Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Hát szerintem manapság már sok játékot a streamerek adnak el, valószínű, hogy a PUBG a sikerét részben a streamereknek köszönheti. (védi is őket a játék ugye röpködnek a bannok streamsnipeért, meg streamerre dudálásért stb.) Szerintem valamirevaló esporttól még elég messze van a játék tekintve, hogy rengeteg a random faktor, és ugye az első esport bajnokság egyik meccse is egy vizbenkemppel végződött... de persze lehet így is szórakoztató. Én mindenesetre jelenlegi állapotában pénzt nemigen adnék érte, főleg ha pl. streamer mellett jön rám dudálhatnék akár bannolhatnak is a játékból, az meg kellemetlen (azért gondolom nem permabanról van szó). Másrészt ha valaki ésszel streamsnipeol akkor az életben nem bukik le, és stream delay nélkül máris van a játékban egy beépített random visionhack. (Mondjuk nyilván azért nem egyszerű beazonosítani, hogy éppen streamelik-e az adott meccset, vagy nem, de gondolom nem bannolnának, hogyha csak elenyésző esetben lehetne streamsnipeolni, meg streamerharrasolni.) Persze mindezek ellenére is szép teljesítményt produkál az eladásokkal, ha lesz ingyenes hétvége valamikor lehet, hogy én is kipróbálom, de videok alapján nekem egyelőre nem nagyon jön át.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ha így folytatódik a növekedés, a PUBG lesz minden idők legnépszerűbb steames játéka, megelőzve a DOTA 2-t is.
- Honda topik
- Autós topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Újabb képek az Oppo Find N5-ről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Gaming notebook topik
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest