Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
treker42
tag
Üdv!
Gyári beállítások vissza állítása után visszanyerhetőek -még valaha hogy a galériában lévő képek (4 napja volt a törlés + rögtön jelzett egy updatet amit feltettem)?
Egy tucat programot kipróbáltam:
PC-ről sub hibakeresés + root :
7.Sahre
dr.Fone
onterack easy recovery
ilkie adnroid
EaseUS mobile saver
Ghisoft -ez a netre feltöltött régi fotóakt elő tudta ásni de azt amúgy is feltöltöttem valahova.meghajtóként csak ftp-szerűen tudtam csatlakoztatni úgy nem nem nézik át a PC-s helyreállító programok.
RecuvaTelefonra: disk digger- ez a netre feltöltött régi fotóakt elő tudta ásni de azt amúgy is feltöltöttem valahova.
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe 4+8 Ipad Air- Lenovo A1000 és egy bedöglött WayteQ xTAB-79QCI
-
treker42
tag
Sziasztok!
Találkozott valaki ezekkel a jelenséggekkel?
Független note 4-em naponta többször elveszti a térerőt -nem fogadott hívás értesítő sms néha félórával később jön meg. Sim kártyát cseréltem, de a hiba továbbra is fennáll. Indolaltkanul lemegy a térerőm. Korábban ugyanazokon a helyeken nem volt probléma . Másik telefon nem mutat alacsony térerőt ahol a note elveszti.
2. hiba USB kapcsolat- telefonról számítógépre -akár sd kártya akár belső tárhely akár kies-akár intéző vagy totalcommander nem tudok egyszerre egy-pár képnél többet másolni mert megszakad az átvitel. Mintha nem tudná beolvasnia pc a telefont. Fordított irányban nincs probléma a telefonra vígan tudok másolni.
A készülék még garanciális. Gyári szoftver - pár héttel ez előtti frissítés előtt is fennálltak ezek a hibák.
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe 4+8 Ipad Air- Lenovo A1000 és egy bedöglött WayteQ xTAB-79QCI
-
treker42
tag
válasz #97246720 #22999 üzenetére
Beleraktam a sim kártyát másik teloba,
Mindkettő tudja hívnia másikat.
ja és közben már az eredeti kártyával az volt hogy fel se tudtak hívni csak sms értesítő jött meg.
3. vezetékes is tudta hívni és vissza hívni mind kettőt.sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe 4+8 Ipad Air- Lenovo A1000 és egy bedöglött WayteQ xTAB-79QCI
-
treker42
tag
Sziasztok, független N910C-s készülékem hívás kezelése hagy kívánni valót magától, elöször csak ha beszéltem valakivel és jött egy bejövő hívás, nem kaptam róla értesítést- ezt még az sms- értesítés visszakapcsolásával "megoldódott".
1 napja viszont random hívás indításnál nem csöng, búg nálam, a hívott félnél pedig semmi.
Telefon vagy a T-mobil hibája dolog? Olvastam itt 1-2 oldallal visszább hogy mások is szenvednek hálózati hibákkal.5.1.1 gyári rom
független N910C gyári garis
sim: T-mobil kb 5 évessᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe 4+8 Ipad Air- Lenovo A1000 és egy bedöglött WayteQ xTAB-79QCI
-
treker42
tag
GSM bolti garanciás készülékekkel mi a tapasztalatotok? Ha hardveres gond van gari időn belül, milyen színvonalon kezelik a dolgot?
XXL gsm
Btel
Elit GSMAttól parázunk, hogy megszűnik a cég és akkor süthetjük a gari papírt, mert a Samsung felé nem érvényesíthető.
-
treker42
tag
Kapás van OTA-n C variáns független.
-
treker42
tag
Nekem a Váci úti samsungban azt mondták hogy az hogy sikeresen beregisztrálom nem mérvadó, adjam be bevizsgálásra az a tuti.-ez alapján ha bármi miatt beadom a telefonomat eredetiség vizsgálattal kezdik?
Visszamentem másnap mert nem volt nálam a papír akkora másik ügyintéző meg azt mondta ha betudtam regelni akkor minden oké.(jó lenne ha samsungosok is néznék a telefonjaik nem hivatalos fórumait)
-
treker42
tag
Na de, a pulzus szenzorral nem tudunk hazugságvizsgalatot végezni? Any app?
-
treker42
tag
Sziasztok!
Milyen kijelző védő fóliát ajánlotok? Boltban mutatták mártír üveget simán én pedig zavarba jöttem. Spigen SGP Tough Armor tokban csücsül a gép- ami kicsit csúszós így télen hideg kézbensᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe 4+8 Ipad Air- Lenovo A1000 és egy bedöglött WayteQ xTAB-79QCI
-
treker42
tag
Sziasztok! Napokban készülök leváltani 2-es notot 4-esre.
nézem itt az árakat budapesten vásárolnék úgy hogy beszámítják a 2-est.
hol érdemes nézelődni? esteleg tapsztalat..tipp-et elfogadok
Most kicsit kezdek bele zavarodni a variásokba VIP-nél 217-nem tudom mitől annyi...HELPxxl gsm
C 183e 36 hónap garancia esetében 12 hónap teljes körű bolti és 24 hónap
http://www.xxlgsm.hu/vasarlas/erintokepernyo/samsung-galaxy-note-4-n910c-fekete-32-gb/42136
F 180e 36 hónap garancia esetében 12 hónap teljes körű bolti és 24 hónap
http://www.xxlgsm.hu/vasarlas/erintokepernyo/samsung-galaxy-note-4-n910f-fekete-32-gb/42354
H 181e (Exynos 5433) 36 hónap garancia esetében 12 hónap teljes körű bolti és 24 hónap
http://www.xxlgsm.hu/vasarlas/erintokepernyo/samsung-galaxy-note-4-n910h-fekete-32-gb/42340VIP phone
Exynos 5433 nyolcmagos 1év gar 217e
http://vip-phone.hu/Samsung-Galaxy-N910-NOTE-4-LTE-32GB-Kartyafuggetle
4-magos 2év gar 200e
http://vip-phone.hu/Samsung-Galaxy-N910-Galaxy-NOTE-4-LTE-32GB-Kartyaf
4magos 2év gar 173e
http://vip-phone.hu/Samsung-Galaxy-N910-NOTE-4-LTE-32GB-mobiltelefon-Msᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe 4+8 Ipad Air- Lenovo A1000 és egy bedöglött WayteQ xTAB-79QCI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest