Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Valószínűleg akkor dőlt el, hogy stílust váltanak, mikor beégtek az Undorcoverrel, akkor szerinted mikor kezdhették? Na jó, lehet hogy már kicsivel előtte eldöntötték, látván hogy az előző résszel be fognak égni, de 1 évnél előbb talán csak a motort kezdték el. Ja meg sokáig variáltak, hogy most legyen-e NFS vagy nem..
-
Stiky
senior tag
Ne viccelj már... nem gondolod te se komolyan azt a fejlesztési ciklust, hogy kijön az adott játék és aztán másnap már a következőt csinálják és van 1 évük.
Csapatok vannak. Mindegyik más projektet csinál párhuzamosan, másik elkészülési időpontra. Nyilván nem azok hozták össze ezt, akik tavaly az Undercovert...(#1) suti_88
Szted BMW túraautó nem fogja meg 4 alatt a 100-at?~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Gergo88
tag
a sebességérzet jó, többet én nem tudtam leszűrni
kérdés hogy mennyi segítséget lehet majd ki illetve be kapcsolgatni
mindent kikapcsolva talán lesz valamiBasu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
-
BiP
nagyúr
Korábbi képek, videók alapján azt gondoltam, ez egy sima ProStreet2 lesz, de ezek a mostani videók most meggyőztek. Egyre jobban hasonlít a Grid-hez, (ami nem baj). Meg ahogy látom erősen benne lesz az újvonalas NFS-ek által erőltetett achievment nyomulás, miszerint minden szarért kaphatsz valami bónuszt.
De legalább versenykörnyezet van, nem ez az underground tuning/festés/egyediesítés mizéria, ami az UnderGround 1 óta levakarhatatlan kelléke az NFS-esknek.
Driftet látom innen sem bírják kihagyni, kár, hogy személy szerint utálom. Forza 3 trailer sem szól másról, csak hogy driftelnek agyba-főbe. -
keIdor
titán
Ha lesz annyira jó, mint a Forza 2-3 és a Gran Tourismo 1-2-3-4-5, akkor ez is eredetiben figyel majd a polcomon... csak nehogy lebőgés legyen a vége...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Rebell
senior tag
Azért is megismétlem önmagam. Ez még mindig GRID.
És az is marad, de ha már fele annyira jó lessz, akkor mehet a derbi.
De tuti hogy nemcsak belső nézet lessz.
A 12 évesek hogyan NFS. Shifteznének.
Most majd ők höbörögnek hogy törik az autó, meg miérrt nem lehet 400al bevenni a kanyart.Legalább is remélem hogy a fizika is GRIDES lessz.
-
-
twollah
nagyúr
Remelem tenyleg jo lesz a jatek es nem csak a szokasos EA beetetest kapjuk, majd a savanyu cukorkat edes mazban.
-
ígyvanferi
addikt
"a BMW meg nemegészen 4 másodperc alatt 100-on van" - ez miért is olyan meglepő?
Ez a másik autó kilökésére ösztönzés és mindenféle szintlépés nem igazán jön be.
Miért nem tudom én vajon ezeket a videókat lejátszani? Újabban az a helyzet, hogy sehogy sem indulnak el, csak ha álmegyek a gametrailers oldalára. Alaphelyzetben a pause jel látszódik, ha fölé viszem a kurzort, átvált a play-re, viszont, ha kattintok, pause-t látom megint.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
vártam én az undorkovert is... persze trailerek alapján... és kb 1 kalap f*st nem ért, amit kaptam... mármint nekem rohadtul nem tetszett majdcsak nem járok ezzel is így...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
infectedmann
őstag
Remélem játszhatóbb lesz mint a Pro Street és az Undercover.
Hiányzik már valami jó kis NFS. Lehet még kormányt is veszek hozzá ha érdemes lesz, amúgy is el akarok kezdeni játszani igazi szimulátorokkkal mert ezek az Arcade dolgok idegesítőket. -
Gomez86
őstag
LOL azért elég jól bírják a gépek a ütést
Ilyen autóknál már lenne olyan mindenfelehúzás az aerodinamika megváltozásától hogy ihaj
(ÉS itt most szeretném megjegyezni hogy tudom hogy ez nem szimulátor)
De ezektől függetlenül kipróbálom majd, mindig is érdekelt hogy milyen pályaautókkal roncsderbizni
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Misi 007
őstag
Kemény játék lesz ez!
Végre egy olyan év amikor tényleg várhatja az ember az NFS-t... -
Maateeo
aktív tag
Nekem nagyon tetszik,amit eddig láttam ebből,örömmel fogom megvenni,amennyiben Newtont is belerakják a készítők közé. (Gyengébbek kedvéért a fizikája is jó lesz)
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
roti86
őstag
A NFS Underground 1-2 volt a király, az újabb részek már nem nagyon jöttek be, hátha ez jobbra sikerül
-
sagesz93
addikt
Nekem ez tetszik!! Végre csinál az nfs egy szimulátorfélét.. Legalább lesznek versenypályák, belső nézet(!!), és sok autó!! Ami nekem kell egy szimulátorhoz Nem is a karrier a fontos.. De én inkább szimulátorozok mint nfs undercover, meg egyebek...
Aza driftes izé is bejött, mondjuk az eléggé hasonlít az undercoveres meg hasonló elbaszott nfs részekre.. annyi elég is belőlük. -
Loretto
veterán
Faszán becsukta a gépet, szerintem direkte szemléltetés céljából. Blur többnyire kikapcsolható.
Soirée...
-
Dany007
veterán
Sz.tem se lett rossz. De olyan érzésem volt a 2 videó alatt, mintha újrafeltalálták volna a belső nézetet... =/
-
Enton
addikt
Nekem tetszik. Nemsokára ez is megjelenik!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
volvoguy
addikt
szánalmas drift klón....semmi ötlete nincs az EA-nek....a BMW meg nemegészen 4 másodperc alatt 100-on van....3-4sec....jó NFS szokás szerint az autók megint gyorsabbak lesznek, mint a való életben....
de legalább a belső nézet tényleg jobb
de miylen baromság már hogy nagy sebességnél elhomályosodik a kormány és műszerfal? pont az a lényeg...remélem a Blur kikapcsolható lesz
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Durrogtass
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux haladóknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új! Liitokala Lii-600, Lii-500, Lii-M4S, -M4, -100C, -S2, -S4, akku töltők
- Új évi AKCIÓ:Asus MINI PC:Core i3-4010u-8Gb DDR3-128GB SSD-UltraKompakt-Legolcsóbban-garival.
- 8gb ddr3/1600mhz Laptop Memoria (5db)
- Sonic X Shadow Generations Xbox One - Xbox Series
- Honor 200 Pro 12/512GB Fekete Dobozos 3 év garancia, Foxpost az árban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest