Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
válasz Micsurin #10373 üzenetére
Ez így szép elmélet, de mi van azokkal, akik 100-asával nézik a reklámot?
Az ő oldalukon ez sem jelenik meg, neked mégis több és több aranyad van.
Az lenne az utolsó játékkal töltött órám, amikor "ideiglenesen" bannolnak...
Mégegyszer nem. Tudják ők, hogy 100KHUF elköltésével sem vagy sehol.Megjegyzem, a WTTT-s hekkelésért is lelkesen bannoltak fórumtársakat is,
szóval csak óvatosan. Mindenki a saját felelősségére ügyeskedjen. Bármit. -
Sordoran
addikt
válasz Micsurin #10296 üzenetére
Jah, akkor ez nem az az autó, amit most lehet event alatt megszerezni? Több Huracán is van: Performante, R3 Spec, LP 610-4 és Super Trofeo EVO.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Micsurin #10294 üzenetére
Szerintem jó kis gép, de amúgy tucat lambo. Jobban tapad mint a másik, amivel menet közben pár futamot le kell tolni. A sorozat se nehéz, de utolsó nap mikor adott idő alatt kell körbe érni, ahhoz kell egy teljes sor gold tuning, vagy skip.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Micsurin #4472 üzenetére
Én azóta április 17.-én vagyok, wifi, net le van kapcsolva a tableten. Mindig figyelek, hogy ki ne csússzak a visszaszámlálóból ami nézi hány óra van még hátra. A csaj managert mindig megveszem, nekem még a szerelő megmarad, de szintlépésnél hagyom veszni és újra veszem, az az egy gold/szint belefér.
Persze én azért tudtam ennyit gyűjteni mert már 44 goldot kapok szintlépésnél, viszont többet is kell menni érte, mert 5 dupla-dupla futam kell. Az 20 sima futam lenne manager és dupla fame nélkül
Persze ez csak a f40/f50 szeria utolsó versenyét futva csinálható, legalább addig el kell jutni
1h:15m/38gold, az 30 goldos órabér
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Micsurin #4467 üzenetére
Egyébként, ha valaki nagyon nagy fanatikus és rászán napi 2 órát hack nélkül is meg lehet csinálni 110 autóig, kb. 6 hónap ferrari le mans-ozással.
Ha a dupla fame napon offline mész. (Ez szerintem egy enyhe trükközés)
Én április 17. óta 3000 goldot gyűjtöttem. Napi 6 futam.[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
válasz Micsurin #4462 üzenetére
Ha nem húzod az összes autót fullra és egy kicsit is jól gazdálkodsz vele, akkor kb 12e kell, hogy minden autód meglegyen. Talán 15e-ből az összes PR szint és széria végogtolható.
Nekem most 7500 arany után 95% van és 6 autó hiányzik,Ezen felül van még az aktuális frissítés, a 3 új LMP1, na meg a challenge, amit még nem húztam le.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Micsurin #4023 üzenetére
Csak vigyázz, nehogy úgy járj, hogy mobilon megnyered az autót, örülsz neki, közben másnap a Tabon belépsz játszol, ugye az event lejárt már, közben ment magától felhőbe. Aztán megint másnap belépsz a mobilba és úgy kezd, hogy letölti a mentést. Azt volt autó, nincs autó.
-
l4ci
tag
-
l4ci
tag
válasz Micsurin #3913 üzenetére
Sajnos visszafele nem kompatibilis, nem tudod visszatölteni a 2.1-be a későbbi verziókkal készített felhős mentést. Tehát előről kell kezdeni, nincs mese. Ha kell elküldöm a 2.1-es apk-t vagy akár a 2.4-est is (Android-os telepítő, iOS-es nincs sajna).
McLaren P1 amúgy még pénzes, de a tuning ott is brutál drága már (sok arany). -
l4ci
tag
válasz Micsurin #3911 üzenetére
Való igaz, az Accolade Open-től egy kicsit lassabban lehet haladni, mert drágák az autók és a fejlesztések. De én pl. hétvégén kezdtem újra az egészet a 2.1-el és 21 óra játék után van 19 autóm és 38-as szinten vagyok és még nem kellett farmolnom, mert ahol jól fizetős versenyek vannak ott mindig rátolom a duplázós managereket, plusz a napi 100% bónuszt is (a végén kilövéssel, hogy nap végéig megmaradjon).
Most úgy nézem, hogy érkezik a Porsche 918 Spyder Concept, ami elég húzos árú ezen a szinten (845.000 R$), de mire odajutok, szerintem nem kell farmolnom, mert még eddig egyik széria sem 100%-os, néhányat megcsinálok 80-90% körül és összejön rá a pénz. Nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan lehet haladni, 6 nap után már 10%-on állok.
Viszont az Accolade Open utolsó versenye az 5 körös Suzuka elég jó alap a pénz és fame farmolásra, ha még nincs meg a Ferrari F40/F50 széria, onnantól kezdve meg ez az alap. Persze a 3.x-ben már jó nehéz farmolni aranyat, ezért tértem vissza a 2.1-hez. Először kipörgetem 100-ra, gyűjtök párezer aranyat, majd frissítek 2.4-re, azt is kipörgetem 100-ra (itt még gyorsan lehetett fame-et farmolni és itt már sok aranyat ad), és csak utána frissítek a legújabbra, lehet, hogy addigra lesz már 4.0 is... -
DigitXT
nagyúr
válasz Micsurin #3882 üzenetére
Amúgy 17-18 évvel ezelőtt szórakoztam ilyennel, hogy bináris fájlokat
másolgattam egymásra, még a nagy sikerű "terep2" programban: egy
része az infóknak ismert volt (adott byte-on van az összekerék-hajtás,
stb.), de a modell az nagyon nem. Viszont véletlenszerűen nem csak
roncsok jöttek ki, hanem kisült ebből baromira használható "hibrid" is.
Olyan szinten, hogy jobb is volt bármelyik gyári járgánynál LOL. -
Pompi
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Micsurin #3865 üzenetére
Xiaomi MiPad. Gyakorlatilag ugyan az a vas van alatta, mint az N9 alatt. [link]
Nézd meg ezt a két képet: MiPad, iPad
Pár további shot: [link] és [link]
Megakasztani nem fogja a vasat a legnagyobb profil sem, csak nem lesz extra szép.
Ezért írtam, hogy ha tudsz valamit akkor mond, nekem eddig ennyit sikerült belőle kihozni.
Egyébként a grafikus profilokról. Keresd meg a tabon a feltelepült rr3 könyvtárát, abban a .depot/eds könyvtár, ebben vannak a grafikus presetek. Ments el őket, just for sure. Utána válaszd ki amelyiket szeretnéd, jelen esetben az AndroidXtraHigh.plist-et és ezt nevezd át az összes többire, tehát mindegyik droidos plist tartalma ez legyen.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Micsurin #3863 üzenetére
Ne számolgass, hanem nézd meg a játékot iOS-en, és utána magadnál. No offense Android párti vagyok, de azért ez tény.
Nem kapsz. A legbrutálabb profil van betéve nálam. Sőt most már ezt a force 4xAA opciót is bekapcsoltam - ettől RR3-ban nem változott semmi.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
-
Sordoran
addikt
válasz Micsurin #3856 üzenetére
Nem fogja kicsit húzni a zsebed az SP után az a Nexus 9?
Grat hozzá azért!Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
rumos14
nagyúr
válasz Micsurin #1874 üzenetére
nekem is, pedig aug-ban nem jutottam a végéig, vhol az 5. nap környékén feladtam.
de először be kell fejezni a driving school-t.én már kezdtem ráunni a játékra, de tegnap toltam egy 4 körös Le Mans versenyt a Spyder szériában a 3. körre jöttem fel a 2. helyre és az utolsó kanyarban lett volna esélyem előzni, elsőnek beérni, de elqrtam egy kicsit bosszankodtam, főleg, hogy beállítottam a bónuszokat, szóval 230e pénz helyett csak 110-et nyertem. de élvezetes futam volt így is. és nekifutok majd még1x.
-
Kronok
tag
válasz Micsurin #1695 üzenetére
a Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse-t meg lehet venni pénzért 2 500 000 $
a menete iOS-en, androidos rendszeren ez nem működik:- mentés felhőbe
- RR3 letörlése
- RR3 letöltése
- net kilőve
- RR3 elindít
- a Porsche-val egy kör
- megvettem a Nissan-t
- net bekapcsol
- Facebook-ba bejelentkeztem a RR3 belül
- felhőből letölt a mentés
- lehet menni Bugattit venniNe ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Lirion
addikt
válasz Micsurin #1132 üzenetére
Értem, szóval a játék szar, mert medium grafikán elfut egy xperia l-en, de high grafikán nem fut egy sp-n. Logikus. Talán ha megpróbálnád az sp-n is mediumon és úgy hasonlítanád össze a két telefont, de ugye akkor nem lenne egyenlőtlen a "küzdelem"...
A rr3 a mai mobiljátékok közül az egyik leggépigényesebb (de szép szó) játék, ami nem is véletlen, mivel az autók rendkívül részletesen ki vannak dolgozva és high grafikán a pályákon is rengeteg a megjelenítendő részlet. A medium és high között hatalmas a különbség, míg mediumon a felső kategóriás telefonokon 60 fps-sel fut a játék, high-on ez leesik 30-33 körüli értékre.
A gta-nak meg meglehetősen puritán a grafikája, azt is mondhatnám, hogy elég ronda. -
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #1129 üzenetére
Közben leszedtem , igen az első rendes mecset nem engedte lejátszani.... Nem baj felkell fognom , hogy még az olcsom xperia L-en is szépen fut......elbaszot egy játék , gyengébb hw-n fut erősebben nem....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Lirion
addikt
válasz Micsurin #968 üzenetére
Önmagában a csalásért nem jár ban (amúgy is vicces egy lényegében offline játéknál bant kiabálni, miután bármikor lehet új profillal visszalépni a szuper online tartalmakért), a bant azoknak osztják, akiknek hatalmas mennyiségű gold és R$ van/volt a profiljukban. Gold esetében ez kb. 60-70.000 fölötti mennyiséget jelent, R$-nél pedig 100 milliós nagyságrendről beszélünk. Ha te össze farmolsz 10-20.000 goldot, azért nem fognak bannolni, viszont ennyiből már az összes autót fel lehet tuningolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest