Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajozs
aktív tag
Szakértői kérdés: a kijelző "keskeny" flex kábele csak az S-Pen vagy a normál érintő funkcióját is ellátja?
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
DarkKarol
tag
Hellobello!
Nem rég vettünk egy androidos Philips TVt. És tökre megörültem ennek a Peel Smart remote-nak, hogy tudom a telefont távirányítónak használni. Nos igen, de nem rég lefrissült.
Azóta ha lezárom a telefont, majd megnyomom a power gombot (vagy a homeot, tök mind1) akkor a zárolt képernyőn megjelenik alul a peel smart kis ablaka. Egyből az ujjlenyomat olvasó felett. És ha picit is hozzá érek már megnyitja azt a szar appot. És nem lehet onnan letüntetni max egy napra. Régebben csak az értesítések között volt. Az teljesen jó volt. De most h pont ott alul van, ahogy oldabám fel ujjlenyomat olvasóval 95%ba hozzá érek és máris megnyílik és teljesen fel....... Khm.Szóval tudtok-e erre valami megoldást?
Más: mióta van gear s3am sokkal gyorsabban merül a teló. Ami érthető valahol. De gyakran megszakad a kapcsolat pedig egymás mellett vannak és én szerintem a teló bontja a bluetooth kapcsolatot, olyankor belassul stb. Valaki találkozott hasonlóval?
-
Massmurderer
őstag
válasz IamSociopath #39587 üzenetére
Én vadászgatok most ép 7650re,vaterán láttam párat,de nagyon nyúzottak voltak.Ha lenen tipptopp álapotú,megvenném.Minap láttam n95 8Gb is,sima n95m volt,eladó azt irta mint az új,5-6 kép volt,gombok kopottak,oldala karistolt.Hát egy házcserével lehetne kezdeni,ami nem filléres dolog mivel alkatrész nem nagyon van hozzá.Másik meg úgye a signozás már felejtös mert nuku támogatás a symbihez.7650-t imádam.nagyon jó teló volt,pedig nem lehetet témázni se mint azokat a symbis telókat amik utána jöttek.
-
Snowy_owl
őstag
Valamelyik nap hasonlón agyaltam. Teljesen igazad van. Én sok telefont hiába nézek meg, maximum a márkát látom, de mivel semmi egyediség maximum találgathatok hogy ez mi is? Régen egy pl Nokia 6300át simán kiszúrt az ember. Ma szinte lehetetlen ugyan ezt megcsinálni.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
amdxp2
tag
Köszöntem a segítséget!!
-
IamSociopath
aktív tag
válasz amdxp2 #39586 üzenetére
Beállítások -> Kisegítő lehetőségek -> Kézügyesség és műveletek -> Érintés nélküli ébresztés
Massmurderer: Nagyon sok régi dolgot hiányolok a mostani készülékekből. Kiveszett az egyediség is sajnos. Gyakorlatilag mindegyik egy üveglap a zsebedben. Nekem a kedvencem az összes eszközöm közül a nokia 9300i volt vagy a HTC universal
[ Szerkesztve ]
-
amdxp2
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom beállítani azt, amikor alvó állapotban van a teló, és elhúzom a kezem felette, akkor felébredjen, és meg tudjam nézni mondjuk az időt!? Csináltam egy visszaállítást rajta, és nem találom sehol sem. Telenoros 6.0.1. Köszi előre is.
-
félisten
válasz Massmurderer #39584 üzenetére
Mi is sokat használtuk az infrát még a régi PDA-s időkben, pl. konferenciákon névjegycserére.
Nem volt az rossz.MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Massmurderer
őstag
válasz IamSociopath #39568 üzenetére
Még anno a nokias korszakba milyen jó volt a 7650 meg a 3650 Egymásnak küldtük infrán a cuccot
-
Massmurderer
őstag
válasz IamSociopath #39582 üzenetére
Pc-nél már jártam úgy hogy se a power,se a reset gomb nem segitet,csak a kábel ki a csatibol.Szóval itti s lehet bármikor olyan hogy nyomhatsz bármit,de semmire nem reagál
-
IamSociopath
aktív tag
válasz Massmurderer #39581 üzenetére
Processzor szinten van minden ilyen telefonban egy megszakítás. Mint amikor a gépednél nyomod a power gombot 10 mp ig. Vagy mint régen a ctrl+ald+delete.
Pl. az S8 nál a power gomb és a hangerő le gomb 7 mp-ig. -
bobace
addikt
válasz MaCS_70 #39577 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálkozom eggyel, próba szemcsere.
beni121: kiválóan ami engem egyedül bosszant, hogy ha le van rakva az asztalra, nem tudom gyorsan feloldani, mert vagy fölé kell hajolni az íriszhez, vagy bepötyögni a kódot, hogy feloldjon, illetve fel is emelhetem az ujjlenyomathoz..
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
félisten
válasz bobace #39576 üzenetére
Nem emlékszem, azzal amit az eladó oldalán írtak.
Megpróbálom előbányászni.
MaCS
UI: Már nem tiszták az emlékeim. S3 is lehetett. Ezek váltották egymást a bolt-nej-após-fiók/kuka vonalon.
Szerk: Már nem aktív az ebay-en a cikk. 211 Ft volt két éve. Ezt adja ki Similar items-re.
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz MaCS_70 #39575 üzenetére
És emlékszel hogy milyen APP-pal használtátok? (Amúgy az S5-ben van infra )
A leírásokban a Zazaremote-ot emlegetik, jó lenne ha mással is menne.. (Persze 500 Ft nem nagyon tétel, még így is megéri megpróbálni..)Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
Te rendeltél már ilyet esetleg? Mert erre a képen szereplőre azt mondja, hogy IOS-hez való.. Ami meg Androidra való, az mind bumfordi..
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
beni121
aktív tag
-
bobace
addikt
válasz IamSociopath #39569 üzenetére
Uuuu, nem is értem, hogy nem gondoltam rá eddig. Mindent feltaláltak már, max nem jól használom a googlit, must have
Ugyanúgy működik mint ha beépített lenne, tehát mondjuk Sure-rel vagy Peel-lel megy?
És jack dugóba illeszthető FM modul van-é?[ Szerkesztve ]
-
félisten
Van ilyen itthon, de csak Samsung telefonnal működik -- azt meg a jelen állás szerint nem szeretnék az ára meg az edge-e miatt.
Erősen reménykedem, hogy idén még kihúzza a Note4, amivel időt nyerek.
Meg aztán van egy projektem, amihez kell az azonos kamera...MaCS
-
IamSociopath
aktív tag
nyilván azért nem a legelegánsabb megoldás
-
beni121
aktív tag
válasz Oldman2 #39563 üzenetére
Én tavaly szeptemberben csereltem.
Nekem is volt sok mas, mellette is kipróbalásra, de mikor anno megvettem az első szerias note-t mar akkor megfogott. Aztán 2, 3 es most a 4. De itt elakadtam :-) :-) :-)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
félisten
-
bobace
addikt
válasz MaCS_70 #39564 üzenetére
Azért a Note 8 edge széle egyáltalán nem vészes, már már olyan mintha nem is lenne edge. De gondolom már megnyomkodtad. Főleg Note Edge után, az volt aztán az edge, mondjuk én azért szerettem bele.
Sajnos ezzel a Note szériával nagyon megvettek engem, próbáltam mást, de csak itt kötök ki minden hibája (no akksicsere, infra és FM) ellenére is már sokadjára.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
félisten
válasz beni121 #39561 üzenetére
Létezik még egyáltalán cserélhető akkumulátoros telefon? (Hogy rohadnának meg....)
Én is hasonló kérdésen tipródom, bő három éves a Note4, és a Samsungot ismerve már minden nap ajándék.
Szóval én is az utódot keresem, de edge kijelzőt nem akarok! Sőt, ragaszkodom a tisztességes kerethez.
A jelenlegi trendek nem nekem dolgoznak...
MaCS
-
apaszka
veterán
válasz beni121 #39561 üzenetére
A nexus 6p is nagyon jó volt! 64 gigás még elég is volt. Gyorsaságban,és a főzött ROMokban verhetetlen szerintem! Tökéletesen működött minden benne,és még mondhatom jobbak voltak a gyárinál aksiban is!
A cerka viszont jól jön a samu + dolgaival. Ha nem fontos a cerka,akkor sok alternatíva van! Szempontok győznek!
ROOT lehetősége,garancia érvényesítése ,és javítás ideje!?Viszont egy inkorrekt cég a support terén!
Mikor már mindenki az új verzió nyomkodja,ő még időt kér az átállásra?
Ebben gyenge ,és drága mint az arany![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
beni121
aktív tag
válasz apaszka #39560 üzenetére
Igen. Az aksi cserelhetettlensege nem a legjobb. Samsungon az s sorozatot is nezegettem, de a note lenne az elsődleges.
Esetleg meg valami jópofa HTC ha nincs más...
Köszi a véleményt, ezert is kerdeztem, hogy ki szerint mi.
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
apaszka
veterán
válasz beni121 #39559 üzenetére
Zsebben nem turkálunk,de a Note 8 frankó,de a 9 nemsorása kijön,és talán mégjobb lesz ?!
Viszont már nem cserélhetőek az aksik egyszerűen,és a csere elég drága bele! Törnek könnyen a végig kijelző miatt..
A Garancia ROOToláskor ugrik a Note 3 óta,ami megint nem jó dolog!
Az én Nexus 6p-re itthon 15000 res volt az ajánlat aksi cserére!Ez egy vélemény csak! Tőlem .
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
beni121
aktív tag
Sziasztok!
Kívancsi lennek a veleményetekre. Valamivel több mint 3éves a Note4em. Teljesen meg vagyok vele elégedve, de mint mindennek ennek is sajna előbb utóbb vége lesz. Szeintetek (note vonalon maradva) melyik lehet a jó utód?
Valaszokat előre is köszi
-
dancsuri
veterán
válasz apaszka #39556 üzenetére
frissült a LineageOS 15.1 nem tudom mi változott
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Majom19
tag
válasz S-line #39460 üzenetére
Engem is utolért anno emmc, meg ilyenek.
Sokszori próbálkozasra (download módba betudtam lépni) felvarázsoltam rá egy gyári firmware-t, azóta folyamatosan kikapcsol, amit a partial wake lock-al oldottam meg.
Most probálkozom custom romokkal amit néha megakadályoz az hogy valamilyen hibára megáll vagy állandóan újraindul.
Szerencsére ujítottam s8-ra mikor elkezdte ezt az egészet, de meg szeretném csinálni ha más nem megy alaplapcsere.[ Szerkesztve ]
Igen
-
zho-lee
addikt
válasz apaszka #39552 üzenetére
Igen, 5 eurót kér érte.
Az előtte lévő v7.15-nél jött ez a "koldulás"..
A 7.14-et viszont nagyon sokáig használtam
Minden jó benne, az akku szo-szo - elmegy (olyan, mint a többi).
Témázható, stb.[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
apaszka
veterán
válasz apaszka #39551 üzenetére
Már megtaláltam. Nem az Android verzió 8.1.
Viszont a skinezett romért pénzt kér mi az xda- N gáz nem?
Milyen ez a Rom?A lájtot ok letöltöttem,de törlöm is.
Ilyent nem szoktam kipróbálni.[ Szerkesztve ]
-
-
zho-lee
addikt
válasz dancsuri #39548 üzenetére
Most nem tudom megmondani, mert vissza tettem a mentést.
És felidegesített az Apocalypse dev.-je, mert kiadott egy újabb buildot..
El van mentve a lineage is, belakva, majd rálesek, csak idő kellene rá.(a spencommand.apk-t én már a Note 2-re megvettem )
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
dancsuri
veterán
-
zho-lee
addikt
válasz dancsuri #39539 üzenetére
A képernyőmentést így csináltad: home+power gomb egyszerre?
A magisk is telepítve
Minden OK.De... az IGO nem megy, csak egy fekete háttér
A spencommand.apk sem akar, talán ha xposed keretrendszer telepítve lenne."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #39542 üzenetére
a 8.1 ben a status bar status bar ikonok igen randák lettek ,de maga a rendszer javult sokat,még a 8 hoz képest is! Nexus 6p ről jöttem vissza ,és ott ezeket tapasztaltam!
Örülök,ha sikerül portolni a Note 4 re a 8.1 et,mert akkor sokáig maradhat !A cerkét is életre keltetted ? Mivel ha igen?
Mert akkor rakom fel újra!
Magisk is simán ment...https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dancsuri
veterán
válasz apaszka #39538 üzenetére
Na felraktam, meglepett, hogy Magyarul települt, gyorsan regál, a kamerát egyszer már kifektettem (túl sok az állítási lehetőség) néhány Samu progi nekem hiányzik (de pótolható) nem tudom hogy kell képernyőmentést csinálni. ahoz, hogy próba verzió, nagyon jó
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #39537 üzenetére
Köszi!
Letóltöm ,és ránézek!
(#39534) zho-lee
Ne félj a Magisk-től! Ha működik és nem nyúlsz hozzá akkor SU -t tudja! Ha elrejtesz dolgokat a rendszergazdai jog átvétel elől akkor nyersz sokat vele!
Vedd úgy ,mint egy modern SU ! [link][ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz #67656192 #39532 üzenetére
Szabad , csak az N910F lesz alaplapos az N910C-t bátran lehet venni !
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
törölt tag
Sziasztok, volt pár Note4-gyem annak idején, nagyon szerettem, egy barátom szeretne venni egyet. Utolsó információim szerint elég sok lett alaplapos. Újat már nem lehet nagyon sehol venni, hasznaltból is gyér a kínálat. Szabad egyáltalán még foglalkozni vele?
-
dancsuri
veterán
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #39526 üzenetére
Kipróbáltam nemrég,de emlékeim szerint a Magyarosítás kicsit odatett nálam pár dolognak!
A Magisk verzióból többet is flasheltem. Ez a teló nem szereti ezt az S8 ROMotÍgy maradok a NOTE7 Rom -on! De lehet mégegy esélyt adok neki a hétvégén?
Már javult a GSAM segyítségével az aksi időm is.
Egyébbként tényleg jól muzsikál nálam!
Alapból Magyar,és az áruház is fut szépen!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
IamSociopath
aktív tag
Na még 3-4 napja megjött az új F es frissítés. Azon kívül, hogy mintha simább lenne a scrollozás és reszponzívabb a rendszer, mást nem látok.
Nagyon érdekes volt, hogy 1 nappal azután jött meg, hogy kifizettem a Samsungnak a 15 ezres +1 éves garanciát
Gondolom másnap deaktiválták is az önelbaszó módot. haha (vicc)
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #39515 üzenetére
Egész délután fenn volt.
A Magisk nem megy rendesen nálam rajta.
A dizájn egyforma az előző főzelékkel.
Akku lehet jobban bírta volna, de mivel a root nem rejthető el így vissza rajtam a mentést.
Egész délután próbáltam és nyúztam...Ha ilyen lesz valamelyik ROM on, akkor jó
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Massmurderer #39519 üzenetére
A gyári Rom jól bírta nekem is.
Viszont ezt a port nagyon bejön. Több ablakos mód mindent enged... Dizájn is frankó.
Egyedül az aksi olyan mint a Titanic. Bár ma már kicsit jobb mint tegnap. Kihúzta 67% ig 8 óra alatt. Igaz a szekrényben..Amint fórumozok, melegszik és merül egyből..?!😭
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
válasz apaszka #39514 üzenetére
2 müszakba melózok,12órázok.Délelötösbe nem,de igy éjszakásba zenét hallgatok meló közbe.vagy fülessel,vagy bt hangszoróval.3 jó 1 órás mixet hallgatam végig fülessel,98%ról lement az aksi a jó 3 óra zenehallgatás alatt 88%ra.Powerampot használok.Multkor direkt megnéztem mennyit bir ki a bt hangszoró egy töltéssel,kerek 6 óra volt.Gyári,úcsó 6.0.1es rendszer van fent,minden buhera nélkül,akksi meg még a gyári.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #39503 üzenetére
Nálam merül a telefon ezzel mint a Titanic! Eddig egy műszakot 75% al zártam,mert nem igen lehet nyomkodni,ezzel viszont műszak végén ránéztem az értesítésekre,és kikapcsolt!
Nyomtam egy Dlavikot,meg mindent,és kíváncsi leszek rá holnap! Ha ilyen ,akkor megy a levesbe!
Ne már két aksi kelljen 10 óra nem használathoz?A Dizájn és a Root elrejtés alapból OK rajta! Igaz frissíteni az új Magiskra nem szabad.mert vége mindennnek!
De jó a rom,viszont a proci forog rendesen,mert tojást lehet sütni rajta néha !https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #39505 üzenetére
Ebben megy a Magisk!
Viszont Ez a 3D-s dizájn már nem játszik az értesítéseknél? Vagy én nem találom?
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
válasz dancsuri #39500 üzenetére
Néztem,de csomó bug is van hozzá sajnos.
Landscape Keyboard in Whatsapp its not in correct DPI
Always on Display only lets you the Automatic Brightness mode
Blue Light Filter don't work
Fingerprint don't work
Sometimes, the gallery thumbnails exchange with others [Lib Problem]
Still searching them, but the most important are these... -
apaszka
veterán
válasz dancsuri #39507 üzenetére
Root ot ad viszont elrejtés nem megy neki!
Ez piros marad!Így semmivel sem külömb mint a SU !
Viszont ha működik akkor királyság mert csak bepipálod az appokat amik nem kapnak jogot a roothoz!
OTP és minden megy
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #39503 üzenetére
Felraktad?
Milyen?
Én most találtam egy Fix-et a Magisk-hoz!
Elsőre nem bootolt be tőle rendesen,mert a redszer leállt üzenetet dobálta!
Most Dalvik után kíváncsi leszek elindul e? sajna 360 alkalmazász rengeteg ideig csatolja újraDe délután leehet kipróbálom a linkelt ROMot mit ajánlottál!
Ez is frankó nagyon.
-
dancsuri
veterán
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #39500 üzenetére
Milyen az új verzió?
Már töltöm le.Közben látom gáz van vele?
Benne van a Magisk is, de sajnos használhatatlan elrejtésére. Ez pont nem működik benne.
Minden más viszont frankó a ROM- ban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- LED világítás a lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest