Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusty089
csendes tag
Sziasztok!
Itt még új vagyok, de a Real Racing 3-at egy éve űzöm...
Kéne nekem egy kis segítség, hiába vagyok a 200. szint fölött egyszerűen lehetetlen annyi aranyat összeszedni, hogy megvegyük az összes autót, gondolok itt a 600 aranyas porshéra és az új lamborghini-re...
Nincs meg valakinek az a program amivel hozzá lehetne adni egy kis aranyat a játékhoz?
(nem akarok ilyet, hogy összes autó, minden feloldva stb, de legalább jó lenne ezeket az elérhetetlen autókat is hajtani)
Előre is köszönöm!
Sziasztok! -
Dr V
őstag
válasz tibcsiworld #793 üzenetére
Ha be vagy lépve Facebookra a tsm miatt, akokr lépj ki játékon belül a facebookból. Utána könnyű lesz, de nagyon. Ha még így se akkor gyakorolj Előbb utóbb összejön az
Ha egy szériát 100%ra megcsinálod akkor pénzt és aranyat kapsz.[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
tibcsiworld
aktív tag
Van jelentősége, hogy a time-trial futamokat nem tudom teljesíteni a magas követelmények miatt, és így egy szezont sem tudok 100%-ra teljesíteni?
Vagy egyáltalán azt hogy lehet megnyerni? Erre még nem igen jöttem rá sajna! -
Lirion
addikt
A player level semmit nem befolyásol, mindössze annyi szerepe van, hogy minden szinten kapsz 3 goldot, minden 5. szinten 3 helyett 5 goldot.
A tsm pedig minden esetben él, amikor neten játszol, tök mindegy, hogy wifin, vagy 3g-n. A FB arra kell, hogy a tsm "barátokat" rakjon be ellenfélnek, mert ha őket győzöd le, akkor kapsz utánuk is pénzt, cup versenyen barátonként kb. 5%-t az első helyezésért járó díjnak. -
tutuhawer
őstag
én amikor az irodában nyomtam, mobilnetet bekapcsoltam, és minimális 10-20 MB adatforgalmat csinált 1 hónap alatt. Nem feltétlenül kell wifi, nekem ki kellett próbálnom, mert gondok vannak a wifivel.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Dr V
őstag
Facére jelentkezz be, legyenek olyan barátaid, akik tolják az RR3at. Az androidos face alkalmazásba kell bejelentkezni, ne böngészőn keresztül. Majd a játék alól is jelentkezz be a facére. Akitív netről letölti a következő pár pályának a tsm adatait, majd offline is lehet tolni tsmben. Amúgy, igen, kell neki a net.
-
plaszy
őstag
Az achi-kat hová menti vajon?
Valamint a player level mit befolyásol?Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
plaszy
őstag
Az miért van, hogy a Cup-versenyeknél mindig az utolsó helyről indulok...ez tök igazságtalanság.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Dr V
őstag
Ezt a bugot én is tapasztaltam, de mivel van nekem egy pénzes mentésem, annyira nem érdekelt a dolog. Ha androidos vagy, itt a fórumban megtalálhatod a pénzes profilt és h hogyan aktiváld. Utána nem lesz anyagi gondod
-
SzasyZ
csendes tag
Sziasztok! Következő a problémám. Telepítettem a játékot és azt vettem észre, hogy alapból feltöltött pénzzel és golddal...örültem neki,mint majom a farkának,vásároltam, tuningoltam ezerrel. De ma pár nap játék után belépve azt tapasztalom, hogy szépen mínuszba vert a játék és így nem tudok semmit csinálni, se javítás, se fejlesztés...ergo sem a pénzt,sem az aranyat nem tudom nullázni. Mi lehetett ez az egész és hogy tudom megoldani? Előre is kösz!
Jaaa...és csak most nézem, hogy rengeteg már megszerzett futamot és kocsit elvett!!
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
Hát elképesztően jó Semmi akadás, vagy ilyesmi, minden király. Simán hozza egy 2-3 évvel ezelőtti konzol/PC játék szintjét kimaxolva.
Én anno a Test Drive Unlimited 1-2-vel játszottam huzamosabb ideig PC-n, az van talán a legközelebb hozzá (azt leszámítva persze, hogy itt nincs FreeRun). Na annál a grafika kategóriákkal jobb (még a 2. résznél is). -
plaszy
őstag
Csak kíváncsiságképpen megkérdezem, hogy 2048x1536-os tabbal próbálta már valaki a játékot?
-
_adaml21_
őstag
Tudna esetleg valaki segíteni, hogy hogy lehetne némi pénzt "mókolni" a játékba? Esetleg valami tuti tippek megtalálhatóak valahol?
Üdv
-
r.endruu
tag
Mit ajánlotok a Vanguard Challenge serieshez? Megvettem már a McLaren MP4-12C-t, 3 upgrade van benne. Az Aventadort most fogom megkapni showcase discounttal, meg is tudnám venni. A McLaren F1 már túl drága nekem. Most van 500ezer R$em, meg kb 30 Goldom.
Szerintetek megvegyem az Aventadort vagy a kisebb McLaren elég lenne arra hogy összeszedjem a 31 trophyt a továbbjutáshoz? (A GT1es seriesben már megvan a GT-R SUMO-m, csak oda szeretnék eljutni)
[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Valami nem jó nálam...nem menti el a megszerzett pályákat...se Wifivel se anélkül...mentem vagy 3 kis alsó fület, kiléptem, majd vissza...és ugyanúgy csak 24%-os volt a nagykocka...pedig már a 25%-os bónuszt is megkaptam...
Semmi üzit nem közöl a játék, csak kiadja ugyanazt az állapotot, mint mondjuk a 2 órával ezelőtti belépésemkor.
Minek nézzek utána?
THX!
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Szasz. Van valami fájl is, amit csak másolni kell és kész. Csak atfutottam, többet nem tudok, egy ideje leálltam a játékkal egészségügyi okok miatt
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
D4ni
őstag
Sziasztok!
Nem akarja visszaállítani a mentésemet a játék.
Elvileg azt írja,hogy túl sok eszközön állítottam már vissza...
Van valami ötletetek?"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
-
ferikek
aktív tag
Ez nem tsm, ez mas!
Teganap jatszottam vele, de a dubai palyan hiba nyomtam neki, az ellenfelem a kertos S-nel vhogy levagta es mindig elem kerult. Meg alladoan atmennek rajtam es ettol belassuok, es kedhetem elorol az uldozest/elozest. Csalo jatekosokkal nincs ertelme igy...
-
Chabi
aktív tag
Amikor bejön a játék akkor van bal oldalt középen egy nyíl, azt elhúzod, alulra oda van irva hogy tsm. De én úgy láttam hogy csak friend-ekkel lehet. Ha nem akkor arra én is kíváncsi lennék.
Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
szmar
csendes tag
igen, a legutóbbi frissítéssel lett multi, lehet játszani random emberekkel, vagy game center barátokkal, ha egyszerre vagytok online (mondjuk azt nem tudom androidnál mi alapján megy ez, vagy pl droid-iOS versenyzők tudnak-e egymás ellen játszani, ez mondjuk érdekelne) - de én egyelőre nem találtam túl élvezetesnek a sok lökdösés és lag miatt
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Szeretném a felhőből visszaállítani a mentésemet. Ma, amikor beléptem vmi tiltásfélét írt ki, de nem foglalkoztam vele. Most amikor visszaállítanám, azt írja ki, h hiba a kapcsolatban. :S
Nálatok se megy a visszaállítás?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
bostone
addikt
Hogy mi? Van multi???
-
tutuhawer
őstag
Hoppa... Ez nekem új. Értem., miről beszélsz egyébként és van rá válaszom is. Egész este dolgozom és meg reggelig átlépek pc-re és válaszolok hosszabban
-
ferikek
aktív tag
válasz tutuhawer #743 üzenetére
Nem a tsm rol irtam, hanem az uj multiplayers xarrol, amikor 2-4 auto versenyzik egymassal.
A csoportba nyomom r8 lms-sel. Fullra fel van nyomva. Indulok, balrol-jobbrol loknek, utana atmennek rajtam, ekkor leallok. Kezdem oket uldozni. Elottem ossez vissza ugrlank az autok, meg a levegobe is kozelednek! Kettot leezloztem, 100 meter hatranyba van mogottem, erre az egyik kanyarban beelm jon es atmegy rajtam megint. Megelozom ujbol (silverstone) majd mogottem van az uccso kanyarnal 238 meterrel. 2 helyen haladok, beerek a celba, konstatalom a masoidk heylet, erre latom h aki mogottem volt es nem elozott meg, mar benn van a celban, igy 3. Vagyok es veszitek pontokat.
Nagyon gagyi ez igy, lehetteln normalisan versenyzni, ugy eloznek meg h nem is latom, vagy pedig szanaszet lokdosnek (ha en lokok, akkor is en jovok ki rosszabbul, mert az autom lassul) -
Sordoran
addikt
McLaren P1 1.3 millió R$
Lamborghini Veneno 900 GoldÁtrendezték a futam csoportokat, a Ferrari Faceoff a Lexus LFA után van, ezt követi a Supercar Elites, Spirit of Ferrari, Zenith Series és a végén van a Vertex Series (McLaren P1, Porsche 911 RSR (2013) és a Lamborghini Veneno).
ui.: RR3 Graphics letölthető frissítéshez már.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Chabi
aktív tag
Na, kb egy óra játékkal végre sikerült megszereznem mindkét kocsit és meg kell hagyjam marha jók, főleg a veneno.
Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
tutuhawer
őstag
nem vágom, hogyan történik, amit írsz, de én azt tudom, hogy néz ki a verseny:
A TSM funkcióban gondolom, rögzített pályán fixen mennek az ellenfelek, mint a tégla, egy sínen, ezért okoznak ők balesetet. Hihetetlen veszélyes dolog, de .... ez van. Hogy ő hogyan vágja le a végét... nem tudom, én magamról tudom: olyan közegből jövök, ahol normális verseny van normális ellenfelekkel, és nem 3 kör alatt kell 20-at előznöm, mint itt. Dubaiban úgy levágtam 3 kanyart valamelyik pályán, mint a huzat. Ki kell kerülnöm a darálóból, mert különben balhé van a tégla ellenfelekkel. Csak Dubaiban kellett levágnom, máshol nincs, nem volt rá szükségNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Chabi
aktív tag
Megjött a frissítés.
de nagyon elérhetetlennek tűnik.Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
Már regota jatszom a jatekkal, eleg jol megy valodi penz nelkuli is.
Uj frissites: kar h csokkentek a time trial tournament megnyerheto osszegei, de ami a legidegesitobb: jo lenne ez a multiplayer de erdekes dolgok vannk:
- startnal (ha nem vmelyik szelrol indulok) tuti utolsonak fordulok be a legkozelebbi kanyarba, mert az utkozeskbol (amiket nemen okozok) mindig szarul jovok ki
- tobbszor eloforuld h pl. Masodik helyen halado, de vegelszamolsnal utolsora tesz, igy rendesen visszaesek. - - Van amikor nem ad pontokat senkinek
- de ami durvabb: vezetk jo par meterrel, erre a mogottem levo az uccso pillanatbanelem kerul (konkrtan lemyg egy kaynarnal a kerites fele, es vhogy kijon elottem. Itt is lehet csalni? Minek jatszi, az ilyen??? -
Lirion
addikt
válasz Sordoran #739 üzenetére
Én 241 órával 88%-on vagyok.
Nem csak a ferrariknál lesz gond, kb. 2.5k aranyat tudsz gyűjteni benne 120-as szintig úgy 88%-kal, ebből még akkor sem tudsz minden autót megvenni, ha 20% kedvezményt számolsz és csak autót veszel belőle. De az új rendszer óta kell a gold ahhoz is, hogy futhass cup versenyeket és néhány szériában azok nélkül nem lehet tovább jutni, így kvázi kötelező elkölteni egy jó adag aranyat.
Egyébként a 3 ferrarit nem gond megvenni, de olyan szarok, hogy nem is versenyzek velük... -
Sordoran
addikt
válasz B******** #738 üzenetére
El lehet jutni, ahogy néztem a végén a Ferrariknál lesz nekem is majd probléma, bár azok nem különösebben érdekelnek engem. Én most vagyok ott, hogy már a Bugatti is hamarosan feloldható, csak a pénzt farmolom, mert ugye feloldáskor 20% engedmény, de az is másfél millió majdnem...
Ja, és sok idő, nagyon, nekem már benne van 114 órám, és 55%-nál járok, mert menet közben sok futamot kihagytam már, de azokat majd megcsinálom később, hogy legyen még több goldom. Összes autóra nem lesz elég, de párat még megvennék majd.[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz B******** #733 üzenetére
Végig vihető elvileg, de izzadni kell párszor és sokat farmolni a vége fele. Minden autó ami nem gold-ba kerül megszerezhető simán, és a Veyron is ilyen, valamint 2 Pagani is többek között. Az ami goldért vehető vagy arra játszol, hogy amikor feloldod az autót rögtön megveszed 20%-al olcsóbban, vagy vársz, mert minden héten van egy akció valamelyik autóra 30-50% kedvezmény, és előbb-utóbb a tiéd is sorra kerül, csak addigra fel legyen oldva.
-
Dr V
őstag
válasz B******** #733 üzenetére
Esélytelen. Többen is próbálkoztak, de kb 69%ig vihető el rendesen, sok farmolással. Inkább már az elején használd a pénzes profilt, úgy is megmarad az élvezet, ha a kihívás is kell, akkor a tsmben játsz (facebookon rr3 játékosokat kell felvenni barátnak, majd a játékba bejelentkezni face acc.al)
-
B********
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem játszani ezzel a játékkal, tetszik is meg minden, az az egy érdekelne, hogy végigjátszható-e a játék valódi pénzes vásárlás nélkül? Nem feltétlen kell minden autó, csak amik a legjobban tetszenek, de azért szeretnék majd pl. Paganival vagy Veyronnal is futni pár kört. Van esély arra, hogy végigvigyem így a játékot? Persze sok idő, de ha egy pont után lehetetlen a továbbhaladás "ingyen" akkor bele se merülök
-
zsotesz81
senior tag
parancsolj, döntsd el neked megfelel-e
-
pro96
tag
Sziasztok! Játsza valaki Asus memopad hd 7-en a játékot? karácsonyi ajándék lenne a gép, de előtte jó lenne tudni, hogy szépen fut-e rajta a RR3. Ez a kedvenc...
SG S2 --->SG Gr.Pr. --->Honor 8--->Lenovo P2--->Redmi Note 8 pro--->Redmi note 13 pro 5g
-
tutuhawer
őstag
Ez az egész művelet a basztatas, és már megvolt. :-) csak engem zavar, és inkább nem használom. Nem kritika, nem reklamálás, nem jelent gondot letenni a játékot kicsit. Időről időre beszolok ide, hátha van már új ötlet Xperia sp-re a grafikai programon tul
-
tutuhawer
őstag
Xperia SP-n folyamatosan ki-kidob, félretettem. A grafikát basztatni nincs kedvem, inkább leteszem a játékot.
-
Zozzy94
tag
Meghallgatták imáimat,jön a Veneno és a P1
Egyébként mizu veletek?
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
Lirion
addikt
válasz Mela Kehes #720 üzenetére
A ferraris frissítések óta több lóvét ad, mint korábban, bejöttek 3 segéd, amiből az egyik duplázza a nyereményt, ezzel és napi bónusszal 150-170k-s nyereményeket lehet bezsebelni néhány pályán, illetve 100k körül nagyon sok rövidebb (4-5 perces) cup versenyért. Persze goldot nem kapsz többet most se és a 100%-os teljesítésekhez az is kell, de ha nem hajtasz erre, akkor sokáig viheted mérsékelt mennyiségű farmolással.
-
Dr V
őstag
válasz Mela Kehes #722 üzenetére
Android rulez
Úgyhogy passz.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
válasz Mela Kehes #720 üzenetére
Használd a pénzes profilt. Úgy öröm a játék, csak néha túl nehéz és szemét a gép.
-
Mela Kehes
addikt
Még mindig olyan kevés pénzt kapunk a versenyekért, hogy csak farmolásból áll az egész? Pár hónapja nem játszom, elkezdeném de ha semmi nem változott, akkor nem bajlódok a letöltéssel.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Chabi
aktív tag
Valaki esetleg tudja hogy a ferraris update után lesz e még valami frissítés?
-
tutuhawer
őstag
nem foglalkoztam a pénzzel, nem számoltam. Meg engem kidobál Xperia SP-n, ha nem butítom le a grafikát, úgyhogy félretettem. Az XDA fórumozókat is kidobálja, a google-hozzászólókat is kidobálja, a mobilarénán is kidobál néhány srácot, de nem mindenkit... Lényeg, hogy félretettem, a pénzt meg nem figyelem, igazából meglesz a pénzem a GT1-es Nissanra és én ott be is fejezem a karriert
-
Chabi
aktív tag
Üdvözletem minden játékosnak, játszotam egy keveset vele de azt tapasztaltam, hogy szerintem kevesebb pénzt ad hozzá nekünk mint kellene, legalábbis nálam most hogy játszottam egyet direkt megnéztem mennyim volt elötte, majd miután hozzáadta a pénzt. Volt pl. 2000$ kaptam 3000$ tier unlock ért majd utána 4000$ lett csak. Nektek mik az észrevételeitek ezzel kapcsolatban.
(ha már volt téma akkor nem szoltam majd holnap rákeresek)[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz skylaner #714 üzenetére
új vagyok, én ilyen problémával nem küzdök. Viszont másik EA termékkel versenyeztem, és horrorisztikus pénzek befizetése után se kommentálták a játékostársamnak , hogy miért tiltották le. Másokat meg miért nem, az más kérdés... Szóval lehet a supportnak írni az EA hivatalos oldalán, de ... sajnáljuk, végleges, meg hasonló kulcsszavakkal dolgoznak
-
skylaner
senior tag
Kitiltottak az online felületről
Ti tapasztaltatok hasonlót?
Belépek és ez az üzenet fogad:
"You have been suspended from RR3"
"Access to online features will be unavailable until 11/26/13"
"Suspension Code: 10045"- Miért tiltottak ki?
- Már 28.a van még sem tudok online csatlakozni[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
A napokban próbáltam ki a Gt Racing 2-őt. Hasonlóan csillivilli, mint az Asphalt széria, de valahogy elmarad az élmény.
-
Lirion
addikt
Én nem raktam még fel az új frissítést, de igazán semmi magával ragadót nem láttam benne..A ferrarik meg rettenet szarok...nem tudom, az enzo milyen, de a korábbi 3 olyan, mintha jégen csúsznának.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz Sordoran #707 üzenetére
Én is láttam, marha nagy a lemaradásom ,de annyira nem érdekes, elvégre most kezdtem komolyabban. Esetleg a Hyundai WRC-nél tudnék hasonlítani, mekkora csalás van előttem, ha ugyan van
-
Sordoran
addikt
Nem tudom ez a heti time trial verseny hogy fog osztani goldot, de látom, hogy az egész szar. Nem fullos a kocsim, nem is vagyok istenkirály versenyző, de azért az mi, hogy körbeérek Silverstone pályán 54 sec alatt, és az első helyezett ideje 19 sec-el jobb... Catalunya dettó, csak ott 16 sec. Egyáltalán nem reális idők, és így azok kapják a sok aranyat akik amúgy is hack-el mindent megnyernek, aki meg tisztességesen játszik, minden csalás nélkül, és szenved a goldért meg megszívja.
-
Sordoran
addikt
válasz tutuhawer #705 üzenetére
Mindenképpen ajánlom a grafikai progit, előtte 2 naponta elkezdte a kidobást, először csak pár verseny után, utána már ahogy elindítom első versenyt ki is dobott, de ezzel a progival hetekig nem dob ki, annyi idő alatt meg úgyis újraindítja az ember valamiért. A játék pedig még ezzel is szép. Nekem van benne már 100 óra játékidőm, és olyan 60% körül járok, minden féle csalás, hack nélkül.
Valamint nem muszáj google+ fiókkal belépned felhőbe mentéshez, ha nem vagy sehova belépve akkor a telót is tudja azonosítani, és külön felhőbe menti úgy, érdemes oda is menteni. Teló újra rakása után tudtam onnan leszedni mentést. (külön van FB profillal és anélkül is felhő mentésem)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
tutuhawer
őstag
válasz Sordoran #704 üzenetére
Szasz, köszi az infót, a grafikai program megvan, de nem szívesen kötök kompromisszumokat már az első körben. Sajnos muszáj lesz, mert nagyon tetszik a játék, főleg a mai újítással. Olvasom ezerrel az SP topicját is, visszakeresek, meg azért egy kérdést oda is felteszek majd, hátha beugrik valamelyik szakinak egy ötlet. A telefont nem rootoltam, csak olvasgattam, az angol fórumot is kicsit, és nem is szívesen basztatnám, még ki se fizettem. De azért jó lenne hasítani a RR3-at, ha már mindenki kiverte rá, hogy milyen erős, meg milyen jó. Kicsit érdekes a dolog, az biztos. A google playen is főleg az Xperia SP-t használókat dobja ki, S, Z, meg a franc tudja, milyen samsungok is, amik régebbiek, mindenkinek jól megy. A ki-be lépés dolgot meg majd megoldom, igazáól az újrakezdés se zavar annyira, a 3. kategóriában vagyok egyelőre. Illetve ha megoldja a gondomat, sehonnan se gond újrakezdenem, leszarok mindent.
Kösz a választ
-
Sordoran
addikt
válasz tutuhawer #701 üzenetére
Én is SP-n tolom, és engem is folyton kidobált. Erre megoldás a Real Racing 3 Graphics nevű app INNEN. Felrakod, aztán aktiválod (nekem medium-on is megy, grafika így is szép). Onnantól engem nem dob ki, de ha mégis akkor egy telefon újraindítás megoldja. Sajnos most a legfrissebb frissítéshez még nincs kinn, így addig ne rakd fel, és ha frissíted a játékot addig kapcsold ki a progit.
Többi problémára nincs ötletem, én csak FB profillal lépek be, és eddig csak egyszer dobott ki 4 hónap alatt magától, viszont ha be akarok lépni akkor néha előfordul, hogy újraindul a játék, vagy simán kidob -> teló restart ezt is megoldja.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #702 üzenetére
Tehát a problémát próbáltam tapasztalni jobban: A google profilommal léek be, alig akar belépni nekem, és ha belép, majd ide-oda lépegetek, máris guest vagyok, nem enged az új time trial módba. ha sikerül oda bejutnom, és belépve maradok véletlenül, akkor látom is, hogy jaaa, én már ott tudtam menni korábban. A felhőbe mentés is érdekes: belépek, és rányomok a mentésre, de mire visszalépek, már GUEST vagyok és a mentés se sikeres. Ezt látom onnan, hogy 13 órával ezelőtti mentést tölt be, ha kérem, és az új ingyenes hyundai WRC nincs megvéve. Elég tré, hogy már belépni se tudok...? Tehát erre várnék akármilyen ötletet, infot esetleg. Köszi
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #701 üzenetére
A belépésre kattintok és mintha mi se történt volna. Kapcsoljam be a gps-t vagy meg valahol rendeljem hozzá a google profilhoz? A számítógépen lépjek be, ott kapcsoljak be még valamit? Konkrétan kiverném a f.....t ha csak simán be tudnék lépni minden buggal és lehuzassal együtt. Levette a pontokat az új heti futamokhoz de időm meg nincs jelen.
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Xperia sp-vel tolom és ki is dob néha, leszarom. Melegszik a telefon és merül az akksi, leszarom. De: belepek google+szal és ki-be lép, néha jó, a verseny végére meg guest vagyok. Nem teszi fel ranglistárá az időt néha. Nem szereti a telefont? Szakadozik a net? szar a wifi, tegyem át mobil forgalomra? Általános bug talán, pedig nem olvastam ilyenről. Valami ötlet esetleg eszetekbe jut?
Előre is köszönöm
HeyNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest