Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Persze, ezeket simán vissza tudják ragasztani. Lehet, hogy túl hosszú ideig volt túl meleg a készülék és azon a részen elengedett a ragasztás. Mindenképp ajánlott a szerviz mielőtt nagyobb kárt okoz a dolog.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
MODERÁTOR
-
eisento
addikt
Nekem is megjott mikor 2x-3x ramentem a frissitesre most jol feltoltom (erdekes, hogy kiirta toltsem 1-3 oran keresztul a legoptimalisabb eredmeny erdekeben) aztan szerintem ledurom es ujra belakom, mivel foverzio frissites es biztsra akarok menni, hogy nem lesznek anomaliak
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
fecus
őstag
Melyiket? Az RMX3363export_11_A.10_2022012002370435 kell vagy a RMX3363GDPR_11_A.10_2022012002390000?
Én csak az automatikus fényerőszabályzás és az AOD kikapcsolásának javítása miatt szeretném.
Ha valaki feltette jelezné, hogy van-e javítás ezen két hiba esetében?[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
espi38
őstag
És mennyivel vastagabb úgy a telefon?
Nem szilikonos tok hanem kemény műanyag tokot adnak hozzá esetleg egy képet feltoltenèl róla?
Más!Tegnap óta vagyok használója a típusnak és az első benyomások nagyon jók, egyedül a sztereó hangzást hiànyolom.
Alapból A52S készüléket akartam venni és aztán ez lett mivel jóval olcsóbb a samsungnal és szerintem nem túl sokban jobb a samu mint a gt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest