Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
-
gjoco1
addikt
válasz vectras #19874 üzenetére
Uh . .
Ennyire kiábrándultál ?
S2 / S 3LTE től a Note 8 on át ( Note 9-Note 10 + - Note 20 U ) idáig igazán egyikkel sem volt gondom . ( másod telefonnak szintén Samu , majd végig a Rendmi vonalon . De az is Samsung lett végül . A55 5G )
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
senior tag
válasz vectras #19203 üzenetére
fhd+, 96hz, aod egesz nap, 2sim 50-50wifi 4g/5g, 2-3ora bt+ vanced, meta szarokkal, majdminden debloatolva. ez a teteje vegyes hasznalat mellett, ennyit tud az exy.
keszenletben csunyan merul, de mar temaztuk.
aktiv hasznalat mellett 6,5 alig 7 ora SoT kijon, de akkor le nem teszi az ember a telefont.
24 ora alatt 4-5 ora SoT-tal röcög...Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
senior tag
válasz vectras #18314 üzenetére
ja, most nézem hogy ez csak a telepítéshez kell.
nálam valamiért nem dobja be a jelenlegi freki értesítést az értesítésisávra. meg még a funkciók fele sem működik.ha működik, akkor nem szükséges, szerintem.
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Kleroo
veterán
válasz vectras #17939 üzenetére
S23U az egyik legjobb telójuk az elmúlt 5évben, szinte tökéletes.
Winne: Nem a felbontás, hanem a SOC@rendszer. Labilis. Van hogy mocskosul jó, van hogy max3-4óra SOT jön össze, pedig nem akad be semmi, kap restartokat, stb.
2hetes nyaraláson szinte kínos kezdett lenni h párom S21-e minimum pariban van, de inkább jobb mint a nyögvenyelős 22u-m.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
MrTwister
őstag
válasz vectras #17688 üzenetére
A szokásos üzemidő gondok, nem bírja túl sokáig ez sem egy töltéssel. Meg mikrolagokról hallottam, de nem akarok rémhíreket terjesztgetni, érdemes a fórumában kérdezni a tulajoktól, illetve ott olvasgatni. Ultra S23 fórum(ez pörög): [link]
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
-
FingR86
őstag
válasz vectras #16891 üzenetére
Nekem factory óta a maxHz sincs feltéve. Rá kellett jönnöm, hogy én olyan alacsony fényerőn szeretem használni a telót, hogy azon nem működik az app. Ha meg annyira felveszem a fényerőt hogy működjön, akkor meg kB ugyanannyit bukok a megnövelt fényerőn mint amit nyertem a 90hz-en.
-
Gims
tag
válasz vectras #16887 üzenetére
Ha nem hozna normális üzemidőt, már megváltunk volna egymástól. Számomra egy készüléknek igencsak bírni kell 12 óra húzós műszakot.
Ebben benne van, hogy 6 személynek minimum le kell kérnem dolgokat, ami igencsak Chromeból megy. Ott van vagy 12 lapfül.
Ezenkívül fotózok terepen és azt is küldöm, tehát a kamera is eszi az akksit.
Nyilván nem 60 %-on zárom a nap végét, de nem is csutkán. -
Gims
tag
válasz vectras #16884 üzenetére
Ez maximum annak tudható be, hogy titeket nem szeret a készülék.
Nekem részben a munkám, részben mások lustasága miatt Viber, Messenger és hasonló lomokra kényszerülök. Viszont a teljes munkaidőmet, az oda- és visszaúttal, zenehallgatással, játékkal, nyilvántartás lekérésekkel kibírja.
Úgyhogy számomra elég furcsa az a kijelentés, hogy az üzemidő nem rózsás.
Minden frissítést felteszek, de érdekes módon nem akadt fent egyik sem. -
polonic
félisten
válasz vectras #16882 üzenetére
Nem tudom, mit csesztek volna el.
Nem ez az első Samsung telefonon, mindig minden frissítést telepítettem. Még az elsőnél volt FR android verziófrissítés után, a másodiknál már nem, és azóta sem. És nekem kb semmi problémám nem volt semmivel egyik telóval sem. Nem mókolok a telefonokon semmit, kiveszem a dobozból és használom.
-
mihail38
aktív tag
válasz vectras #16807 üzenetére
Ezt tettem én is és egy kicsit sem bántam meg és ha itt jelzed a problémádat veled van a baj nem a telefonnal... jó az üzemidő meg minden más hí per szuper csak nem értesz a telefon beállításához ezt a telefont okos embereknek csinálták ezt a választ is kaptam már...miért veszel ilyen drága telefont, ha nem értesz hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
válasz vectras #16807 üzenetére
Bocs, hogy belefolyok a beszélgetésbe és Mate 20 Pro-ról jottem és most szándékozom Honor Magic5 Pro-ra menni. Szerintetek nem alternatíva? Egy aggályom van csak, hogy a Honort is eléri a bojkott előbb utóbb. Mondjuk ahhoz képest a majd 4 éves telefont kb. harmadáron adtam el a vételi árhoz hasonlítva. Ez a Samsung nekem még mindig szánalmas a ma már kb. 5 éves Huaweihez képest.
-
vectras
tag
válasz vectras #16804 üzenetére
Őszintén világ életben utáltam az almát de szerintem itt az ideje váltani. Nincs nagyon más alternatíva. Huawei kiesett pedig sok volt és szerettem, xiaomi hadjuk bughalmaz, samu meg kiakaszt az üzemidővel.
Timon: ha van 5g szuper dolog vodánál nem igy van. Jelenleg max térerőm van és megis 9 mega a max letöltés[ Szerkesztve ]
-
TiMoN
senior tag
válasz vectras #16800 üzenetére
Több telefon több előfizetés, valahogy a 4g térerő mindenhol gyengébb változó, urgál a tornyok közt. Ahol van 5G ott hasit.
Amióta nem Telenor hanem Yeti azóta nagyon rossz a minőség. jövő tavaszig van idő helyre tenni a dolgokat ha nem váltok. (s22u esim)
De nem hinném, hogy ez a telefonom hibája lenne.[ Szerkesztve ]
-TiMoN-
-
TODI1111
veterán
válasz vectras #16788 üzenetére
Én a [GSam Battery Monitor Pro] alkalmazást használom és annál vettem észre.
-
axlfsi
veterán
válasz vectras #16701 üzenetére
... de azért nyugtass meg, hogy használod is a telefonod! ... mint abból a sok appból nálam látható (és akkor ez csak ami most, az elmúlt 13h-ban lett "mozgósítva") meglehetősen élek az általa kínált lehetőségekkel és már nem csak "kígyó" játékra korlátozódom
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz vectras #16639 üzenetére
Vannak itt páran akik nagy mágusok és ilyen 10-30ezer ft-nyi feláras különbségekről beszélnek, úgy sikerült matekozniuk a régi eladása és az új kuponozásával - ez így még OK is! ... de 200ert eladni a régit és 450-500-ért (mennyi most? nem tudom...) megvenni a 23U-t, tuti nem jó biznisz, mert nem ad ám közel sem annyit (számomra legalábbis biztosan).
UI.: írom mindezt úgy, hogy én aztán kihasználok egy okostelefont, ahol csak tudok, amire csak tudok és nem arra koncentráltam sosem, hogy mindent letiltsak, töröljek, visszafogjak rajta. teljesen baba ez a 22U
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
HaliGab23
senior tag
válasz vectras #16633 üzenetére
Ma lesz még teljesen tiszta nap, mert próbálgattam mennyit merül tétlenül, így nem tettem éjszaka töltőre (se szombaton, se vasárnap), aztán rátöltöttem hétfőn reggel, de nem volt idő 100%-ig (csak 98ig), így nem nullázta a számlálót..
A lényeg, hogy amikor megvettem az S22U-t, akkor egy egész napos extrém felhasználás után maradt este 10ig benne ~15%. (Most kb. 1 éves korában már délután 6 körül rá kell tölteni, akkor már 15% körül van.)
Az S23U tegnap reggel 98%al indult, este 10kor volt 24%-on.
Ezért gondolom, hogy az új firmware-rel és új akkuval az S22U-ban is maradna 20% körül este 10re.
Írok majd, ahogy telik az idő.
Persze érezhetően fluidabb az S23U, viszont szerintem az S22U az új kamera frissítéssel simán csinál olyan jó képeket, mint a 23. Pl. 10x-es zoomnál szerintem az S23U "festményesebb" távolabbi témáknál.
Szerk: nekem nem csak a SOT a lényeg, hanem, hogy bírja ki este 10ig. (SOT lehet wifivel 6-8 óra óra, ha egész nap bent ül az ember és nyomkodja, videókat néz, olvasgat, stb.)
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
drzsoo1
aktív tag
-
Taci
addikt
válasz vectras #16537 üzenetére
Próbáld a redőnyből (ez a neve egyáltalán? a fentről lehúzandó menüből) a "K.ernyő-rögzítőt" indítani. Lehet, a Booking nem jó példa volt, de mást nem ismerek, ami tiltaná (vagy nem próbáltam felvenni).
-
hito
nagyúr
válasz vectras #16530 üzenetére
Akkor úgy fogalmazok, hogy peched volt, nagy peched
Hol van? Sehol. Volt. És nem 400-at írtam, hanem 450-et Készülékbeszámítással + kuponozással + regalaxy felújítással bőven kijött ez az ár, ráadásul a Samsung duplázta is a háttértár méretét ingyen egy ideig.
polonic: ezt passzolom, már nem figyelem. Gyanítom, hogy most pihenő van, a legnagyobb bevezető akciók lementek.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz vectras #16504 üzenetére
Bocs, csak egy kis játék a számokkal. Azt mondod, hogy:
- 5 hete vásároltad
- kerek 200k mínusszal tudsz kiszállni belőleTehát az említett 250eFt-ot plafonnal számolva (gondolom Te is ehhez viszonyítottál) ez 450eFt-os vételárat jelent. Felmerült bennem a kérdés, hogy miért vesz valaki annyiért előző generációs készüléket, amennyiért már az utódot is megkapja (kuponok, nyitó akció, stb). Mert 450-ért már hozzá lehetett jutni 5 hete az S23U-hoz is, ami köröket ver akksiban a 22U-ra (bocs a jelenlévőktől, de tényleg így van) és számodra ez a lényeg, hiszen ez jelentette a töréspontot is. Ha a fentiek helytállóak, meg ne haragudj, de jó nagy örökséget csináltál.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
-
FingR86
őstag
válasz vectras #16493 üzenetére
és mi van, ha mondjuk olyan frissítés történt az alkalmazásban (maxhz), amit csak a gyári (fejlesztői beállításos) mérő tud lekövetni de az app mérője meg nem?
Végül is mindkét mérő alkalmazás (maxhz, fps meter) tribalfs féle, lehet nem lett még hozzá igazítva engem csak az bizonytalanít el, hogy honnan szedné a fejlesztői beállítás mérő hogy már rég 24hz-en van a kijelző miközben még egyáltalán nem? -
FingR86
őstag
válasz vectras #16491 üzenetére
nálam jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy a status bar-on csak akkor esik le 96-ról 24-re, amikor a képernyő félhomályba megy, az meg kb 20 másodperc - ha a képernyő időkorlátnak 30 van beállítva. Vmi nem kerek az biztos
de pár frissítéssel ezelőttig ez tuti nem így működött (maxhz), mert amikor megvettem az appot akkor pár napig be volt kapcsolva a status bar-on a kijelzés és ennyire tuti nem volt lassú. 1000% be kellene írni xda-ra, vagy szétnézni hátha másnak is szemet szúrt már a jelenség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest