Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
Én pedig azt mondom, kapják be. Maga a játék jó, azzal nem volt gondom, de azért ez nem egy Op. Flashpoint. 11 pálya? 1 campaign? Ne már. Fél nap alatt átrohantam rajta. Az eredetiben többször előfordult, hogy a helikopterből kilőttem a pilótát, majd beszálltam és azzal folytattam. Ebben SEMMIT nem lehet vezetni, csak a nyomorult dzsipet. (na jó egy teherautót is sikerült) Az eredetiben A-10-es, helis, tankos küldetés komoly csatákkal...ebben SEMMI, csak gyalogkakukk módjára mászkálhatsz végig. Mindegy, még egyszer végigjátszom majd, hátha találok finomságokat, de ez így nagyon kevés. Nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Hát az alap 11 misszió elég gyengus volt. Főleg ugy hogy igazából járművet nem is adnak a kezünkbe.
Multiban meg kb 4 map van össz vissz?
Reméljük a multira is gyurnak egy kicsit, mert halovány az a 4 map. Pedig ott az egész sziget, meg mission editor is. És csakazért sem enged más mapokat."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
D_r_u
tag
Rohadtul nem szimpatikus ez a mai tendencia, hogy szinte még ki sem jött a teljes játék, már azon filóznak, hogy, meg mint legyen a DLC. Lásd pl. Dragon Age vagy Modern Warfare 2, de itt se telt el sok idő a játék megjelenése óta. Miért nem tudják mindezt belerakni az alapjátékba? Ezt a plusz 2 hét várakozást mindenki kibírná, és legalább meghosszabbítaná valamivel az 1-2 délutános játékidőket.
-
torma99
aktív tag
Jó lett a játék, bár még csiszolhatnának apróságokat rajta. Plö beszállásnál elég későn csukják be a katonák a járművek ajtaját, továbbá néhányszor előfordult, hogy a kis társam elakadt egy homokzsákban vagy kisebb fedezékben ,amin az E gombbal át lehet ugrani. Szerencse a szerencsételnségben, hogy ilyenkor visszamenve csak odébb kell lökni a beakadt társat.
Mivel elég rövidre sikeredett az alapjáték így szinte kötelező volt a dlc. Jó lenne valami egzotikus ország, egzotikus fegyverzettel (magyar hadsereg uazzal csepellel, ak-kal rulez )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest