Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Hú ez a telefon hogy nem engedi a vakut használni fotózás közben mert 20% alá csökkent az akku. Ennek mi értelme? Jó lenne ha a felhasználó döntse ezt el...
[ Szerkesztve ]
-
alexnagy777
csendes tag
Közben jött beta frissítés, ~68MB, ...11-F.02.
[ Szerkesztve ]
-
Vackor1
tag
válasz spiritex #3294 üzenetére
Régi telefonom is tudta, sőt régebben még az sms-t is felolvasta , kipróbáltam kíváncsiságból aztán kikapcsoltam és ki is kapcsolta, de ezen nem.. Állítottam már arra, hogy csak fülessel csinálja, de akkor is mondta mindig, a kikapcsolt állapotban is beszél a dög. : )))
Mindenkinek legyen szép a napja!
-
Vackor1
tag
válasz Bukk900 #3292 üzenetére
Újra nem indítottam ugyan, de a saját kábelével felugrott egy értesítés , amire rákoppintva ki lehetett választani, hogy mit szeretnék, köszönöm ! Láma voltam, de a többi telefonom nem ragaszkodott a saját kábeléhez, eszembe sem jutott, hogy ennek nem jó a direkt neki vásárolt gyorstöltő ,csak hosszabb kábel.. : ))) Ha még a hívószámok kimondását is megoldjátok - reset nélkül, nem annyira szeretném újra telepíteni : )) - , akkor holnapra jó időt csinálok, hogy élvezhessétek a szabadnapot !
-
Vackor1
tag
Nekem az van kikapcsolva , hogy kimondja a hívó nevét vagy a számot, mégis mondja. Kicsit idegesítő, hogy amikor éjjelre nem akarom kikapcsolni, csak lenémítom, kilövöm az értesítési hangokat de hív valaki, akkor arra ébredek, hogy mondja a hívót... Van néhány gond ezzel a konstrukcióval..
-
Vackor1
tag
Sziasztok, az a problémám, hogy kábelen szeretném lementeni a képeket/egyebeket laptopra, de a kapcsolatoknál az usb megosztás kapcsoló inaktív. Hiába kötöm össze a kábelével a gépet a telóval, csak tölt de nem kapcsolódik. Az összes eddigi telefon azonnal megjelent a laptop particiójainál és onnan meg tudtam nyitni a telefon belső merevlemezét, ennél semmit nem csinál. Valamit telepteni kell esetleg vagy valami beállítás ?
Előre is köszönöm a válaszokat, legyen jó napotok !
Üdv! ZsoltMindenkinek legyen szép a napja!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz spiritex #3280 üzenetére
Igen, kb. 10 centire tartva a leolvasótól és minél pontosabban avval szembe a QR kód (nem maga a telefon), és csak picit mozgattam ha nem veszi egyből. Lehet a gyors ide oda mozgatás miatt se tudja olvasni, mert az ember próbálgatja, és a közel rakás se jó. Érdemes a fényerőt is felhúzni, bár nekem közepesen is működött. Gondolom a környezeti fények és főleg a képernyő tükröződése is nagyban befolyásolja. Nem egy jó megoldás, jobban jár az ember ha a QR kód alatti szám sort pötyögi be kézzel az automatába. Először nekem se ment de kitapasztaltam és mostmár megy.
[ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
válasz Karee11 #3279 üzenetére
Tegnap vettem át egy utánvétes Foxpost csomagot és valóban nem működött ott az NFC-s fizetés, az órámat azonnal elfogadta. Üzletekben pénztáraknál nem szokott gond lenni, tudok mindig fizetni a telefonnal.
A telefonomon Simple van beállítva NFC-s fizetésnek, az órán GooglePay. Akinek nem működik automatáknál a telefonos fizetés, azoknak mi van beállítva a telefonon NFC-s fizetésre?HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
spiritex
veterán
válasz Karee11 #3279 üzenetére
Ha már automaták, nektek működött valaha az emag által küldött, átvételhez való QR-kód easybox automatánál? Nekem még sosem, próbáltam teljesen odanyomni, 1 centire tartani, majd nagyon lassan távolítani, de még soha, egyetlen automata sem volt képes leolvasni a QR-kódot a telómról...
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Karee11
tag
Én azt vettem észre, hogy ahol ez a CCV szöveg szerepel a terminálon, azoknál nem működik. BKK automaták, Allee pinceparkoló fizető autómata, Emag box automata... Nem találtam neten megoldást. Huawei P20, Redmi Note 10 5G, Xiaomi Mi A1-el nem volt ilyen gond. Android 11-el vettem, már akkor sem működött
-
peti85
senior tag
Foxpost automatánál nekem sem működött legutóbb. Máshol nem volt gondom vele. Azt hittem egyszeri alkalom volt, de lehet hogy ezeket a terminálokat valamiért nem szereti. Általában órával fizetek, ezért nem tűnt még fel.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
gzoll
tag
Hmm na most az a fura, hogy ha jön Viberen egy üzenet és megnyitom értesítési sávból, akkor lebegő ablakként nyílik meg a semmi közepén. Nos a lebegő ablakok megnéztem ki vannak kapcsolva. Egyéb ötlet valaki? 😂
-
gzoll
tag
válasz Bl.Gyo. #3274 üzenetére
Az appokat nem is terveztem ilyen formában visszaállítani, csak a wifi jelszavak, bluetooth, sms-ek, híváslista... De végülis sikerült csak kényelmesebb lett volna a Google One appban nyomni egy gombot, ha már az arcomba tolja, hogy van biztonsági mentésem, legyen már lehetőség visszaállítani azt... Hát nincs lehetőség :-D
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Ereshkigal #3270 üzenetére
Automatáknál sose működik nekem se jegy automatánál, se foxpost vagy emag. De sima bolti terminálnál gond nélkül. Mióta megvan a teló azóta ez van.
Valamit a telefon nem szeret bennük, nem tudom miben más a leolvasójuk mint egy sima bolti terminál.[ Szerkesztve ]
-
gzoll
tag
Hát végül én is nyomtam egy factory reset-et, mert megbolondult szegényke... Magától kapcsolgatta a zseblámpa funkciót, most már állandóan "rajtamaradt" a zárképernyő a shortcut-on nyitott kamera alkalmazáson, kikapcsoltam az ébresztést, mégis felébresztett, nagyjából semmit nem tartott már a memóriában, minden appot újratöltött folyamatosan. De droid 11-gyel bontottam ki a dobozból másfél éve, és azóta nem volt újrahúzva, szóval akármekkora macera, megértem ha kicsit már össze volt zavarodva a rendszer.
Funfact hajtépés, hogy én fizetek a Google One szolgáltatásért, amiben van kb rendszer szintű biztonségi mentés. Készült is biztonsági mentés, de sehol nem lehet azt a biztonsági mentést visszaállítani (névjegyek mellett üzenetek, wifi és bluetooth kapcsolatok, minden ilyesmi van benne). A Google One ügyfélszolgálat SE találta meg nekem, hogy a Google One app által a Google Drive-ba mentett biztonsági mentést hogy a csudába lehet visszaállítani. Még jó, hogy a Realme saját kis biztonsági mentés opcióját is igénybe vettem, ami másolható mappát csinált, és lementettem a gépre, de ez mennyire gáz már... Pont kb ez az a funkció, amiért én fizetek Google One-t :-D
-
Ereshkigal
őstag
Nekem eddig mindenhol működött a telefonos fizetés, kivéve egy GLS csomagautomatát. Ott tuti a terminál a ludas, ettől is függhet. Mondjuk ha másik telefonnal tudtál BKK automatánál fizetni, akkor az elgondolkodtató... (nem ismerem, nem vagyok pösti).
Nekem két hiba szokott jelentkezni: kiírja, hogy túl gyors voltam, vagy azt mondja, hogy egyszerre csak egy kártyát használjak. Mégis hogyan lehetne egyszerre többet beállítani a walletben?! De újra próbálkozás mindig megoldja ezeket. -
kene84
aktív tag
Sziasztok,
nemrég került a birtokomba egy ilyen telefon, elégedett vagyok vele.
1 dolog ami kényelmetlenebb az pedig az NFC fizetés.
Korábbi telefonnal nem kellett ennyit szórakozni az érintgetéssel mire sikerül fizetni.
Nem mellesleg pl BKK automatánál, automatás auchan benzinkúton nem történik semmi bárhogy forgatom. Nem csippan, csak vár az automata.
Szóval a kérdésem, hogy más is találkozott ilyen problémával vagy én fogtam ki ilyen darabot és vihetem szervizbe.
Köszi előre is. -
Batu3
tag
válasz gingerbalm #3266 üzenetére
Ez az, de mint írtam mindegy merre van a kapcsoló. A bekapcs gomb mindenképp leteszi a hívást.
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Batu3
tag
Sziasztok,
13-ra frissítés óta, nem tudom kikapcsolni azt a funkciót, hogy a bekapcsoló gomb leteszi a hívást. Mindegy merre van a kapcsoló, mindenképp a bekapcsoló gomb leteszi a hívást. Sajna amikor pl. headsettel telefonálok reflexből benyomom a bekapcsoló gombot...de hiába szeretném visszaállítani. Tapasztalt más ilyet? Van megoldás? (Restart nem segített, hard resetet nem szeretnék.)
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
peti85
senior tag
Szintén Nova Launcher-t használok, telefon Android 13-ra frissítve, de én ezzel még nem találkoztam. Mindig müködik a gesztus vezérlés.
A leírtak alapján valami Nova beállítás lehet ha csak a főképernyőn nem megy.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
fecus
őstag
A legutóbbi frissítés után, amikor az alapképernyőn vagyok, nem megy a gesztusvezérlésnél a felhúzás ami a taszklistát jelenítette meg. Nova launcher van fenn. Ha egy program van megnyitva akkor működik.
Van valakinek ilyen tapasztalata? Mit tudok érte tenni, hogy visszaálljon?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
dReFiX
senior tag
Valaki rá jött hogy a frissítés után hogy lehetne el érni hogy le zárt képernyőn fel jöjjenek az üzenetek viber messenger stb. Always on kijelzőt már ki lőttem. De ugyan úgy fel jön. Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
mi a fenéért van az hogy a teló simán kibírja 1%-on 1 óráig? elérte az 1%ot, és még 1 órán át instán néztem videókat, neten olvastam stb, nem akart kikapcsolni. ennek ellenére is jól bírja az akku, nem csinál fura dolgokat.
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy bejövő hívás esetén a bekapcsoló gomb megnyomása után a kijelző kialszik, és úgy is marad? Nem ébred fel megint automatikusan? -
doongoo
addikt
Lányom telóján frissítettem én is, nem volt utána visszaállítás, de minden pöpec nála. (a képernyőfrissítés automatikusra van állítva). Pedig ő azonnal pampogna, ha valami nem lenne neki OK
-
Celtic86
csendes tag
-
gzoll
tag
válasz Bl.Gyo. #3242 üzenetére
Nekem automatán van a képfrissítés, az új rendszerrel, már droid 11 óta nem volt facotry reset, nálam nem villog. Eddig egyetlen glicccccsbe futottam bele, én amikor hirtelen fotózok akkor nyilván a lezárt képernyőről a shortcut-tal szoktam, és bejött a kamera, de rajtamaradt a képen az óra és az ujjlenyomat ikonja :-D . De ez egyszer volt, nálam minden tökéletesen megy, én is mintha jobbnak venném az akkuidőt, de lehet ez csak valami tudat alatti reménykedés, hogy jó az akku. Nekem ez az egyetlen ezzel a telefonnal, hogy az előző telefonom (Redmi Note 8 PRO) olyan volt, hogy egész nap nyomogattam és nap végén olyan 40%-nál dugtam töltőre, ezzel ugyanazzal a felhasználással már rég pirosan van akkukímélőn 15%-kkal, úgyhogy cipelem mindenhová a gyorstöltős külső akkut. De ez ilyen, ekkora az akku benne ez van, amúgy továbbra is fasza kis telefon, és ez a frissítés csak jobbá tette nekem.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem javult az akkuidő. 90%ra töltöttem tegnap este, azóta van benne 5 óra kijelző idő és most van 50%on.
Ejjel is a szokásos 10% merülés helyett 4%ot merült. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz Celtic86 #3240 üzenetére
Nekem pont visszaállítás után csinálta a villogást, előtte nem az új rendszeren, úgyhogy a visszaállítás nem befolyásolja. De már nem csinálja nekem, magától elmúlt, igaz én a kép frissítést alap 60hz-re tettem. Lehet akkor van ez ha automatán van (alapesetben így van) és váltogat 60 és 120 között, próbálgatsd ezt a részt.
De mivel többen tapasztalják ezt akkor szoftveres hiba amit remélhetőleg javítanak...[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
válasz Celtic86 #3240 üzenetére
érdekes ez a villogás, nálam nem villog, vagy csak nekem nem tűnik fel (?)
factory resetet sem csináltam, csak feltettem és kész, mert nem akartam, hogy egyszer csak éjjel telepítse, a telefon meg ott van mobil hálózat nélkül (1x már jártam így vele, szerencsére nem voltam készenlétes a melóban)Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Celtic86
csendes tag
Tegnap tettem fel én is az új rendszert, már zavart, hogy csesztet miatta a teló... Az újítások tetszenek, az új kinézet is. De! Ez a villogás nálam is jelen van azóta... Játékok használata közben vagy csak simán a menüben is be-bevillan a képernyő. Elmúlhat ez majd magától? Vagy jön majd frissítés esetleg, ami helyre teszi?! Nem szeretnék visszaállítást, ha nem muszáj...
-
mpierre
veterán
válasz gya/352 #3236 üzenetére
"....ki lehet kapcsolni az alulról felhúzható kereső lapot." -> Hol? (Agyh@gykövet kapok tőle...!4négy!!44)
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
gya/352
tag
Nekem is megjött a Béta.
Gyári visszaállítás nélkül, eddig még rendben működik. Nem tűnik lassabnak, az akku mintha jobb lenne, az ujlenyomat olvasó is úgy tűnik, hogy biztonságosabban működik, nekem korábban sokszor nem nyitott. Meglátjuk majd ha koszos kézzel kell nyomkodni akkor mit fog lépni. A felhasználói felület változásai is tetszenek. És most hogy a firssítés után végignyomogattam, végigellenőriztem ujra minden beállítást legalább megtaláltam hogy ki lehet kapcsolni az alulról felhúzható kereső lapot. -
oba
addikt
válasz Milka 78 #3234 üzenetére
Ha senki sem frissítene akkor nem lennének felhasználói tapasztalatok, bugreportok, és sokkal tovább tartana ez a folyamat amiről beszélsz. Nálam a reset óta nincs semmi gondom a rendszerrel.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Milka 78
nagyúr
Kell ennek a főverzió frissítésnek is, még vagy 2 hónap mire rendbe teszik. Nálunk a családban/cégnél (okulva az előző főverzió frissítésből, meg a mostani hozzászólásokból) le is van tiltva a frissítés, minek sietni mikor a teló nagyobb gond nélkül teszi a dolgát droid 12-vel is.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Benhill #3232 üzenetére
pontosan nekem is így. tudom nem hardverhiba. egyébként könnyen ki lehet deríteni szoftveres vagy hardveres: Ha használat közben néha néha előjön elindítani a képernyő felvevőt. ha szoftveres akkor fel tudja venni a hibát is vissza nézve benne lesz, ha hardveres akkor nem tudja. nekem már nem csinálja, eddig 3x csinálta közvetlenül a visszaállítás után. azóta állítgattam, telepítgettem nem volt már.
tuti szoftveres mint annó az aod probléma, valakinek van valakinek nincs.fura dolog realme-nél, családba jött egy realme 8i, visszaállítás után picit vibrált a képernyő aztán eltűnt a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz Bl.Gyo. #3230 üzenetére
Az igen... pedig ez elég gyanús, hogy mégis hardver hiba lesz. Nálam semmi hasonló nem volt, és azóta sincs. Esetleg próbálj meg visszamenni 12-es androidra... gondolom a hivatalos Realme oldalon van hozzá guide, hogy hogyan kell. Ha ott is előjönnek ilyen tünetek akkor szerviz szerintem...
-
Bl.Gyo.
őstag
na megcsináltam én is, 2x is.
először a sima, de utána a képernyő néha villant egyet-egyet használat közben, volt hogy csak a fél képernyő ilyen színes csíkok fehér alapon, mint ha hardver baja lenne de az ki van zárva, mert visszaállítás előtt nem volt semmi ilyen.
aztán csináltam mégegyszer visszaállítást hátha megszűnik, de néha előjön ugyangy, sőt a "Hello" képenyőt úgy kezdte. nem tudom mi lehet.[ Szerkesztve ]
-
-
Bl.Gyo.
őstag
majd én is ráveszem magam, mert zavaró hogy bizonyos műveleteknél kicsit gondolkodik amióta az új rendszer van fent, nem ezt szoktam meg.
egyébként a rendszerre neked bétat ír még ki? mert nemrég írták itt hogy egy visszaállítás után az eltűnt, és official van a helyébe, semmi béta jelölés.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Csináltam egy gyári visszaállítást ma reggel. Azóta nálam is rendben van már a teljesítmény, nem érzem lomhának, szép sima és gyors minden. Egyedül a splash screen zavaró számomra, és sajnos nem lehet vele kezdeni semmit.
-
Allyra
csendes tag
Feltettem én is az új rendszert, ahogy kérte, töltőn is hagytam pár órát kikapcsolt képernyővel. Nekem egyaltalán nem lett lomhább, sőt, szerintem pörgősebb is lett, az ujjlenyomatolvasó is jobban működik, és még az akkuidő is jelentősen javult, úgyhogy nekem eddig bejön
-
senior tag
-
gzoll
tag
válasz Bl.Gyo. #3216 üzenetére
Nekem se volt droid 11 óta gyári visszaállítás, de én is gondolkodtam rajta, viszont nekem gyors pörgős a rendszer droid 13-on, úgyhogy amíg semmi hibát nem produkál addig szerintem hagyom így 🤗
Nekem amúgy nem lomhább a rendszer, se az ujjlenyomat olvasó, minden pöpecül megy ahogy kell -
Spricccer
tag
Az uj rommal azt vettem eszre hogy amikor ota frissitettem beta softwaret irt. Utana legyalultam es hivatalos verziot ir...wtf
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Spricccer
tag
Valakinek nincs meg ez a rom? Elvileg nalunk ez volt az utolso 12es rom
RMX3363_11_C.13
-
Bl.Gyo.
őstag
Tegnap este én is feltettem az új rendszert, de lassabbnak tűnik néhány művelet. Már az ujjlenyomat feloldás is lassabb az előzőnél.
[ Szerkesztve ]
-
Spricccer
tag
12 alatt is használtam a gt módot. Szerintem kulonosebb dolgot nem csinal egyik beallitasa sem. A jatek tamogatja a 120fpst is de a valami miatt eddig is csak 60ban tudtam jatszani...
-
Spricccer
tag
Egy bizonyos jatekot hasznalok amiben eddig a fix 60 fpsem megvolt de most mar csak 40 van...ugyanolyan beallitasoknal
-
Spricccer
tag
Udv. Feltettem a 13at, de szeretnek visszaterni 12re. Toltottem mar le tobb 12es globan romot, de a helyi telepitesnel sikertelen kicsomagolast ir. Van valami tipp honnan tudnek 12t letolteni ami mukodni is fog? Elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest