Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Kleroo #14438 üzenetére
Szenzor méret maradt ugyan akkora szinte, de ha 1"-es lenne se lenne lényegi különbség, mert a Samsung stílus ezt diktálja. Sajnos vagy nem sajnos, de ez van..
Esetleg az új 50mp-es mód ami mutathat valami előre lépést, de majd ha egymás mellett összehasonlítva lesz pl egy pixel 7 pro-val, akkor kiderül.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
válasz Lajmund #13472 üzenetére
Én csak válaszoltam a kérdésedre, én tuti megvárnám az újat ha ilyen sokáig nem cserélnék.
Főleg hogy úgy is lesznek akciók, ha mégsem lesznek jó áron, akkor is ott marad a lehetőség, az s22 ultrát venni sokkal olcsóbban.
Igen érdekelnek a telók és nincs márkahűségem, ami érdekel megszerzem, és nem kell aggódni nem bukok rajtuk, más cigire 100x többet költ.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
válasz Lajmund #13466 üzenetére
Ha egy ezer éves mi 9t-ről váltanék és 2-3 évre tervezve(nekem kb ez lehetetlen 3 évig ugyan az a telefon, felfoghatatlan), eszembe sem jutna a 22 ultra, csak is a23 ultrát venném, ha csak Samsung jöhetne szóba. Egészen biztos lesz előrendelési akció, de nem 400 ezer lesz, a 22 ultrát vettem annyiba előrendelve. A mostani drágulásokat figyelembe véve, szvsz lesz vagy 450-500 akciózva is, de akkor is azt venném az tuti. Viszont ha nem 3 évre venném, akkor meg s22 ultra apróról, bontatlanúl 300-körül.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
Szisztok.!
Szerintetek mennyire valószínű, hogy lesz megint ugyan olyan előrendelői akció az s23 ultra esetében, mint az s22 ultránál..
Tudom senki nem jövőbelátó, de ti hátha jobban kiismertétek már a Samu gondolkodás menetét.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
[link] Ezeket próbáltok már 22 ultrán..?
-
addikt
válasz mrThomi #8100 üzenetére
Dettó.. Külön kis kendőim vannak az asztalokra, amire rárakom ha othon vagyok, ilyenkor leszoktam venni. Tok mosás minden nap. A legpuhább direkt bővebb szilikon tokot használva. De a fekete kerete nagyon könnyen karcolódik, és látványosan, mert rikít a fém a festék alatt.
-
addikt
válasz mrThomi #8074 üzenetére
Aki nálam jobban vigyáz a telefonjára, az festi magát. Mindegy mit csinálsz kijelzőfólia nélkül ez a victus brutálisan könnyen karcos lesz. De a keret is nagyon könnyen megkarcolódik főleg a fekete nálam, pedig amit írsz én mindent alkalmazok minden telefonomnál.
-
addikt
-
addikt
válasz mrThomi #7949 üzenetére
Ez a victus szerintem gyengébb mint a gg 1. Mikor vettem az ultrámat, még csak használni se mertem volna, amíg nem került volna rá fólia és tok. Ha csak egy micro karc is megy a kijelzőre annak eladás a vége mindig, mert folyton azt nézem és zavar.
#7939T0mcs Én tuti csak úgy veszek telefont használtan, ha fényfelé fordítom a kijelzőt, és egy micro karc sincs rajta, mert inkább ott hagyom, természetesen kivéve ha az ára kompenzálja, de eleve nem keresek olyant.
-
addikt
válasz PeteePeti #7245 üzenetére
Nem az a baj, hogy nem elég, hanem az hogy lehetne még jobb, ugyan azért a pénzért.
Pl. Én sem vagyok nagy gamer, de a játékok is jobban vannak optimalizálva pl egy gensin, jobban fut, mint 2200-on ami durva szerintem, mert 1 évvel régebbi hardver van a 21 ultrában. Kamera pont olyan mint a youtube tesztekben sajnos, tényleg jobb mint az exynos. Aksi idle állapotban konkrétan szinte semmit nem merül. Minden alkalmazás fullosan működik, mert jobban vannak optimalizálva snapdragonra pl. Adobe lightroom vagy fullos gcam is van.
Lehetne azt írni, hogy az alkalmazás fejlesztők hibája, hogy miért nem oldják meg az exynosra is ugyan úgy, mert az erő megvan, de nem teszik.
Árban is nekem sokkal olcsóbb volt mint az exy változat, az én esetemben.
Én örülök hogy végre mi is a fullos változatot kapjuk majd.
Na de én be is fejeztem.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz pepe792 #7240 üzenetére
Még szerencse, hogy nem EU-s.
Én kockáztatok, így nektek nem kell(nem samsung szervízre gondoltam). Nem rossz indulatból írtam, hogy jobb a snapdragon, csak ez tény, mert valós felhasználói élmény alapján írom ezt.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
válasz PeteePeti #7238 üzenetére
Addig még egy teló sem húzta ki, hogy keljen, és nem is romlott el még egy sem, pedig volt egy pár. De ha bekakkant, akkor így jártam, megcsináltatom. Procin kívül minden komponens megegyezik tudtommal.
És ha itt is végre a snapis verzát adják, akkor ezzel sem lesz gond.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz balage25 #7233 üzenetére
Az a baj, hogy csak ennél az egy csávónál nyer mindig az exynos és 100 másikban meg a snapdragon . Félre ne értsd nekem sem volt bajom az exynos verzióval, de mióta használtam SD-s note 20 ultrát és most 21 ultrát, egyértelműen jobb mint az exynos társai, és van egy olyan érzésem, hogy 22 ultra esetében sincs másképpen. Én örülök, hogy végre kivezetik és nem a gyengébb jót kapjuk, hanem a fullos verziót.
-
addikt
válasz Leonardo91 #6180 üzenetére
Karc nekem sem ment rá míg használtam, de nagyon nehéz elhúzni. Ha egy picit félre tolod akkor megszorul azonnal.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Sziasztok.!
Gondoltam megint ránézek van e valami kedvezmény 22 ultrára és vissza olvasva látom van akinek 284 ezerbe sikerült elhoznia.
Gondoltam egy fehéret én is bezsebelek, de mikor beírom a SAJAMUS10 -es kódot inkább rátesz 10%-ot mint levenne..
Van valami kód ami tudna még működni..? Jelenleg 333 ezerbe ált meg az ára..Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
válasz oroszLajos #4455 üzenetére
+1 Szerintem kb egyforma volt, én egyszerre használtam a 2-őt. Egyik sem volt zavaró számomra zsebben hordani. De amúgy hol lehetne még hordani, a hátunk közepén..
Táskát külön csak nem hord senki külön a telefonnak.(kivéve a nőket, de ott alap)[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Laraxior #4440 üzenetére
És akkor ennél az ultránál a keretre is nagyon figyelni kell, mert nekem micro karcok lettek a kereten is.(21 ultránál is a feketén) Legalább is a feketénél a burgundinál nem fordult elő.
Pedig mint egy hímes tojásra úgy vigyáztam, tok, fólia és ha le is raktam, mindig csak és kizárólag, olyan helyre, ahol nem éri a telefont semmi olyan felület. PL. az asztalomon külön kijelző törlőkendőre.
Ebből a szempontból egy kerámia hátlap sokkal jobb lett volna, mint a mi 11 ultránál.
Azon micro karc sem lett. De ott meg a kamera keret a gyenge pont.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
válasz Tybike81 #4436 üzenetére
Szerintem felejtsd el hogy nem lesz rajta karc.
Nekem minden telefonon lett, még ha csak egy pár napig is használtam fólia nélkül.
Igaz nekem a micro karc, ami csak napfényben bizonyos szögben látszódik is érvágás kb[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Minden eddigi tesztet összevetve(volt mikor ez volt mikor az volt a jobb), azt mondom jobb az SD.! Főleg videó stabilizálásban, ott érezhetően jobb.
Képeknél zaj kevesebb egyértelműen és a részletesebb is egy hajszállal. Este jobban kijön a különbség főleg ultra széleslátónál, abban érezhetően jóval jobb. Van mikor viszont az Exynos tud jobb képet csinálni pl szerintem kicsivel természetesebb képeket csinál (nem minden esetben)
Játékokban is jobb egy kicsivel(GPU kb 10%-al erősebb) , már aki telefon játszik annak érdekes. Jobban vannak optimalizálva a játékok SD-re, Cserébe kb 2 fokkal melegebb és az eddigi tesztek alapján aksiban is jobb egy picivel az exynos.
Ezeket a teszteket bújom már mióta megjelent a telefon.
A legjobb telefon szerintem az s22 ultra jelenlega piacon, így exynos verzióban is. Az SD meg még egy pici lapáttal erre is rátesz szerintem, de gari miatt én lemondtam róla egyenlőre, de szerintem tuti veszek olyant is picit később, ha addig megnem jelenik valami még jobb.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
A Samsung oldalával, egyáltalán van ami stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz ForRedGlory #3546 üzenetére
Belépve új profillal legalább már beenged a kosár menü pontig, de ez a kód sem megy nekem.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz S e t h #3416 üzenetére
Na jó de azt hittem azt csak úgy odaírja, mert aktiválta a kódot, de akkor megvannak
Most meg szerverhiba miatt nem lehetséges, na mindegy később bepróbálom hátha.
#3417sanyijedi Igen azt aktiváltam is.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Senkinek nincs Snapdragon verzió a csoportban..? Szerintetek honnan érdemes venni ha olyant szeretnék kipróbálni.(Ha tudtok, linket egy zöld/kék 256-osra )
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Sikerült ugyan azt leírnod másképpen, de igen erre gondoltam én is.
A 21 ultra hangszóra tényleg jobb volt.
De pl a kijelző, valami brutálisan fényesebb lett. Így egymás mellett azt hittem levan véve a fényereje a 21 ultrának vagy valami el van állítva, de nem ez ennyivel erősebb.
Igaz ez kb minden más gyártó telefonjára jelenleg, mert a mi 11 ultrát/oneplus 9 pro-t is néztem, hogy mi lehet a gond a beállításokban.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
A 21 ultra volt összességében a legjobb kamerás mobil szvsz(p40 pro plus mellett), mert minden helyzetben tudott egy nagyon jó színvonalat alakítani.(jó fő kamera(nem a legjobb), jó széles látó szuper makróval, videók közti szenzorok váltása 10x re is...stb.) Na ez mellé jött a 22 ultra, ami szerintem sem volt jobb, de mára még jobb is lett.
Bár nappal is megnézném azért.
Pedig hasonlítgatom kb 1-2 heti szinten más gyártók csúcs telefonjaival, de összességében szvsz mindtől jobb (eddig).[ Szerkesztve ]
-
addikt
22 Ultra vs 21 Ultra saját képek. [link]
Igaz csak 2 kép gyorsba, de ami biztos, hogy bőven jobb a 22 ultra kamerában is mint a 21 ultra.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Rison77 #2712 üzenetére
Helló.
Nekem s21 ultrán volt hasonló, és elakartam hinni, hogy ezzel is ugyan olyan jók a képek(rettegek a karcoktól), de mikor tesóm s20 ultrája kb agyonverte, na akkor gondoltam tényleg nem stimmel valami.
Végül egy nilkin kameravédős tokban bízok, ami holnap érkezik.
Teal'C-nek már van olyan, és azt írta nagyon jó minőségre is.
De ha kipróbálod, érdekelne a véleményed, mert ha beválna és is vennék azonnal.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
Kinek mi tetszik, de hogy minimális a difi az eléggé egyértelmű, ha nem így látod az érdekes , de elfogadom.
Amúgy meg venni kell egy snapdragon verziót, és azon megy a gcam is rendesen..
Bár a onepluson az sem segített az s22 ultra ellen, igaz nem volt beállítva csak ahogy felkerült rá.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
Értem amit írsz csak az az érdekes, hogy mikor mellé kerül az egyébként legjobb, mint pl itt is [link] akkor kiderül hogy nem is jobb. De érzem én is, hogy lehetne ez sokkal jobb, csak ez érdekes, mert bármivel hasonlítom, akkor meg jól telesít, de inkább jobban mint amivel eddig összevetettem.
Lehet érzi, na most kell megmutatni utána lazíthatok.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
Nézz be a fotós topikba [link] , oda tettem fel pár összehasonlító képet egymás mellett, pl oneplus 9 pro val is(jelenleg is van mellette egy). Volt find 3x prom is, amit nagyon szerettem, de minimum van olyan, de inkább jobb attól is. Ami megtudta eddig verni az a mi 11 ultra, de az is nappali fényviszonyok között. Este már a samsung volt a jobb(szoftveres trükköknek köszönhetően gondolom). Ha pedig mindent egybeveszünk az s21Ultra/22Ultra-nál nem nagyon van jobb jelenleg (a p40 pro + volt még hasonlóan jó)
-
addikt
válasz petya2012 #2599 üzenetére
Helló.!
Nálam még nem volt fagyás, pedig kb első naptól megvan a teló.
Üzemidő is jó nálam, tettem be képet ide a fórumba miként alakul.
Kijelzője: durva ezt így leírni, de a világ legszebb/legjobb mobil kijelzője.( pedig megfordul nálam egy pár, akár heti szinten is)
Kamera.: Összességében talán a legtöbbet nyújtja szerintem amit ma tud nyújtani egy telefon kamera fronton, mint az s21 ultra. Én a fotós topikba rengeteg összehasonlítást tettem már be, sok más gyártó csúcs telóival összevetve és egyik sem volt jobb.
Ez nem marketing szöveg ilyen a telefon nálam, de vannak másoknál gondok is itt a fórumon a telóval, pl fagyások, elmulasztott hívások amik szolgáltatói rossz beállítások voltak.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
Na nekem a puhább kellene mert a keménytől meg félnék, hogy a keretet sérti meg. S21 ultrámat szépen megalázta egy kemény tok.
#2559Tin Igen ettől féltem volna én is, de néztem videót és van közte elég sok hely, hogy a por ne tudja megkarcolni.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Szar exynos [link] kamera összehasonlítás.
Videó stabilizálásban jobb a snapdragonon, elvileg ezt is frissítik, de a színek jobbak az exynoson videó alatt is szerintem.
Összességében szerintem jobb az exy. Képek szerintem egyértelműen jobbak az exy-n, főleg a 10x zoom.
Aksiban sokkal jobb az exynoson.
A legutóbbi frissítéssel már szinte hajszálnyira egyforma az erő a 2 változatban, úgy hogy az exynos egy hajszálnyival hűvösebb is marad, de ami továbbra is előnye a snapdragonnak az a játékokon belüli optimalizálás, ami szintén nyilván valóan változni fog.(én mondjuk pont nem játszom telefonon).Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
Azon a részen legyen ami a kijelzőre megy, a másik oldal szerintem mindegy is, de azért érdekes. Majd írom nekem van e mind a 2 oldalon.
Amúgy eddig ezen az áron 1 et vettem, most is csak utána vettem észre hogy 2 van benne.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Feketére is berendelve ez a fólia. [link]
-
addikt
Egy kis érdekesség, szar exynos Akku teszt [link]
-
addikt
-
addikt
Dbrand fóliában nem gondolkozik valaki valaki.? Vagy esetleg tapasztalat vele kapcsolatban.?
Mert a burgundym át ment feketébe. Ami így már nem is lenne baj, mert a keret sem ütne el.
Egy ilyen pl elég ütős lenne.
Dbrand[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
A kijelző a legnagyobb fogyasztó és a 22 ultra szereti nagyon fényesen hagyni.
Ez a bőven világ legfényesebb kijelzője mobilban, amíg egy a52 full fényerőn van használva az a 22 ultrának kb a fele fényerő(nem nem túlzás). Tettem fel saját napi aksi használatot és nekem a maximum fényerő bekacsolva van mindig. Plusz a felbontást is lelehetne venni sima full hd ra(a52 szintre) + a proci teljesítményét a minimumra kapcsolni hisz úgy is lenne olyan erős, de akkor minek ilyen telefon ha nem használnám ki
Bírhatná jobban ja, de nekem pl maximum fényerőn legnagyobb teljesítményben is simán kibír egy napot, akkor mindek vennék vissza bármiből is, akkor inkább vesz az ember egy a52-őt Kinek mi az igénye.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
válasz guriga1234 #1835 üzenetére
Gyorsan telepítem is az új ultrámra.
-
addikt
-
addikt
Tesóm vett egy fekete 12/256gb változatot a vodánál hűség hosszabbításra, de így 1 hét után rájött neki ez hatalmas az s10+ után és inkább azt használja azóta is. Vissza akarta vinni, de azt mondták neki nem veszik vissza, nem úgy volt, hogy 14 nap van elállás jogán..
Most s22 plust szeretne.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
válasz Leonardo91 #1769 üzenetére
Február 10 Én már tuti vissza mondtam volna, és vettem volna máshol pl Telenor
-
addikt
Rajtam nem fog múlni. Holnap veszek át egy másik 22 ultrát, kíváncsi vagyok mit javítottak rajta.
-
addikt
Egy kis érdekesség, az exynos van olyan erős mint a 8gen 1 változat, vagy is egy hajszállal erősebb is, és még az akku is jobb valamint a hőmérséklete is jobb valamivel ebben a tesztben. [link]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz wong kok wah #1664 üzenetére
Metakommunikative azt mondod, hogy semmi..?
[Ha a semmi nincs, az meg már valami, az meg má nem semmi!]Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
A galaxy buds pro ra milyen gari érvényes..?
-
addikt
válasz Elit3Zotya #1646 üzenetére
-
addikt
Kaptam az e mail és az van benne, hogy a Galaxy Tab S8hoz járó ajándékot hamarosan kézbesíti a GLS futár
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest