Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Wallenberg #2996 üzenetére
Headset nem jár.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Wallenberg #2996 üzenetére
Nylon.
-
Wallenberg
senior tag
A telefonon gyárilag milyen fólia van? Nylon vagy üvegfólia?
Headset jár gyárilag a telefonhoz?
-
namegin
tag
válasz betelgeuse #2987 üzenetére
Bár én AnySoftKeyboard-ot használok, Gboard előcsalogatásához a javaslatom:
Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazáskezelés/Gboard (már ha az a billentyűzetet az alapértelmezett nálad/
1. Alul vedd ki a pipát a „Távolítsa el az engedélyeket, és szabadítson fel tárhelyet” mellől,
2. Az "Engedélyek" lapon jobbra fent tapizz a három pöttyre. Ott bökj az „Összes engedély”-re.
Legalul engedélyezd az „előtérben lévő szolgáltatás futtatása” opciót. -
peti85
senior tag
Én a mai napig a Swype billentyűzetet használom, hiába szűnt meg a támogatása hosszú évekkel ezelőtt, a benne maradt pár apróbb bug-al együtt is ez a leghasználhatóbb számomra. A gesztusokat úgy megszoktam benne, hogy szenvedek a Gboard-al.
A 3.2.2.3020200.50306 verzió letölthető apk-ból. Ami esetleg hasznos lehet azoknak is, akik szívnak a Gboard fagyással, de nem váltanának másik billentyűzetre, az az, hogy ha felteszitek a Swype-ot (és nem gesztusvezérlésre van állítva a telefon), akkor a jobb alsó sarokban megjelenik egy billentyűzet ikon, amin keresztül bármikor egy érintéssel válthattok másik billentyűzetre.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
rezy89
tag
Üdv! 2 problémám lenne a legutóbbi frissítés óta. Érezhetően gyorsabban merül az akku, illetve a kamera nagyon lassan fókuszál, ami eddig nem volt jellemző. Más is tapasztalt hasonlókat?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz betelgeuse #2991 üzenetére
Mire kikeresed, hogy átválts arra, annyi idő alatt újra is indul a telefon, vagy kényszerítetten leállítod a Gboard-ot.
-
gya/352
tag
Régebben nrkem is volt ez a probléma de egy ideje nincs. Gondolom valamelyik rendszerfrissités vagy a gboard app valamelyik frissitése megoldotta.
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem sosem volt ilyen.
Teló újraindítás helyett működhet még hogy az alkalmazás kezelőben megkeresed a Gboard-ot (ha azt használod) és nyomsz egy kényszerített leállítást (evvel végülis újra indítod maga az appot), utána már lehet megjelenik. -
gzoll
tag
Ez nekem is volt, nagyon idegesítő, de ez nem telefon hiba hanem a google keyboard gboard :-/ nekem emiatt van fent tartalékban a swift key is, hogy amikor ilyen van akkor átkapcsolom arra és használom azt ameddig nem tudok egy restartot nyomni.
-
betelgeuse
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy visszatérő hibát dob a készülék, igaz ezt se sűrűn, az eddigi élete során olyan 5x kellett e miatt ujra indítanom (1 év alatt) de hátha van rá megoldás. A probléma az, hogy nem jön elő a billentyűzet amikor épp írni lehetne. Ilyenkor egyik alkalmazásnál se jön elő, se viber, se messenger, böngésző.. csak az újra indítás segített, igaz nem is tudom, hogy mit tudtam volna még kipróbálni. Ötlet esetleg? -
mpierre
veterán
-
Bl.Gyo.
őstag
Hát nincs semmi írva hogy kibontott vagy vissza küldött, és ha jól emlékszem ezt az Alza külön kiemeli ha így van, hacsak nem változott azóta valami. 🤔
"Amúgy az Alzán nincsenek különböző előadók, mint az eMAG-on?"
Szerintem nincs, legalábbis nincs rá utalás jelölés mint az emag-nál hogy kitől jön a termék, így gondolom saját minden. 🤔[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Off topic de talán valaki tudja:
Alzán néztem realme 8i telefont lila színben de abból 2 fajta van.
4/64es ami 62 990ft
4/128as ami 62 490ftPróbáltam kideríteni miért olcsóbb a nagyobb tárhelyes, de nem láttam olyat hogy esetleg vissza küldött vagy valami.
Mi lehet az oka? Nem akarok egy már "használt" készüléket venni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Debilon
addikt
válasz Bl.Gyo. #2974 üzenetére
a hangminőseg codectől függ, az meg attól is, hogy akit hívsz hol van, milyen a térereje, milyen telefon szóval dokmindentől
nekem pl. 4Gn marad hívás közben és HD vagy HD+ amit kiír a hívás alatt
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Benhill
senior tag
válasz Bl.Gyo. #2974 üzenetére
Legújabb frissítés fent van?
Nekem a frissítéssel megszűnt a kis hangszóró pattogás, mellette javult a hanghívás minősége is. Jobban/szebben hallanak engem, és én is tisztábban hallom (a kis hangszórón) aki a túloldalt van. Meg is jegyezték páran, hogy "telefont cseréltem?!" mert tisztábban hallanak.
Nálam érezhetően javult a térerő (eddig nem nagyon volt melóba, most viszont van) és az akku idő is, nem hiszem hogy csak beképzelem, mert eddig egész nappali használat alatt 31-35%-ra merítettem estére, most viszont 42-44 körülre megy le.
Egyedül ami nálam még most is hiba, hogy ha olyan szögben takarom el a kezemmel a fényérzékelőt, akkor fel-le ugrál a fényerő. (0-ról maxra másodpercenként)
-
gzoll
tag
-
oba
addikt
-
gzoll
tag
Köszönöm, én inkább maradnék annál a megoldásnál, ami jobban védi a képernyőt. Nem a karcoktól féltem, hanem pont a leeséstől és a ripityára hullástól :-D
De tényleg köszi a tippet. Valaki esetleg egy jól bevált edzett üveg kijelzővédőre tipp?
(Igen beírtam Google-be, hogy mit szeretnék, de ezt az üveget is úgy vettem, hogy "3D" üveg aztán nem, szóval ezért kérdezősködök, hogy van e valakinek tippje olyanra, ami a valóságban is jól szuperál) -
oba
addikt
Hidrogél/hydrogel fóliát tudom ajánlani. Nem üveg, de nem is hagyományos fólia. Lágyabb annál és szépen tapad mindenhol, nem jön fel. Cserébe viszont nem véd úgy az esés ellen mint egy üveg, ezt jó tudni. Felrakása után pár buborék maradhat rajta de 1-2 nap alatt azok teljesen eltűnnek. Én aliexpressről rendeltem, 2-3 hét alatt ideért. De szerintem itthoni shopokban is van, csak nyilván drágábban.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
gzoll
tag
Na nekem a gyári fólia annyira ocsmány volt már, hogy lecseréltem egy üveg fólia izére, de nyilván a telefon üveg felülete nem végig sík, nyilván a szélén lekerekedik, nyilván ez az üveg vacak nem kerekedik, úgyhogy már körbe feljött az egész... Szóval keresek fóliát/üveget, mindegy ki hogy hívja, ami rendesen rácuppan a kijelzőre, nem kell hetente cserélni mert felkunkorodik a széle és alámegy valami fika. Minden helyet, linket, tippet meghallgatok, ami országon belüli (aliekszpresszess majd talán tavasszal megjön rendeléseket nem csinálok :-D). Előre is köszi a használható tippeket ki honnan szerzett be olyat, ami ér is valamit :-D
-
Milka 78
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #2965 üzenetére
Azt nézem, hogy nekem nagyjából így van beállítva, bár én is mókoltam vele a nap folyamán. Most párhuzamosan használom aztán meglátjuk.
Az Outlook igazából jó nekem és a karperecemmel is kommunikál, de a gmailt csak ki kéne lőni/fagyasztani, hogy ne foglaljon erőforrást.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Milka 78 #2962 üzenetére
gmail appban
felül 3 vonal>settings>ott rámegyek az email címemre:
Notifications - All
inbox notifications>sync messages - All
inbox notifications>label notifications - Pipa
inbox notifications>Notify for every message - Pipa
manage labels>inbox (itt is mindet kiválasztottam mint fent a többinél)
manage notifications>Banner - Pipa (itt ez nekem ki volt szedve)bocs hogy angolul írtam, nekem angol az egesz.
Nem tudom pontosan melyikkel jött rendbe de fura módon nekem ezek ki voltak kapcsolva, de működik most. ezután csak 2 mail jött eddig egy befizetés után amit egyből jelzett is, később kiderül marad e így...
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Csináltam egy kis beállítást a Gmail appban és most egyből jelez ha jön mail. Kíváncsi vagyok így marad e.
-
oba
addikt
válasz Bl.Gyo. #2958 üzenetére
Bármelyik email kliens tud Gmail fiókot kezelni ami a play áruházban van, így az Outlook is. Nem is értem miért erőltetik mindig a gyári Gmail klienst. Egy outlookhoz képest az elég fapados.
-
Bl.Gyo.
őstag
Figyelembe véve milyen készülékeket kap az ember ennyiért, akkor simán megéri, még drágábban is szarabbat lehet kapni.
De nem mai készülék nem is tudom pontosan már 2 éve jelent meg. Még megkapja az Android 13-as 2023 első negyedévében aztán többet nem. De attól még kaphat egyéb frissítéseket, szóval még így is el lehet vele lenni ameddig bírja maga a hardver, kamerába is nagyon ott van szerintem, erős processzor, jobbat ennyiért nem kapsz, szóval szerintem vedd meg, jó készülék ez.[ Szerkesztve ]
-
gzoll
tag
válasz renoirba #2941 üzenetére
Ez már bocsi de úgy baromság ahogy van. Szerintem meg egy fél millás ájfonban is sok minden elvárható dolog lenne. Kell neked a sztereó hangszóró egy mobiltelefonra? Igen? Ez a telefon sztereó? Nem? AKKOR NE VEDD MEG. De én se megyek oda az ájfón júzerekhez panaszkodni hogy mi minden lenne elvárható ennyi pénzért a telefonjukban... Who cares????
-
Galgy
újonc
Sziasztok!
Láttam másnak is volt, vagy van olyan problémája hogy hívás indításnál nem csörög ki a telefon, illetve nem tudnak elérni csak sms érkezik a hívásról. Megoldást nem találtam rá, esetleg valaki tudna segíteni mivel próbálkozzak?
Köszi, -
Vackor1
tag
válasz Bl.Gyo. #2942 üzenetére
Köszönöm, akkor felteszem, ez miatt a duma miatt nem telepítek/állítok mindent újra, csak az zavar, hogy alapból nem csinálta, én kapcsoltam be rajta, kíváncsi voltam milyen, aztán ki is lőttem volna, csak azóta nem hagyja , szereti a saját hangját a kis nyüves..
Mindenkinek legyen szép a napja!
-
Gomez
aktív tag
Szervusztok!
Még most is ez a telefon a best buy 100 ezer Ft környékén (a 6/128-as)?
Zenehallgatásra (fülessel), kommunikációra, netezésre és némi fényképezésre használnám alapvetően, vagyis nem játékra.''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
renoirba
csendes tag
Ennyi pénzért szerintem alapnak kellene lennie legalább a stereo hangszórónak! Xiaomi párti, azon belül poco párti vagyok, most sem lettem meggyőzve, bár a poco x4 sem nyügözött le, kb semmi újítás az x3-hoz képest.
-
Vackor1
tag
válasz Bl.Gyo. #2907 üzenetére
Nekem pl. MINDIG kimondja a hívó nevét és/vagy a számát, hiába állítottam soha állásra, de kipróbáltam a csak headset használata esetén és a mindig : )))))) ( hátha fel van cserélve.. ) állást is, engem valamiért vaknak gondol a telóm..
MOst felteszem az új frissítést is ha nincs rossz tapasztalata, akik már használják és megint végigkapcsolom az összes beállítást rajta..[ Szerkesztve ]
Mindenkinek legyen szép a napja!
-
oba
addikt
Normális email klienst kell használni, nem a hulladék Gmail appot. :) Én most az outlook-ot használom a telefonon de ezen kívül is van még rengeteg jó emailező app.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Milka 78 #2934 üzenetére
Gmail-el nálam is ez van. Időközönként kell csinálnom egy alapra állítást mert beszarik. De ugyanez a helyzet a Facebook messengerrel is, akkor jön meg az üzi ha belépek. Alapra állítás után jó egy 2 napig aztán ugyanaz a probléma. A körömben lévőknek nincs ilyen gondja Xiaomi és Samsung telefonokon. Valamit a realme-ben baxtak el hogy több appal is ezt csinálja. És nálam is kívan lőve minden akku kímélés, és minden engedve van hogy fusson stb.
Régen a Xiaomi-val volt ilyen bajom, most azon jól működik realme-n meg nem. -
Milka 78
nagyúr
Frissítés után elszállt a BT párosításom, de csak az autóval és nem kicsit szívtam mire újra "egymásra találtak". Okos karkötő, hifi torony viszont gond nélkül kapcsolódott, nem volt velük gond
Ezen felül a GMail kb 2 hetente beokádik, cseszik szinkronizálni és csak akkor kapom meg a leveleket, ha belépek az app-ba (minden energiatakarékos motyó tiltva+ háttérben folyamatosan fut). Ilyenkor összes app frissítés le/gyári verzió visszaállítása és utána megint jó.
Ez az előző frissítéssel kezdődött, de lehet gmail app hiba is.
Más anomáliát nem tapasztaltam, már ha ezek tényleg a teló hibái. -
-
eisento
addikt
Megjott az uj frissites. Van VoLTE ikon (yettel sim)
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
mrnobody
tag
válasz Bl.Gyo. #2923 üzenetére
Gapps nélkül is nagyon sok mindenre lehet használni.
Ha nagyon el akarok szabadulni, akkor lehet apkupdater-t használni.
Ha nem akarok szélsőséges lenni, akkor Aurora-t.
Már egy ideje Gapps nélkül élek és el vagyok így is, pedig sok mindenre használom a telefonom.
Szerintem ez olyan, mint az ételek. Valaki ezt, valaki azt szereti.
Vagy leszek kicsit szélsőséges, van aki a Windowd, van aki a Linuxot,...
Nem vagyunk egyformák. :) -
Graphics
Jómunkásember
válasz Bl.Gyo. #2925 üzenetére
Nem mondasz újat azzal, hogy az Android is Google termék. Majdnem ledöbbentem
Ez is hülyeség, hogy Play Services nélkül nem menne semmilyen alkalmazás.
De menne, egyszerű, dobj fel egy olyan ROM-ot, amibe nincs integrálva. Menni fog a telefon, és APK-t is tudsz telepíteni.
CSak beszűkültél a GAPPS-ra. És nem mondtam, hogy nem kell, csak valótlan se írj.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Graphics #2924 üzenetére
Hát az Androidhoz kellenek a Google szoftverei, Google play services nélkül nem is menne semmilyen alkalmazás. Play áruház hivatalos app letöltés... meg ilyenek. Ezért nem látunk Google nélkül, mert telefonálásra lehetne akkor használni csak. Amúgy ha nem kell Google vegyél új Huawei-t azon nincs 😁, vagy iPhone. Egyébként az Android is Google termék.
[ Szerkesztve ]
-
mrnobody
tag
-
Bl.Gyo.
őstag
Megoldottam az éjszakai nagy merülést... kikapcsoltam a %-ot az akku mellől az állapot soron, így nem idegesít 😄😅
[ Szerkesztve ]
-
kubista85
csendes tag
válasz madagaszkar #2914 üzenetére
Azt hiszem meg eletemben nem kapcsoltam ki telefont (miert tennem?), szoval nalam ilyen problema nincs A hektikusan mukodo always-on kijelzo joval idegesitobb.
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Erre a készülékre meddig várható szotfverfrissítés?
A realme 2 év android és 3 év biztonságit ad? -
senior tag
Megjött az októberi-novemberi biztonsági javítás, ez most kicsit nagyobb csomag, 552 MB.
A kezdőképernyőn a dátum mellett megjelent az időjárás kijelzés is, eddig is be volt állítva, de nem látszott.
Az újraindítás utáni lassú hálózatra csatlakozás megmaradt, kb 1 percig tartott.
Egyelőre ennyi tűnt felПутин, иди нахуй!
-
Graphics
Jómunkásember
Én a pattogással küldöm garanciába. Amúgy nem tudok belekötni, ez a zavaróbb
-
Bl.Gyo.
őstag
érdekes ez a telefon. ahány telefon annyi féle hiba...
-
peti85
senior tag
Az a problémám, hogy hívás befejezésekor amikor elveszem a telefont a fülemtől és leraknám a piros gombbal, akkor az értesítési panel le van húzva és a piros gomb helyén ilyenkor a nagy X van, amivel az összes értesítést tudom egyszerre bezárni. Én meg szépen lendületből rányomok erre és az összes értesítésem eltűnik (beállításokból leglább visszanézhetők az előzmények). Már korábban is elő-előfordult, azt hittem én tartom rosszul a telefont hívásnál, de nem, azóta többször direkt figyeltem hogy nem ébred fel a kijelző hívás közben. Most úgy gondolom, hogy akkor van ez, ha hívás közben történik valami (jön új értesítés), akkor legördül az értesítési panel a háttérben.
Másnál is így van ez? Van erre valami beállítás hogy ne jelenjen meg az értesítési panel?HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
rick009
tag
egy pár fotót beállítottam privátra... annyira privát, hogy most én sem tudom hol vannak!?
"érintse meg és tartsa lenyomva a lapsávot, hogy megtekintse a privát fotókat" ez mit jelent!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest