Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorba23
tag
Nekem már 9 autóm van. Már odafigyelek, hogy ne vegyek olyan autót, ami kategóriájában lassabb vagy lassabban gyorsul. Az a 0:36 nekem is ott van, lehetetlen annyi idő alatt beérni.
Én bekapcsolt kormányzás segítést és úttartást használok. A fékezést meg vagy low vagy High-ra rakom, körülményektől függően. De általában a verseny elején low, aztán ha már vezetek és nehéz vagy ismeretlen a pálya, vissza rakom high-be, úgy kevésbé töröm a kocsikat. Alacsonyabb fékezés segédletnél lényegesen könnyebb előzni.
Amit észrevettem érdekességet: kanyaroknál ha nem egyfolytában fékezek, hanem szakaszosan (mint az ABS) nyomkodom egyfolytában a fékpedált, azt vettem észre, hogy ilyenkor a nem sokkal előttem lévőkhöz sokkal közelebb tudok kerülni, meg tudom előzni őket, mintha folyamatosan fékeznék. Sztem ez is vmi bug, mert irreálisan csökken a köztünk lévő távolság ilyenkor.
Offlineban játszom amúgy, és ha javítani kell autót és nem akarom kivárni, kilépek, előreállítom az időt 1-2 órával (vagy a dátumot 1 nappal) és máris kész a szervizelés.
Ezek az autóim vannak:
Nissan Silva (S15)
Ford Focus RS
Dodge Challenger R/T
BMW 1 Series M Coupe
BMW Z4 M Coupe
Dodge Challenger SRT8
Ford Shelby GT500
Audi TT RS Coupe
McLaren MP4-12CSzerintem is a Ford focus z egyik legjobban irányítható autó.
Még valami: elkezdtem irogatni, hogy meylik versenyekkel lehet a legtöbb pénzt keresni legrövidebb idő alatt, legkevesebb javítási költséggel. és ha a pénzemet szeretném növelni, azokon a futamokon megyek.
Ha valakit érdekel, megosztom vele(tek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- PlayStation 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ADATA XPG 500 Gb M.2 SSD
- Lenovo loq új 0 km es rtx 4060 ryzen 5 7640hs
- Dell Optiplex 5060 micro PC - Core i5 8600T -16GB DDR4 - 256GB NVMe - 1 év gari - ÁFA-s számla is
- Nothing Phone (1) bőr mintás prémium szilikon tok, barna ÚJ! + ajándék hátlapi hidrogél fólia!
- Mini pc Intel 10.gen - 16GB DDR4 - SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest