Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana77
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #38753 üzenetére
Gyári akksit vettem hozzá,de a probléma megmaradt. Szerdán romcsere,aztán kiderül mi lesz a sorsa. Én így nem küszködök vele.
Nekem egy 128gb-os Netac Pro U3-as kártyám van benne,hibátlanul,gyorsan üzemel."Meg idejössz,azt dumálsz nekem,az a baj,és nem hagyod abba,az a baj,És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
-
iguana77
csendes tag
válasz ZVilmos #38746 üzenetére
Én ugyanebben a cipőben járok,csak 25%nál kapcsol ki. Be se lehet kacsolni. Rá kell dugnom töltőre,akkor beindul,utána bekapcsol. Allsit cseréltem,az se oldotta meg a problémát. Most egy főzött romot akarok egy barátommal felrakatni rá. Kívámcsi vagyok mennyit jelent.
"Meg idejössz,azt dumálsz nekem,az a baj,és nem hagyod abba,az a baj,És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
-
iguana77
csendes tag
Visszaolvastam,és látom,hogy valami F alaplapos tipushibáról beszéltek. Lehetne erről többet tudni?
Hogy kezdődik,mik a hiba jelei,és mi a vége?
A napokban kezdett az "akksim" szarakodni. 20%nál kikapcsol,és nem is lehet bekapcsolni,ha töltőre dugom 0%ot ír. És kell neki pár perc töltés,hogy életre lehessen kelteni. Mást nem produkál,nem fagy,nem lassul. Valakinek valami tapasztalat?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
"Meg idejössz,azt dumálsz nekem,az a baj,és nem hagyod abba,az a baj,És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
-
iguana77
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok ajá lani valami jófajta,stabil főzött romot 910F-re,linkkel?
Nekem nincs rá időm,de egy barátom bevállalná a frissítést.
Előre is köszi."Meg idejössz,azt dumálsz nekem,az a baj,és nem hagyod abba,az a baj,És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest