- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
danika087
csendes tag
sziasztok,
Ehhez való pit file-t honnan szedjek le?
CSC_BTU_N910FBTU1DPL1
Köszi a segítséget!
-
danika087
csendes tag
Én F-re a német 6-ost használom. Igazából teljesen meg vagyok vele elégedve, gyors, teszi a dolgát. Előtte volt egy kisiklásom kyubira, de amennyire tetszett az elején annyira vártam, hogy feltehessem a gyári 6-ost. Szívta az akksit, egyszer-egyszer naponta belassult, nem oldotta fel a kijelzőt csak lassacskán vagy 2-3. próbálkozásra. Most ezek megszűntek, akku is jobban bírja. Részemről ajánlott.
-
danika087
csendes tag
Bocs ha újra felteszem a kérdést, de nem érkezett rá válasz, én meg kíváncsi vagyok mielőtt nekiállnék este.
Köszi. -
danika087
csendes tag
Rootolt kyubi-ról 6.01-et simán fel tudom tenni odinnal a szokásos módon betallózva? Vagy van valami extra tudomány hozzá ?
-
danika087
csendes tag
válasz apaszka #29267 üzenetére
Sziasztok,
Most már egy jó 1,5 hónapja gyűröm a kyubi romot f-en. Nem rossz ez a rom, de most már kezdenek előjönni a problémák. Pl. megfogom, kioldanám a képernyőt, és csak azt látom, hogy kikapcsolt és restartol. Ezen kívül sokszor meglehetősen lassan villan fel a kijelző mikor megnyomom a gombot. Akksi idő nem túl jó, 10%-ról nagyon gyorsan lemerül, sztem 5% körül 0-ra esik és kikapcsol. Gyárival nem tapasztaltam. Ha kijön a gyári 6-os biztos visszamegyek rá.
-
danika087
csendes tag
Most pedig 92%-nál nem szeretne tovább tölteni a teló, szerintetek?
-
danika087
csendes tag
Pár nap használat után egész jónak tűnik a kyubi light debloated verziós rom, 1 hibája van csak, hogy amikor az akksi 10% körüli töltöttségét mutatja akkor újraindul a teló de akkor már csa 0% és ki is kapcsol. Ezt nem tudom miért csinálhatja..
-
danika087
csendes tag
Hello.
Feltettem a twrp-n feltettem ezt a kyubi note5 romot, de most nem akar bebootolni a telefon, a samsung logo után folyamatosan újra indul.. mi lehet a baja? mit tegyek fel még rá. Leírások szerint csináltam mindent.
-
danika087
csendes tag
Szervíz témában én is hozzászólnék. Bevittem ma a készüléket a váci úti prémium szervízbe, home gomb kattogással, illetve a kijelző a készülék jobb alsó sarkánál mintha elengedte volna a ragasztás, nem túl észrevehetően de magasabban áll mint a másik oldalt, vissza lehet nyomni de nem marad ott. Ezért sötétben kitűnik a fény a keret és az üveg között. A készüléket külföldön vettem ezért nem érvényes rá a házhoz jövünk. Kérdeztem, hogy általában hogy végzik a javítást? mondta, hogy próbálják javítani, készülékcsere nem valószínű, és amúgyse tudja, hogy cserélnék e mivel külföldön vettem, úgyhogy talán megpróbálják újrapozícionálni a kijelzőt. Mondtam neki, hogy hallottam, hogy elég nehézkes a javítás note 4 esetén, de azt mondta, hogy áá annyira nem.. Úgyhogy kíváncsi leszek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Linux kezdőknek
- Digitális Állampolgárság Program
- MIUI / HyperOS topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest