Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drp81
aktív tag
Sziasztok. Valaki játszik a játékkal? Nekem be sem indul. Kiírja, hogy downloading updates és nem csinál semmit...
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
Steve1207
veterán
A sport rétegjáték, így van aki elvan egy előző résszel 3-4 évig, mert nincs érdemi újítás neki. Plusz nem minden az újítás, NHL esetében pl évek óta elrontották, a 19-et 7 hónap elteltével pofozták használhatóra.
Ugyanígy egy régi Battlefield-nél ahol még a 4 is megy, a 2007-ben megjelent PS3-as Uncharted szervereit tavaly év végén kapcsolták le, így számomra meglepő és szerintem elvárás játékos oldalról.
Nyáron pl a 2013-as Tomb Raider-t játszottam sokadjára újra és ment a multi is, nem mindenki csak az újakat nyúzza..
-
GreatL
őstag
Nem tudom az évente megjelenő sportjátékok esetében mit vártok? Ha nem az aktuális rész akkor kuka. Csodálom hogy régi FIFÁ-s hülyeségekhez milyen sokáig van szerver és támogatás.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Steve1207
veterán
A 2K mindig ilyen korán lelövi a szervereket vagy csak ez sikerült bug-osabbra és nem játsszák annyian? Ha valamiben van online mód azért elvárnám, hogy ne bő 2 éveket üzemeljenek a szerverek.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest