Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
kár hogy ilyen csúnya, bár ez szubjektív... én is Mate 20 Pro - ról jöttem, de nekem az S22U teljesen megfelel, bár sosem akartam Samsungot, de a kuponozással összehozott ára sokat számított annak idején
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
CP111
tag
Ahan! Ha nem én lennék mobilos szervizes akkor már nem is hihető amot saját rokontól tudok! Nevetséges vagy!
Androidról beszélek! Minden sz@rt mindig bezár a hüvej sw-e! NEM lehet beállítani úgy h.ne zárja be akkor sem! Így sok értesítést nem kap meg a user!
Xiaomi is ilyen hulladék!Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
-
drzsoo1
aktív tag
A note 20 vsz dual active volt , az s22u dual stand by . Nem tudom , csak tipp. A dual active folyamatosan kezeli a 2 simet, a dual stand by ha beszélsz vele akkor a másik sim leesik a celláról.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
subset
senior tag
Nem a kamera, hanem a samsung galéria csinálja a timelaps effektet egy képből.
De csak olyan szabadtéri képekből tud amin látszik a nap, vagy látszanak felhők stb...
A software által timelaps-ra alkalmas képeknél egy kis sárga ikon jelenik meg a kép alján...észre fogod venni[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
adamklark
senior tag
egyébként pont olvastam hogy tervezik az arccal fizetést, ha kompetitív lesz akkor lehet fejlődni fog samsungnál is az arcfelismerés, bár őszíntén nekem elég az ujjlenyomat:
https://hvg.hu/gazdasag/20220601_mastercard_biometrikus_fizetest, bár mennyire bulvár hír azt nem tudom -
senior tag
2db mate 20 prom volt, 1. a kamu vizallosag miatt doglott be, masodik android frissites utan fosta ossze magat mikor a 2sim-bol mar csak 1-et kezelt.
mate 20-hoz kepest az arcfelismeres olyan -10%, mert ugye a matet vaksotetben is fel tudtad oldani.
40-45w gyorstoltes kozel azonos a meret miatt.
kameraban forradalmi volt a mate, de azota eltelt 4 ev, szoval s22u-ban csalodni nem fogsz.
kijelzo ppi-t leszamitva minden masban jobb a samsung.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
nagyúr
Nincs Ultrám, ezt majd megmondják azok, akik napi szinten használják. Kezdetek óta követem a topikot, mert kiemelt figyelemmel olvasom a történéseket a telefon miatt, így azért az általános dolgokban azért merek válaszolni egy-egy embernek. A régebbi modelleket is követtem, az alapján én azt olvasom ki, hogy jobb lett az ujjlenyomat olvasó, sőt, mint tudjuk, maga a leolvasó terület mérete is megnőtt kicsit.
iPhone-on megy Face ID-val minden, de sajnos neked az azért esik ki, mert a Watch 4 már wear OS-es és nem megy iPhone-al, mint a régebbi modellek, de ezt úgyis tudod.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dr V
őstag
Dxomark egy kínai kamu oldal, már az S21U-t lehúzták, de mindenhol jókat írnak róla. Nem tudom a véleményüket objektíven kezelni.
A gyorstöltés számomra teljesen elfogadható, hogy neked milyen, lenne azt nem tudom. Neten nézzél teszteket, segíthetnek.
Arcfelismerést nem használom, de az ujjlenyomat teljesen élhető, ajánlott.[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest