Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a Vita simán bírta 3-4 órát.
Most nézegetem a 3DS-t is,de nem igazán van annyi felesleges pénzem.Esetleg ha valaki épp cserélne VGA-ra,mert az enyémet mostanság nem használom ki.mirci18 : Hiába a jó telefon,ha utálom tapicskolni a kijelzőt,meg izzad a kezem.
2 hete vettem egy LG G2 mobilt,van hozzá USB OTG kábelem,meg Logitech F710 gamepad,de így sem olyan élmény mint egy kézikonzol,kényelmi szempontból meg pláne! -
A PS Vita ahogy hallom,nagyon nem megy.
Tavaly én is hozzá jutottam egyhez nagyon olcsón,de nem sokáig volt meg mert drága volt hozzá a játék,meg nem is volt nagy választék sajnos.
Pedig mostanában gondolkoztam rajta,hogy kéne valami új kézikütyü.
A PSP-t 2 napja adtam el,de azzal már kijátszottam magam,meg már a 4.volt nálam./ezt az utolsót csak egy nagyobb utazás miatt vettem meg,de már uncsi volt/ -
Mert a többi konzol mit csinál?
Ugyan azt amit az N!!Vegyünk csak 1-2 példát,és szerintem nem is kell már tovább mennünk : Kratos/GOW/ vagy Snake/MGS/ a PS3-ból..........
Minden évben azt hallom hogy ez az utolsó rész,és hogy méltó befejezést csináltak neki,erre a következő évben jön az újabb rész,amiben feltámadnak,vagy a túlvilágon harcolnak vagy tudom is én.Neked a Nintendo azért tűnhet unalmasnak,mert már pár évtizede létezik,de hidd el 10 év múlva a többi konzol is megmarad a jól bevált receptnél!
mirci18 : Azért a COD az más tészta,legalább is nálam.
Én a 4.részét imádtam,és még tavaly is játszottam vele.
Meg nosztalgiaképpen a COD2-vel is játszottam amikor még meg volt nem is olyan rég a PS2. -
válasz
Tigerclaw #10 üzenetére
Én Nintendókon és azok hamisítványain nőttem fel.
Egyszer kipróbáltam a PS1-et és a rabja lettem,sorba vettem meg a nextgeneket,sőt az Xboxal is így voltam.
Nagyon sok konzolom volt már,és kb 3 hónapja olcsón hozzá jutottam egy Nintendó Wii-hez/ilyet még csak nem is próbáltam/és teljesen magával ragadott az élmény.Az MS és a Sony konzoljait azért cserélgettem az utóbbi időben mert nem találtam meg a nekem valót,és hiányérzetem volt.
Nem azt mondom hogy a Wii teljesen tökéletes,és ez az amit keresek,mert sajnos új játékok már nem jönnek ki a WiiU-nak köszönhetően,de amíg annyira lecsökken a nextgen/WiiU/ ára hogy meg tudjam venni,addig elleszek vele,és ha mai játék kell arra ott a PC-m.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Twitteren szivárognak az információk, egyelőre azonban kár lenne bármit is elkiabálni.
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest