Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
BREAKING: One UI 6.1 update to bring AI features to Galaxy S22, Z Flip 4, Z Fold 4, Tab S8
[link]This update will bring several Galaxy AI features listed below:
- AI-Generated Wallpaper
- Browsing Assist
- Chat Assist
- Circle to Search with Google
- Edit Suggestion
- Generative Edit
- Interpreter
- Live Translate
- Note Assist
- Transcript Assist -
Taci
addikt
Sziasztok!
Tegnap óta random időközönként azt csinálja a főképernyő, hogy a fenti (ahol az értesítések ikonjai, az óra és a jelerősség van) és a lenti sáv (ahol a swipe-mozdulatok "helyét" jelző kis csík van - nav bar) teljesen eltűnik, és a kezdőképernyő app újraindítása, se más nem oldja meg, csak egy teljes restart. Az étesítéseket csak akkor látom, hogy lehúzom a redőnyt ( mármint a telefonon fentről lefelé "legyezek" - jaj, ezek a magyar kifejezések... ).
Ti találkoztatok már ilyen hibával? -
Taci
addikt
S22U és S22U között is van különbség. Én független, tökéletes állapotú, 256GB-os változatra kalkuláltattam:
Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB S908B DS beszámítási ára:
190440 Ft is lehet!*
*A készülék indikatív felvásárlási ára.
Állapottól, és teljes, szakértő általi átvizsgálás után az ár változhat, tehát nem garantált ár.
-
Taci
addikt
Megnyílt az előregisztráció az S24-es sorozat bemutatójára (2024. január 17-én 19:00 órakor lesz):
[link]Ha előregisztrálsz, akkor 20 000 Ft kedvezményt érő kupont szerezhetsz, amit az érkező Galaxy készülékek vásárlásakor használhatsz fel hivatalos webáruházunkban. Ez még nem minden. Az előregisztrálók között kisorsolunk egy új, 2024-es Galaxy csúcskészüléket is.*
Én továbbra is elégedett vagyok ezzel a telefonnal, de kíváncsi vagyok, lesz-e akkora újítás az S24U-ban, hogy elgondolkodtasson a váltáson.
-
Taci
addikt
2-3 hét (kb.) és jön az S24-es széria, ami lejjebb fogja nyomni az előző szériák árait, szóval egyelőre még vegyél szerintem semmit, várd meg. És amúgy attól függ, mire használnád, és mennyit szeretnél rákölteni. Ha a minél hosszabb üzemidő a fontos, akkor a Snapdragon miatt az S23U (vagy nem is Ultrát nézel abból?). De amúgy szerintem minden másra bőven tökéletes az S22U is, és üzemidőben sem rossz. Szóval tényleg attól függ, mire, mennyiért.
-
Taci
addikt
válasz hori-zoli #18762 üzenetére
Az akksi 2600 mAh-ról 5000 mAh-ra nőtt, de közben a képernyőméret és -felbontás így változott:
[link] [link]
Nyilván lehetne jobb is (S23U-ban a Snapdragon SoC elvileg sokat hoz), de azért bőven használható. Plusz ha azt nézed, anno mire használtunk egy S4-et (milyen alkalmazások, felhasználási szokások stb. voltak), és most hogy néz ki mindez, ahhoz mérten szerintem ez teljesen rendben van (számomra). -
Taci
addikt
Kint van a decemberi (biztonsági) frissítés.
-
Taci
addikt
válasz Skatysuti #18581 üzenetére
Világíts bele (mondjuk másik telefon vakujával), és nézd meg, az alján nem-e halmozódott fel egy réteg piszok (használattól függően gyakran előfordul). Ilyenkor amikor dugod be a csatlakozót, folyamatosan jobban és jobban összenyomod a benne lévő piszkot, egészen addig, amíg maga a csatlakozó (kábel) nem fér be, és így nem tud tölteni. Világíts bele, és valami vékony (és nem karcoló) eszközzel (pl. fa fogpiszkáló) finoman takarítsd ki.
-
Taci
addikt
Amikor megnyitom az appválasztót (lentről való "söpréssel" és ott tartással) (és fontos, hogy nyitott alkalmazást hátraküldve igy, mert főképernyőt söpörvenem csinálja), akkor amikor a mozdulat végén elveszem az ujjam a kijelzőről, egy pillanatra valami orbitális módon belenagyít a háttérbe (ami persze el van mosva, de így is rém zavaró).
Nektek is ilyen? Tudtok megoldást rá?
Köszi. -
Taci
addikt
Úgy látom, nem csak engem talált meg ez a probléma:
[Cant swipe notifications away from lock screen after update.] -
Taci
addikt
Tehát neked a lock screenen el lehet tüntetni az értesítéseket? Nekem Gmail, Outlook, Messenger, Facebook, Viber stb. mind ott marad, hiába swipe-olnám jobbra vagy balra, megmozdulnak, lehet őket húzni jobbra-balra, de olyan, mintha nem lenne action társítva a swipe-hoz, így a végén nem csinál semmit, csak ha elengedem, visszaugrik a "helyére".
Még nem csináltam gyári visszaállítást és újra belakást, minden más teljesen rendben megy amúgy, emiatt nem állnék neki ennek az 1-2 órás manővernek.
Ha egy zárolt képernyőn lévő értesítésen lefelé "seprek", akkor előjön a teljes képernyős menü, amit fentről lehet lehúzni (redőny? ), és ott az értesítések alján a jobb alsó "Törlés" gombbal tudom csak kitörölni őket.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
(One UI 6) Lock screen-en miért nem lehet simán jobbra/balra húzva kitörölni/ignorálni/eltüntetni az értesítéseket? Előzőben működött rendesen.
-
Taci
addikt
-
Taci
addikt
válasz Strauss #18004 üzenetére
Szerintem hagyd a Pixeleket. Sajnos elég sok a (hardveres) gond velük, és mivel itthon hivatalosan nincs is jelen, így a garanciáztatás sem a legegyszerűbb.
Mindamellett az S22U szerintem egy remek, erős, megbízható telefon, vedd meg bátran.De előtte talán próbálj ki minden kiszemeltet élőben, hogy neked melyik a leginkább megfelelő. De mivel S20U-ról váltanál, szerintem az S22U a jó irány (már ha szereted a mostani telódat).
-
Taci
addikt
válasz Tamás88 #17636 üzenetére
Szerintem ez a Google-féle leírás. A Samsung a saját appjainál is szépen leírja, hogy mit változtattak, a Google ellenben pont így csinálja a Play Store-os leírásoknál: új verzió. Telepítsd. Kb ez a szint. Szóval szerintem a Samsung csak simán másolta a Google-féle patch release note-ját, ők maguk pedig semmit nem tettek hozzá.
-
Taci
addikt
válasz hatala #17430 üzenetére
És ha jelszó helyett PIN-t használnál? Anno én is jelszóval kezdtem, de feleslegesen nehéz volt egy komplett jelszót minden feloldásnál bepötyögni (mármint amikor a biometrikus mellett/helyett kérte a jelszót is), így átváltottam PIN-re. Nem kell megállnod 4 számnál - sőt, írja is, hogy legalább 6 számjegyet ajánlott használni. És azok a gombok már elég nagyok ahhoz, hogy kényelmesebben lásd, és ne tévessz.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz Tomi881 #17242 üzenetére
Rendeld meg a német Amazonról (épp akciós is). Ez az ár + 8% ÁFA-különbözet + szállítás. 8e Ft alatt szerintem megáll.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Nem tudom, miért most, de olyan szinten elkezdett rázkódni a 10x optika (inaktív állapotban), hogy az agyamra megy. Eddig nem volt ilyen, észre sem vettem, hogy létezik, de most már a legkisebb mozgatástól is rázkódik, attól pedig kattog, csattog, hangot ad - idegesít. Persze az OIS "megfogja" amint aktiválom kamerában a 10x zoomot, de amúgy meg rém idegesítő. Vajon mitől "jött elő"? Semmilyen sérülés, nagyobb rázkódás, semmi nem érte, 90%-ban asztalon pihen, vagy táskában a kocsi hátuljában vagy a műszerfal alatti tartóban.
Tapasztalt valaki ilyet, hogy 0 hangja volt, aztán hirtelen előjött a semmitől a rázkódás hangja? Azt tudom, hogy többen írtatok már korábban róla, hogy lehet, hallani, ha rázzátok - én akkor sem hallottam. Most viszont felveszem az asztalról - hallom. Oldalról picit megpöckölöm - hallom. Vízszintesbe fordítom - hallom. Az idegeimre megy. Garanciáztassam emiatt? Én is azt mondanám, hogy normál működés, szóval magamat is elküldeném.
-
Taci
addikt
válasz gyuri81 #16539 üzenetére
Esetleg kell keresni egy olyan képernyőrögzítő alkalmazást, ami régebbi API-t használ (Media Projection API elvileg, az előbb bekavartam mással), amibe ez a védelmi funkció még nincs beépítve - bár az meg lehet, pont ezért már nem is érhető el az újabb Androidokon, ezért max kompatibilitási módban, de ugyanúgy az új API-t használja. Azért talán egy próbát megér. Mondjuk valami régi AZ Recorder apk-ból feltelepítve.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz vectras #16537 üzenetére
Próbáld a redőnyből (ez a neve egyáltalán? a fentről lehúzandó menüből) a "K.ernyő-rögzítőt" indítani. Lehet, a Booking nem jó példa volt, de mást nem ismerek, ami tiltaná (vagy nem próbáltam felvenni).
-
Taci
addikt
válasz gyuri81 #16534 üzenetére
Indítsd el a képernyőrögzítőt (videó) az app indítása előtt, így minden gond nélkül felveszi a képernyő tartalmát. Aztán később visszajátszásnál ebből tudsz gombnyomással képernyőképet készíteni. (A kérdésedet olvasva egyből ez jutott eszembe, Bookinggal próbáltam, azzal ment.)
-
Taci
addikt
Tudtam én, hogy jogosan volt déja vum. (A hozzászólásomban amire válaszolok most, pont ugyanezt írtam le fél évvel korábban. )
Tegnap este 15%, lusta voltam töltőért menni, energiatakarékos be, úgyis kibírja reggelig. Hajnalban telefonra ránézés, fullra lemerülve, szitkozódás. Reggel igyekvés fórumra panaszkodni.
Ez számomra amúgy még mindig dühítő. Ha tudja, hogy a 10-15% az neki kb. már csak 2%, akkor írja ki azt, és még félálomban is töltőre dugom. De ha 15%-ot látok, és hirtelen nem jut eszembe a múltkori fejtegetés, akkor az lesz bennem, hogy ha teljes töltéssel (100%) kibír nálam 2 napot, akkor 15%-kal csak kibír pár órát energiatakarékos módban úgy, hogy hozzá sem nyúlok, és még értesítésekkel sem kell bajlódnia (akkor nem keres senki).
Na bocs, kidühöngtem magam, nyilván az én hibám, eleve nem szabad eddig engedni merülni - de ez egy ilyen nap volt megint, néha kivédhetetlen.
-
Taci
addikt
válasz koxmatyi #16075 üzenetére
A háttér akkor lesz "tiszta" (éles, minél inkább fókuszban), ha a témád (ember) és a háttér között minél kisebb a távolság. Minél nagyobb a köztük lévő távolság, annál elmosódottabb lesz a háttér (amíg az témád van fókuszban persze). Szóval ha normál módban is elmosódott a háttér (és nem portré módot használsz), akkor emiatt lehet.
De próbáld is ki. Menj ki valahova, ahol elég nagy hely van. Mondjuk az udvarra. Állíts valakit a falhoz, és fotózd le módban 1x optikával. Aztán a köztetek (modell és közted) lévő távolságot megtartva menjetek pár métert arrébb a faltól, és amíg a modelled ugyanúgy fókuszban lesz, a háttér már jóval elmosódottabb lesz (annak függvényében, mekkora a távolság a modelled és a háttér között). A háttér elmosódását ilyen tekintetben csak a távolság csökkentésével tudod befolyásolni.
Vagy persze tudsz olyat is, hogy kéred a modelled, ne mozduljon el, a telefon is tripodon legyen, és csinálsz egy képet úgy, hogy a modell van fókuszban, egyet pedig úgy, hogy a háttér, aztán valamilyen szoftverrel (Androidon pl. Snapseed) ezt a két képet összeilleszted úgy, hogy mindkét fotóból az éles részeket hagyod meg. -
Taci
addikt
válasz Skatysuti #15944 üzenetére
Próbáld meg ezt: [link]
I was able to fix my "media storage keeps stopping" messages by going to settings > apps > three dot menu at top right of screen and hitting "reset app preferences". Took care of all of my storage problems. I hope that clears up your problem!
Beállítások / Alkalmazások / jobb felül 3 pont / Alk.beállítások visszaáll.
Így gondolom, minden alkalmazásnak újra meg kell adnod az engedélyeket első indításkor, viszont így hátha megoldja a hibát is.
-
-
Taci
addikt
válasz nggabi #15827 üzenetére
Igen, nekem is hirtelen meg kellett nézni, melyik topikban is vagyok, mert pont ma olvastam erről a problémáról a (nem Ultra) S23-aknál.
@doe2: Milyen beállításokkal milyen távolságról fotóztál? Ha publikus a kép, mutasd meg, lehet, ez a normális olyan körülmények között.
-
Taci
addikt
OneUI 5.1 telepítése után vettem észre (előtte nem volt ilyen nekem), hogy néha a zárolt képernyő "elfelejti", hogy hogyan állítottam be az óra stílusát. Az egymás alatti elrendezést választom, és teljesen kihúzom amennyire csak lehet. De néha (pl. ma is) elfelejti, hogy átméreteztem, és néha azt is, hogy melyik elrendezést választottam.
Ti láttatok már ilyen hibát? -
Taci
addikt
válasz nggabi #15620 üzenetére
Nézd meg esetleg, hogy a
Beállítások / Kisegítő lehetőségek / Műveletek és kézügyesség / Hívások fogadása és befejezése
alatt aktív-e a
Hívásfogad. a Hangosítás gombbal
és/vagy a
Hívás bontása az Oldalsó gombbal.
Azt olvastam, hogy esetleg ezek néha bekavarhatnak.[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Próbáltad már törölni a telefonról a router kapcsolatát, és újra megpróbálni csatlakozni? (Hosszan nyomva a hálózat nevére, aztán Elfelejt vagy valami ilyesmi.) Illetve a routert és a telefont is újraindítani?
Illetve ha ezek sem segítenek, megpróbálhatsz jelszót beállítani egy teszt erejéig, hátha azt már szereti.
Vagy a végső megoldás (Alien) a reset először a routeren (könnyebb beállítani), aztán a telefonon.
Vagy esetleg keress Google-ön a routered nevére + Galaxy S22 csatlakozási hibára.[ Szerkesztve ]
-
-
Taci
addikt
válasz Brain75 #15325 üzenetére
Az első dolog amit megtehetsz, hogy visszaállítod a telefonodat gyári állapotba (Factory Reset - FR), és megnézed úgy, hogy ugyanazokkal az appokkal hogyan működik. Ne állítsd vissza az adatiadat még, csak az épp tesztelendő appot rakd fel a szűz rendszerre. Ha így nincs baja (többszöri teszt után sem), akkor valamelyik appod/beállításod lesz a ludas, vagy valami-valahol összeakadt.
Viszont ha a szűz rendszeren is produkálja a hibát, akkor esetleg hardverhiba is lehet - bár azt nem írtad, mióta van meg a készülék, és korábban is csinált-e ilyet. Ha régóta megvan a telefon, de csak mostanában kezdte el csinálni, akkor vagy egy frissítés tett neki keresztbe, vagy egy újonnan felrakott program esetleg. Mindkét esetre jó lehet a FR. -
Taci
addikt
válasz janaman01 #15284 üzenetére
108 ról hogy lehet leskálázni 27-re?
(Gyári megoldással) nem lehet, csak 12MP-re. A 27-hez ugye az kellene, hogy 2x2 pixelt vonjon össze egybe, a gyári megoldás viszont 3x3-as, nincs más opció.Illetve a másik kérdésem videózáskor beszzagat a kép mint állat visszajátszáskor is.
Nézd meg esetleg egy kiállított telefonon (MM-ban pl.), hogy ugyanazokkal a beállításokkal a 2 készülék egymás mellett milyen felvételeket csinál.
Minden felvételnél beszaggat? Milyen felbontáson, milyen beállításokkal? -
Taci
addikt
válasz DefJamHUN #15045 üzenetére
Lehet, hogy pont szerencséd lenne az eladóval, de szerintem nem éri meg kockáztatni. Keress olyan telefont, amit nem előfizetéssel vagy részletre vettek, illetve ami hivatalos viszonteladótól származik. Nem tudom, milyen áron adja, de pár esetleges 10e Ft-nyi különbség nem éri meg az álmatlan éjszakákat.
#15054: Én is így tudom, hogy csak az egyik SIM-et tudják tiltani. A két foglalatnak két külön IMEI száma van, és elvileg a szolgáltató csak azt az IMEI számot tárolja/ismeri, amihez a kártyát adta, így csak azt tudja tiltani. Elvileg - mert nem előfizetéses a telefonom, így nincs szerződésem, amiben megnézhetném.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz gyuri81 #14850 üzenetére
"When operating in light mode, the device can use less performance power compared to normal mode with no impact to internet surfing, social media, phone calls or video playback."
Úgy használ kevesebb energiát a készülék, hogy az nincs negatív hatással a böngészésre, social media appokra (Fb és társai), telefonhívásra és videónézésre. Legalábbis ez a PR szöveg. De én szívesen megnéztem volna, mit tud. Most vagy hardveres előfeltétele van, amit jelenleg csak az S23 teljesít, vagy egyelőre még csak az új generációé a funkció, és később csorog majd csak le korábbi modellekre is. (Mint megannyiszor volt már így a múltban.) -
Taci
addikt
-
Taci
addikt
válasz szkutyi #14471 üzenetére
(Nyilván lokációtól függően) de Németországan szörnyű a lefedettség, első kézből tapasztaltam. Anno öcsémnek is úgy kerestünk szolgáltatót, hogy néztük a lefedettségi térképet, és amerre járni szokott, ott legyen - és hát elég gyér a helyzet.
Szóval szerintem semmi ferdítés nincs abban, hogy a németeknél a rossz lefedettség miatt bizony téglaként merülhet a telefon. -
Taci
addikt
válasz csubííí #14465 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, miért lett inaktív az a menü, és azt sem, hogyan lehet újraaktiválni - viszont ha szeretnéd egy adott értékre állítani (pl. 0 GB-ra), akkor én fognám az eredeti parancsot
adb shell settings put global ram_expand_size_list 0,1,2,4,6,8
és módosítva a végén csak azt az értéket hagynám, amit használni szeretnék. Tehát ha letiltani (0 GB), akkor:
adb shell settings put global ram_expand_size_list 0
Nem tudom, ez így működik-e (a többi parancsot nem ismerem), de így tűnik logikusnak, mert újraindítás után nem tudna mást választani a rendszer, csak azt az egy értéket.
Sajnos csak ilyen tippet tudok adni.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Samsung.hu (és ses.hu, és más is valószínűleg) oldalon 20e Ft értékű kupon* jár a Galaxy Unpacked-eseményre való feliratkozás után.
* A kuponkód a legújabb Galaxy készülék és okosóra, vezeték nélküli fülhallgató vagy mobiltartozék együttes vásárlása esetén használható fel.
-
Taci
addikt
válasz atom18 #13385 üzenetére
Tehát a kábel rendben van, mert USB-n tölt rendesen, csak a 45W-os gyári töltővel nem? Van másik töltőfejed? Akármilyen. Mert akkor lehet, a töltőfejjel nincs rendben valami. Vagy még megnézheted ugyanazt a töltőfejet másik telefonnal, ha van a közelben. Csak hogy meglegyen, mi a hibás ebből a szettből.
-
Taci
addikt
válasz atom18 #13351 üzenetére
Kimaradt (talán) egy rész a kérdésedből. Mit szerettél volna kérdezni? Kell-e? Szabad-e? Ajánlott-e?
Amúgy ha ráérsz töltőn hagyni a normál töltéshez is, akkor szerintem felesleges a gyorstöltés. Ha viszont csak kevés időt vagy "áram mellett", akkor viszont kellhet.
Nekem pl. home office-ban nyilván nem kell, de ha kirándulni megyek és csak egy fél órára állok meg valahol, akkor bekapcsolom.
-
Taci
addikt
válasz janaman01 #13292 üzenetére
Most megnéztem, és ha 4:3-as (natív) arányban van a kamerád, és az A4-es lap kitöltötte a képet, akkor abból a távolságból már bekapcsolt a fókuszjavító - tehát átváltott az ultraszéles kamerára. Próbáld meg, hogy kikapcsolod a fókuszjavítót, illetve ha úgy sem az igazi, adj több fényt, pl. vakuzz, hátha az segít. (Nekem sima lámpafénynél most nagyon jó képeket csinált A4-es doksiról fókuszjavítóval és nélküle is.)
-
Taci
addikt
válasz Piotrus #13163 üzenetére
Van bármi hátránya a samsungos oldalról való vásárlásnak a hivatalos boltokkal szemben ?
Gyártótól rendelsz, ennél biztosabb forrás nincs. Nincs amúgy előny/hátrány - hivatalos helyről rendelj, és nem lesz gond.régi készülékbeszámításnak mi a menete ? ...mert ha beírom a típust, kapok egy ajánlott összeget, de azt nem vonja le az árból.
Beírod a típust, IMEI számot stb., kapsz egy előkalkulációs árat majd emailben. Ha elfogadod, küldenek egy futárt a régi készülékedért, felmérik, adnak egy végleges ajánlatot, amit ha elfogadsz, utalják a pénzt, ha nem, visszaküldik neked a készüléket (hogy ekkor kell-e szállításért fizetned, nem tudom). -
Taci
addikt
válasz Dave Crank #13053 üzenetére
Kapcsold ki az ismétlődő számlázást, és vedd máshonnan. Pl. az általam linkelt Emagról. Én most onnan vettem. És nem kell várnod vele, mert hozzáfűzi. Szóval ha mondjuk jövő júniusban járna le, és most veszel hozzá 1 évet, akkor az a plusz 1 év a mostani lejárta után indul csak, és 2024 júniusig lesz jó.
-
Taci
addikt
válasz M_David #13027 üzenetére
Ezt találtam: [link]
"mostly this error is because of the “Contacts” app data getting corrupted"Próbáld meg a Névjegyzék alkalmazás adatait törölni: hosszan nyomni az ikonjára --> jobb felső sarokban "i"-ikon --> Tárhely --> Gyorsítótár törlése, Adatok törlése.
Hátha segít.
-
Taci
addikt
válasz janaman01 #13018 üzenetére
Innen még pár adat hiányzik, hogy bármit is mondani lehessen:
- Mennyi a készenléti idő? Lehet, a 3 óra SOT 2 és fél nap készenléti idővel párosul - akkor az azért már nem olyan rossz. (Nekem pont így van, és én azt mondom, ez így rendben van.)
- Nézd meg, melyik app mennyit fogyaszt (ott, ahol a képernyőidőt is nézed). Talán valamelyik alkalmazás be van ragadva. (Mutass képernyőfotót, az segít képbe kerülni.)
- Eleve: milyen alkalmazásokat használsz? Csak gyári, vagy a Play Store minden appját felraktad?
- Próbáltad már valahogy orvosolni a helyzetet? Volt FR (gyári visszaállítás)? Próbáltad már a legtöbbet fogyasztó app adatait törölni, nullázni?[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Reddites bejegyzések alapján valóban így van, a 2 launcher üti egymást. A Novás zárolásnál/feloldásnál valamiért a stock launchert hívja meg, amiatt villan be. Ottani ajánlás alapján a stock launchert törölni kell. Vagy ahogy írtad is, előbb érdemesebb a hozzá tartozó adatokat törölni, hátha annyi is elég.
-
Taci
addikt
válasz pontyos #12810 üzenetére
Ezzel pontosan mit szeretnél mutatni? Egy összehasonlítás lényege az lenne, hogy ugyanazt a témát ugyanolyan körülmények között fotózod/videózod a különböző szoftververziókkal, majd részletekbe menően összehasonlítod őket. A linked alatt csak pár fotót látok különböző napokon feltöltve.
-
Taci
addikt
válasz gyuri81 #12806 üzenetére
Jön az S23, vissza kell butítani a korábbit, hogy az összehasonlító videókban az új legyen az, amit mindenki azonnal akar, mert mennyivel jobb, mint a korábbi. Minden évben ez van - sajnos.
Kellene egy olyan oldal/csatorna, ahol össze vannak hasonlítva a kameraszoftver-verziók. Persze ez nem könnyű, mert ugyanazokban a fényviszonyokban kell ugyanazokat a képeket/videókat elkészíteni, hogy a különbségeket valóban látni lehessen. És hát ugye rengeteg különböző helyzet van, nagyon sok munka lenne, és a végeredmény sem garantált - talán nem hiába nincs (még?) ilyen. -
Taci
addikt
válasz Jumbozorz #12576 üzenetére
Bizonyos időközönként (és/vagy esetleg feloldási gyakoriságonként?) a rendszer csak PIN kóddal való belépést engedélyez/követel meg, valószínűleg azért, mert az ujjlenyomat és az arc kijátszható, a PIN-t viszont (jó eséllyel) csak te tudod. Így ha esetleg el is veszted a telefonod, nem tudnak (örökké) a Fb-os profilképed használatával belépni, mert egy idő után kérni fogja a rendszer a PIN-t. Kikapcsolni ezt nem tudod (szerintem), és én örülök is neki, hogy így lett megcsinálva.
-
Taci
addikt
válasz mar@cuja #12430 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, én már kb. Note8 óta Smart Switch-backupokból állítom vissza az adataimat az új készülékekre, így azóta nem is laktam be 0-ról.
Bár mintha tényleg lenne egy olyan képernyő, ahol ad egy listát, hogy tessék, legnépszerűbb/hasznos appok, lehet válogatni. -
Taci
addikt
válasz gegekutas #12423 üzenetére
Nézd meg Galaxy Store-ban a Samsung Video Library-t. Mert amúgy ami a Galériából megnyílik szerintem csak egy modul. Bár én sosem indítottam ikonnal, nem is kerestem, csak most ránéztem, de szerintem a kettő nem ugyanaz (mármint maga a modul nyilván ugyanaz, minek írtak volna két különbözőt - csak a Video Library az egy külön app, a Galériában pedig talán csak egy része van, ami a funkcionalitásához szükséges).
-
Taci
addikt
válasz Harcipocok84 #12380 üzenetére
többször előfordult, hogy hívtak és lefagyott a kijelző, egyszerűen nem tudtam felvenni a hívást.
Erre esetleg be tudod állítani, hogy a hangerőgombokkal (vagy a bekapcsoló gombbal?) is lehessen hívást felvenni/megszakítani. Persze a problémádat nem oldja meg, viszont nem kell újraindítani a telefont.Ti milyen beállításban használjátok? 9:16, Full,1:1 ?
Így is - úgy is ugyanazt a fotót készíti el, ami amúgy 3:4 arányú. Ha átállítod 9:16-ra vagy 1:1-re, akkor csak az eredetibe (3:4) vág bele, amit amúgy meg te is megtehetsz később. Szóval hagyd 3:4-en, és akkor ha vágni kell valamiért, kedvedre teheted. Viszont ha le van vágva, már nem tudsz hozzáadni.
A minőségben egyedül a HDR számít, az pedig alapból be van kapcsolva. Mást nem nagyon tudsz "javítani" rajta - fotózás közben legalábbis. Utólag pedig rengeteg lehetőség van rá, mobilra is, pl. Snapseed, Lightroom.A csengőhangos dologra nem tudok mit mondani, szerencsére nekem ilyen problémám nem volt vele.
-
Taci
addikt
válasz -FreaK- #12099 üzenetére
Készülékbeszámítási kedvezményt írtam, nem magára a beszámítandó készülékre tett ajánlatot. Ez utóbbit nem vonják le, beküldöd a telefont, adnak egy ajánlatot, vagy elfogadod, vagy nem - ez az összeg csak akkor derül ki. A kedvezmény amire utaltam az, ami már többször volt, hogy számíttass be készüléket, és adunk (mondjuk) 90e Ft azonnali kedvezményt.
A *GAME*-ek közül nekem csak a BF-es működik, de beírtam a másikat is, hátha másnak elfogadja majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest