Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Köszönöm az infót, neked is thrill. Azért annyira nem vészes (lehetett volna mind 6-900 gold is akár...), most még van 1300, szóval ki is telne, de gondolnom kell a jövőre is, ha jönnek új patchek, jönnek még autók, talán 5-10.000 gold elég lesz RR4-ig.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Új járművekre mennyi gold kell? Csak hogy tudjam mennyit kolduljak még össze mielőtt frissítek.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
thrill
tag
Feltettem én is az új frissítést, nem megy már a gold csalás nekem sem (2 és 4 hónappal próbáltam).
A kocsikra meg az upgradekre már elköltöttem több mint 2 millió R$-t és több mint 3000 goldot, pedig még három verdát (az open wheelerek, amiket még meg kell nyitni) meg se vettem.Engem az érdekelne, hogy ha egy másik kütyün visszateszek egy régebbi verziót és csalok be aranyat ugyanerre a cloud save-re, akkor az újonnan szerzett progresst elveszítem vajon? (androidom van)
[ Szerkesztve ]
-
Tis88
újonc
Sziasztok!
A frissítés után tuti nem megy a goldos trükk?
-
DigitXT
nagyúr
Akkor azért még nem törlöm. Mondjuk pont a TT a kedvencem... De valóban:
egy picit jogosulatlan előny ott a végtelen gold, mert korlátlanul próbálgathatod
újra... Míg akinek nincs ilyen, az max. 5 próba és vagy szintén csal kilépéssel,
vagy vár egy csomót... De mindkét esetben kiesik a ritmusból, és kevésbé lesz
Top100-as ideje, szerintem, így valahol jogos. (Offline meg végig vihető így...) -
Lirion
addikt
Én is gyűjtögetek, már 3k goldnál járok. Bár azt mondják, akik már felrakták, hogy az új update ennyit el is visz, ha minden új autót fullra akar valaki tuningolni. Lehet, még 5k is kevés lenne.. Még szerencse, hogy gyorsan megy a gyűjtés, az új autók meg annyira nem érdekelnek, a gold jobban.
-
DigitXT
nagyúr
Ma befrissítettem én is, de már nagyon rég nem indítottam el a játékot:
a pármillió gold, és R$ jól olvasom, hogy most már bannolást jelent?
Szemétség amúgy, mert senkinek nem ártottam vele, de ha tényleg az
a vége, hogy most már nem lehet játszani, akkor törlöm is a francba.
Legalább felszabadul a háttértáron az a 1,5 GB hely, amit a játék foglal.485: ez a Play beállításai között van.
[ Szerkesztve ]
-
tag
A mai frissites utan nektek sem mukodik az 50 gold-os trukk?
-
plaszy
őstag
válasz BLUE TORNADO #1021 üzenetére
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
485
aktív tag
helló a napi bónuszos működik.
az 50 goldost nem értem. mit jelent, hogy nyomogasd a continuet? meg hol állítom előre az időt, a telefonon?
más kérdés, most telefont cserélek, lementettem a doc file-t ahogy itt írtátok, ha íz új telcsin újratelepítem, ezt bemásolom és kész? vagy nem elég, ha a FB profilommal belépek, akkor nem tölti be magától, ahol tartottam?
köszi -
Lirion
addikt
válasz BLUE TORNADO #1018 üzenetére
Nem progi kell hozzá, hanem mentés, azt meg találsz itt a forumon is, használd a keresőt.
-
petymeg
addikt
GT racing 2-vel játszik itt valaki? Sajnos afóruma elég döglött... Kellene rá ugyanolyan hack mentés, mint ami RR3-hoz is van.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Lirion
addikt
válasz BLUE TORNADO #1015 üzenetére
Csaló mentéssel többnyire.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Látok itt-ott képeket feltéve a fórumban, viszont arra lennék roppant kíváncsi, h hogyan csináljátok azt, h midenkinek annyi pénze van??????
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Simi37
őstag
válasz Lasliegrand #1008 üzenetére
Akkor úgy tűnik sikerült!
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Lirion
addikt
válasz Lasliegrand #1012 üzenetére
A time trial idők valóban valósak. Legalábbis azok, amiket nem hackeltek meg.
Persze, hogy van értelme, ha másért nem, azért, mert úgy sokkal több pénzt lehet kapni a versenyek végén. -
bostone
addikt
válasz korcsillio #1010 üzenetére
Engem is utolért a végzet, de lesz.rom. Agerával versenyezhetek, amennyit akarok. Olyan rondára pingálhatom, amilyenre akarom. Még él a régi profilom. 2000000 R$ és 700 Gold vár, hogy elköltsem. A Lexus kupáig jutottam...
-
Lirion
addikt
válasz Lasliegrand #1008 üzenetére
ha bejelentkezek Facebookon, akkor az ismerőseim időeredményeivel versenyzem
Ez így nem igaz. Sokkal inkább úgy mondanám, hogy offline a botok az easy fokozat, online a medium és ha belépsz fb-ra (vagy gc vagy g+), akkor az ismerősök neveivel fémjelzett hard botok ellen fogsz versenyezni, ahol a nyeremény is nagyobb persze.
Remek példa erre, hogy az m3 alms bömbivel 1:37-es időt futok suzukában, a nevem alatt futó bot meg 1:43 körüli időket, szóval nem az ismerősök időeredményeivel megy a verseny.
-
Simi37
őstag
válasz Lasliegrand #1005 üzenetére
Őszintén szólva Én elkezdtem beírogatni a verziókat: 2.1.0…2.0.9……2.0.3 és itt adott egyezést a gyordkeresővel és már hozta az apk.kat. Ha 2.0.3 kitolod azzal is el lehet játszani Én 30%nál vagyok és már elég sokat toltam tehát ha feláldozol 1-2 kisebb új tartalmat akkor el tudsz amjd játszani vele. Ezt írd a googlebe: Real Racing 3 2.0.3 apk de lesz hackelt meg minden. Majd eldöntöd h tisztán indítasz vagy nem. Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
hey
Annyira jól nem fut a játék nekem, de fotózni meg matricázni még éppen tudok szépen. És gyorsan is: sima ügy, tök jól megcsinálták, gyorsan tuningoltam is a BMW M3-at:
https://plus.google.com/104379695103767754261/postsNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Lasliegrand
tag
-
Lirion
addikt
válasz Lasliegrand #1000 üzenetére
Töltsd le a legújabb verzió apk-ját, gyaluld le a játékot a tabletedről és csinálj az apk-val egy friss telepítést.
A játék, ha korábban kompatibilis volt, akkor a frissítés után is az marad, max valami a frissítéskor elromlott és ezért fagyott. A play-ben látható infot meg felejtsd el, én egy évig játszottam olyan telefonon vele, amivel elvileg nem volt kompatibilis, de medium grafikán simán futott.. Annyi volt a kellemetlen, hogy minden frissítésnél le kellett törölni és az új verziót újra felrakni, mert play-en keresztül nem lehetett frissíteni.Az apk megtalálására meg használd a googlet, beírod, hogy real racing 3 2.1.0 apk és kidob neked pár millió oldalt biztosan.
-
Simi37
őstag
válasz Lasliegrand #1002 üzenetére
Ha jól tudom ez most a 2.1.0 verzió. Nem tudom pontosan, hogy legutóbb mi volt a verziószáma talán 2.0.3 Hát talán ha körülírnád, hogy melyik óta nem...mert a 2.1.0át Márc 4én tették fel. Működött még amikor már volt benne matricázás vagy már azelőtt sem? Mert (nem vagyok benne 100%osan biztos de) valószínű, hogy a 2.0tól hozták be a matricázást és a goldos achikat. Szerintem a mentéseidnek lőttek, de vannak itt régebbiek is vkinél itt kérdezz rá.
Ha már mindent újrakezdesz szerintem 100.000.000 vagy 1.000.000.000 r$-el és gold-al kezdd felunlockolod ameddig emlékszel h tuti megvolt vagy nem tudom. De a google a barátod. Pl beírod: Real Racing 3 2.0.3 Sok sikert.[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
válasz Lasliegrand #1000 üzenetére
Ennek semmi értelme az "igazán okos" EA ahelyett, hoy több játékosra tenne szert az által h több cuccra kompatibilis pont az elletét csinálja. GG NOOB EA.
Neked pedig azt javaslom h tedd vissza apk-ból az előzőt vagy azt ami még elindult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest