Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #44 üzenetére
valakinek az áldozatnak is kell lennie....
ahogy magamat ismerem, majd valamikor kipróbálom. már régóta nem shiftezek. kijátszottam 2X, elég is volt majd jövőre valamikor....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #40 üzenetére
amekkorát én tuningoltam, azt a CCC is képes kezelni
nah, ha minden oké, akkor lehet lekapom énis[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #23 üzenetére
őő, izé.
én nem látok számottevő különbséget!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #20 üzenetére
érdekesre sikeredett az év utolsó Katalinja
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #17 üzenetére
tehát akk a 9,12 cakkum pakk megfektette
remek...én még nem néztem mióta fentvan a 9.12
lehet később rálesek....[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #14 üzenetére
sima 9.12 így kivégezte?....nah bazz....
az, hogy batárul, nekem tág fogalom. motorháztetőről vezettem. sosem néztem a környezetemet annyira, hogy...
-
Rics22
tag
Na erre én is kiváncsi lennék,mert nekem azóta a crysis-be,fifa 10-be is jelentkezett a hiba(9.12)
ati hd 3850-em van(Agp-s)
táp tuti elég(asus atlas 450) ram pedig 2gb...BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest