Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz dora136 #4260 üzenetére
Köszi!
Igen, erre én is rájöttem, mert a vodás mellé betettem a telekomos simemet is, és feltűnt, hogy így már tudnak hívni a vodáson, illetve én is tudok hívni róla. lyen buzi hibáról még nem halllottam. Ami viszont érdekes, hogy a vodás sim magában nem működik, a telekomos viszont igen. Gondoltam kicseréltetem a SIM-et, de nem az én nevemen van az előfizu, így nem hajlandóak. Csak hetek múlva tudom odaadni kártyát, hogy cseréljék.
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Ma vettem észre, hogy nem tudok telefonálni, nem csörög ki senkinél sem, és engem sem tudnak felhívni. Ha átteszem a simet a másik foglalatba, ott is ugyanez van. A hálózatra felcsatlakozik, a mobilnet is megy. Van valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
Ha már kamera. Valahogy le lehet tiltani a kamera indítást a lock screenen?
-
Ereshkigal
őstag
Nekem fólia kéne, itthonról. Van valami ajánlott?
-
Ereshkigal
őstag
Nekem eddig mindenhol működött a telefonos fizetés, kivéve egy GLS csomagautomatát. Ott tuti a terminál a ludas, ettől is függhet. Mondjuk ha másik telefonnal tudtál BKK automatánál fizetni, akkor az elgondolkodtató... (nem ismerem, nem vagyok pösti).
Nekem két hiba szokott jelentkezni: kiírja, hogy túl gyors voltam, vagy azt mondja, hogy egyszerre csak egy kártyát használjak. Mégis hogyan lehetne egyszerre többet beállítani a walletben?! De újra próbálkozás mindig megoldja ezeket. -
Ereshkigal
őstag
Mondjuk én ezt a virtuális memóriát rögtön az elején kikapcsoltam. Lehet paranoia, de nekem ne "koptassa" a tárhelyet.
-
Ereshkigal
őstag
Egy hónapja rendeltem kábelt aliexpress-ről, mert nekem sokszor jól jön a hosszabb. Ha valaki esetleg ilyet keres: [link]
Rugalmasabb a gyáritól, kicsit vékonyabb. A gyorstöltés megy vele gond nélkül. -
Ereshkigal
őstag
És milyen érzés? Mesélj róla!
-
Ereshkigal
őstag
Realme Lab-egyenletes görgetés. Valaki próbálta már, van látható hatása?
-
Ereshkigal
őstag
Tudnátok ajánlani hosszabb (2m) kábelt a telefonhoz, amivel ugyanúgy tud tölteni? A gyári elég rövid nekem sajnos. Előny, ha fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest