Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma_13
aktív tag
Köszi, a leírtak alapján cselekedtem és a probléma megoldódott.
Aki ért hozzá, az leírná pár szóval, hogy ez hogy fordulhat elő. Azt megérteném, ha meg van telve a memória és a képek helyén fehér kocka, vagy semmi nem jelenne meg, de hogy egy reklám kép meg egy másik ember avatarja ez érdekes számomra.
-
szmar
csendes tag
a 2.1-ben még teljesen más reklám-rendszer volt, ott csak akkor jelentek meg reklámok goldért, amikor a reklámozó cégek a fejlesztőknek fizettek közvetlenül . 3.0 körül jött be ez a mostani, de az hogy kinek mennyire sikerül vele aranyat szerzeni nem függ a telepített verziótól (3.0-tól az aktuális verzióig) . Az hogy mennyi reklám van az a ,,túloldalról" van szabályozva. Magyar ip-ről én már hónapok óta nem kaptam semmit, vpn-nel sem igazán megy már, ha szerencsém van ad 2-3 reklámot egy nap. Viszont 2.1 alatt az 50 goldos cuccnak tökéletesen kell működnie, most megnzéztem, nekem a legfrissebb játékverzió alatt tökéletesen megy, iOS 7 van a nem jailbreakelt 4s-emen
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
2.1-ben farmolni kell
Jó a VPN, de ne számíts nagy aranyessőre, kb. 5-6 jön naponta.
Ha nálad lejön a free fül, akkor működik. De én nem mennék netre ha fent lenne a 2.1 verzió.
Vagy neked úgy is működnek a régi trükkök? Mert már mindenféle javítócsomagot rádküldenek, ha neten vagy.[ Szerkesztve ]
-
-
Lirion
addikt
-
Viktor77
titán
Csak két hsz-t kellett volna visszaolvasnod (az aláírásombam milyen telefon van?), vagy beleolvasnod a telefon topicjába, és láttad volna, hogy hibátlanul fut a játék.
A 203 és a 305 nagyon nem egy kategória.
Amúgy meg nem a GPU-tól függ, hogy kidob-e, hanem a memória mennyiségétől.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
thrill
tag
Szerintem azért nem kaptál választ, mert nem ismerik a készüléket.
Én sem, de a helyedben egy kicsit erősebb vasat néznék alá. Nem kerül feltétlen sokkal többe, és azért csak nem 1-2 hónapra vesz ilyet az ember.
Nekem Note II-n, illetve LG Gpad-on szépen fut, de pl. az éjszakai Le Mans ezeket is megriccentette a startnál. -
Lasliegrand
tag
-
Lirion
addikt
Én is a kezdetektől tolom, nem is játszok vele napi 8 órát, de 90% fölött állok, 3 autó hiányzik (amit nem is akarok megvenni, 3 ferrari, ami mind egy rakás fosch) és 3 széria (2 ferraris és a cobrás), amiket szintén nem akarok megcsinálni. Minden más megvan, minden szériában van 1-2 full R$ tuningos autóm, mellette van 1200 goldom (keveset gyűjtögettem a DeLoreannel, de nem is kell több most ) és 7 millió R$-em. Ez így jó, mert biztosan nem fognak bannolni és jó, mert biztosan lesz mindenre elég vagyon, ami kell majd.
Ezt tulajdonképpen azért írtam, mert nem értem, ha 1.1 óta játszol, akkor miért kell most a 1 milliárdos hack?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest