Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
válasz grabber #38046 üzenetére
Nemrég raktam vissza az Omega v4.0-t (valamiért a 3.0 nem akart elindulni, miután a normál gombfelosztást feltelepítettem...). Az akksi idő miatt, gyári rom volt fent majd fél évig, de erősen gyenge volt a SOT...így viszont ahogy látom a teljesítmény rosszabb (alacsony FPS-sel megy az Angry Birds 2 , de ez most komoly...). Szóval nem tudom újabb custom-ból van-e tényleg jó (feltettem a RaceRom v11-et, de ott is mintha ette volna a százalékokat -> egy éjjel 6-7% magában, Omegával 2%...). Ha valakinek van valami bevált főzött cucca, ne fogja vissza (nekem most fontos, hogy azért aktív használattal kibírja a napot).
@osztszoroz: valami nem jó a linkben, sok a / jel?
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz Kleroo #38043 üzenetére
Ezek pontosan így vannak ahogyan leírtad!
Egyedül az újjlenyomat olvasó lehetne sima egy érintéses mint az s6-tól felfele és nem ez a húzogatós módszer. Minden másban tökéletesen elégedett vagyok vele a mai napigAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
addikt
Ki melyik Romot használja? Van 3-4 db ami használható,de nem akarom az összeset tesztelni
-
Massmurderer
őstag
Na skacok,felsoroltatok csomó okot amiért nem érdemes megválni a note 4-töl Igaz én nem is terveztem Full elégedet vagyok vele.
-
bobace
addikt
válasz Kleroo #38043 üzenetére
+1000. Abszolút jó még mindig. Nekem ráadásul az Edge változattal még a kuriózum érzése is megvan, nem láttam még másnál igazából, de még a szervizben is csak nézték
Egyedül az FM rádió hiányzik nekem, de hát az már Note 3 óta nincs. Rákerestem a múltkor gsmarenan arra, hogy melyik telóban van pl infra és fm-rádió manapság phabletban és csak LG V20 meg Redmi Note 4 jött ki. Ezek pedig nem jobb telók igazából a Notesznál.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Kleroo
veterán
QHD samoled 5.7 kijelző, etalon digit felület a cerkához, pörgős rendszer, minőségi kialakítás, etalonjó fényképek(S8 kameráját nappal nem látom jobbnak)
Agyeldobós videók. mai napig nem láttam ilyen szintű(najó, ennél jobb) 4k felvételeket telótól.
Fotókat is lehet belől exportálni kb. 49es 4k TV-men lepetézek tőle, és lehugyozom a D800am videóját kb (jó az másban jó, de akkoris...) túlmutat a mobilos szinten.Ha most 2017ben ideadnák és tesztelném, kb csak az ujjlenyomatolvasót fikáznám, mást nem tudnék mondani.
Xiaomi mi5 az 1080p kijelzőt hajtja meg snapi820-al (legjobb stabil rommal) és érdemileg gyorsabb, de egymás mellett használgatva felváltva a 2 telót nem nagyon tűnik fel h lassab a notesz. Szóval valós tempóban perfekt.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
amoledus
aktív tag
válasz Kleroo #38040 üzenetére
Ezaz nincs mas alternativaja a Note4-eknek valami mindig hianyzik egyikbol ami miatt nem kell es visszater az ember n4-hez
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Kleroo
veterán
válasz szente80 #38039 üzenetére
Sztem nem drága. Sőt, olcsó.
Soroljuk fel tételesen a tudását. Mit is tud pluszban egy mai flagship? (dual kamerával ne nevettesetek , Notesz4 16MP lapkája mai napig top10-top5ben ottvan sztem. )
Ha tehetném/lenne 100k körül újonnan, vakon venném is meg
de egy nagy űr van. Nem lehet semmit venni ami jobb, és nem 3x drágábbHodor. Hodor? Hodooor!
-
szente80
aktív tag
válasz bobace #38038 üzenetére
Az a helyzet mikor váltani akartam s5 ről nagyon körbenéztem és ár/tudás viszonylatban note4 nagyon ott van.Jól zsebbe kell nyúlni ha jobbat akar az ember.Persze ha note7 életben maradt volna nem lenne még mindig ilyen "magas" az ára de még igy is én azt mondom note4 60-65 ért ajánlott
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz szente80 #38037 üzenetére
Így van, nekem is sikerült eladni a kijelző hibásat. Nem mondom, hogy gyorsan, de 30 feletti áron Szóval ugyanott van a srác igazából..
Az alaplap miatt megérheti bespájzolni viszont a régit isNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Árpi001
senior tag
válasz fasirTTT #38035 üzenetére
Én ugyan így jártam,és ugyan ezen a két lehetőségen agyaltam.
Végül vettem egy alaplaphibás F-est,30 ezerért,(az enyém C-s)és a kijelző át lett rakva rá.
Mondjuk azt hittem donor lesz,értsd minden alkatrészét fogom tudni használni,de sajnos a két variáns nem túl kompatibilis egymással.Most ,a kijelzőn kívül,van még egy + hátlapom,aksim,tollam.
Szerintem így jártam a legjobban anyagilag.
Másik telot már lehet nem vennék ebből,akár milyen remek kis készülék is.
Amelyiknek még van garanciája,már ha találsz olyat,az is mindjárt le jár. Egyszerűen túl régen vannak a piacon...[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
amoledus
aktív tag
válasz fasirTTT #38033 üzenetére
Ha szerencsed van 30-35ert talalsz kijelzot (tmx 64eft),komplett szep telefon (nem lakatos hose armando eladotol ) valoban 60,amennyiben akarsz egyet donornak akkor vehetsz masikat egyebkent nem sok ertelme van, majd fele annyi a kijelzo
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
minap történt, hogy a teló kicsúszott a kezemből, a lépcső sarkára, és természetesen a kijelző kapta telibeelőlapon hajszál repedések, kép sarkánál van. de nem nagyon érzékeli az ujjam, többi részén semmi jel
tollat még érzékelte ott fennkérdés
cseréltessem a kijelzőt vagy vegyek másik note 4-est használtan kb ~60
[ Szerkesztve ]
-
rstwingo
tag
válasz Massmurderer #38031 üzenetére
Ez igy van , az F-nél több fajta van , ezért érdemes mindig az aktuálisból kinyerni, mert az a legbiztosabb, hogy jó lesz
-
S e t h
nagyúr
Osztrákoknál dual sim-es verzió is lesz Note 8-ból.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
scoobydoo76
tag
válasz danika087 #38025 üzenetére
Hali! Pit fájl kinyerése: Azt úgy tudod kinyerni,hogy a CSC_xxxx.md5 fájlt megnyitod 7zippel
ekkor látod a benne levő 3 fájlt és abból az egyik a PIT fájl és azt egyszerűen kiveszed belőle ennyi az egész. Köszönet a leírásért RsTwingo fórumtársnak!!!![ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
Van pár eredeti samsung tok leárazva az edigitalnál 10k-ról 1700-2000ft környékén.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
danika087
csendes tag
sziasztok,
Ehhez való pit file-t honnan szedjek le?
CSC_BTU_N910FBTU1DPL1
Köszi a segítséget!
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
szente80
aktív tag
Ki hitte
Gondoltam előbb note4 fanoknak ajánlom[ Szerkesztve ]
-
zso76
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne: néhány napja vettem egy Note 4-et. Nem sokat bírt az akku, így vettem bele egy másik gyárit. Az a baj, hogy ezzel is ugyanolyan gyorsan merül. Ha aktív a kijelző, kb. 2 perc/1%. A készenléti ideje ugyanakkor nagyon jó. Egy éjszaka alatt 2-3 %-ot merül.
Mi lehet a probléma szerintetek? Nem hiszem, hogy ennyit kellene bírnia.13 Pro & WATCH GT2 Pro & iPad Air4
-
bobace
addikt
válasz medosz11 #38013 üzenetére
100% hogy van benne alaplap
Na de hogy kevésbé off legyek. Először csak fagyogat, újraindulgat, majd aztán már akár be sem kapcsol. Vagy pl újratelepítésnél kiírja hogy nem tudja olvasni a memóriát.
Ha mondjuk alacsonyabb %-on, de akár 30%-on kikapcsolgat a teló, akkor akkucserés.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
sanyi722
tag
válasz Parallaxis #38010 üzenetére
A Mess. Lite van fenn
-
sanyi722
tag
válasz sanyikk #38003 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, akkor reggelente nézegetem, hogy milyen hangerőt állított vissza magának.
Másik kérdésem hátha segítetek dönteni: ismerősömnek van egy Huawei Mate 7-ese és szeretné velem elcserélni, szerintetek???
Főleg annak tükrében hogy nekem is F szériás van és a fórumot rendszeresen olvasgatva azt látom, hogy kezdenek tönkremenni, alaplap hiba, stb. -
sanyi722
tag
Sziasztok!
Éjszakára le szoktam némítani a telefont és reggel,amikor visszaállítom "Általános" üzemmódra rendre előfordul, hogy az amúgy hangosra állított csengési hangerő halkra állítódik. Valami javaslat, ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Posta, csomagküldés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Prime Video
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest