Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz rumos14 #1898 üzenetére
Így van, a Countach már megvan, de az "csak" 168 volt a 20% OFF miatt. Viszont a Miurát nem lehet megvenni akciósan szerintem. Ugyanis most már nem kockáztatom meg, hogy kimaradjak abból a kivételezett körből, aki megengedheti magának, hogy egy ilyen limitált szériás autót megvehessen: unlockolom és ha elérkezett az idő (szeptember 27. 18:20) akkor ott fogok ülni a tablettel és elsőként fogok a "BUY" gombra koppintani. És rohadjon meg a Firemonkey meg az EA, hogy ilyen baromságot talál ki egy online autós játékban...
-
l4ci
tag
válasz Gyurma_13 #1887 üzenetére
Totál 8000 arany szerintem nem lesz elég, csak az Enzora 1000 arany kell az upgrade-ek miatt. Nekem kb .6500 van most, és még legalább 2500 kellene, de inkább 3000, szóval jobban jársz, ha 10000-ig meg sem állsz, és akkor még csak a 2.6.0-ról beszélünk, ha jönnek további aranyos autók, akkor megint lehet majd farmolni...
-
rumos14
nagyúr
válasz Gyurma_13 #1887 üzenetére
4900 gold, az szép... én 453 óra játékkal (jesszusom! csak az asszony meg ne tudja) gyűjtöttem be 3794-et, level 159. és baromira távol vagyok tőle, hogy minden autó meglegyen, Veneno, Toyota, 911 2014 nincs meg és nem is lesz, meg még pár "aranyautó".
sztem 10.000 arany legalább kellhet. de biztos van erről vhol pontos számítás.
mi a jól bevált farm tereped? -
l4ci
tag
De még úgy sem tudod megvenni, mert ahogy nálam is újraindult a számláló és nem lett aktív a "Buy" gomb. Ilyen alapon csak a szerencse kérdése, hogy éppen jó időben vagy-e fent, vagy sem. Egyáltalán mennyit hajlandóak engedni megvásárolni a kedves készítők? Valószínűleg ezért "Limited Edition", mert ezzel akarják szűrni a tulajdonosok számát, nehogymár mindenkinek meglegyen minden autó. De hogy erről semmilyen kommunikációt nem adnak ki, az elég gáz szerintem...
-
l4ci
tag
Na ez nálam érdekesebben történt. Tegnap este végre sikerült letölteni a frissítést, végig is vittem egészen a Miuráig, ahol is kiírta, hogy 2 óra 20 perc múlva lesz elérhető. Aztán mikor offline-ba játszottam, akkor már "Sold out" lett. Ez világos, offline nem lehet unlock-olni... Csak az nem tiszta, hogy ma reggel, amikor megint megnéztem online, akkor meg azt írja ki, hogy 2 nap 12 óra... Most akkor hogy a fenébe van? Mennyi időnként lehet próbálkozni az unlock-kal és mennyi ideig elérhető? 5 perc,10 perc? Mi a francért kell ilyenekkel szivatni a játékosokat, nem elég hogy aranyért veszem meg?
-
Kronok
tag
vegyesek az érzéseim...
régóta nem csinált ilyet a játék most újra előjött, csak úgy gondol egyet és kilép, a játék betöltése közben vagy a menüben vagy az egyik széria megnyitása közben, amikor éppen olyanja van, hiába kapcsolom ki a készüléket ugyan úgy folytatja... 10 perc szünet után meg semmi probléma, egy idő után nagyon idegesítőLamborghini Miura
6 óra 10 perc Limited Edition, ezzel indult a játék, gondoltam gyorsan letolok 20 futamot, ennyi szükséges, h discount-ban elérhető legyen, plusz még az időbe is beleférek, gondoltam én... meglett a 20 futam, gratulált, h elérhető a kocsi, jött a kis videó, aztán ennyi... a gomb amivel megvenném sehol, az ára szintén seholmost akkor ilyenkor mi van? és a számláló számolt tovább lefelé
reggel beléptem a játékba, ahol eddig számolta vissza az időt SOLD OUT felirat, egyre jobb
mást nem tudok elképzelni, h amikor letelik az idő bent kell lenni a játékban, h éppen mikor 00:00 lesz akkor lehet csak vásárolni, vagy valakinek egyéb ötlet?[ Szerkesztve ]
Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Djuree
félisten
ez nagyszerű, mióta updatelt ez a fos már harmadjára crashel az audi eventben. nem tudom lejátszani a versenyt.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Micsurin
nagyúr
Caterham aranyas ? vagy nem ? Mennyibe fáj ? ha nem is jó (nem tudom milyen csak azért írtam) nekem KELL
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Gyurma_13
aktív tag
Két hétig nincs az ember gépközelben és mi minden történik
Upgradeljek vagy ne?
Az az igazság hogy múltkor letoltam egy kis farmolást es most van 2000 goldom, totálban megszerzett meg kb. 4900. Most még megvan a fame farmolós letöltésem, és félek többet nem lesz már rá lehetőség felrakni, úgyhogy nekilátok még pár szintet letolni.
Aki már végigment kb. mennyi gold kellett hozzá, mennyivel legyek nyugodt? Nem az a célom, hogy minden autóm 100%-os legyen, csak annyira legyen feltuningolva, hogy a PR szint meglegyen a pályákhoz és végig lehessen vinni, és jó lenne minden autót megvenni.
Most 180. szinten vagyok, LFA Lexus pálya jön, addig megvan minden. Bugatti is
Totál megszerzett 8000 arany elég? Mert akkor "gyorsan" le tolom a 100 szintet és csak utána frissítek a mostanira.[ Szerkesztve ]
-
NNME
csendes tag
Road To LeMans szériának ha már 1x nekifogtatok de nem sikerült teljesíteni akkor egyszerűbb a helyzet mert ahol 3 versenyes eventek vannak, azok teljesítve vannak, de egyiket úgyis újra meg kell csinálni mert csak akkor fogadja el az összeset. Most értem el a Porsche 919-ig és a korábbi fejlesztéseim megmaradtak!
Persze a potya aranynak nagyon örülök amit a stage-ek végén kapok, eddig 5-10 volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kronok
tag
a Legend szériában a Road te Le Mans jelent meg, feltétele a Racing School Basics teljesítése, akkor ezek szerint aki nem fejezte be most itt a lehetőség
az Elite szériában meg a Speed RushTV ugyan ezen feltétellel
ez egy jó ötlet volt, h vissza rakták azok számára akik nem tudták időre befejezniaz új menü jó lett, így nem kell kilométereket lapozni, szintenként szemezhet az ember
ami nem tetszik, telepítés óta a Lamborghini Miura-nál a limited edition felirat fölött 6 óra 10 percről számol vissza egy számláló, nem szeretném tudni mi lesz ha letelik azt meg főleg nem, h most az iPad-en letelik az idő mire felrakom iPhone-on ott meg már közli velem, h lejárt az időm
maga a frissítés kemény 110mb volt
telepítés után belépve a játékba 10mb töltött le, aztán 65mb jött kicsit később, és mind ez csak úgy magától[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
válasz Micsurin #1874 üzenetére
nekem is, pedig aug-ban nem jutottam a végéig, vhol az 5. nap környékén feladtam.
de először be kell fejezni a driving school-t.én már kezdtem ráunni a játékra, de tegnap toltam egy 4 körös Le Mans versenyt a Spyder szériában a 3. körre jöttem fel a 2. helyre és az utolsó kanyarban lett volna esélyem előzni, elsőnek beérni, de elqrtam egy kicsit bosszankodtam, főleg, hogy beállítottam a bónuszokat, szóval 230e pénz helyett csak 110-et nyertem. de élvezetes futam volt így is. és nekifutok majd még1x.
-
Kronok
tag
iOS-en ez a download all asset dolog szintén van?
eddig ilyen nem volt, h letöltjük a frissítést + még a menüben újra frissítünkNe ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Djuree
félisten
mekkora az update?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Micsurin
nagyúr
Nekem újra elérhető a speed rush tv az létezik?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l4ci
tag
Reggel már letölthető volt, de ha belementem a download all assets menübe, akkor 99%-nál elszállt a game (nem válaszolt, kilépett). Eddig még egyszer sem csinálta ezt nálam, ez az első upgrade, amivel szarakodik. Eléggé átszabták a főmenüt, túl sok volt már a széria, valamiért megértem, hogy csoportosították, de ilyen bakit már rég ejtettek a frissítésnél, hogy meghal a szerverük...
-
Kronok
tag
[NEWS] Asset Download Errors UPDATED
Nina Nikolic - Today at 05:55
Hey Racers,
We’re aware that some players are experiencing problems with downloading additional assets in the game. You may either be pushed back to the main menu when you try to race particular events that you need to download additional data for, get stuck on the loading screen, or see the error below:
Our content servers are being looked at to resolve the issue as quickly as possible. We will update you all as soon as we have more news.
-
törölt tag
válasz zsotesz81 #1866 üzenetére
A gombot én is megtaláltam, de nem tölti le a cuccot. Volt ki-és belépés, gép újraindítás, bejelentkezés két különböző account-tal, legyalulás, újratelepítés és ezek összes létező permutációja, de pár százalék letöltése után így is csak jönnek az üzenetek, hogy csekkoljam a kánneksönt. Még ilyen gatya frissítést... most töröltem, pár nap múlva adok neki még egy esélyt, de lehet, hogy hagyom a búsba, mert ez így egyre inkább unreal racing.
-
zsotesz81
senior tag
én pár napja raktam vissza a játékot, szerencsére megtaláltam a download all asset gombot, nekem most le van töltve minden
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezzel a mostani frissítéssel játszhatatlan lett, download error-t írogat és nem tölti be a mezőnyt még olyan versenynél is, amit már teljesítettem. Ez így vatafakk?
-
Kronok
tag
válasz firemanus82 #1861 üzenetére
ha gépen fent van a 2.5.0. akkor telefonról gyaluld le és szinkronizáld fel és tudsz játszani, persze ha iOS-ed van
-
firemanus82
senior tag
Remélem én is! Tegnap lebetegedtem, gondoltam ma leverek pár km-t, erre ez van! 😡
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Kronok
tag
iOS-en már tölthető, de nem merem, elnézve az 510 hsz-t fébukon a hibahalmaznak köszönhetően még 1- 2 napig aranyat gyűjtök
remélem vmi szép nagy kárpótlás lesz ennek a vége, h ennyi gebasz van most
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
Nehéz lenne játszani vele, mivel a betöltéskor a firemonkey logo alatt nem tölti le az adatokat. Mellesleg a play szerint ez a játék nem elérhető az ön országában!
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
NNME
csendes tag
3 hétre töröltem a játékot mert elakadtam az aranyhiány miatt és kb. végtelennyi LeMans futamot kellett volna fussak az F50-el, hogy megint egyenesbe jöjjek.
De az éjjel ahogy láttam, hogy kijött a frissítés újra nekifogtam, nekem sem töltötte le 100%-ban, de attól még használható a játék.Az új menüben ott ez a Driving School event (amúgy az is érdekes, hogy a Basic Driving School csak az Advanced teljesítése után válik elérhetővé ) ami 45 aranyat hoz sikeres teljesítés esetén és unlockolja a Road To LeMans eventet is. Sajnos az elejétől kell kezdeni, bár remélem, hogy a Porschéra költött fejlesztések megmaradtak. Szóval ennek köszönhetően arra számítok, hogy az Audi prototípus megvásárlásával + a 2014-es 911-el és a 919-el annyira tudom teljesíteni a versenyeket, hogy eljutok a 10 körös LeMans-i futamokig aztán ott könnyebb lesz majd gyűjteni a fame pontokkal az aranyat azokra a rohadt túlárazott aranyos autókra amelyek ezzel az update-el is megérkeztek.
Androidon játszok és végre nekünk is van online multiplayer, elég bugos ez is de az 500 arany a legnagyobb ratinget elérő játékosnak nagyon kecsegtető. Nem számolok nagy esélyekkel, de mindenképp ez egy olyan kiegészítés lesz amivel többet játszok mint a napi LeMans futam.
Szóval úgy látom, hogy a frissítésnek hála kaptam még legalább 1 hónapnyi változatosabb játékidőt, de jöhetne már a Real Racing 4.
-
Kronok
tag
[NEWS] Asset Download Errors
Nina Nikolic - Today at 04:35
Hey Racers,
We’re aware that some players are experiencing problems with downloading additional assets in the game. You may either be pushed back to the main menu when you try to race particular events that you need to download additional data for, get stuck on the loading screen, or see the error below:
Our content servers are being looked at to resolve the issue as quickly as possible. We will update you all as soon as we have more news.
-
plaszy
őstag
válasz firemanus82 #1852 üzenetére
Nálam is reggel óta Download Error-ozik...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
l4ci
tag
válasz firemanus82 #1852 üzenetére
Lehet, hogy csak túlterheltek a szervereik a sok frissítés miatt, simán el tudom képzelni. Facebookon írták amúgy, hogy tudnak a problémáról és "dolgoznak" az ügyön. Lehet, hogy ma este mégsem próbálom meg letölteni, ha ennyi embernek gondja van vele...
-
szmar
csendes tag
Ma végre befejeztem a játékot, pontosabban a 2.5-ös verziót. A Lamborghinissel nem igazán fogok már ahogy látom játszani, nem tetszik túlságosan ez az irány amerre a fejlesztők elvitték a játékot, de nyilván ezzel mindenki így van. Amúgy a 700 órás időből 400 kb az amit tényleg játszottam, főleg annak köszönhető a különbség, hogy gyakran a fél órás lemansi futamot inkább 2-3 óra alatt teljesítettem, mert éppen mást csináltam közben/ kicsit épp untam, szóval szünetelt a játék, de futott, meg szerintem az időben való ugrálások is benne vannak, de nem tudom hogy működik pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
Totál le állt! A frissítés óta nem tölt le semmit! Szerverhiba?
-
FefeeX
veterán
válasz callmeakos #1849 üzenetére
Az a baj, hogy előre kellett volna, mert most már necces... Mondjuk ki gondolja előre, hogy a frissítés elQrja a játékot...
-
Djuree
félisten
válasz callmeakos #1846 üzenetére
nekem az előző update után hetekig nem akart menni, hiába töltöttem le újra.
-
FefeeX
veterán
-
callmeakos
veterán
Marha jó, frissítettem, de az egész játék meghalt. Letöröltem a játékot, most meg nem tudom letölteni a kiegésztőfájlokat. Ollé
All→M8
-
Djuree
félisten
speed recordban olyan "csalást" szoktam használni, hogy a rajtnál egyből visszafordulok és akkor ugye nem kezdi el számolni a kört és ált. a célegyenes a leghosszabb, de persze a célvonal pont a közepén van tehát nem tudnék az egyenes végéig menni, így meg simán megvan minden speed record bőven.
FefeeX: na akkor majd lemaradok kissé.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Van valami megoldás hogy ezeket az unfair ellenfeleket valahogy kicselezni. Kezdek kiborulni ezektől
All→M8
-
-
l4ci
tag
Ezért mondom, hogy csalók, a hétvégén néztem, az Agera R-el a legjobb idők 2:49 körül voltak, de volt 4 nagyon ügyes kiccsávó 1 perc és 2 perc környéki időkkel. Ugyanezek Hockenheimben meg fél perc körül mentek. Na ez már valóban csalás, amit mi csinálunk az kispályás ezekhez képest...
-
FefeeX
veterán
Ez nekem jó hír, eddig azért nem vettem meg a Cobra 427-et mert nem volt leárazva, de így lesz rá 20%-om
Megvettem a Bugattit 2 milláért, szóval most már csak a fame sebességért érdemes visszaállítanom
A "csalásokra" meg csak annyit, hogy szerintem a játékba épített harmadszorra mész könnyebb lesz dolog sokkal nagyobb csalás, mint amit itt a bugokkal összekanalazunk. Amit az emberek itt összehordtak, hogy egyből megvan mindened... Holott ugyanúgy megküzdünk minden autóért, csak mondjuk a farmolási mennyiséget csökkentjük 5 napról 2-re... (ezzel szemben a tökéletesen kell menned vs. kétszer vesztesz és a hülye is megcsinálja dolog szerintem gázosabb) -
Kronok
tag
ez a 2 Lamborghini meg az előtte lévő Bugatti és Audi is aranyba került, azért jó volna már egy arany mentes szériát is piacra dobni mert ez lelombozza az ember amúgy sem rózsás hangulatát
jelenlegi állás szerint a 2.5.0. verzióban 2044 futam van, 2.6.0. verzióban 2210 futamra nő ez, ez akkor azt is jelenti, h nem csak a Lamborghini új szériájában lesznek elérhetőek a kocsik hanem belebombázzák a meglévők közé is őket
-
l4ci
tag
-
Kronok
tag
[ Szerkesztve ]
-
Kronok
tag
így néz ki az új széria kocsik terén:
Clash of Classics
911 Carrera RS 2.7 (1972)
Lamborghini Countach
Shelby 66 Cobra 427
Lamborghini Miura[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Az a baj, hogy abból indul ki az átlag, hogy van pár újgazdag akinek a pénz nem számít, mert az értékét soha nem érezte át; a mélyszegény magyar meg egyből azt gondolja, hogy odaát fenékig tejfel. Ha egynek be is jön, 2 nap alatt először milliomos lesz, aztán 2 év alatt megint csóró, aztán alkoholista.
Aki ilyenekkel dobálózik, fogalma nincs az életről meg arról, hogy a gazdagok miért gazdagok. Az ilyenekre inkább a tinik költik a zsebpénzüket, amire meg hülyeség lenne bármilyen üzleti modellt alapozni. -
l4ci
tag
Ez sajnos igaz. 4000 Gold-ot simán el tudnék költeni 5 perc alatt úgy, hogy csak a hiányzó 3 autót venném meg és a többit csak a PR követelményekhez upgrade-elném fel. Az pedig ahárhogy is számolom több mint 100e Ft, azért már egy új tabletet veszel, vagy egy Xbox One-t Kinecttel plusz játékokkal. Rohadtul nem mindegy! Egyet tudok érteni a fizetős modellel, de itt tényleg durván elszálltak az arányokkal...
-
Lirion
addikt
ez a pénz csak nálunk sok
Ti el vagytok tájolva egy cseppet, vagy csak nagyon nem olvastok külföldi forumokat. Nem csak nálunk sok, a külföldieknek is sok. Nem az összeg a magas, hanem az érték, amit cserébe kapsz gyíkfing. Olyan árak vannak, hogy egy 99$-s csomagot 5 perc alatt ledarálsz és aztán pislogsz, mert jön a következő cockblock és fizethetsz megint 99$-t úgy, hogy az első költést kb. fél óráig tudtál kihasználni és élvezni. Arról nem is beszélve, hogy elköltesz rengeteg pénzt a kocsikra és tuningra, hogy aztán később soha többet ne versenyezz vele...
Azért, mert külföldön többet keresnek, még nem hülyék és nem fognak fél óráért ők sem szívesen csengetni ilyen összegeket. -
Djuree
félisten
én ezért soha nem fizetnék, de csalni sem fogok semmi módon, akkor inkább abbahagyom. épp a fejlesztés, a kövi kocsik várása a jó ebben. csalással minden meglenne, semmi nem motiválna.
45 autóm van, 120 óra körül vagyok, egyenlőre még tudok haladni simán, ha majd nem tudok abbahagyom, van ezer más játék hálistennek.amúgy ez nem magyar pénztárcára van, külföldön ez semmi pénz. bnőm húgának a barátjának a testvére (érthető? ) 3 millát keres Svájcban, 'egyszerű' informatikus. neki nem probléma akár 10k gold vásárlása sem. ez a pénz csak nálunk sok.
[ Szerkesztve ]
-
Kronok
tag
de nálam meg ezt dobja fel: 50% OFF Audi R18 E-TRON Quattro
-
thrill
tag
Külföldön más az életszínvonal, így egy egyszerű kétkezi munkásnak is nagyobb a fizetése, mint itthon. Cserébe a megélhetés is drágább (pl. lakás, albi). Szóval ez így "semmit" nem jelent. Minden kérdőívben kb. ez az alsó szint.
Mindez viszont nem jelenti azt, hogy sokkal jobban szórnák a pénzt. AEz elektronikus ketyerék ugyanannyiba fájnak mint itthon, vagy még olcsóbbak. Ergo akkor aki érdekelt a témában sokkal jobban fogja fájlalni a játék drágaságát, mint mi (s inkább nyomul majd konzolon). Tudok persze én is egy rakás emberről, akik 10e-eket öltek a cuccba, de azért nem ez a jellemző (ráadásul mind meg is bánta, szóval már csak ezért sem jó ez az üzletmodell szerintem - nem lesz tartós költés senkinél). Ki fog autónként ennyit költeni, amikor ugyanennyiért megveheti bármelyik autós stuffot és nyomulhat vele nagyképernyőn? Max a fanatikusok. Legalábbis én így gondolom.
EA szerencséjére jó sokan tolják, így azért lehet bevétel. Kíváncsi lennék mennyi és meddig.
Szerk: Jah és a F2P - benne van a nevében: FREE to play. Az egész modell az emberek türelmetlenségére épít. Hidd el lesz egy csomó ember mindig, akik nem állnak majd le farmolgatni. Pláne ha csak egy dolcsiba kerül ugyanazt megvenni. No itt szaladt el a ló az EA-val, mert náluk ugyanaz jóval többe kerül, mint más játékokban. Ugyanakkor vannak akik mégis nekiálltak csakazértis ingyen játszani (ebben "segített", hogy maga a játék, a csapnivaló üzleti modellt leszámítva remek). Az újságírók neki is álltak temetni a RR3-at mikor megjött, hogy ezt senki nem tudja végigvinni ingyen, aztán amikor 1-2 hónap múlva lett mégis ilyen, akkor kurva nagy kuss volt
[ Szerkesztve ]
-
thrill
tag
Biztos vagy ebben a 100 USD-ben? Egy tripla A-s konzoljáték ára (max) 60 dolcsi, a hardware meg ott tartunk már sokszor olcsóbb is (már ha a csúcstelókat nézzük). Azt meg nem kell ecsetelni, hogy nagyképernyőn jobb játszani. Szerintem ennyit külföldön sem szívesen áldoznak mobiljátékra, vagy csak egy szűkebb réteg.
-
Fez69
csendes tag
-
thrill
tag
Végül is az esély most is megvan (hogy végigjátszd költés), csak egy a millióhoz.
Egyetértek, hogy ahogy indult, az egész korrekt volt (pedig már akkor is az egész sajtó attól volt tele, hogy ezt aztán nem játssza végig senki ingyen). Aztán mégis sikerült jó pár embernek. Nna szerintem itt gurult el a gyógyszer az EA-nál. Egész egyszerűen nem számítottak erre (pedig a játék sokkal jobb, mint bármelyik vetélytársa mobilon, úgyhogy ez a magyarázat arra, hogy az emberek sokkal szívesebben tolták mint a konkurenciát), plusz ugye a játék tele volt exploitokkal, amik miatt az emberek nem költöttek. Szépen elkezdték még inkább (részünkről) negatív irányba tolni a gazdasági modellt, ami a mostani torz képhez vezetett. Kíváncsi lennék hogy ennek ellenére mekkora bevételeik vannak.
Véleményem szerint ezt már csak egy negyedik résszel lehetne helyrehozni, amit viszont úgy adnak ki, hogy minden rendben van vele kezdetben is (beleértve az árakat is), de az EA-t ismerve nem ez fog történni.
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
F2P játékoknál ostobaság lenne a fejleztők részéről, ha vásárlás nélkül engednék végigtolni.
Pont, hogy nem, az IAP-nak az lenne a lényege, hogy olyan extrákat vehetsz, amivel könnyebb a játék vagy extra élvezetet nyújt. RR3-ban nagyon jó volt az elején a rendszer, mert kaptál elég aranyat, hogy az összes autót megvehesd és nem volt PR követelmény. Ha vettél aranyat, abból tuningolhattál többet, mint vásárlás nélkül, illetve átfesthetted az autót és gyorsíthattad a szervizeléseket, tehát extra hozzáadott értéket kaptál.
Az olyan játék, ahol fizetned kell ahhoz, hogy a végére érj, nem f2p, hanem egy demo, amiben a korlátot nem az elérhető szint jelenti, hanem a fizetés nélküli továbbjutás meggátolása.
-
-
Fez69
csendes tag
Csak a Le Mans sorozatnál fizettem aranyért, mert az másként lehetetlen volt a szervíz idők miatt.
Nálam a max "csalás" az, amikor itt-ott levágom a pályát. Időt, internetet nem állítgatok.
F2P játékoknál ostobaság lenne a fejleztők részéről, ha vásárlás nélkül engednék végigtolni. A túlzott harácsolás viszont egyenes út a hackeléshez és a warezhez.
Szerintem 10-20 ropit lehet áldozni egy játékra, amit több száz órán át jó kedvvel tol az ember. Sajnos azonban az árak nem a magyar pénzviszonyokhoz vannak belőve. -
thrill
tag
Ez így igaz! Játssz vele, amíg örömöd leleld benne. Viszont amikor elérsz arra a pontra, hogy ellehetetlenedik a játék, akkor két választásod lesz: csalsz, vagy abbahagyod. A fenti hosszú ömlengésnek kb. ez a rövid összefoglalása.
(mellesleg nincs minden kocsim agyontuningolva, a "kitermelt" R$-ok és arany sem volt elég mindenre. ugyanakkor abban sincs kihívás, hogy a nehézségi szint / AI úgy van belőve, hogy ha nem veszel tuningot, akkor szinte esélyed sincs semmire)
Szerk.: Egyébként mit nevezünk pontosan csalásnak? Szerintem az is az, ha valaki pénzért goldot, R$-t vásárol.
[ Szerkesztve ]
-
thrill
tag
450 óra, 99%, 202-es szint
Hidd el, hogy sokan így kezdik. 200 óra alatt eljutottam 98%-ra tavaly nyáron (akkor még kevesebb event volt), önerőből, mindenféle csalás nélkül. Aztán jött az első nagyobb update a Time Trialokkal. Továbbra is folytattam a becsületes játékot, de akaratom ellenére belefutottam a TT bugba, ami plusz R$-okat hozott (egész pontosan 65 millát), amit nem mondok, hogy nem jött jól, de nem tekinteném csalásnak.
Aztán jöttek az újabb update-ek meg, hogy az EA-nak teljesen elszállt az agya, mindenért súlyos dolgokat kellett fizetni, pl. autónként 1000-et (s akkor még update-ekről nem beszélünk). Nna itt szakadt el a cérna. Csalós profilt nem akartam (újrakezdeni se), de szerencsére bejött a welcome gold hack, amit nem szégyelltem használni (utólag belegondolva még többet kellett volna, de megint jött egy update, ami ellehetetlenítette).
Most a gold farmolásra álltam rá, ugyanis csak a drágábbik le mansi autó nincs csak meg (már csak 150 gold hiányzik). Persze ez se lesz elég, mert megint jönnek ahogy hallom az új autók és persze (sok) aranyért. Sosem lesz ennek vége. De ami a lényeg, hogy becsületes játékkal nem lehet végigvinni. Ahhoz képest én legalább jobban megdolgozom a sikerért, mint aki csak letölt egy hackelt profilt és kényelmesen költögeti a végtelen pénzt és aranyat (szóval nyugodt a lelkiismeretem, pláne hogy vettem is aranyat egy kisebb összegért, hogy azért a fejlesztőket támogassam, meg hogy ne legyen reklám .
-
Fez69
csendes tag
205 óra, 52%, 250000$, 61arany, 38 autó :-)
Semmi farm, semmi hack. -
air76
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot az asus memopad fhd tabomra,és nincs full screen.Mármint a menü,meg a kezdőképernyő az telsesbe megy,de maga a verseny az kp 720p-t vesz el a kijelzőböl.Valahol lehet felbontást állítani,vagy valaki tapasztalt már ilyen jelenséget?! -
Kronok
tag
ha lentebb nézegetsz fébukon a hsz-ek között van egy olyan kép is ahol a sold out helyett
Available 3d 18h van, lehetséges, h x napod van megvenni egy összegért vagy aranyért aztán ha letelik mi van az már egy jó kérdés
de ezt a kérdést a kép alatt is megkérdezik, h pontosan mit is jelent, de válasz nem érkezett ráNe ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
-
Kronok
tag
Lamborghini Miura 490 arany
-
Joe Swanson
senior tag
Srácok, hol tudom a grafikát állítani? Láttam már ennél szebb grafot is RR3 ba. (Samsung galaxy S5.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest