Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
jaja, igen, értettem igazából, szerkesztettem is azonnal, esetleg nézz rá, ha van kedved erről elmélkedni
Nekem nem jön ki a matek, de elfogadom, ha én "nem ittam meg még a reggeli kávém" esete áll fenn (tényleg nem ittam még )Közben ha azt nézzük, hogy ott volt egy - nyilvánvalóan teljesen irreális - több mint 17h-s képernyő idő egyszer (vajon miből?! egy akkuigénytelen alkalmazás sötétre húzott vagy kikapcsolt képernyővel? ... elképzelni nem tudom) akkor értem az azt átlagot. Csak éppen nem reális!
link[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
vectras
tag
Egy ismerősöm jelezte pár napja hogy ha megválok tőle őt érdekli. Életemben nem buktam még telón ekkorát 1 hónap alatt de ennek igy semmi értelme. Már mindent visszavettem, kikapcsoltam és így is necces a nap. Ha rendesen használom mint az előző samumat 3 óra Sot az kevés
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest