Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Termeszetesen online voltam, de csak azert mert a mashonnan vasarolt kulcsokat eppen aktivaltam
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Én 6 éve regisztráltam, de nincs fél éve hogy el is kezdtem használni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
phanze
aktív tag
Ki hány éve eősíti a Steam táborát? (én 8)
-
Sirandrish
legenda
Abból hánynak futott csak a háttérben hogy 1-1 kártyát kiszedjen miközben a gép közelében sem volt?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Šolaire
veterán
Ha bekapcsolom a gépet elindul a Steam sokszor nem is játszok😊
“Praise The Sun” \[T]/
-
Raysen623
addikt
Erről csak annyit, hogy én is állandóan be vagyok jelentkezve, csak éppen nem azokkal a játékokkal játszom általában
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
fornettisuti
veterán
honapok ota be sem leptem steamre
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
Elég halott már a PC. 10 év múlva majd lesz 200 millió bejelentkezett, amiből 199,99 millióan 1 virtuális arénában fogják egymást ürülékkel dobálni, és akin a legkevesebb gané lesz, az lesz a világbajnok. Na ekkor fog majd meghalni a PC teljesen, és nem azért, mert nem lesz játékos, vagy pénz belőlük...
-
Snip3r_HUN
addikt
Jó is volt ez a Halloween Sale, be is vásároltam, legalább most nem kell gondolkodnom hogy mit vegyek a téli vásárban...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Sanchez638
addikt
Mindenki ráér, előbb letudta a temetőt.. Meg tele van hw eventel minden..
Számom az adatlapomon.
-
Xelloss
tag
Meg ugye pár játékban ott van/volt a Haloween-es event. A TF2-őbe (is) sokan visszatértünk emiatt.
Bár azért a Valve szerverek lehetnének jobbak....
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Matada2.3
veterán
Nem meglepő, hogy mindenki CS:GO-zik
Finn the human
-
wolfman
veterán
13,480,916 aktív felhasználó volt, ebből 8.300.080 a Batman - Arkham Knight c. játékot refundolta.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
MODERÁTOR
Tegnap este volt a DreamHack Open Cluj-Napoca döntő is (Cs:Go), amit több mint 700.000-en néztek csak a játékon keresztül.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
marilllyo
veterán
Mindenszentek napján... Lál.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
sagem
addikt
Ja, rekordok azok vannak, csak stabilitás nem nagyon
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest