Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Külföldön vásárolt Samsung telefont garanciaidőn belül javítanak itthon, mi a tapasztalat?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Ripityára tört kijelzővel mennyiért lenne érdemes eladni/hirdetni egy S22 Ultra-t? 12/256 gb-os, garancia van még rá(ha ez ilyenkor számít..) Cimborám sajnos leejtette.. :/
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Van/használ valaki olyan widgetet, ami a napi adatfogyasztást mutatja? Amióta a közösségi média is beleszámít az adathasználatba, eléggé oda kell figyelnem..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz MikeWazowski #16616 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
Ami az összefoglalóban van MaxHerz link, ott ha rákattintok, átrak egy xda fórumra.. Amik ott vannak képek, azok az ajánlott beállításokról készültek?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz gyuri81 #16568 üzenetére
Egyenlőre ez is megteszi.. Sajnos izzadós a kezem, és ha ráragad akár csak egy porszem, bele is karcolom a kijelzőbe.. Volt nálam egyszer egy másik S22 ultra, azon valami kerámia fólia volt, az nagyon tetszett.. nem üveg volt, de full kemény érzést adott amikor rajzoltam az S-pennel.. Ha minden igaz van ilyen az aliexpressen, majd rendelek hozzá, csak most kellett egy vészmegoldás..
-
Ferenczi Áko
addikt
Felraktam egy Spigen neo flex fóliát, de nem csattanok ki az örömtől, mivel a hajlított széleken eláll a telefontól.. Ettől még az Aliexpresses 1000 ft-os hidrogél fólia is jobb. Az a Mate 40 Pro széleire(ami sokkal hajlítottabb mint az S22 ultra) úgy felfekszik, hogy nem hagy maga után kívánnivalót..
Most, hogy már száraz a fólia, rá tudtam simítani[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz gyuri81 #11177 üzenetére
Szükséges, hogy legyen sim kártya a telefonban miközben csinálom? Mert nekem még nincsen benne, és a folyamat végén kiírja, hogy reboot fail..
szerk.: Nem kell sim kártya, manuálisan újraindítottam, és megjelent a hívás menüben
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz drzsoo1 #16554 üzenetére
Ne haragudj, de Te folyamatosan ezt tolod, állandóan.. Nekem, ha gondom van egy telefonnal, vagy bármivel, az elsőt adandó alkalommal eladom, nem kínlódok vele hónapokat, várva a csodát.. Amiket Te felsoroltál problémákat, nálam egyik sem jelentkezik, pedig most van kb a hatodik S22 ultra nálam..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz drzsoo1 #16500 üzenetére
Idáig sosem reagáltam a h*lyeségeidre, de: "250e a plafon , nincs e felett fizetőképes kereslet a készülékre"
Nyomd már el magadat ember.. 😅😅
Minek akkor neked egy ilyen telefon? Mint ha direkt magadat kínoznád.. Erre még senkinek sem válaszoltál. Minek neked S22 ultra, ha folyamatosan csak a bajod van vele?[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Frissítés után változott a toll szaga valamilyen irányba?
-
Ferenczi Áko
addikt
4 különböző Huawei telefonom volt ah utóbbi években: P30 Pro, Mate 30 pro, P40 Pro, jelenleg pedig Mate 40 Pro. Melletted adtam-vettem S21 ultra/S22 ultra telefonokat.. Egyáltalán nem szamóca a szoftvere. Akksiban és kamerában jobb mint az S22 ultra. Illetve az akksi a legutóbbi S22 ultra frissítéssel az akksi is egál.
Bezár appokat? Nem. Egyedül a P30 Pro 6/128Gb-os zárt be indokolatlanul appokat és ennyi. A 8 gb-os verzióknál ilyen nincsen.
A Google hiánya nekem nem fáj, sőt..
Ettől függetlenül picit már unom a Huawei-t, és S22 Ultra lesz a következő telefonom..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
Nálatok működik rendesen a Facebook app? Most húztam újra a telefont, mert nem indult el, újratelepítés után szintén nem indul el..
-
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
Tudom, hogy ízlésről nem szabad vitatkozni, de fehér színben az S22 ultra valami eszméletlen gyönyörű.. Pedig még csak képen láttam..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz kisdobos0111 #15610 üzenetére
Az minden telefont jobban merít, pláne a 4k videó készítés..
-
Ferenczi Áko
addikt
Majd jövőre nézd meg, ha megjelenik az S24, akkor az S23 ultra-ra fogod ugyan ezt mondani..
200K elhanyagolható a mai világban? Valakinek egy havi fizetése.. Vagy egy havi albérlet, rezsivel együtt.. Ne nyitogasd a bicskát..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
Szerintetek mennyire idő alatt degradálódik annyit az akksi, hogy cserés legyen?
-
Ferenczi Áko
addikt
Pont most panaszkodtak rá, hogy egy lagg kupac. Valaki a tollat szapulta, hogy büdös. Én mást szoktam szagolgatni. A többségnek jót tett az 5.1 One Ui frissítés, próbáld meg hátha..
(remélem oldom egy kicsit a jelenlévő feszkót srácok..)
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz guriga1234 #15155 üzenetére
"Ez a teló még mindig olyan laggos, hogy nem találok szavakat. "
Én nem tudom mi vesz rá rgy embert, hogy 6x vegyen ugyan olyan telefont, ha egyszer csalódik benne.. Nálam volt asszem 4x S22 Ultra, de én sosem találtam hibát egyikben sem, szerettem használni,csak hát nálam átutazóban vannak ezek a telefonok, meg lehet nézni az értékelésimnél, és nem azért adtam el őket, mert problémás telefon lenne, egyszerűen Huawei párti vagyok. Viszont a kollégánál nem volt vásárolva/eladva sem S22 ultra(attól még nincs kizárva, hogy más platformokon adta/vette őket),de érthetetlen, hogy egy ilyen telefonról valaki így vélekedik.. A másik a Motorolás fazon, ő panaszkodik állandóan arra, hogy baja van a telefonnak...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz DefJamHUN #15054 üzenetére
Eu-s törvény vagy jogszabály.. Néha néha felbukkan egy-egy olyan dualsimes telefon a hardverapron, hogy a telefon hibátlan működésű, de csak a kettes sim foglalatot "látja" stb.. Most már tudod, hogy miért
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz DefJamHUN #15045 üzenetére
Gyári független, viszont sok vásárló nem tudja. Mint ahogy azt sem, hogy ha nemfizetés miatt tiltják, csak az egyes sim foglalatot tudják tiltani, a ketteset viszont tudod használni továbbra is..Én az ilyen adásvételi papír dolgokat elfelejteném, mert kb sajtpapír, ha meg perelnél miatta, akkor sokáig elhúzódhat a dolog.. Én a helyedben egyösszegeben kifizetett telefont vennék, vagy olyat amiről már majdnem, vagy teljesen lejárt a 2 év hűség,de még garis..
[ Szerkesztve ]
-
-
Ferenczi Áko
addikt
5.1 update után szagolta már valaki a s-pent? 😈
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz subset #14722 üzenetére
Nem értek Veled egyet abban, hogy ki gyűjtse az adatokat, de mióta nincs a gms az életemben, mondjuk úgy, hogy nyugodtabb vagyok és semmi hátrányát nem érzem annak, hogy nem Amerikának mennek az adataim, hanem Kínának.. De ez már tényleg az utolsó mondatom volt ezzel kapcsolatban
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz subset #14716 üzenetére
"Elképesztő mennyiségű adatot gyűjtenek és továbbítanak a rájuk telepített számos alkalmazás révén a Kínában forgalomba került okostelefonok"
Nem akarok vitát indítani, csak egy észrevétel.. A Google és Amerika nem gyűjt adatokat? Van, hogy csak beszélünk családi körben valamiről, és a következő böngészésnél már célzottan olyan reklámok jönnek mindenhol a neten..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
Voltam ma a Media marktban (egyéb dolgok miatt) és ki van rakva az S23 Ultra(is) 609.000 ft volt..
Megnyomkodtam, és leraktam. Majd elgondolkoztam.. Egy használt S22 Ultra, 33-34 hónap garanciával, patika állapotban 320-330ezer ft, az S23 közel a duplája újonnan.. Feltettem magamban a kérdést, hogy hol ér közel 2x annyit az új Samsung a tavalyihoz képest? Vagy tovább megyek, közel 3x annyit az S21 ultrához képest? Elképesztő árak vannak.. Nem vitát akarok generálni, csak leírtam amit gondolok..[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Samsung Galaxy S23 ultra gyári háttérképek
Nekem nem tetszenek.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Tatu-1981 #13975 üzenetére
Youcut video, minden telefonon ezt használom..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz surgery #13913 üzenetére
Én meg egy Huawei telefonnal jártam úgy, hogy nem hivatalos viszonteladó volt a bolt ahonnan kikerült. 2 év garanciát írtak a számlára(ami már le volt járva), viszont szériaszám alapján még garis volt. Felhívtam a Huawei-t és mondták, hogy mindegy mi van a számlán, 3 év garanciát ad a Huawei és garis a telefon. Mindenkinek van példája és ellenpéldája mindenre..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz surgery #13908 üzenetére
Én ilyen esetben a Samsunghoz vinném egyből a telefont. Mivel az Emag is hozzájuk küldi javításra ha gond van.. A Samsung meg nyilván nem fog okoskodni, hogy ha az Emagon vetted a telefont, akkor probléma van..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz jimmedly #13399 üzenetére
A Huawei ezt úgy oldja meg, hogy ha ráteszem a töltőre este, akkor kb 23:00-ig 80-85 százalékig tölti, majd reggel 5-6 óra körül folytatja automatikusan.. Azért írtam csak körülbelüli számokat mert nem emlékszem pontosan..
-
Ferenczi Áko
addikt
Ha már a biztonság.. Hány embernek lopták el az adatait innen a frissítések hiánya miatt? 2021 decemberi biztonsági javítással használom a telefonomat(Huawei Mate 40 Pro) és nem érzem szükségességét frissíteni a biztonság miatt az újabb EMUI-ra..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz puskint #13148 üzenetére
Vedd meg, mert Eu-s jogszabály miatt nem tilthatják le a kettes Sim foglalatot, ha nem fizetik a részletet akkor sem. Sok telefont láttam már amit úgy árultak, hogy csak a kettes sim fogadja el a kártyát, nem véletlenül
-
Ferenczi Áko
addikt
Ha már tok téma.. Gyári bőr tokot hol lehet legjobb áron venni? Az sem baj ha kéz alól, vagy használt.. Volt egyszer nálam egy sima S22, gyári bőr tokkal, valami brutális jó forgása volt tőle a telefonnak..
-
-
Ferenczi Áko
addikt
Köszi mindkettőtöknek, a Samsung Email marad
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Ferenczi Áko #13085 üzenetére
Meg is van. A Samsung Email. Tökéletes.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Ma kaptam kézhez egy S22 ultrat.. Ismerkedünk
.. Huawei Mate 40 Pro-m volt, gyári email klienssel, picit furcsa visszaállni Gmail-re.. Van olyan aki ehelyett másik email appot használ?Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Mikor jelenik meg az S23? Csak azért kérdeztem mert nézegettem az S22 ultra-t, és gondolom megjelenés után be fog esni az ára..
Másik kérdés: Az akksiidő milyen? Nálam egy Mate 40 Pro egy napot épp, hogy kihúz, az S22 ultra hozza ezt a szintet?Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest