Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Maxxy10
addikt
válasz icecave #5292 üzenetére
Ez igaz meg nem is.
Igaz, hogy ha az LDI ( liquid damage indicator) piros akkor valami folyadék került a telefonba ergo a telefon garancián kívül van. Az LDI a SIM tálcànal található ha kiveszed és forgatod a telefont könnyen megtudod találni
Viszont ha a telefon szervízbe került LDI nem piros de mégis találtam valami folyadékra utaló jelet akkor mi van?
A telefon akkor is elveszti a garanciát, viszont ha tökéletes állapotban van akkor az azt jelenti, hogy a termék eleve hibás volt. Ilyenkor a szervíz tudja kérvényezni, hogy a javítás "speciális" garanciában legyen mert eleve hibás volt.Viszont ez iszonyatosan ritka én még nem is találkoztam ilyen esettel S széria esetén.
-
TiMoN
senior tag
válasz icecave #5288 üzenetére
Fogok futni vele egy kört, azért mégis csak a samsung csucskészüléke, ilyen bakit nem szabad elkövetni. Szerencsére maga a toll nem nagy tétel, de akkor is. Telefonnak semmi baja ahogy az előzőeknek se. s5 től van samsungom, végig strandoltunk velük semmi gond nem volt sose.
Amúgy 3 éve a balatonba usztattam a Galaxy Watchom, valami szenzor tönkrement beázás miatt, 3 nap alatt cserélték és tökéletesen müködik azóta is. Simán gariztak beázás miatt.
Munkalapra ráirtam hol voltam vele.-TiMoN-
-
S e t h
nagyúr
válasz icecave #5242 üzenetére
Az idle fogyasztást akkor tudnám megérteni, ha olyan munkakörben dolgozol, hogy a nap végére ki van számítva az a pár százalék töltöttség ami az aksiban marad.
A frissítést viszont elfogadom, ott az iOS lekörözi az androidot.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
dnelb
veterán
válasz icecave #5239 üzenetére
Nekem ért, van Apple watch-om
magyarul apple watch nélkül nem ért semmit. vagy watchot is adnak már ingyen iphone mellé?
egyébként neked szerintem nem való android, olyan vagy mint én , csak fordítva. 2x próbáltam meg iphonera áttérni, 3 napig bírtam mind2x és eladtam. Az induló rendszer fogása annyira erős, a szokások, a kis apróságok hogy nehéz átállni.[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
válasz icecave #5231 üzenetére
Egyetértünk, hogy a 3D-s profibb megoldás, de nekem elegendő a 2D is. Egyébként ujjlenyomattal oldom fel a telefont.
A "biztonságos helyeket" pont biztonsági szempontból nem használtam sosem. Tartom magam annyira nagy fiúnak, hogy el tudjam dönteni, hogy mikor oldjon fel. Mivel kényes vagyok az eszközeimre, hogy más ne babrálja őket, így még a lehetőségét is el akarom kerülni, hogy bárki hozzáférjen feloldott állapotban. A számítógépeimet is azonnal lockolom, amint felállok a géptől.
-
guriga1234
addikt
-
z67
őstag
válasz icecave #5222 üzenetére
Nagyon köszönöm. Ezért engedem el nehezen. Viszont az arcfelismerés csak a feloldásnál működik, banknál nem. Különben még mindig nem lépnék tovább. Tudom, hogy itt sem lesz arcos, nem is akarnám a 2D miatt, de elegem van az ujjnyálazásból, meg az egyéb kínlódásokból az ujjlenyomatos belépéskor. Ebben jobbra számíthatok?
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz icecave #4635 üzenetére
Be számítasz valami ezer éves szutykot ami a listában van, arra kapásból levon majdnem 160 ezret! Utána meg bírod a SAMAJUS10 kupont, és azt is levonja! Így a végén 325 ezer marad!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
ShadowLac
addikt
válasz icecave #3666 üzenetére
Én 3 hete vettem. Komolyan mondom nemtudom mit kéne ezen javítani. Nagyon rendben van a teló. Kipróbálni vettem de marad.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
WiZARD
addikt
Igen, van a végére 15% különbség, amiből ~11% az egyedi éjszakai merülési hibának köszönhető.
Ha ezt nem számoljuk akkor van 4% a kettő közt, ami elhanyagolható.szerk.:
Te végignézted a videót? A kommented alapján nem úgy tűnik.Nem is az a lényeg, hogy nálam mennyit merül. De ha azt nézzük hogy nála jobban merül AOD nélkül mint AOD-vel, az is egyértelműen vmi hibára utal.
Szóval nem feltétlen lehet általánosnak venni (pl a saját tapasztalatom alapján).[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
Szóval lényegében akku szempontból egyforma a kettő.
Az éjszakai merüléstől szerintem el lehet tekinteni, vmi hiba lehetett nála, hisz előtte AOD-vel se merült ennyit.
(Nekem éjjel 7 óra alatt 5%-ot merült)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
addikt
-
Tin
veterán
Ja nem, ez inkább Salkernek szólt. Mindig feldobja a videóit, de ha megfigyeled, a reklámokból él. A semmiről is képes 10 percet beszélni, és úgy tálalja, mintha valami szuper dolog lenne, közben ugyanezt a videót már megcsinálta a 20-as sorozathoz is.
Amúgy jó feature, a zseblámpát szívesen ráállítanám, de a kamera az elsődleges, mert az tényleg fontos, hogy gyorsan elindítható legyen. Van egy céges Motorolám (g8 power), abban tökre szeretem, hogy megrázod a telefont, és bekapcsolja a zseblámpát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest