Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztszoroz
aktív tag
Van olyan portolt n7 Rom, amin alapból működik a fingerprint?
KNOW BUGS
*Fingerprint for lockscreennot fully works (still works perfectly for all web-sign, private mode, etc …)
*Camera modes: Live Brodcasting stuck at “starting broadcast”, Wide selfie stuck at “saving photo” and also some pro options[ Szerkesztve ]
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
Sakab
senior tag
válasz grabber #38798 üzenetére
KÖszi siker....viszont még mindig szívok a Ditto Note 7 rommal, BL modem frissítés után sem akar működni az újjlenyomat feloldás.
Sikerül beregisztrálnom az újjam, kiválasztom az lenyomatos feloldást...de hiába, ha lezárom a képernyőt és újra felakarom nyitni hiába huzogatom az újjam nem történik semmi, a képernyöt fel kell pöccinteni és akkor már a jelszót kéri csak. Nincs valakinek valami ötlete?[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Akkor majd hát ha ezt tudja valaki...
ODIN-nal szeretnék Modemet frissíteni....viszont amit letöltöttem az .zip be van, amit meg be tudok tölteni az .bin, .tar, .md5, .smd, az járható út e ha a zipet megnyitva látok egy "etam" és egy"META-INF" mappát, ahol az etam mappában van egy modem.bin64Mb-os file ezt kimásolnám és úgy be tudnám tallózni az odin-ba?Kérdés, hogy a többi filra ami a zip ben van van e szüksége és nem e fogom így téglásítani a note-ot.? -
cyborg X
tag
Kicsit más megközelítésből nyitom a kérdésemet:
- Ki használja (aktívan) a képernyő tükrözést és ki milyen rendszeren?Fentebb említettem, hogy gyári rendszeren root után nem hajlandó
működni(működni működik éppen) kapcsolódni.
Tegnap felraktam a Lineage OS-et, ami 14.1 2017.10.14. kiadású. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy ezen a rendszeren valóban nem működik! Amíg a gyári rendszer látja a Mira Sreen-t, csak eldobja kapcsolódás után rögtön a kapcsolatot, ez a rendszer még csak nem is látja, hiába van engedélyezve a vezeték nélküli képernyő.
Ez rendszeren belüli hiba, mert külső alkalmazás sem lát semmit, illetve a végső kapcsolódási menü a rendszeré, csak egy külső telepített almazás használata közbe ékelődik.Erről van valakinek valami tapasztalata? Hasznája valaki ezt a rendszert?
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
N910CXXU1DPI1
Sziasztok fenti típusú n910c-nek szeretném lefrissíteni odinnal a bootloaderét és a modemét.
De nem tudom, hogy melyik a hozzá való, ezek közül kellene választanom:BL:
*N910CXXU1DPE5 Bootloader (6.0.1)(ONLY for N910C users)
*N910CXXU1DPE5 Bootloader with E-Team Boot Logo (6.0.1)(ONLY for N910C users)
Itt csak a bootlogó a különbség?ill.
Modem:
*N910CXXU2DPC1 Modem(ONLY for N910C users
*N910CXXU2DPE3 Modem(ONLY for N910C users)DN7 Romot használok, és az újlenyomat addig nem akar működni amig nem frissítek
-
István1986
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Galaxy Note 4-em.. valószínűleg a szoftvere meghalt, a gép felismeri mint Qualcomm Hs-usb Qdloader 9008. Sem a Recovery, sem a Download mode nem hozható be rajta. Mit lehet ezzel kezdeni, garancia sajnos már lejárt. Köszi
gazsi-istvan@hotmail.com
-
passat77
tag
Érdekesség: [link]
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FuRiONight #38790 üzenetére
amikor uj akksit kapott elotte volt gond? es megoldotta? vagy hasznaltan vette es kapott elméletileg gyari uj akksit? a kovi par napban raerek venni masik akksit, kiprobalom de sok mindenre nem szamitok
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
FuRiONight
őstag
válasz BÁ Nutrition #38789 üzenetére
Hali!
Pont ez miatt írok. Pàrom használja a Note 4-et és 50% alatt bármikor kikapcsolhat. Tavaly ilyenkor kapott új akksit, elméletileg gyàrit. A telefon a végét járja vagy elég egy új aksit venni? Bár ahogy nézem igencsak belassult a telefon, meg jó lenne ha egy kicsit kihuznà.
Előre is köszönöm
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Techpriest #38783 üzenetére
Enyem 3 eves, a screent kellet cserelni de akkor meg garancias volt. Jo ideje elkezdte ezt a kikapcsolgatast neha 46-48%rol lelovi magat. Nem vagyok egy nagy kocka, azt pl nem tudtam h a wifi arthat neki :s egy uj akksit lehet raszanok de csalodas lesz es marad a hiba valszeg ahogy olvasom
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
cyborg X
tag
Mé a bánaté van az, hogy gyári rendszer rootolása után elmegy a screen mirroring?
Más is tapasztalta már ezt? -
Soybex
őstag
válasz Techpriest #38783 üzenetére
Csak a szokásos frissítés. Szóval semmi extra egyenlőre.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Techpriest
csendes tag
Az enyémben kb az aksi az egyedüli ami még gyári... (910F) már kb minden hibával volt bent a Samsungnál, nagyon szeretem, jó kis teló, amíg működik
Azért jöttem érdeklődni, hogy Tré-s vagyok, jött valami update, tudni lehet mit tartalmaz? -
zho-lee
addikt
válasz Massmurderer #38779 üzenetére
Az enyémre 2014.11 hónapot ír ki a phoneinfo.apk
Szerintem minden, de főleg az akku eredeti benne.
Custom romot használok, sűrűn nézegetem az újabb build-okat, wifi/net, zene, face (muszály), stb ezerrel.Semmi bajom vele
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Soybex
őstag
válasz Massmurderer #38779 üzenetére
Igen F verzió
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Soybex
őstag
válasz Massmurderer #38777 üzenetére
Én mondjuk a felhasználásod ellentète vagyok teljes mértékben, azaz napi szinten 5-6 órát telefonozok wifi+ytube+net+zene meg minden egyéb más mellett. 2 éves a telefonom, semmi probléma nem volt vele a kijelző sárgásodáson kívül, de azt javították.
Akksi mèg mindig a gyári, plusz mostanában powerbankról töltöm (gyorstöltés mind a két esetben).
Szóval nagyon kikell fogni azt, hogy szerencséd van-e avagy sincsAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Massmurderer
őstag
F-es verzát meg tudom cáfolni,mert nekem 2.5éves mult és egyetlen egy hiba se mutat alaplap gebaszra.Lehet hogy f-es verzák közt volt jópár olyan ami gyártási hiba miatt halt be az alaplap,de szerintem olyan nem volt hogy 2év után pl behalt az alaplap,cserélték,és az is behalt.Mondjuk én nem orrba szájba wifizek vele,legtöbb wifihasználat az volt mikor leszedte a frissitéseket.Google playon néha nézek 1-2 progit,játékot,de ha 10 perc alatt nem találok nekem valót,akkor se fél óra,se 1 óra alatt se.Online játékokal pl nem játszotam soha telón.Nálam a teló nem váltja ki a pc-t semmibe.Játszani nem nagyon játszok telón,se netezni,se facen lógni.Mai mobil használok 90%-a facera,játszani,zenehallgatásra használja.4G,wifi meriti az aksit,folyamatos kijelzöhasználat szintén,föleg aki maxra feltólja a kijelzö fényeröt.Sokan irták itt hogy f-es verza behalt nála,stb.,ennek ellenére nem látom azt hogy meg kellene szabadulnom a saját f-verzás note 4 telómtól.
-
mistvan68
tag
Sziasztok!
Csak néhány példa.
Nekem van Nokia 5510 eredeti akkuval,tökéletesen működő 2002-ben vásárolt telefon,van Nokia 3650,eredeti akkuval,2003-ban vásárolt,tökéletesen működő telefon,van Sony P990i,eredeti akkuval,2006-ban vásárolt tökéletesen működő telefon.Nem sorolom tovább,de van még pár ilyenem és mind tökéletes.
Újonnan vásároltam őket,vigyáztam rájuk és ez az eredmény.
Az újabbak nem tudom,hogy megérnek-e ekkora kort működőképesen.
Jelenleg az újakból a legidősebb egy Motorola Defy 2011-ben vásárolt,eredeti akkuval,napi használatban,2.2 Androiddal,tökéletesen működik.
A Note4-em F-es és jövő januárban lesz 2 éves,remélem egy darabi bírja még.Hirtelen ennyi.
Üdv.István
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #38773 üzenetére
Van profi zseni elektronikus barátom.
A beszélő mosógépem garancia letelte utáni nap bedöglött.
Én írtam egy gratulálok hozzá levelet a Zanussinak!Szóval a barátom átnézte a gépet, és mondta jól alul van tervezve pár dolog benne. Pl több kondi nem véletlen lett alul tervezve.
Be is halt mikor kellett!
Az megfelelő méretűre cserélve feléledt!
Persze utána a bejövő vezérlő halt meg. Az egészet átnézte kijavította és még sokáig használtuk. Azért lett lecserélve, mert ugye a burkolat elkezd egy idő után rozsdásodni ami nem szép.....
Azt sem alapozták le, gondolom véletlen.....?https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
amoledus
aktív tag
válasz mistvan68 #38769 üzenetére
Samfirmen 2017.10.12t ir utolsonak ,a bizt javitas szintje maradt ugyanaz frissites utan , (wipe nelkul ) viszont ismerosnek elv. Jobban birja azota ,ceges n910f tre verzio ugyanaz , es most azt kell kideriteni,hogy a wipe hianya/maradt minden ugyanaz/ vagy a masik telefonba belelatott plusz uzemido a valos
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Soybex
őstag
válasz amoledus #38768 üzenetére
Telekom F széria Augusztusi biztonsági frissítés óta nem jött update. Bár ezzel 6-6,5 óra sot-ot tudok produkálni. Igaz eleinte 3-3,5 óra volt csak, de wipe cache után beállt egy hét alatt.
Utolsó frissítés amit említesz az a Szeptember hónapi avagy?Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
amoledus
aktív tag
Sziasztok !
TMH (trémobil)régiós N910F,utolsó frissítést követően javult valakinek az akkuidő ? (Tegnapelőtt jelzett frissítés)
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
bobace
addikt
válasz dancsuri #38759 üzenetére
Értelek! Nem tudom mi a szériahiba törvényi meghatározása. Akkor úgy mondom, hogy ez nem a Note7 akksi hiba/új Szifon akksi púposodós hiba előfordulási %-a, hanem már elég magas, nagyon sok készülék érintett, épp elég ahhoz, hogy az ember egy vásárlás alkalmával már elkerülje, szerintem legalábbis.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
iguana77
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #38753 üzenetére
Gyári akksit vettem hozzá,de a probléma megmaradt. Szerdán romcsere,aztán kiderül mi lesz a sorsa. Én így nem küszködök vele.
Nekem egy 128gb-os Netac Pro U3-as kártyám van benne,hibátlanul,gyorsan üzemel."Meg idejössz,azt dumálsz nekem,az a baj,és nem hagyod abba,az a baj,És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
-
Massmurderer
őstag
válasz energy4ever #38764 üzenetére
Nem.meg kell kezdeni a kijelzöt is.van video róla,3 perc alatt szét lehet kapni.ragasztószet is van hozzá,ami rajta van nem éri meg már összeszerelni azzal.
-
energy4ever
addikt
válasz Massmurderer #38763 üzenetére
Ezt otthon kitudom cserelni, anelkul, hogy a kijelzohoz tartozo ragasztast bantanam?
-
Massmurderer
őstag
válasz energy4ever #38762 üzenetére
[link] itt nézz körül.Én innen szoktam rendelni.
-
energy4ever
addikt
Eddig is felig mar szetvolt menve a toltoaljzatom, most megdoglott a beszedmikrofonom. Jol tudom, ezek egy panelon vannak, alaplaptol kulon, nem?
Mennyibe kerulhet a csereltetes, es hova erdemes vinni?[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
Ép erröl irtam pár kommentel feljebb.F-es verzám van,50% alá még nem meritetem.igaz úgy 0%-ra lemerült hogy este néztem rajta filmet,elaludtam,reggelre kéken világitott az állapot jelzö led.feltettem töltöre,0% irt ki,és elkezdte tölteni.Kb 3x volt ilyen alkalom hogy 0 %-ra lemerült.Én pl délelötös müszakba melóba úgy megyek hogy fél 5kor reggel leveszem töltöröl,meló közbe van 8-10 hivásom,du 3ra hazaérek 96-97% van az akkuszint.És gyári akkum van,nem vettem még bele újat.2.5 éves a teló.
-
Soulles
tag
Tudtommal - javíts ki kérlek ha tévedek - az LG sem ismerte el a NEXUS 5 műanyag házának berepedezését a jack és a gombok körül. Attól még a hiba létezett, és igen nagy számban, adott szériára jellemzően.
Az XDA tele volt az érintett tulajokkal, köztük velem is.Azért a Samsung / szerviz adatai alapján szívesen megnéznék egy ppm rátát.
-
dancsuri
veterán
válasz bobace #38758 üzenetére
nem hinném, hogy minden "F" tulaj tagja a fórumnak szerte a világban, amúgy nem tudom, hogy hány százalék azonos hibának kell lenni ahoz, hogy szériahibáról beszéljünk. mert ugye a szériahibára vannak törvényi rendelkezések. ezen felül (nincs infóm) de gyanítom lényegesen több "F" es teló lett eladva hazánkba mint "C"
-
Soulles
tag
Update2: Bevittem szervizbe, ahol nyomatékosan kértem, hogy a 910F szériahibás lapjára való tekintettel azonnali csere vagy pénz vissza. Nem vagyok hajlandó a Samsung hibájából rizikót vállalni. Ha csere után, garancia időn túl újból besz@rik, akkor dobhatom a "prémium" telefonjukat a kukába?
Illedelmesen tájékoztattak, hogy ők csak javítani tudják, ha nézeteltérésem van akkor azt legyek szíves a bolttal / Samsunggal rendezni. Továbbá ha a Samsung nem ismeri el, akkor ez nem szériahiba...Mivan???Már most látom, hogy elkezdték a szokásos labdajátékot.
-
djsilas
tag
válasz hardverlog #38734 üzenetére
Ez latod nagyon jo kerdes... En allaspontom szerint ez igy hasznalhatatlan, a biztositast meg azert fizetem, hogy ne jarjak igy...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz iguana77 #38723 üzenetére
enyém is detto ilyeneket csinal mar egy ideje (kb 1 eve ), nem nagyon kerestem ra eddig a topicra de remelhetoleg az akksicsere megoldja, masic meg hogy mekkora a max micro sd kartya meret ami belemegy?
van egy "par" kepem rajta de ez a sok frissites egyre tobb helyet igenyel (appok miatt is) igy kb mar 2 honapja legalabb nem kapott.. szal ilyen 128/256GB meretu passzol hozza? kell figyelni vmire h ne a leglassabb legyen? inkabb telefonos boltba keressem vagy megfelelo a tescos scandisk is?mod: kozben akkor kiderult h nem az aksival volt gondod?
[ Szerkesztve ]
-
iguana77
csendes tag
válasz ZVilmos #38746 üzenetére
Én ugyanebben a cipőben járok,csak 25%nál kapcsol ki. Be se lehet kacsolni. Rá kell dugnom töltőre,akkor beindul,utána bekapcsol. Allsit cseréltem,az se oldotta meg a problémát. Most egy főzött romot akarok egy barátommal felrakatni rá. Kívámcsi vagyok mennyit jelent.
"Meg idejössz,azt dumálsz nekem,az a baj,és nem hagyod abba,az a baj,És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
-
passat77
tag
Nos, közben csak visszatért bele az élet. Igaz csak a töltést veszi Pár hét és itt a másik alaplap. Viva note 4 !!!!
-
ZVilmos
csendes tag
Sziasztok !
Van egy Galaxy Note 4 készülékem , pontosan a 4 magos változat. Jelenleg a telefon android 6.0.1 fut és akkumulátor problémám van vele . Az a gond, hogy a készülék 40-50% körül már kikapcsol. Kérdésem az lenne, hogy ezt megoldaná egy sima akkumulátor csere, vagy szoftveres probléma van vele ? A OP rendszer frissíthető még felfelé , csak ezt én még nem akartam megtenni.
Köszi a segítő válaszokat ! -
Colani
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy a led flip tokot vhogy aktiválni kellene a telon vagy automatikusan felismeri és kijelez minden értesítést a fedlapon? Hogyan kellene beállítani mert meg egy pici felvillanás sem volt még és a lányom kezd kétségbe esni 😊😊😊köszi előre is a segitseget
-
apaszka
veterán
válasz Soulles #38741 üzenetére
Véleményem szerint, ez még jó készülék a mai napig.
A mai divattal és a gyártók pénzéhességével van baj.
Ezek már ne bírják ki az évtizedet.
2 max 3 év és csere legyen. Elavulás...Ezt minden gyártó követi.
A garanciális időt kibírják, aztán kuka.
LG , Huawei , Samsung,és mind követi a trendet.
Ebből élnek és nem sz@rul.Persze a felsőkategóriás telefonok érdekes nagyobb százalékban halnak meg.
Ha nem így van, nyugodtan cáfoljatok!
Én ezt figyeltem meg.Aki a jobbat megtudja venni ma, az hamar megtudja az újat !
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dancsuri
veterán
-
-
zho-lee
addikt
válasz Soulles #38732 üzenetére
Nem csodálom
Van egy csúcsminőségű készülék, jó az "F" hajlamos alaplap hibára, de van csúcs minőségű szervíz, ahová vigyük? Ahogy olvasgatom én is látom, vidd szervízbe, majd lesz baja... (nem Amoledus-ra, és kollégáira gondoltam, a Telemax vagy mit emlegetnek itt)
Már S3-nál tudtam, a "csak plexi tört be" és kicseréltettem az nem biztos örök élet.
Sajna a fődarabcsere a megoldás, ami igen zsebbe nyúlós.
(pl Note 2-őm leesett, kijelző ripityára ment, 40 ezer a csere, és akkor annyiba fájt egy jó állapotú használt Note 2.. )A másik meg az, hogy itt tényleg megint semmi fejlesztői dolog nincs a fórumon. Mint egy gyászmenet, csak az akkucsere, az alaplap csere, meg a Samsung negatív hozzáállása "hozzánk" a téma. Az ember idenéz, olvasgat, és szomorú lesz, elmegy a kedve, ahogy írtad is.
Nem sok rom linkelés van, mert mindenkinek elment a kedve tőle, nehogy leolvadjon a belső memória modul, nincsenek tippek-trükkök, nincs valami klassz kis kütyü linkelve, amivel jobb használni a telefonunkat, nincsenek akciós tartozékok sem említve.
Build.prop trükkökről, régebbi, de jófajta kis cselekről, hogy a "csövön ki is jöjjön, ami kitud"
(tudja a szoftver, amire a herdver képes)
Nincsenek a playról elcsíphető jó kis apk linkek, esetleg akciósan most ingyenes apk-k..
Nincs semmi.Ha lenne itt egy kis élet, jobban pörögne a topic, és nem csak a negatív dolgokról írnánk, akkor nem mindenkiből csak az önsajnálat ( ) csöpögne.
Én még mindig örülök, hogy van egy Note 4-em, és szeretem/szoktam használni.
El trükközgetek magamban..
Nova launcher, titanium backup, sms backup/restore, snap camera, 64Gb samu microSD, Note 4, azt pacsi, nekem elég.[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
amoledus
aktív tag
válasz Soulles #38736 üzenetére
Mondjuk Note 4 exynos 8 magos verzio ? Ha a legujabbakat nezed akkor s8/note 8 (exynosos alapbol a mi regionkban szerencsere)vagy iphone x ~mert latom szimpatizalsz vele , a 7-8as szeria nem jobb annyival,hogy egy 6st lecsereljen az ember ,egyebkent az apple garancia mar reg nem.olyan,hogy cserelnek,mindenre kitalaljak,hogy felhasznalo hiba , i6s forumban egy hazon levo karc miatt nem csereltek a sargulo kijelzot ,toltesvezerlo hibas telokat rendszeresen elkuldik a tulajjal egyutt,hogy nem te hulye vagy biztos nem gyari toltovel hasznaltad, es aki erre nem ugy valaszol,hogy fogyasztovedelem,vagy kiszedlek a pultbol te kis buzacsira az be is nyeli vagy megjavitjak neki 80-90ert...ja es idopontot kell foglalni,mar nem igy megy,hogy beviszed a kis iphone-od
Ui:akik nagyon korrektek LG vaci uti szerviz,ha mar lebontjuk ,hogy kinel milyen jo most divat lett ,hogy a note4-eket beviszik kamu indokkal tmx-be es varjak az uj telefont
[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
Mindenki 2-3evre gyart , nalunk pl pont iphonet javitunk a legtobbet (foleg 6os szeria..toltesvezerlo kb naponta..hattervilagitas,baseband problemak,wifi rendszeresen lehal,terero stb. Regi i4s-em pl mai napig megy,ezek az ujak nem birnak semmit) vehetsz barmit huaweit is barmit,egyik gyartonak sem erdeke,hogy 5-10evig menjen a telod elmult az az idoszak...
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Aminek meg szétnyomja az akksi a keretét, ha olyat fogsz ki, de legalább nem robban
Szerintem azok sem jobbak, ugyanúgy lehet vinni szervizelni (állítólag jobbak a garis feltételek- cserélik pl, ha ez még van, de csak 1 év), nincs már olyan, mint régen, hogy minden 5. telefonnal volt valami gond. Most minden telefonnal van 5 gond "kis" túlzássalNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Soulles
tag
válasz djsilas #38731 üzenetére
Ez a Samsung / Android mizéria kezd az agyamra menni. Eddig ahány androidos telóm volt, valami előbb-utóbb mindig beszart, legyen az LG Nexus, Samsung. Merthogy kiderült, hogy ennek az alaplapja nyiffan ki, amannak a kerete repedezik be a "minőségi" anyaghasználat miatt és sorolhatnám.
A szerviz meg mosolyogva - ha szerencsém van nem szétgányolva - visszaadja X idő után. Persze az elveszett adataimért, kiesett időért senki borja nem kárpótol. Ahogy mondod, legszívesebben én repíteném ki az ablakon, az egész samsung bagázzsal együtt.
Nem voltam alma párti az üzletpolitikájuk miatt, de nagyon elgondolkodom, hogy a következő telefonom bizony egy szifon lesz.
-
djsilas
tag
-
amoledus
aktív tag
válasz Soulles #38729 üzenetére
ált 3-ik javítás után adnak utalványt/pénzt de volt olyan is akinek a telemax 5x javított (más telót) nem engedték el mint egy halat
[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz Soulles #38727 üzenetére
Ha garis lapot cserélnek , sajnos így múlnak ki a qualcomm procis telók, néhány szériája....lásd pl. lg g3 g4 snapdragon 805/808 stb...
iguana77 akkut csak hivatalos helyről vásárolj,megéri a plusz 2-3ezer többletet ,mert hemzsegnek a kínai akkuk kis hazánkban
[ Szerkesztve ]
-
Soulles
tag
válasz Soulles #38726 üzenetére
Update:
Egymás után indulgat újra recovery loopban. Talán 10-ből ha egyszer bebootol.
Szenvedjek stock rom újratelepítéssel vagy ennek vége? Az adataimat hogyan menthetem?
Szerviztől mire számíthatok? Örülnék, ha ezt a kalap sz@rt megtartanák és pénz vissza.Előre is köszi!
-
-
djsilas
tag
Szep napot! Kezdjek felni en is alaplap hibatol (N910F) ?
Van, hogy fel napig semmi baja a telonak, utana meg allandoan lefagy, nem reagal. Aztan neha beindul es amit kozben nyomogattam, azt hirtelen egyszerre akarja megcsinalni. De van, hogy ujraindul. Vagy sikerul neki, vagy nem... Neha recovery modeba bootol ujra, meg ilyen szepseges dolgok. Egyik pillanatrol masikra kezdte, minden elojel nelkul.
-
apaszka
veterán
-
iguana77
csendes tag
Visszaolvastam,és látom,hogy valami F alaplapos tipushibáról beszéltek. Lehetne erről többet tudni?
Hogy kezdődik,mik a hiba jelei,és mi a vége?
A napokban kezdett az "akksim" szarakodni. 20%nál kikapcsol,és nem is lehet bekapcsolni,ha töltőre dugom 0%ot ír. És kell neki pár perc töltés,hogy életre lehessen kelteni. Mást nem produkál,nem fagy,nem lassul. Valakinek valami tapasztalat?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
"Meg idejössz,azt dumálsz nekem,az a baj,és nem hagyod abba,az a baj,És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
-
amoledus
aktív tag
válasz hardverlog #38719 üzenetére
Bekapcs+home gomb egyszerre
-
hardverlog
aktív tag
Note 1-es telefonnál a képernyő print úgy történt, hogy cerka rá egy pontra a képernyőn és és hosszan nyomva a cerkát a kijelzőre és nyomni a cerka gombját....
Note 4nél hogyan lehet képernyő printet csinálni? a fenti módszerrel nem akarja....köszi! -
amoledus
aktív tag
válasz hardverlog #38717 üzenetére
Részemről is zárva. Szép napot !
[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz hardverlog #38714 üzenetére
Hany Note 4-et javitottal eddig ?? En is szeretem mikor egy semmihez sem erto okosnak adja elo magat es kioktat egy szerelot aki mar legalabb 1000x tobb telefont javitott ,olyan hulyesegekkel ervelve,hogy a samsung magyarorszag.....holott a tmx javit,vagy nem tudsz egy ervet sem felhozni belekezdesz a gari temaba amirol szo sem volt azt is alaptalanul vadaskodva...egy szoval sem mondtam,hogy mindenki hozza hozzam foleg,hogy ez tilos is arra ott a hardverapro. Pattoghatsz ameddig akarsz attol fuggetlenul sajat magad jaratod le , alatamasztani nem tudod amit mondasz ,csak sertodotten bofogod magadbol a gazabbnal gazabb dolgokat mert nem vagy hajlando beismerni,hogy tevedtel grat
Egyebkent nem velem beszelt az illeto de ne zavarjon...csak szemet szurt,az hogy hulyenek nezted amiert megjavitotta a telefonjat .
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
válasz hardverlog #38714 üzenetére
Hát én bevallom,márkaszervizbe se bizom,hát szerinted akkor az olyan sufni gsm szervizbe???Van erröl egy jó storym Volt anno jó frankó nokia n95 telóm.Imádtam.tényelg jó volt.használtan vettem,és hát elözö tulaj összecseszte a kijelzöt.úgy nézet ki mintha hegesztésnél ráfröcsent volna valami.Úgye n95-nél nem volt se plexi,se üveg a kijelzönél,hanem csak a müanyag keret volt.Györbe,hivatalos nokia szervizbe bementem,mondom veszek kijelzöt bele.Pontos idöpontot nem tudok,de mikor n95 kijöt,rá kb 1 évvel volt ez a dolog.Na..bementem a szervizbe,csákó mondja 25ezer a kijelzö,de csak ha ök cserélik.Mondom neki,azt énis meg tudom csinálni.Erre közli,hogy akkor nincs kijelzö,csak ha ök cserélik.nem vágot volna földhöz az a 25ezer forint,hanem az hogy még 10ezret kértek volna a munkadijra,ami kb. testvérek között is max 15perc lett volna.Cserebere oldalon,egy horgászorsóért cseréltem egy nokia n95t úgy hogy zsir új keret,kijelzönél,akufedél,oldalkeret,3 független alaplap,2 kijelzö,darabokba volt az egész.2 alaplapot rá egy hétre 5ezer/ darab áron eladtam,egyet meghagytam magamnak tartalékba.ja,horgászorsó kemény 8500ft-ba volt benne.lényeg az,szervizbe,lehet az sufni gsm,vagy hivatalos szerviz,ott probálják az embert átverni,ahol tudják.
-
hardverlog
aktív tag
válasz Massmurderer #38712 üzenetére
"szeretem", mikor egy álnéven, egy sas mögé bújt, de magát azért reklámozó szervizes burkoltan arra buzdít egy Samsung csoportban, hogy gyertek bátran, hozzátok a készülékeket, cseréljük az alaplapot és csak 30-ért, ami megéri, hiszen a hivatalos szerviz majd 90, és még hozzá is teszi mintegy alátámasztásként, hogy ez aztán így örök élet meg egy nap...ja de mikor aztán életben ott a szitu, hogy viritani kellene a szavak mögött a tettet is, na akkor már nem akkor az ing és akkor meg remegve ad fél év garit, hátha addig kibírja a telefon...
Az meg külön jó, hogy elkezdi itt a tájékozódj szövegét is lenézve az embert mintha itt hülyék lennének akik behúzhatók...ha meg fél év múlva elkezdi majd a C is beadni a kulcsot, akkor meg fogja és megrántja a vállát és kész, közben meg beszedett pár 30 ezret és másik álnéven visszajön.
Műszaki cikkre ha nekem egy szerelő olyat ír le egy fórumon, hogy "ugysem romlik el nem lesz emmc hibas,nem fagyogat", az nálam a totál behúzás szagú történet mintapéldája, azaz a kibicnek semmi sem drágaÉn nem azért kerestem hónapokig C verziót, mert az úgysem fog elromlani, hanem mert az F láthatóan már most el kezdett romolgatni....de ettől még a C ugyanúgy elkezdheti a gyri hibát produkálni majd, csak lehet átlagban fél-1 év múlva kezdődik annál.
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
válasz amoledus #38707 üzenetére
Az hogy most f vagy c verza,nem csak attól függ melyik romlik el.Használattól,teló tulajától is függ.mert úgye aki nem mokolja,nem 120programmal cseszi tele,nem orrba szájba wifizik meg süteti az alaplapot,annál úgye kevesebb az esély arra hogy behaljon.Másik meg az, f-es verzából lehet több van használatba mint a c verzából.Ki tudja melyikböl mennyi került az országba.
-
Massmurderer
őstag
válasz hardverlog #38711 üzenetére
F-es verzám van,nincs hiba.de az tutti ha neagyisten alaplapos lenne,nem vinném szervizbe.Minek fizesek azért,amit énis meg tudok csinálni??Ha meg esetleg valamit elb*szok,akkor tudom hogy mi van,nem pedig az amit olvasgattam itt hogy kis hibával bevitték a szervizbe,azt összegányolták,több hiba lett szervizelés után,mint elötte.szervizes meg letagadja.Ezt inkább kihagyom.
-
hardverlog
aktív tag
válasz amoledus #38710 üzenetére
nem mondod??? Nem egy szerviz???ha nem mondod, azt hittem volna
Ja, ha majd a 910C is elkezdi az alaplap hibát akkor rád hivatkozunk, hogy "nem lesz emmc hibas,nem fagyogat"
Okés? Írjad ide be a szervizetek nevét, oda visszük majd a C verziót ingyen szervizre
Te jós is vagy úgy fest...Lottószámok nincsenek meg a hétvégére ?Amúgy, ha "nem lesz emmc hibas,nem fagyogat", akkor miért csak fél év garit vállalsz?
Hiteles szerelő mondata, de a tettek mégis pont az óvatosságot mutatják...akkor is bátornak kellene lennie, mikor a garit vállaltok
[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz hardverlog #38708 üzenetére
Samsung magyarorszag nem egy szerviz a tmx a szervizuk es ok is fel evet adnak es perpill 87.000ert csinaljak ,egyebkent errol nem beszeltunk de ha mar mondtad..n910c-re nyugodtan vallalunk fel ev garit ugysem romlik el nem lesz emmc hibas,nem fagyogat stb. Tenyleg ne sertodj meg de nagyon tajekozatlan vagy a temaban maradjunk abban ,hogy nincs harag de tevedtel
-
amoledus
aktív tag
válasz hardverlog #38706 üzenetére
Szevizben dolgozom " jól tájékozott barátom".... vegyük a példád,ha ér 20at és rákölt 28at az még mindig 48 és nem 65-70 ( +van egy 8magos nem elromló jó telefonja),engem nem érdekel a dolog , csak mindig van egy kis okoskodó aki semmivel nincs tisztában de magyaráz
[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz hardverlog #38702 üzenetére
Az egyaltalan nem draga egy 60ezres telefon fopanel csereje 30 altalaban (Fele ar szokott lenni ) es ha n910c 8magos lap kerul bele akkor meg mas alaktreszek is kellenek , gondolom munkadij is van senki sem dolgozik ingyen ,tajekozodj...
[ Szerkesztve ]
-
iguana77
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok ajá lani valami jófajta,stabil főzött romot 910F-re,linkkel?
Nekem nincs rá időm,de egy barátom bevállalná a frissítést.
Előre is köszi."Meg idejössz,azt dumálsz nekem,az a baj,és nem hagyod abba,az a baj,És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
-
Sakab
senior tag
válasz func93 #38698 üzenetére
Ugyan ez volt nekem is, alaplap hiba...olvass vissza sorra döglenek be ezek a típushibás szarok. Nekem most cserélik 28e be n910c-re a lapot. Azzal már nincs ilyen gond.
Odinnal próbáltam énis újra húzni, de nem segített.
Max ha a Wake on programot leszede ha jólemlékszem a nevére és beállítod, hogy ne tegye alvó módba. De így meg az aksi időd a felére csökken, de legalább használható marad átmenetileg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest