-
GAMEPOD.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Felesleges volt, ha kellett volna, mondtam volna. - ezt még a hétvégén próbálgattam, majd visszarakom.
Ezen a képen a nyilvános, vagy a cél porttartomány legyen a 21?Mi a kábelmodem/router ip címe? (első három szegmense elég lesz) és mi a zyxel szerint? - Erre a kérdésre itt adtam választ.
A DynDNS IP-je 176.-tal kezdődik,
a kábelmodem IP-je 10.-tal,
internetkapcsolatom IP-je pedig 89.-tal.Statik IP - legrosszabb esetben a NAS-ban be tudom állítani.
És a leglámább kérdés: ha mindent beállítottam, akkor hogy érem el a routert kívülről?
Ftp: macilaci78.zyxel.me
felhasználó név: admin
jelszó: password
És ennyi?
Ha ez megvan, akkor olyan kérdésem lesz, hogy egyes felhasználókhoz hogy tudok felhasználót rendelni, aki láthatja és/vagy szerlesztheti. Alapelgondolás: lennék én, mint admin, lenne Párom a saját dolgaival és a közös dolgokkal (média, letöltések, stb) és lenne egy céges, amit kollégák, partnerek nagyritkán használhatnak (katalógusok például).
Második kérdés, hogyan tudom a nas gyökérkönyvtárát hálózati meghajtóként felcsatolni a Windows-ba? A főkönyvtárak megvannak (admin és a 3 média mappa). Lehet-e egyáltalán?
Harmadik kérdés, letöltések. Lejön egy valamilyen film. Az LG okos TV csak a média mappákat tallózza, az Admin mappát nem, de a letöltések pl az admin/downloads-ba futnak be...
Ha már letöltés: helyi hálózaton kívülről tudok-e letöltést indítani? Pl ftp-n keresztül csak egy mappába bemásolok egy torrent fájlt?
Twonky: ez csak PC-ről indítva játssza le a fájlokat?
Mobil eszköz (tablet Android 4.4, telefon Androig 5.0) hogy hozható össze a NAS-sal? Médiafájlok fogyasztása, illetve mobil eszközön lévő állományok (kép, zene, doksik) backupja?A szolgáltatós hibrid eszköz van beüzemelve, használva. A fiók mélyén lapul egy TP-Link 841ND router, amit lehetőség szerint nem vennék elő, de ha ez elengedhetetlen a boldogságomhoz, akkor előveszem.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Windows 11
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- L15 Gen2 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 4060Ti / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Eladó LG 55" Qned753RA 4K Ultra HD Thinq AI Smart TV
- Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75