Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz gyuribácsi88 #30 üzenetére
És az nekünk annyira jó lesz? Milyen jövőképet fest, hogy bebizonyították hogy egy AAA játékhoz képest töredék energiabefektetéssel 5 év játékóraszámát lejátszották vele fél év alatt? Ez alapjaiban fogja kiforgatni a játékipart, ha nem bukik el.
Természetesen rá lehet húzni, hogy nekem nem tetszik és ha nem tetszik, akkor ne játsszál vele, de azt hiszem az elmondható, hogy mostanában egy-egy játékról lehet elmondani, hogy nem a századik bőr egy sorozatban vagy tényleg kiemelkedő szintet hoz mindenben (pl. a már megénekelt Witcher 3). Nemrég jutott oda a vita egy másik topicban, hogy ezek profitmaximálizáló cégek és feszt leszarnak mindent és mindenkit. Ha ebben lesz pénz akkor az n+1. open word, semmi játékmechanika csak csináld ugyanazt 1000x játékokról esünk még egy szintet lejjebb, jön a br játékok kora. A Fortnitehoz már be is jelentették... mindezt azért mert az újdonság ereje, az igényszintek csökkenése és az öngeneráló hype keveréke berobbant... szép.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
plck
tag
válasz DeathAdder #37 üzenetére
Hát kipróbáltam és még csak játszhatónak sem mondható...mihamarabb be kell szereznem egy videókártyát
-
DeathAdder
veterán
Nemtom mi az a HD7700, de ha a 7770 akkor is majdnem 50%-al gyengébb mint a 7850 ami a haveromnak van.
Elég gyengén viszi neki, vagyis hát vinni viszi, de nagyon belaggol már akkor is amikor a szkópba belenéz, nem megy neki simán, folyamatosan, élvezhetőnek nehezen mondható, de játszható. -
plck
tag
Sziasztok.
Szerintetek ezen a konfigon elfutna a játék élvezhetően? Természetesen lowon
i5-7500
8gb ddr4
Gigabyte HD7700 (1GB) -
wjbhbdux
veterán
Steamspy grafikonja szerint USA-ban és a világ többi országában lévő játékosok száma nem növekszik úgy, mint a Kínából érkezetteké.
(nem azt mutatja, hogy ennyivel csökkent a játékosok száma, hanem az országok közti eloszlás változását)
csak nem botok farmolják a ládikákat?
[ Szerkesztve ]
/s
-
Ragnar_
addikt
Hát szerintem manapság már sok játékot a streamerek adnak el, valószínű, hogy a PUBG a sikerét részben a streamereknek köszönheti. (védi is őket a játék ugye röpködnek a bannok streamsnipeért, meg streamerre dudálásért stb.) Szerintem valamirevaló esporttól még elég messze van a játék tekintve, hogy rengeteg a random faktor, és ugye az első esport bajnokság egyik meccse is egy vizbenkemppel végződött... de persze lehet így is szórakoztató. Én mindenesetre jelenlegi állapotában pénzt nemigen adnék érte, főleg ha pl. streamer mellett jön rám dudálhatnék akár bannolhatnak is a játékból, az meg kellemetlen (azért gondolom nem permabanról van szó). Másrészt ha valaki ésszel streamsnipeol akkor az életben nem bukik le, és stream delay nélkül máris van a játékban egy beépített random visionhack. (Mondjuk nyilván azért nem egyszerű beazonosítani, hogy éppen streamelik-e az adott meccset, vagy nem, de gondolom nem bannolnának, hogyha csak elenyésző esetben lehetne streamsnipeolni, meg streamerharrasolni.) Persze mindezek ellenére is szép teljesítményt produkál az eladásokkal, ha lesz ingyenes hétvége valamikor lehet, hogy én is kipróbálom, de videok alapján nekem egyelőre nem nagyon jön át.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
addikt
Ja ja ja, ja. Csak ezeknél a játékoknál kicsit más a helyzet. Most 1.2 millión játszottak vele, 2 hónap múlva meg 500K ha lesz max, a pubg meg folyamatosan növeli a játékosbázist, és még meg sem jelent.
Ja és itt nem lesz 6db 40 dolláros dlc.
Egy hátránya van a pubg-nek, nem fut el egy kenyérpirítón, míg a destiny 2 egy használt 40K-s ps4-en is elfut.
Ahogy az első részből kiábrándultak a játékosok (köztük én is) úgy ebből is kifognak 2-3 hónap múlva. (legyen fél év na) ráadásul a multit is totál kiherélték, ezzel a 4v4 megoldással. Majd itt is lesz max 2-3 raid, ami ideig/óráig lefoglalja a playereket, aztán megjelenik konzolra is a pubg, és viszlát.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
NomadND1
senior tag
Jó eséllyel az EA lesz az.
Nem szabad elfelejteni, hogy ez még csak játszható tesztverzió.
Az is borítékolható, hogy így marad, mert rengeteg pénz hoz így is a fejlesztőknek és nem fognak semmit optimalizálni rajta. Néha dobnak egy-két új pályát, fegyvert és soha nem lesz dobozos termék, bár ne legyen igazam. -
-
ProEvoFan
nagyúr
Hatalmas fricska ez a nagy kiadóknak.Egy független banda szarrá aláz minden nagy AAA címet...várom a hírt mikor fogják ökete felvásárolni vagy koppintani a játékmenetet és köré építeni egy új IPt.Ubisoft, EA...stb hajrá!
-
wjbhbdux
veterán
Right now Destiny 2 has over 1.2 Million concurrent players online
RIP PUBG 2017-2017
/s
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz vorosmarti #15 üzenetére
Igen, ez a folyamat önmagát gerjeszti ha a játékosok egymás közt is népszerűsítik, és dől a pénz a youtube / twitch befolyásolóknak ha sokan nézik. Steamspy statisztika szerint a PUBG-nek 9 millió megtekintése volt az elmúlt héten felrakott új youtube videokra, míg a CSGO-nak csak 400 ezer.
/s
-
vorosmarti
senior tag
Sztem ez a "hype", ha már így nevezed... csak következménye a népszerűségnek Azt közvetítik amit játszanak. Megjelent EA-ben, látták hogy jó, megvették és játszottak vele. Semmi varázslat nincs ebben sztem, a fejlesztők (több próbálkozás után) eltaláltak egy olyan alap-mechanikát, ami nagyon bejött. Az biztos, h ők sem számítottak ekkora sikerre...
@Blindmouse: Vannak már ládák és skinek, amiket eleinte én is nagyon elleneztem. Aztán a játékban gyűjtött pontokból eladtam annyi ládát, hogy visszahozta a játék árát. A játékosok jelentős részének ennyit jelentenek a skinek...
[ Szerkesztve ]
-
Blindmouse
senior tag
Amit én nem értek, az az, hogy a játékban annyi kontent van, mint más játékhoz egy community modban. Ja igazából ez egy mod az Armahoz. Alig várom, hogy jöjjenek a piros-sárga-lila kések bele, amitől meg lesz őrülve mindenki.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
-Skylake-
addikt
Én nem tudom, néztem eddig vagy ~5 óra gameplayt erről a játékról, de egy üres szobába ülve és non-stop ezen gondolkodva sem tudnám megérteni, hogy mi ebben ennyire extra. Nekem ez a játék egy grafikailag-játékmenetileg-komplexitását nézve szénné butított Division. Fun meg minden tényleg, de tényleg nem tudom felfogni mi váltja ki ezt a brutális fejlődést ami a játékosbázisnál megfigyelhető. Szerintem tipikus egy órás játék, amit így haver steam-jén bejelentkezel, letolsz 2 kört és elég volt egy életre pont.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
wjbhbdux
veterán
válasz vorosmarti #9 üzenetére
Ez a youtube hype. annak idején talán az MW2-vel foglalkoztak ennyire, azt is vitték mint a cukrot.
/s
-
vorosmarti
senior tag
Az, hogy minőségbeli különbséget érzel, az sok mindennek betudható. Lehet h nem vagy fogékony a műfajra...
A DOTA 2 úgy kapja a pofonokat a PUBG-től, hogy az egy évek óta bejáratott ingyenes játék, a PUBG meg egy Early Access játék, ami még tulajdonképpen meg sem jelent, ráadásul 1-2 apró akciót kivéve 30 euróba kerül. Egyébként is, a 2 játék összehasonlítása olyan, mintha azt mondanád h a nem szereted a francia krémest, mert a vörösboros marhapörkölt jobb
No offense, de azért ezek a számok nem véletlenek...
-
.LnB
titán
Egyébként még mindig nem tudom bántani ezt a pubg-ot. És meglesz neki a Dota2 rekordja is. Ami azért nekem fáj. De csak azért, mert ha megnézzük a két játék komplexitását, élvezetességét.. Igazából érdekes is, hogy a Dota2 a nehézsége mellett ilyen sok egyidejű játékost tud felmutatni. Szóval van "némi" minőségbeli különbség a pubg és a Dota 2 között szerintem.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ledgeri
nagyúr
Aki csak kipróbálná, annak ott a Last Man Standing. Majd egy freeweekenden -amit csúcsdöntésként megjátszhatnának...- kipróbálom ezt is.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
.LnB
titán
válasz DeathAdder #4 üzenetére
A legjobb dolog amit tehetsz az a Witcherezés! Van egy cimbi, folyamatosan ilyen üzeneteket váltunk: pubg-ozz. Válasz: Witcherezz! És ennyi.
Pont a napokban értem a Witcher végére. Írtam róla logoutra, ha gondolod olvasd el, nem spoileres.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
DeathAdder
veterán
Én 3 hete amikor megvettem nagyon élveztem.
A szólót egyáltalán nem, abba semmi fantáziát nem látok, de a Duó, Squad haverokkal elég fasza. Volt 3 winünk és egy 6-8 2. hely is, szóval élveztem na.Viszont 2 hét elteltével mostmár leginkább dögunalom, és gondolni sem akarok rá hogy egy percet várok lobbyba, még ennyit ejtőernyőzök, meg szarrá lootolok mindent hogy aztán gyorsan vége legyen, vagy lelőjjenek. 1 hete már be sem léptem, inkább Witcherezek
Haver viszont a megjelenés óta egész délután és este ezt a szart tolja, társaság híján legtöbbször szólóban. Fel nem tudom fogni mit élvez rajta
De ezért a 2 hétért nekem megérte, kb minden délután estig nyomtuk, elég jól hanyagoltam is minden más teendőmet miatta
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ha annyi ezresem lenne mint ahányan mondták már nekem, hogy próbáljam ki.... Akkor megvenném a Forza7 Ultimate editiont inkább.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-roller topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest