Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
Kazuár vagyok, nekem a graf is számít
Mindemellett bejön az AC, lehet később belemélyedek még. Viszont a Forza/GT szintű semi-sim cuccokkal is bőven elvagyok controlleres irányítással. Azért az AC jelentős előrelépés a régebbi szimulátorokhoz képest látványban. Azokat soha se próbáltam, mert számomra egyszerűen a grafika is hozzátartozik az "élethűséghez" és a játékélményhez. Na meg ha full profi szimulátort szeretnék akkor triplamonitor és cockpit alap lenne, amit se helyileg se pénzügyileg nem tudok jelenleg kivitelezni
Új hozzászólás Aktív témák
gp A legújabb videóban a Laguna Seca pályán egy BMW mögött ülve láthatjuk a valóságbeli és a játék által nyújtott képet.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Raspberry Pi
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Last Epoch
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest