dőlt amit írtál. Nem tudom hogy akkor hogy lehet h maradt valakinél...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
lazsosz
tag
válasz MikeWazowski #16414 üzenetére
Úgy legyen!
-
polonic
félisten
válasz MikeWazowski #16414 üzenetére
Az S22+ topikba már beírtam. Így csak bemásolom onnan.
Ez a megérzésem ezzel kapcsolatban:Ez nem hiba szerintem.
Inkább konfiguráció, Telekom kérte. Legyen alapértelmezett a VoLTE és ne legyen kapcsolható. Úgy sincs már 3G hálózatuk és ne a 2G-n menjen már a hívás. Mert ha el tudják azt érni, hogy ne legyen 2G hívás, akkor le lehetne kapcsolni a CS core-t, az MSS-t, elég csak a PS core.
Persze a tévedés jogát fenntartom. -
Topikgazda
Esetleg más hibát vagy javítást nem vettetek észre?
A készenléti fogyasztás változott valamilyen irányba? ( remélem nem lett rosszabb)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
nggabi
félisten
válasz MikeWazowski #16407 üzenetére
április és van kapcsoló is meg megy is a volte
"szenyor dzsíííí"
-
spider23
aktív tag
Itt is maradt a Volte kapcsoló frissítés után. (Telekom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest