Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz Tonyk #16599 üzenetére

Felesleges volt, ha kellett volna, mondtam volna. - ezt még a hétvégén próbálgattam, majd visszarakom.
    Ezen a képen a nyilvános, vagy a cél porttartomány legyen a 21?

Mi a kábelmodem/router ip címe? (első három szegmense elég lesz) és mi a zyxel szerint? - Erre a kérdésre itt adtam választ.
    A DynDNS IP-je 176.-tal kezdődik,
    a kábelmodem IP-je 10.-tal,
    internetkapcsolatom IP-je pedig 89.-tal.

Statik IP - legrosszabb esetben a NAS-ban be tudom állítani.

És a leglámább kérdés: ha mindent beállítottam, akkor hogy érem el a routert kívülről?
    Ftp: macilaci78.zyxel.me
    felhasználó név: admin
    jelszó: password
    És ennyi?
    Ha ez megvan, akkor olyan kérdésem lesz, hogy egyes felhasználókhoz hogy tudok felhasználót rendelni, aki láthatja és/vagy szerlesztheti. Alapelgondolás: lennék én, mint admin, lenne Párom a saját dolgaival és a közös dolgokkal (média, letöltések, stb) és lenne egy céges, amit kollégák, partnerek nagyritkán használhatnak (katalógusok például).
    Második kérdés, hogyan tudom a nas gyökérkönyvtárát hálózati meghajtóként felcsatolni a Windows-ba? A főkönyvtárak megvannak (admin és a 3 média mappa). Lehet-e egyáltalán?
    Harmadik kérdés, letöltések. Lejön egy valamilyen film. Az LG okos TV csak a média mappákat tallózza, az Admin mappát nem, de a letöltések pl az admin/downloads-ba futnak be...
    Ha már letöltés: helyi hálózaton kívülről tudok-e letöltést indítani? Pl ftp-n keresztül csak egy mappába bemásolok egy torrent fájlt?
    Twonky: ez csak PC-ről indítva játssza le a fájlokat?
    Mobil eszköz (tablet Android 4.4, telefon Androig 5.0) hogy hozható össze a NAS-sal? Médiafájlok fogyasztása, illetve mobil eszközön lévő állományok (kép, zene, doksik) backupja?

A szolgáltatós hibrid eszköz van beüzemelve, használva. A fiók mélyén lapul egy TP-Link 841ND router, amit lehetőség szerint nem vennék elő, de ha ez elengedhetetlen a boldogságomhoz, akkor előveszem.

[ Szerkesztve ]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák