Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Eredeti volt csak régi már. 3-4 ev állás nem tesz jót egy akkunak, simán túlmerul ennyi idő alatti aztán kampo. Realme márkajelzés, kiszedve a telobol ugyan olyan volt, meg gyártási idő is csak 2 hónappal régebbi volt benne, de totál ugyan olyan volt minden, kézbe véve a minőség is.
Amazonon lévő sem lehet jobb mivel rég nem gyárt a realme akkut a telohoz, szóval ugyan az lesz ott is. Ha pedig új gyártás akkor az nem eredeti 😄.
Mindegy leszarom már, hagyon a francba az egész telót. Nézek mást majd.Moto g51 hozza a 11 óra kijelző időt evvel most elvagyok, azt várok márciusig, kb akkor esnek be a mobil árak és jön a pixel 9a is. Nord 4et vennék ha az is beesik szépen. Meglátjuk addig hogy alakul. Realme-t hanyagolom most.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Bl.Gyo. #4314 üzenetére
Pár napja megcsináltam, de az akku nem jó (valószínűleg mert 2021 gyártás, régi). Olyan mint ha a 2 akkubol (mert ugye dual-cell) az egyik nem menne. Sima 10w töltővel hamar feltölti 100ra, és gyorsan esik is. A gyorstöltő nem tudja tölteni, próbálja elkezdeni de nem tudja egyáltalán, majd újra próbálja és így tovább. Ebből gondolom az egyik akku halott.
De mindegy is, én nem szenvedek evvel többet, marad a moto g51 amíg nem találok valami értelmes telót.
Ezt meg így eladom alkatrésznek a régi akkuval együtt.Miért nem gyártanak hozzá mostanában akkut. Mostanában halnak ezek le, most kéne nem az elején amikor még jó mindenkinek. Hogy vegyenek új telót? Hát egyáltalán nem biztos hogy márkán belül marad az illető ezután. Ha friss akku lenne az némi support lenne, jó hozzáállás, és lehet a következő teló is realme lenne így mindenkinek.
A telonak semmi baja nem lenne simán használható, minden jól működik, gyors. Egy szaros akku miatt kell "kidobni" egy jó telót...
Mindegy itt vége a történetnek.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz KaiotEch #4312 üzenetére
Próba képpen használd a gyári tárcsázót avval hogy működik. Lehet bug-os a truephone, és hívás beérkezésénél nem aktív a közelség érzékelő és a kijelző ugye fel éled, ekkor össze vissza nyomkodja. Gondolom a tárcsázótól is függ a közelség érzékelő mikor hogy működjön. Próbáld gyárival először...
-
Bl.Gyo.
őstag
Ez bizony eredetinek tűnik. 🙂
Le volt ragasztva a márka jelzés, nem tudom miért. De alatta ott a realme logo, és nem tűnik gagyinak/utángyártottnak.
2021. Szeptember-i gyártás. Ha nem merült túl magába a 3 év alatt, akkor valószínű jó lesz, és kihúz a teló megint 3 évet vele. 😄
-
Bl.Gyo.
őstag
Ma jött meg a boxba az akku, kíváncsi leszek mennyire lesz közel a gyárhoz. A szerszámok a szét -, és összerakáshoz még nem.
Szerszámok pár db csavarhúzó, tapadó korong, és amivel biztonságosan le lehet választani a hátlapot, valaki erre plasztik kártyát használ. Nem fontosak ezek a szerszámok, otthoni dolgokkal is meg lehet csinálni, de inkább vettem 500ftert (+B7000 ragasztó 100ml, 2000ft)és ezekkel csinálom.
Ha nem töröd el a hátlapot közben, akkor nem kell hátlap.
B7000 nevű ragasztó kell hozzá, meg valami amivel fel tudod eléggé melegíteni a hátlapját. Erre én hajszárítót próbálok használni. De keress rá youtubeon, van ilyen videó: Realme gt master battery replaceSima honor 200 is jó teló, kollégának van egy. A pro mégjobb, amelyikre van pénzed. Persze később ezek olcsóbbak lesznek de aránylag új modellek kell idő ahoz még.
Amit én nézegettem esetleg utódnak az a oneplus nord 4, OnePlus 12r, és talán a Google pixel 8a, vagy majd márciusiban a 9a ami jön. De a tensor chip miatt ami egy Samsung exynos inkább le tettem róluk. A leg szimpibb a nord 4, hosszú támogatás és elvileg valamilyen más akku technológiát használnak benne, ami sokkal tartósabb mint a sima li-ion. 200 körül lehet kapni, de láttam 160ert is akcióban. Mással nincs tapasztalatom, ezeket bújtam csak.
Kamera engem nem izgat, nem tudom melyik mit produkál.
100 környékén nincs teló számomra ami megéri az árát, 3 éves soc-ot használnak bennük át nevezve, vagy még azt sem.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Debilon #4301 üzenetére
Ugyanolyan gyors (amire én használom), és az akku sokkal jobb ugye, 5000es. De viszont gyengébb prociban, meg 4gb ram, 64 tárhely. Alap telefon, de nekem bejön ez is így, tetszik hogy nagy 6.8as a kijelző meg jobban szeretem hogy IPS, szerintem szebb a képe meg felbontása is. Evvel megy az nfc-s fizetés jegy automatáknál is és jobb a mobilnet kezelése meg a wifije. Nem mai modell, Android 12-ön megállt a dolog.
Másodlagos telefon volt, de most elsődleges és nekem bejön.
De azért a gt master-t helyre akarom hozni és azt használni ha sikerül. Ha nem marad ez amíg valami értelmes teló kijön, eddig gyalázat mind, régi soc-al, átnevezett régi telok uj modellként árulva sajnos minden gyártó ezt csinálja most. -
Bl.Gyo.
őstag
Igen az enyém is feltűnően kevesebbet bír, hajnalban 100al megyek el délutánra meg 35%korul lesz úgy hogy alig nyomkodtam. Ezelőtt 50-60% vagy több volt délutára, a másik hogy 1%on elmegy még vagy 1 másfél óra képernyő időt ami nem normális. Néztem a feszültséget közbe és 3.4v-3.6v között ugrál ami szintén nem normális. Gondolom ezért hiszi az oprendszer hogy 1%on van de mivel 3.6v is van benne tovább bírja 1%on. Csináltam egy teljes lemerítést, és 100ra töltést, hátha össze szedi magát. Nem így volt. Csináltam egy gyári visszaállítást is, hátha az rendszerben kalkulál rosszul. Az sem segített, ugyan olyan maradt. Úgyhogy el döntöttem, akkut cserélek. Most egy moto g51-et használok már 1 hónapja, a teló félre téve, várom az akkut hozzá amit a napokban rendeltem csak meg. El vagyok a g51-el is nem rohanok.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz BlueSteel #4281 üzenetére
Na ezért nevetek azon amikor egyesek az akkun izgulnak hogy pl. A gyors töltés tönkre teszi stb., erre jönnek az okoska többiek, hogy akkor pár ezerért veszel bele és kész, nem pénz. Na igen, de addigra már nem lesz hozzá rendes akku 😄, mint most. Na ezért izgulnak egyesek. Telóm jó, nincs baja az akkun kívül. Most ezért dobjak ki egy jó telót mert az akku haldoklik? Miért most szüntette be a gyártását az akkunak amikor ilyen idősen kezdenek meghalni. Pont hogy most kellene gyártani, nem akkor amikor még a model is új még. 😄 Istenem...
-
Bl.Gyo.
őstag
Érdemes lehet akkut venni a telefonhoz? Ne túl régiek már, és túl merültek, mert akkor már gatya az is. 8 ezer körül látok akkot + szerszámok és ragasztó 3 ezer. Nem örülnék neki ha feleslegesen veszem meg mert már úgyis gatya mindegyik akku hozzá.
Mik a tapasztalatok?[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Én nem cseréltem még de már utána néztem, mert gyanúsan gyorsabban merül pár napja, úgyhogy készülök ha már használhatatlan lesz:
Akku: BLP809 [link]
Ez itt nincs raktáron de mashol is meg lehet találni a típus alapján.
Szerszám és ragasztó: [link]
Az akku fedél meg ragasztva van, hőléfúvót mondanak annak meg olvasztására és leválik. Gondolom hajszárító is megfelelő erre.
YouTubeon van akku cserés videó mit hogyan. -
Bl.Gyo.
őstag
Ha cserélnék én OnePlus Nord 4-re, de még tökéletes a GT master, csak pénz kidobás lenne egyelőre.
Honor 200 nem rossz van kollégámnak is.
Xiaomi-t meg személy szerint ki nem állhatom tökmindegy melyik modell.Fotós képességeket meg meg lehet neten találni tesztekben, aztán döntesz. Én nem tudom melyik milyen ez a része nem izgat.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
2 és fél év után is, fényerő háromnegyeden, nincs akku kímélő módban:
Ez a kép majd jól jön eladásnál. 😄
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz arrrgggh #4187 üzenetére
Ismétlem magam, hogy nekem nincs semmi bajom a telóval. Ha ez szándékos akkor mindenkinek így merülne, nekem is. Amúgyis ha szándékos lenne avval csak azt érnék el hogy elpártolnak a márkától és mást vesznek az emberek, realme-nek az sehol se lenne jó (Xiaomi-nak sem lenne érdeke, se senkinek)... Itt valami más okozza a dolgot.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz gabbee75 #4183 üzenetére
Ez vicces mert nekem is pontosan ennyit ír, majdnem számra pontosan, 3666 stb. És 85-87%. Viszont jó a képernyő időm, kb. 7-8 óra. Hát akkor tényleg nem ér sokat az app. Régen is furcsa volt akkor is 85 százalékot írt amit meg keveseltem. Adtam neki meg egy esélyt, de ez akkor így fals az egész, kamu.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz BlueSteel #4181 üzenetére
Ezek fura jelenségek, nekem egyik frissítés se befolyásolt semmit a telefon működésében. Sose értettem ezeket a hirtelen akku merüléseket update után.
De ilyenkor szoktam mondani ha van annyi erőd, időd, és számít a készülék annyit még, egy gyári visszaállítást meg lehet próbálni végső megoldásként, hátha helyre jön. -
Bl.Gyo.
őstag
Pontosítom a szituációt. A célom hogy hang paranccsal tudjam bekapcsolni pl. az okos izzómat, anélkül hogy a telóhoz kelljen nyúljak. Maga a parancs működik lezárt képernyőnél is, meg teszi fel kapcsolja, én azt szeretném hogy a teló az asztalon van, nem nyúlok hozzá és mondom neki "hey Google, turn on the light", és bekapcsolja. Szóval itt az a bajom hogy a Google asszisztens nem figyel amikor a képernyő is ki van kapcsolva.
-
Bl.Gyo.
őstag
Valaki használja a Google asszisztens-t a telón? Azt szeretném beállítani hogy úgy is lehessen utasítani hogy a képernyő ki van kapcsolva azaz amikor az aod-ot mutatja csak, abban az alapotában. Zárt képernyőnél működik a "hey Google" de ahhoz fel kell ébreszteni, hozzá kell nyúlni a telóhoz.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz gya/352 #4169 üzenetére
Napi használatban észre veszed hogy nem úgy bírja mint régebben? Kijelző idő?
Lehet nekem 87%os, mert még jól bírja és kezdetektől vigyázok az akkura, pl nem merül 15% alá de viszont 100-ra töltöm, és töltés közben soha de soha nem használtam, szerintem evvel így lehet a legjobban kímélni egy akkut. -
Bl.Gyo.
őstag
Valaki használ AccuBattery appot? Mit mutat még a gyári akkuval? Nekem 87%os az akkum, még 3700mah-t saccol a 4300as akkura.
-
Bl.Gyo.
őstag
A hangerő gombos zseblámpa bekapcsolása az már létezik mióta megvan a telefon. De én is észre vettem pár változást. Jobb vagy rosszabb nem lett a teló. 1.23GB volt a frissítés, túl sok hogy csak biztonsági legyen. Amikor a Moto G51-re jön biztonsági frissítés az nincs még 100mb sem.
Amúgy ha valakinek van türelme rom-olgatni egy Telegram csatornán van pár rom, pl. LineageOS, pixel experience. Ezek szinte tiszta Androidok és frissítik is őket. Ha jól láttam van leírás mindegyikben angolul hogyan lehet feltenni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Frissítés óta mást is ba..ogat ez? Minden nap reggel 1x felugrik, amíg nem fogadom el...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz madagaszkar #4145 üzenetére
Itt csak azt kapcsolod ki meg be hogy felül megjelenjen vagy ne nem pedig a funkciót.
Nálam megy a volte, nem írja ki felül, a vowifi meg csak Samsung telokon megy még. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz madagaszkar #4142 üzenetére
Áprilisi biztonsági 😄. 2 hónapja volt az. Nagy nehezen el jutott az is ide, júniusban 😄. Végülis jobb mint a 2023 decemberi. Tudom kifutó modell de legalább csinálnák végig tisztességel a dolgot. Szerintem ha nem sírtak volna ennyit az Indiaiak a frissítésért ez se jött volna. Kezdenek szét hullani a realme-nél, kezdenek bele xarni a dolgokba.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz madagaszkar #4142 üzenetére
Nekem is végre.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Milka 78 #4140 üzenetére
Hát igen. Elég link lett, nem így ismertem meg amikor a gt master-t vettem. Ha a gt master kimúlik, más márka után nézek (Motorola nem rossz, de az edge 40re meg mindig nem jött meg az Android 14... Kínai hozzáállás ez is). Jók a telói, tartósak, de a link hozzáállásuk nem szimpi.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Na mostmár jöhetne nekünk is az update. Mennyit össze kínlódik a realme evvel nagyon nyögvenyelősen megy nekik már nagyon nem akarnak a telóval foglalkozni, azért is jön ki 1 update december óta mert nyáron jár le a támogatás és akkor csak 1-et kell kiadniuk. Jó hozzáállás. Tudom nem változtatja meg az életem az update de hamár rá szánták magukat hogy kiadnak még egyet akkor jöjjön már, kapja meg már a végtisztességet a modell.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz tomeek1986 #4135 üzenetére
Nem villogás, hanem egy folyamatos fehér csík mintha kijelző baja lenne. De indiaiak írják ezt, itt akik fel tették azoknak nincsen.
Model rmx3360 (indiai) vs. 3363 (global). Lehet az előbbi modellre jellemző ez. Ha nekem megjön fel rakom lesz ami lesz. -
Bl.Gyo.
őstag
Ilyeneket posztolnak akik frissítették.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Debilon #4117 üzenetére
Nekem trükk nélkül nem ment. Hívás közben G-re váltott a térerőnél. A trükk (shizuku és pixel ims appok) után 4G-n maradt szépen azaz aktív a volte ezzel a net is. Egy idő után eltűnt a kapcsoló is, de meg maradt a volte. Alapjáraton nem ment vele, de ezt régebben csináltam meg, lehet ma már trükközés nélkül is menne.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz zsinyeg #4115 üzenetére
Az nem hiba. Az a volte hiánya. Másik teló támogatott azért megy, ez nem akkor. Vodán kis trükkel meg lehet oldani a volte-t. A telekom is ugyan így. A Yettel meg automatikusan működik trükk nélkül mert forgalmazta is a készüléket, a másik kettő nem. Ez nem telefon hiba csak nem támogatott teljesen.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz zsinyeg #4113 üzenetére
Épp előtted írtam (link is) hogy Indiában már jött update. Ide is jönni fog akkor, de egyesek panaszkodnak hogy van valami gebasz vele, nem tudom mennyire valós vagy mire ide ér javítva jön e már. Viszont valószínűleg ez lesz az utolsó rá, mert nyáron jár le a 3 év security support.
Viszont vannak rom-ok a telóra, naprakész Androiddal stb. Kipróbálnám csak tartok tőle hogy a banki appom nem fog menni rajtuk jó lenne tudni hogy mi a helyzet...
Nekem semmi bajom a telóval, 2 és fél éves már. Nálad szoftveres gond lehet.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Olvasok valamit új update-ről, úgy tűnik Indiában jött valami de panasz is van rá, okozott problémákat: [link]
Viszont van egy csomó custom rom is rá már (pl. Lineage os), Android 14-el meg majd 15 stb, ami azért nem rossz, csak kérdés a banki appok hogy viselkednek rajtuk...
nekem még mindig tökéletes a készülék, és az akku is jó még. -
Bl.Gyo.
őstag
Kíváncsi lennék miért hanyagolják el a GT master-t. Egy 8i-re a mai napig jön frissítés...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Vertigo18 #4099 üzenetére
Beállítások>jelszó és biztonság
Itt tudod beállítani hogy mivel és hogy akarod lezárni.Ha pedig jelszó nélkül csak felhúzással akarod nyitni, akkor a ebben a menüben a "lezárási képernyő jelszava"-be lépve a jelszó kikapcsolása, azt hiszem de nem biztos. Nem akarom ezt kipróbálni nálam mert akkor törli az ujjlenyomatokat is.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Milka 78 #4092 üzenetére
Nem tetszik a realme hozzáállása a dolgokhoz, kezd link lenni. Kár pedig jó telefonokat csinál. Ha a gt master be adja a kulcsot, lehet a kövi telóm sajnos valamilyen Samsung lesz (A3x, A5x széria, snapdragonal), pedig rühellem, de legalább normális a support, 4-7 év támogatás már. Motorolát is el hagyom, mert ott is bajok vannak a supporttal. Xiaomi-rol meg ne is beszéljünk. A Rom-olgatáshoz meg már nincs türelmem. Ez a 3 gyártó nagyon egy kutya már...
[ Szerkesztve ]
-
-
Bl.Gyo.
őstag
Indiába februárra ígért a realme frissítést a telora, úgyhogy mi is kapunk valamit nemsokára...
-
Bl.Gyo.
őstag
2 éves teló, gyári akku:
32% töltöttség, 8ó képernyő idő.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Lehet az az óra sokat kommunikál a telóval, és azért. Nekem mi band 5-el van folyamatos kapcsolatban és úgy ennyi.
Nekem egy jó szériából lehet a készülék mert mai napig semmi panaszom rá pedig a kezdetektől nyúzom rendesen, sose volt szervizben sem. Semmi itt megírt panaszt nem produkált, akku jó még mindig, stb.
Mondjuk vigyázok rá, pl. nem ezt használom navigációra, nem nyomkodom töltés közben, nem esik le, stb.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz madagaszkar #4069 üzenetére
Nekem is februárban lett 2 éves és az akku még mindig elég jó. Gyári töltő-sima töltő össze vissza, 10%- és legtöbbször 90% között tartva mindig (néha 100 is). 3 óránál tovább nem volt töltőn soha és 100%on se állt sokáig. Sokat nyomkodom, fényerő 75%on van.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz ADAM1337 #4062 üzenetére
Fő verziók és komolyabb frissítések nem lesznek már (Android, UI, feature). De biztonsági frissítés elvileg még nyár közepéig kell jöjjön rá. Akkor jár le a 3 év security update. De már nem sieti el a dolgot a realme, max 1-2 security update lesz jó esetben szerintem.
Milyen kár hogy egy ilyen jó telefon nincs már támogatva, pedig simán versenyképes még ma is, sőt, sok sz@rt gyengébb soc-al adnak ki, pl sd695, meg helio G85 (új moto g24, és a Motorola orrba szájba hirdeti ezt a készüléket). Nagy kár érte.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz gabbee75 #4057 üzenetére
2A töltővel nem lesz gyors töltés. 10w.
Nekem van egy xiaomi gyors töltőm, avval megy a gyors töltés persze nem gyári 65, de gyorsabb mint a sima. Gondolom egy jobb xiaomi gyors töltő is jó, gyorsabb lenne, Qualcomm Quick charge-t támogassa.
Valószínűleg az általad mutatott töltő is jó, de nincs tapasztalatom vele.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Én ezt az oldalt mentettem el: [link]
érdemes néha megnyitni és ránézni az árra mert néha 115 ezer, és akkor lecsapni rá.
Én megtartom a gt mastert ameddig bírja, tökéletes, és nincs a piacon készülék még amire megérné lecserélni. Szerintem felesleges úgy telót venni hogy a jelenlegivel meg van az ember elégedve, és az új se lenne sokkal jobb.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Nem.
Lehet ahol vagy, gyenge a 4G és E-re megy le. Aztán repülő mód után a 4G-t keresi, felmegy aztán vissza E-re. Vagy mindenhol ezt csinálja amerre utazol?[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Valaki tudja miért nem engedi a Google fájlkezelőjét frissíteni? Először régebben a saját fajl kezelőjével nem engedte, most meg meg már evvel sem... Más telón engedi.
-
Bl.Gyo.
őstag
Mi köze a kettőnek egymáshoz?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz -Rolika- #3949 üzenetére
Akkor először frissítsd a telót, minden más nélkül, és kiderül megjavul e a hívás problémád. Lehet még gyári visszaállítást sem kell csinálni, ha minden jól működik. Ha így sem jó akkor a sim csere. Ha akkor sem jó akkor mehet egy visszaállítás, de biztonsági mentést ne állíts vissza mert akkor a hibát is vissza rakja, szépen magad lakd be.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz -Rolika- #3947 üzenetére
Amit én tennék ha velem fordulna elő:
-Kipróbálni egy másik, de azonos szolgáltatói simmel, mi a helyzet úgy.
-Nem tudom milyen szolgáltató, de a yettel támogatja hivatalosan a volte-t a telón. Ha ez van így, akkor kapcsold ki a volte-t.
-SIM kártyát cserélnék a szolgáltatónál.
-Ha meg akarod tartani az Android 11et, akkor egy gyári visszaállítás.
-Ha nem fontos a 11, akkor frissítenék a legújabbra. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz zsinyeg #3933 üzenetére
Nem kellene alapértelmezettnek lennie. De viszont vannak appok amik aktiválják ezt, és be ragadhat utána. Pl. a képernyő felvevőbe is van ilyen funkció hogy mutassa az érintéseket felvétel közben, az is be tud ragadni és ott marad utána is, bug. Vagy bármi más ami használja ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Milka 78 #3902 üzenetére
Nekem is csinál ilyeneket. Pl. Mint ha az ujjlenyomat olvasó bealudna, és első érintésre nem oldja fel, hiba, másodikra már igen. Sokszor van ez. Vagy amit te is írsz hogy néha nem ébred fel mozgásra (dupla koppot nem használom de mivel az ujjlenyomat olvasó is hasonlóan mint ha mélyen aludna, nálam is jelentkezne). Megszoktam. Ezenkívül semmi bajom vele. Most van lassan 8 óra sot benne és 30%on vagyok, kíváncsiságból fel tettem az accubattery-t hogy hány%ot ír így erre az akkura, de sejtem 84 körül ahogy szokta. képernyő nincs beégve de én sosem használom full fényerőn.
A Motorolákat én is néztem, tetszenek (van is egy G51 5g), sajnos a soc vissza lépés ehez képest. Mostanában mindenbe a sd 695öt teszik mint régen amikor mindenbe a sd 625 ment. Gyengébb. Meg a vele egy szintű mediatekek is, 7020 stb. De cserébe sok ram van benne, meg nagy akku, friss telo, jól néznek ki. Kinek mi a fontos, alap dolgokra meg ezek a soc-ok is jók lehetnek, de az biztos hogy vissza lépés a 778g-hez képest, kicsit zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Mondjuk én 60hzen, és fél fényerőn használom állandóan gondolom ezért van 8 óra sot meg nálam máig is, de be van a bt (okos karkötő folyamatosan), néha 2 sim megy, Gps be (bár ez akkor számít ha azt használja is valami, ha nem olyan mint ha ki lenne kapcsolva). Facebook fent, sokat pörgetem is, meg egyéb üzenet küldök, web böngészés...
Itt egy májusi bejegyzésem [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest