Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
Na erről (3 szerviz max.) speciel én még hálistennek lemaradtam.
Bár gyanítom, hogy ha végtelen goldod van, akkor lenyomható az is.
Én azt mondom, ha valaki "eleget" fizetett már, és elakasztották, az
adjon egy esélyt a hekkelésnek. Már ha még szereti ezt a játékot.Szerk: amúgy igen az az első 18K ráköltésem bukta lett a második
profilommal (de ez ott nem számított, mert az végtelen pénzes volt),
viszont a harmadik profilba se számolták be, nulláról kellett kezdeni.(Egyetlen esetben jönne az azonnali és végleges uninstall, ha netán
a mostani profilom is bannolnák, amibe a 100KHUF belement ugye.)[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
Hát, a mázlit azt kicsit máshogy fogalmaznám. Egyszer fél évre felfüggesztettem a karrier módot, és downgrade-eltem (a 2.1-es verzióra) és összeszedtem egy szép kis aranypakkot, ami még mindig kitart. Ahogy nézem ez már örökre kitart, mert a heti/havi küldetések hoznak annyit, hogy már stagnál a gold budget.
Emiatt a kb. fél éves kihagyás miatt viszont le vagyok maradva vagy 600 kupával azokkal szemben, akik végignyomták a time limited szériákat az új autókért meg az első Nascar update-et a 4 autóért, a második LeMans-t a 3 autóért, stb. Ez már valszeg így marad, de legalább van zsé mindenre. Amíg nem bannolnak gold cheat miatt...Szervíz bug az nincs, viszont van meghekkelt szervíz file, amivel semmit se kell szervízelni, csak ugye ez nem publikus, kis körben terjedt csak el...
Az eventes TT bugon azt érted, hogy ha kireseteled, ús utána újraindítod a játékot, akkor kapsz aranyat a széria újrateljesítéséért (de hülyén néz ki ez a szó)? Mert ha igen, akkor nem tudom, egyszer végigcsináltam az egészet, kaptam is több száz aranyat, azóta nem próbáltam. De elvileg még működhet, ki kell próbálni...
-
l4ci
tag
-
l4ci
tag
Allien: bökj rá a piros x-re a neved mellett a csapatlista alján. Vagy lépj be egy másik csapatba és akkor a másikból kiléptet.
485: én fullra felhúztam, mert a topspeedhez azért kell az. Na nem kerültünk be a top100-ba, csak 140. lett a csapat, de nem is ment nekem a 350-354, csak 344.68-al tudtam a falba csapódni. Nem is nagyon gyakoroltam ezt a Spa visszafele részt, pedig érdekes kihívás.
Amúgy mióta fullra húztam az összes kocsit és így be tudok kerülni wttt-n a B-be majdnem minden héten, alig fogy az aranyam. Pedig nem farmolok LeMans-ban napi több órát, csak akkor nyomok 10 köröst, ha fame vagy R$ bónusz nap van. És még így is több goldom van, mint a frissítés előtt. Igaz, hogy végigcsináltam majdnem az összes TT-t újra, és mivel korábban 100%-os volt minden széria, így ebből is jött pár száz arany. Konkrétan múlt héten csak az Elite és Legend szériából jött kb 300 és még nem értem a végére. Hogy fog így elfogyni az arany, ha nincs mire költeni? Már csak a wttt meg csapatversenyek miatt tolom, meg persze az új autók és új küldetések miatt, de utóbbi csak napi max 15-20 perc.
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
A játék achievement rendszerével tisztában vagy? Bizonyos dolgok teljesítése után jár jutalom, pl. x darab futam teljesítése assistok nélkül, x sebesség elérése, x előzés stb. és van achievement customizációs dolgokra is, ezek szerint eddig te ezt nem teljesítetted, azért kaptad meg a pontot és az ezzel járó aranyat.
Feel Good Inc.
-
cuebler
senior tag
play áruházban frissítsd a real racing 3 app-ot.
én nem vagyok semmilyen klánban, még offline nyomom. hogy úgymondjam, próbálok felfejlődni a többiek szintjére, hogy aztán összemérhessem magam velük[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
l4ci
tag
Az, hogy ha több eszközöd van (telefon, tablet, stb.) és mindkettőre le van töltve a játék és ugyanaz a mentés van rajta, akkor hétfőn, amikor lejár a heti TT, akkor mindkét eszközön megadja a helyezésért járó jutalmat (pénz vagy arany). És ha közben felhőbe mentesz, a másik eszközön pedig visszatöltöd, és csak utána lépsz be a TT-be, akkor ott is megadja. Mivel nekem "csak" két kütyüm van, többel nem tudtam kipróbálni, de lehet, hogy működik több cuccal is. De olyan is volt korábban, hogy egyiken megadta, a másikon meg nem, de az elmúlt hetekben az a jellemző, hogy mindkét kütyün osztogatja a jutalmat.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
DigitXT
nagyúr
Sajnos amikor utoljára próbáltam, analóg gáz/fék hírből se volt, az gombos.
Pedig valóban nem lenne rossz, ha adagolható lenne. De anno nagyon nem
volt az, s ahogy látszik érdemi fejlesztések nincsenek, a motorháztető alatt:
csak néhány új autót, meg kihívást raknak be. A grafika meg egyre éhesebb.
(Értsd, egyre szarabbul néz ki, vagy egyre jobban akad. Legalábbis droidon.) -
DigitXT
nagyúr
Dragnél "be lehet mákolni" a rajtot, amit amúgy F1-ben kiugrásként büntetnek,
mondván, hogy nem lehet "megérezni" a lámpa zöldre váltását - így az extrém
rövid (~0) reakcióidő az kiugrás... De ez egy játék, így ezt nem bünteti, szóval
lényeg, hogy simán 2-3 tizeddel lehet gyorsabbat menni az "álmosabb" rajtnál.Ha már feltétlenül össze akarjátok hasonlítani a nehézséget, írjátok az ellenfél
idejét, és azt, hogy ehhez képest mit mentetek. (Perfect shifteket nyomogatni
az nem tudomány, tehát azonos tuning azonos időt kell adjon - a rajt dönthet.)Ui: természetesen az "igazi kiugrást" (még pirosban launch) a játék is bünteti,
lásd false start, szóval három lehetőség van próbálkozni vele, utána retry jöhet.
Ez az első futamnál semmilyen hátránnyal nem jár, de ha már az is necces, a
másodiknál azért már kellemetlen, ha meg végül a döntő futamban "diszkózól"
(lásd még disqualified), az még kellemetlenebb. De hát ez ilyen: szórakoztató.Szerk: amúgy úgy néz ki, a téma örökzöld: minden challenge-nél előkerül?
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
De azt ugye tudod, hogy mindenkinél más a szitu egy-egy versenyen. Ezért értelmetlen is kicsit az ilyen jellegű eszmecsere, de hát miért ne. Van aki végigmegy tuning nélkül van aki atomra tuningolt kocsival is szenved, mert olyan ellenfeleket kap. Sok mindentől függ, részben megfejtettük már, részben nem.
Igen, én is szenvedtem a drag versennyel. Auralpodot nem sikerült lenyomnom pénzes tuninggal. De mondjuk szerencsére tizen x goldos tuningok vannak
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
"Szoktátok használni az egy goldos "segítőket" (főleg ugye a javítás elkerülése a cél, vagy a dupla pénz)?"
Szoktuk, de a cél a dupla FAME! Ilyen challengek esetén persze a szervizelés elkerülése a cél, de a legtöbb haszna a fame duplázásnak van szerintem. Többször mondtuk már, hogy egy idő után a pénz az jön, ha kell hanem, gyakorlatilag elkölteni sem lehet. Ezt alacsony szinten még nehezebb elképzelni, ott tényleg kellett a pénzért farmolni rendesen, de majd meglátod.
Egy 10 körös LMP1-es LeMansnál viszont érdemes benyomni a fame duplázást, sőt, akkor is érdemes, ha éppen fame növelő nap van (70-80-100%) mert azt is duplázza. Én a pénz duplázót ilyenkor csak akkor szoktam ha épp ingyen van, de néha olyankor sem, mert elfelejtem.
Challengek alatt ha kevés az idő, akkor célszerű a mechanikus srácra dobni 1 aranyat.
Ezeknek semmilyen negatív hatása nincs egyébként.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Az 1019 goldos csomagot nekem is beadta az éjszaka miután beolvastam ide, hogy mik vannak. Igaz nem elsőre, hanem 1 vagy 2 verseny után. Én le is csaptam rá, ez eddig a legjobb deal amit dobott a játék.
És az Agera R-t is bezsákoltam. Jól indult az év!BÚÉK!
Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest