Hirdetés
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Grafikára oké, vonalvezetésre el van .... szva a CARS, vagy írjanak gyorsba Laguna Seca karbantartóinak, hogy 1-2 helyet át kellene alakítani a pályán ....
-
A.tessz
senior tag
Milyen különbséget látok? A lènyeg , ha beteszel egy rossz minöségü kamera felvételt , persze hogy jól mutat a játék. Egy video ahol a valosàggal hasonlítják a játékot ,oda azèrt kène valami normális felvétel is? Értem mi a lényeg de ennek a reklámnak szerinted mi volt a célja?
-
AndrewBR
senior tag
Ígéretes...
-
vinibali
őstag
-
A.tessz
senior tag
Nagy munka lehetett ilyen rossz minőségű kamerát kiválogatni, nem mondom szép a játék, de egy komolyabb fhd kamera nem ártott volna, és nem csak a felbontásra gondolok. Talán, úgy egy normális képet katunk volna a kettő különbségéről!
-
neilszab
őstag
"Azokat soha se próbáltam, mert számomra egyszerűen a grafika is hozzátartozik az "élethűséghez" és a játékélményhez."
Ha valóban komolyan versenyzel és folyamatosan határon mész (tehát nem csak autókázol), akkor 5 perc után már "nem látod" a grafikát, egyszerűen nem lesz kapacitásod figyelni rá, mert minden idegszáladdal az útra, a kocsira és a többiekre koncentrálsz (de nem arra, hogy hogy néznek ki
)
Ha meg csak autókázni/szórakozni akarsz, arra fölösleges a komoly szimulátor, arra bőven kiváló a Forza/GT és társai.
(Mondjuk itt megjegyezném, hogy az ezer éves rFactor, Race07 és társai szerintem nagyságrendekkel szebbek mondjuk egy GT6-nál, már csak azért is, mert ott rendes, tűéles natív FUL HD képet látsz, míg a GT6-ban csak egy 720p-ről felskálázott förmedvényt. Ez alól csak az új Forza a kivétel, régi generációs konzol alapból halott ügy sztem graf szempontból)
-
gianni85
veterán
Kazuár vagyok, nekem a graf is számít
Mindemellett bejön az AC, lehet később belemélyedek még. Viszont a Forza/GT szintű semi-sim cuccokkal is bőven elvagyok controlleres irányítással. Azért az AC jelentős előrelépés a régebbi szimulátorokhoz képest látványban. Azokat soha se próbáltam, mert számomra egyszerűen a grafika is hozzátartozik az "élethűséghez" és a játékélményhez. Na meg ha full profi szimulátort szeretnék akkor triplamonitor és cockpit alap lenne, amit se helyileg se pénzügyileg nem tudok jelenleg kivitelezni
-
gabó
tag
A hang valódi volt vagy a játék hangja volt?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én kiszúrtam azért, a háttérben a fák valahogy nem voltak igaziak. Ellenben az autó a játékban szebb. Barátnőm meg azt mondta egyből, hogy a jobb oldali a valóság
Szó mi szó, pofás lesz ez a játék.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #33 üzenetére
én alapból az ETS 2 miatt akarok kormányt venni, de... ha már itt a PC, meg a Shift 2, akkor mért ne?!
-
válasz
- = Zk = - #32 üzenetére
Ne ez a játék mozgasson a kormány megvételében, Shift 2 szint körülbelül, ha az megfelelt anno kormánnyal, akkor ez is meg fog.
Nekem nem felelt meg...
-
- = Zk = -
félisten
csak meg kell venni azt a qrva G25-öt
-
Garada
őstag
válasz
ViharVadász #30 üzenetére
Egyszerűen remek
-
ViharVadász
őstag
Elképesztő, hogy már hol tartanak a játékok grafikát tekintve
-
mentoloshypo
senior tag
Ehhez biztosan kevés már a PS3/X360.
Nyilván a portolás némi butítással meg lehetne oldani, de szerintem nem sok értelme lenne kiadni.Mindazonáltal az sem véletlen, hogy a Grid3 (csak hogy műfajon belül maradjunk) csak last-genre jön ki, nagyon sokan játszhatnak még a régi masinákon, sőt jóval többen mint next-genen! És mivel a pénz beszél nem elképzelhetetlen a PS3/X360-as verzió.
-
DigitXT
félisten
Érdekes, hogy az élőképen ugyanahhoz a nézethez meglehetősen torzító "halszem optika" kell, és a pálya fölött átívelő hidak görbültnek néznek ki. A játékban nem.
-
vinibali
őstag
húha, egyszerre értek be az autók.
akkó' tuti valóságos a fizikája! -
Amikor először játszottam vele (talán 2012 őszén?), akkor azt mondtam, hogy oké, ez baromira szép.
Azóta játszottam vele még 4-5x, de rá 2 évre..., nem olyan jó a látvány, mint amennyire anno ütött.Az a baj, hogy a grafikán és a jó pályákon felül nem sokat tud felmutatni, ettől függetlenül talán megér majd egy leárazott megvételt, de én személy szerint sokkal többet szórakozom az AC-val.
-
Sanchez638
addikt
Az a tükröződés egy vicc
, és a törés modell is valósághű lesz?
De akárhogy nézem, ez a grafika olyan mint az ízfokozó egy ételben
-
Mappa
addikt
pár másodpercig azt hittem a jobb oldali a valós. Durva!!!!
-
wolfman: elvileg itt már koszolódni fog az autó. Egyébként mostanság ez a trendi sajnos, kb mintha tükör lenne fényezés helyett...
-
wolfman
veterán
Az autók túlságosan csillognak. Nem baj, ha éppen most gurult ki a polírozó üzemből, de alapból sztem nem túl valóságos, hogy ennyire csillog és fénylik. Picikét lehetne visszavenni belőle.
-
Steve1207
veterán
Az "is" nem kellett volna a végére, de sebaj
Valahogy éreztem egy ideje, hogy ez lesz, csak fájó eléggé, ezért is túrtam egy 360-at, hogy legalább lesz egy igazi autós űberség. Na remélem idén még a codemasters hozza a cuccait, másfél évig még nem akarok nextgenben gondolkodni.
-
.LnB
titán
Van olyan játék amiben a rázóköveken van gumilerakódás? Én úgy emlékszem minden játékban patyolat tiszta az összes rázókő.
Hétvégén Hungaroring esetleg valaki?
-
azért mondjuk a fair-ség jegyében a "valóságot" is rögzíthették volna nagy felbontással.
-
BoneDragon
veterán
Szépnek szép, de van még hova fejlődni. Majd ha megoldják a fákat és az embereket is, akkor azt mondom le a kalappal. Érzem, hogy erre még várhatok 5-10 évet.
Viszont ahogy elnézem az autós játékok érthetik el először a valósághoz közeli látványt. Hajrá. -
Steve1207
veterán
Szép, szép! Egyébként nem úgy volt, hogy az előző gen konzolokra is megjelenik? Még anno tudtommal így volt beharangozva...
-
mentoloshypo
senior tag
Meggyőző.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ugyanazt látni, mint az előző demókon, a kocsi és a pálya nagyon kidolgozott, de a háttérelemek jelentősen elmaradnak ettől a szinttől (papírmasé emberek, egyforma fák, steril pályaelemek). Bár gondolom, aki játszani fog vele, az elsősorban úgyis az utat fogja figyelni, nem a tájat.
-
huszar90
aktív tag
Szebb mint a valóság
Új hozzászólás Aktív témák
gp A legújabb videóban a Laguna Seca pályán egy BMW mögött ülve láthatjuk a valóságbeli és a játék által nyújtott képet.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! AKCIÓ!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest