Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz oszkarfincs #18860 üzenetére
wide camot vagy 3x használj, azokkal jó lesz. main nem való erre.
-
dnelb
veterán
amúgy dokumentum, vagy ahhoz közeli fotózásrol volt szó 1x kamerával. Ennél 10bol 10x mosott lesz a kép széle 22uval mert ilyen a szenzor.
-
dnelb
veterán
válasz bajnokpityu #18803 üzenetére
csak a tapasztalatom s8-ról váltottam s21u, most s23u, mindkettőt ilyen típusu témában lemossa a faszba az s8. Az újabb 108-200 mp-s szenzoroknál bizonyos távolságokban(ennél pl) mosott lesz a széle, amivel nem tudsz mit csinálni, mert ilyen a szenzor fizikailag. Ezért mondtam, vagy fotozzon az s8al, vagy a wide cammal, mert a main camera nem fogja hozni azt a szintet.. ez van
-
dnelb
veterán
válasz besaints #18265 üzenetére
vannak call and sms backup appok, azokat próbálgasd hívásra és smsre.
képek videok kézzel.
appokat felrakod kézzel, aminek van felhő mentése az megmarad.
app adatokat root nélkül szerintem nem lehet.
Olyan megoldás ami mindent átvisz 1:1be, 1 kattintással egész biztosan nincs. De ennyi idő alatt már rég túl lennél rajta amugy kézzel is.
Utána samsung felhőbe felmennek majd az appok, hivásnaplók, üzenetek, óra, beállítások, kezdokepernyo elrendezés stb, de app adatokat az se ment le.[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
2 hetes video
nem tűnt fel hogy minden frissítés után eljátsszátok ezt h huu mennyivel gyorsabb lett a telo meg jobb az akku? közbe meg kapott egy resit 300 óra után és azt érzitek...
5.1 után is jöttek az írások hogy hu mi smooth lett, 0 lagg, eltelt 1 hét és újra akad embert nem láttam még neten aki azt irta volna hogy akár csak közelíti a 23at, de legyen igy -
-
dnelb
veterán
válasz geryboro #15764 üzenetére
nem kell csodálkozni, gyakorlatilag 3-4 éve mindenki erre várt egész europában hogy végre snapi legyen. Ebből is már egy mondás is kialakult, "no snapdragon no buy" . Akkuban, teljesítményben keményen átugorja s22u-t, azon kivul meg s22u is jó telefon volt, így persze hogy nyomják. Tudsz jelenleg jobb andoidos telot mondani? Nincs ilyen. Még a legelvakultabb iphone fanok is azt mondják hogy nem röcög, mikor volt ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz pepe792 #15615 üzenetére
Egyébként honnan tudjuk számszerűen, hogy a két vonal nem annyi mint a masikon a nulla?
dbm értékből pl
Melegedés? Soha nem állt le, indult újra stb
Cserébe még az s21u szintjét se tudja tartani mflopsba 10-15p után kb, nagyon jó tényleg
Nem 20%-nál kell rádugni a töltőre hanem 30-nál este.
Egy jó 30-40%-al bírja jobban .
Semmi ertelme valtani 22-ről 23-ra.
Eddig sem váltásról volt szó jónapot. Hanem friss vételről. -
dnelb
veterán
válasz ShadowLac #15597 üzenetére
lényegtelen hogy te mit érzel meg mit nem, az objektív tesztek mutatják sajnos a tetemes diffit. Ahol az s22eseken nincs hálózat ott a 23on még 2 csík lazán. Ez is az exynos bűne. Melegedés, merülés szintén mérhető, nem "érzésre". Én csak annyit mondok manapság marhaság exys s22ut venni és ez ennyi, ezen nincs is mit vitatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
-
dnelb
veterán
válasz kisdobos0111 #15574 üzenetére
az a baj így hogy létezik s23u, semmi nem indokolja az s22ut, még akkor sem ha olcsóbb. Kategóriákkal jobb a teljesitmeny, rendszer sebesség, akku ido, térerő, gps, szóval a főbb dolgok. Én azon csodálkozok hogyan ér még 300at használtan. Reális ára valahol az s21u szintjén lenne, 200 körül. Főleg ugy ha azt nézzük throttle alatt(pl nyáron kamera, game) s21 még magasabb teljesítményt is tud tartani mint a 22
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz subset #15263 üzenetére
Korábban már kifejtették hogy ettől nagyobb a baj sajna.
-
dnelb
veterán
válasz guriga1234 #14674 üzenetére
5 napos uzemidovel sok mindenre nem használhatod gondolom nézegeted rajta hány óra van, meg napi egy 5 perces hívás
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz guriga1234 #14666 üzenetére
neked teljesen felesleges ez a telefon egy a10 tökéletes lenne erre a "felhasználásra" lol
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
-
dnelb
veterán
válasz guriga1234 #14170 üzenetére
a gps tényleg gyenge és pontatlan ha kikapcsolod pl a wifi keresést (amit kiszoktak mert eszi az akksit). Nekem is totál máshova mutatja hogy nézek, mint amerre állok, és nem lehet vele mit kezdeni...
Waze meg azért jó mert mutatja a traffit. Jo tudom már egyszer leirtad hogy te elore kitalálod magadtól hol lesz traffi stb, de más nem ilyen superhuman -
dnelb
veterán
-
dnelb
veterán
válasz guriga1234 #11862 üzenetére
eloveszel egy régi s8, s9et, lösz egy közeli képet pl egy cimekerol az üvegen, a régi telokon éles lesz, ezen nem. Ez hol user error? Persze lehet ezt védeni csak felesleges, a nagy mpx miatt ilyen fos, de ez nem user error hanem ennyit tud.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz ShadowLac #11301 üzenetére
pali nem értett hozzá akkor, befognak égni ugyanúgy csak idő kell neki. A státuszbáron az akksi ikon már nekem is bevan égve, maga a sáv alja is + lenn középen az insta/tiktok plusz jel is.. S8 ugyanígy volt, ezután jön majd a messenger felső csíkok, utána meg a billentyűzet gombok is Egyelőre csak szürke képen látni még.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz Joe_Muad_Dib #10952 üzenetére
gyenge netnél csinál ilyet
-
dnelb
veterán
válasz Kleroo #10489 üzenetére
main kamerában a kisebb modellek erősebbek amugy, ez a 108mp nem valami jó, dehát írtuk is. Én S8ról váltva is ugyanezt éreztem mint te, jobb volt abban a main kamera Főleg a kép szélein jelentkező elmosást nem bírom, ahogy itt is látszik a kép szélein (szív, abc), hogy csak az ultra képe mosott hulladék . Az s9 volt a peak amugy, abba még mindent belepakoltak (jack, iris sensor, pulzus+oxigén szenzor, 3d touch stb) amit az adott kor technologija engedett, onnantól csak lefelé megyünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest