Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTom65
tag
Helló. Le frissítettem a telot hátha a random elsőtétülés megoldodik. Megoldodot. Most mikor nem használom mindig visszakapcsolja az AOD-t, pedig az érintéses élesztés van beállitva. De nem ő állandóra kapcsolja. Kész idegroham. Van esetleg ötletetek mi lehet a gond?
-
TTom65
tag
válasz gjoco1 #19915 üzenetére
Kíváncsi vagyok mit mondanak majd. Az a gáz, hogy nekem is nem rég jelentkezett. Előtte talán 1-2 alkalom volt akkor még nem gondoltam rá. Az a baj, hogy minőségi hardverral csak olyan van megfizethetőb áron amilyen márkát meg nem szeretnék. Nem tudom mi lenne ez után a telefon után a jó választás.
[ Szerkesztve ]
-
TTom65
tag
válasz gjoco1 #19913 üzenetére
Samsung membersben olvastam az S22 szériáról. Térerőre volt jócskán panasz, ultra és a plusz volt a "nyerő" ebben. Mindenhol Sim csere, gyári visszaállítás de utána se lett jobb. Szerintem széria hiba. Lehet, hogy kapsz új telefont ha 3x szervizelték de nincs rá gari, hogy jó lesz. De lehet sikerül kifogni egy jó példányt. Érdemes ott is utána olvasni hátha van egy tuti tip.
-
TTom65
tag
válasz gjoco1 #19896 üzenetére
Az a gondom, hogy van egypár idegesítő dolog ami most jött elő. Kivilágosodik majd elsőtétül a kijelző. Nem talál jelet és nem érnek el, értesítések nem jönnek meg. Most ez a hiba, pedig hétvégén volt gyári visszaállítás. Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi pár hónapban többször volt gyári visszaállítás és minden egyesével újra telepítve. Egy kicsit besokaltam most tőle. Nem tudom mi a gond. Leadni így meg nem is tudom, hogy mire adjam le. Cseréljem le? És igazából nem is tudom mi lenne jó helyette.
[ Szerkesztve ]
-
TTom65
tag
válasz thedarkfox #19894 üzenetére
Be volt kapcsolva. Ki-be kapcsolásra nem reagált. Most be van kapcsolva, most jelenleg jó.
-
TTom65
tag
Helló. Újra raktam a telefont. KB. 3 napig minden jó volt, most viszont ha elforditom nem vált át fekvő módba. Újra rakás után jó volt, nem lett semmi állítva belakás óta . Mi lehet a hiba, mert minden úgy van beállitva ahogy előtte volt és akkor jól működött. Az excelnél rohat zavaró, hogy csak függőlegesen látom. Közel vagyok ahhoz, hogy megszerelem a kis 10 kilós kalapácsommal.
-
TTom65
tag
Helló. A következő jelenséggel találkozott már valaki. Alkalmazás használata közben elsotétül a kijelző és elkezd villogni, majd vissza áll, közben tűzforró lesz. Már újra indítottam. Böngészés, YouTube, PH app, mesenger közben jött eddig elő. Szoftveres vagy hardveres hiba lehet? Tavasszal volt gyári visszaállítás akkor lett minden újra telepítve és ilyen gondom nem volt vele eddig. Valakinek lenne ötlete, hogy mi okozhatja ezt. Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
TTom65
tag
Helló. Utóbbi időben (1 hete) elég rendszertelenül jönnek meg az értesítések. Teljesen mindegy, hogy WiFi vagy adat hálózaton vagyok. KB. 3 hónapja volt fr és akkor lett minden nulláról telepítve. Esetleg erre van valakinek valamilyen ötlete. Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
TTom65
tag
Szíasztok. Ma jelentkezett egy hiba, egyáltalán nem adott semmilyen hangot ki a telefon, zene, hívás, stb. ülésen és hangszoron se volt hang. Hangerőhőz nem nyúltam előtte, utána teljes maxra és minimumra lett többször próbálva, de nem változott semmit. Ki lett kapcsolva a telefon (2 naponta van kikapcsolás) és utána megjavult. Ti találkoztatok ilyen hibával?
-
TTom65
tag
válasz adamka1313 #19678 üzenetére
A 2.0-hoz sajnos másik kábel kell ami vastagabb és ez már a 45W-s Samsung töltőhöz is jó.
-
TTom65
tag
Kint van a szokásos biztonsági frissítés.
-
TTom65
tag
A nyelvi csomagok közül ami le van tiltva azt, hogy lehet törölni? Mert az alkalmazás listában ott vannak, de csak kikapcsoloni lehet.
-
TTom65
tag
Az alkalmazás listán belül felfelé görgetést megoldották?
-
TTom65
tag
Másik böngésző is produkálta a hibát. Gyereknek a telefonja volt az egyik ami mellett ott volt az enyém és az övé rendben volt.
-
-
TTom65
tag
Helló. Találkoztatok olyan hibával, hogy ha mobil interneten vagytok nem nyit meg minden oldalt a böngészőben viszont ha wifin van akkor gond nélkül megnyitja őket.
-
TTom65
tag
válasz forintuser #19367 üzenetére
Eddig semmi nem jött.
-
TTom65
tag
link Kíváncsi vagyok mikor lesz ebből bármi kézzelfogható.
-
TTom65
tag
link Helló szerintetek ez nálunk is van? Hallottatok róla?
-
TTom65
tag
Új fejlemény a frissítésről. link
-
TTom65
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sikerült egy alkalmazásnak az ikonját eltüntetnem. Ezt, hogy tudom vissza varázsolni? Az alkalmazást megtudod nyitni ha külön rákeresek. Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
TTom65
tag
Új kamera frissítésről infó. link
-
TTom65
tag
válasz Plazmacucci #108 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Wii U
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest