Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacazr93
senior tag
nem tűnnek rossznak ezek a kis mod-ok. Délután kiis próbáljuk őket
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #44 üzenetére
valakinek az áldozatnak is kell lennie....
ahogy magamat ismerem, majd valamikor kipróbálom. már régóta nem shiftezek. kijátszottam 2X, elég is volt majd jövőre valamikor....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz - = Zk = - #43 üzenetére
Sztem egy próbát megér.
De látom rajtam kívül más nem is próbálta ki. Az kemény.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #40 üzenetére
amekkorát én tuningoltam, azt a CCC is képes kezelni
nah, ha minden oké, akkor lehet lekapom énis[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na, megnéztem a márciusi DX-el, azzal is sz@r, szal fogalmam sincs mi lehet a gond... De 9.11-el meg jó... Na mindegy, nem vagyok hajlandó drivereket cserélgetni.. :\
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zolinho1026 #35 üzenetére
RivaTuner.
@Zk: Én annyiban látok, hogy szebbek az autók úgymond, valamennyivel. Sztem a gumin meg kifejezetten látszik pl.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #23 üzenetére
őő, izé.
én nem látok számottevő különbséget!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Barthezz2 #30 üzenetére
Ja értem.. Lehet akkor csak az auguszusi dx lesz a gond, vagy fogalmam sincs... Most a 9.11-es catalyst-tel is az van, és azzal jó, 9.12 meg nem volt jó..
Lehet drivercleaner-ezni kéne, és úgy feltenni a hotfix-et. Na ezt majd még lehet megpróbálom...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondoltam, hogy ez lesz, hogy nincs alap... Vissza meg nem csinálom, ha nem haraxotok.
Bocsi, az 5MB-s képekért.. De így legalább nincs minőségromlás...
De pl játékon belül az M3-nál a féklámpánál is tök szépen látszik, hogy szebbek a textúrák. Meg az R8-nál is. Nem játszottam túl sokat, csak meglestem.
@Barthezz2: Akkor ok. Nekem 9.12-vel, meg 9.12 hoftix-el is villogott. DX augusztusi?
@D1Rect: Elfér az, kenyeret nem eszik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #20 üzenetére
érdekesre sikeredett az év utolsó Katalinja
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz - = Zk = - #18 üzenetére
Menni megy, csak szép villogó fekete kockák vannak, a menüben csak az autó, játékban néha máshol is...
Lehet régebbi DX-el pl. nem lesz, fogalmam sincs, nekem augusztusi van telepítve abból is, és hát régebbi driverrel nincs ez a hiba, szal gyanusan a 9.12 sara, meghát ugye lentebb írták, hogy más játékkal is tapasztaltak hasonló hibát.
Véleményem szubjektív...
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #17 üzenetére
tehát akk a 9,12 cakkum pakk megfektette
remek...én még nem néztem mióta fentvan a 9.12
lehet később rálesek....[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Minden kell onnan, ami a forrás oldalon le van írva. Vagyis mind3 csomagolt állományt le kell tölteni. Ha erre gondolsz. Az unpack-er kicsomagolja az egész telepített játékot, relatív lesz ~10GB. A másik 2 cuccot meg bele kell másolni, ha kicsomagolta.
@Zk: Kipróbáltam újratelepítés után 9.12-vel és HF driverrel is, villogott mind2vel. Most 9.11 van fent, azzal műxik. Nincs villogás, v is először azt hittem lesz, de nincs. Először azt hittem, hogy a 9.12 hoftix sara lesz, de nem...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #14 üzenetére
sima 9.12 így kivégezte?....nah bazz....
az, hogy batárul, nekem tág fogalom. motorháztetőről vezettem. sosem néztem a környezetemet annyira, hogy...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz - = Zk = - #13 üzenetére
Ezt megéri, elég batárul néz ki....
Csak 9.12-vel sz@r a shift.... autók texturái villognak.. Hotfix-el is...
Véleményem szubjektív...
-
- = Zk = -
félisten
hm. nekem tetszett simán, mindenféle mod-ok nélkül is.
de lehet egyet-kettőt kipróbálok a közeljövőben" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, 9.11-el nincs hiba, szal felrakom így, és megírom, hogy jó e.
Véleményem szubjektív...
-
Rics22
tag
Na erre én is kiváncsi lennék,mert nekem azóta a crysis-be,fifa 10-be is jelentkezett a hiba(9.12)
ati hd 3850-em van(Agp-s)
táp tuti elég(asus atlas 450) ram pedig 2gb...BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
Gulyopapa
addikt
Szóval ez egy FOS !!! Sajna nekem is megvan, megvettem én barom ( 7k-ért eladó amúgy ) de mostmár FORZA 3 a nyerő ( a GT5-ig ) !!!!!!!
-
őstag
Húúú most a vérpistikék hogy örülhetnek a GF9400GT 2GB-uknak
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
aram01
nagyúr
ezzel kapcsolatban lenne egy kérdése: filoztam hogy veszek egy 26" tft-t (nemsokára lesz egy 5850-em) de a a három monitoros megoldás b@ssza a csőröm a 26 os helyett vennék inkább 3db 22-est? vagy ehhez inkább 24-es kéne?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kipróbálom 1gb-s 4870-nel.
Amúgy miért? Nálam normálisan ment...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
HyP3b0y
senior tag
Hát ez nagyon jó, eddíg az ATIsok örültek ha normálisan megy
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest