Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
válasz TTomax #20092 üzenetére
Terveim szerint valamikor január-februárban cserélek, a 25U még akkor horrorárban lesz, más márka pedig nem jön szóba. Akkorra lesz a 24U egy éves kb. remélem azért csak lesz rá egy stabil szoftver.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
gjoco1
addikt
válasz TTomax #20088 üzenetére
Melegedést igazán nem tapasztalok .
Note20 U t váltott amúgy ( annál elegem lett az állandó töltögetésből még zsír új akkuvan is . . ) Ezt szeretem / ném amúgy , csak ne kellene rettegnem mikor hasal el a SIM kapcsolat fontos hívásokkor .
Meglátom mi lesz a következő lépés . Sajnos Not10 plus óta , amit öt évig használtam elégedetten , kicsit megingott a bizalmam . Viszont Samsung fan vagyok , így más opció nálam nincs . Kipróbáltam a Redmi vonalat is . Nem kell . . Az is elkeserítő , hogy átolvasva a szomszéd S23 as Topikba és lehangoló a mostani frissítés eredménye . Már ittt is olvashatunk bakikról , amit elkövetett a gyártó . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz TTomax #20086 üzenetére
Valóban , a szalagkábel is lehet . . .
Akkuval semmi gond . . Combos nagyon . . Szinte csak telefonálása ( az is kevés ) használom mostanában . Hajtva soha nem volt . Itthon tableten mókolok csak . ..Köszi , hogy megírtad !
Ha viszem " okosabb " leszek , mint ők . .
Bár nagyon nem szeretném hetekig náluk parkoltatni a vasat ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Locutus
veterán
válasz TTomax #19718 üzenetére
Szerintetek egy ilyen tmx-es szervizelés mennyibe kerülhet? Elvileg már nem garos a telefon, mert 2 év 2 hónapos céges.
Gondolkodok rajta, hogy be kéne küldeni, mert ettől a wifi6e eldobálástól agyvérzést kapok, ráadásul mostanában egyre többször a mobilnetre sem talál rá, csak újraindítás után. Nemtom mit csinálnának vele egyáltalán.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
TTomax
félisten
válasz TTomax #19700 üzenetére
Azért a garanciális ügyintézést mérföldekkel lassabb mint a fizetős szolgáltatásuk.Egy hete elvitték a telefon,de még mindíg semmi...ja de kérték a gari jegyet amit nem is értettem hiszen az imeiből kb tudhatnak is mindent,de a telefon mellé egyébként is becsomagoltam, sőt járt is már náluk a telefon regalaxyban...de még semmi hír ....Mindegy ha megjavitják adom is el,vettem egy Nothing 2a helyette....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
tibz03
őstag
válasz TTomax #19595 üzenetére
Köszönöm!
Három további kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1. Bármilyen okból cserélik, azaz nem kell megindokolni? Az enyémen ugyanis van egy mélyebb karc, azt leszámítva viszont semmi baja a kijelzőnek.
2. A garanciát hogyan érinti ez a művelet? Megmarad?
3. Kb. mennyi az átfutási idő?
-
válasz TTomax #19546 üzenetére
Akkor sem lehet utángyártott alkatrész akkun kívül. Egy alaplap legyártásához először fel kell építeni egy komplett gépsort, ami sok millió dollárba kerül (arról nem is beszélve, hogy legálisan nem tudnának hozzájutni a chipsethez sem). Alkatrészek feketén kerülhetnek ki a Samsungtól, ezek lehetnek némileg olcsóbbak.
Ugyanígy, AMOLED kijelzőt sem gyárt más, egyrészt a technológiát sem birtokolja senki a Samsungon kívül, másrészt ott is eszement összegekbe kerülne a gyártósor. A kijelző és hátlap üvege sem lehet utángyártott, kivéve, ha az nem gorilla glass, de egy ilyen vékony hajlított üveget legyártani nagyon komplex feladat, ez is sok milliós gépekbe kerül.
Talán a tollat tudná valaki utángyártani, de kb az az egyetlen alkatrész az akkun kívül.Az is lehet, hogy némelyik hirdetésben használt alkatrészek vannak, csak azt nem akarják nagydobra verni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
raskolnikoff
őstag
válasz TTomax #19505 üzenetére
Köszi, polonicnak is. A papír most nincs nálam róla, de akkor biztos így van (amúgy sestore.hu-s vásárlás volt), ma este tudom megnézni. Ha valóban 3 év, akkor ez elvileg ingyen csere lenne?
Megnéztem a regalaxyt, hát, én már asszem a tavalyi árak láttán eldöntöttem hogy mostantól inkább csak szürke boltokból fogok vásárolni... 650-et nekem nem ér egy telefon.A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest