Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mzso
veterán
Helló!
Mitől vezeték mentes? Nincs benne sem vezeték? Ezt erősen kétlem, mert az elemhez, vagy görgőhöz mindig szokott menni vezeték. De még ha igaz is, miért lenne ez érdekes?
Ha az univerzálisan használt "vezeték nélküli (működésű)" kifejezés helyett van, akkor szerintem nagyon nem jó ötlet, mert csak tévképzeteket kelt.
-
Mentsd el.
De akár utána is nézhetsz a sok mosolygás helyett.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Egon
nagyúr
válasz
Synthwave #40 üzenetére
Számodra. Meg bárkinek, aki nem legalább semi-pro szinten FPS-ezik, nincs minimum 360 Hz-es, de inkább magasabb képfrissítési rátájú monitora, több százas frame rate-je, izmos, legalább hat-, de inkább nyolcmagos processzora (fejlett IPC-vel) és rendesen karbantartott rendszere. Vagy az USB 3.x portjait nem XHCI módban hajtja, esetleg az ominózus USB port, amire rá van kötve az egér, nem natívan kapcsolódik a CPU-hoz, netán az adott hubon van más high polling eszköz is. Vagy az általa játszott játék nem támogatja a sub-frame inputot.
No ezt elmentem, és megnézem hogyan változik az idő múlásával...
Érdekes, hogy ezek a szuperembereknek tök jó volt pl. a 180 Hz-es meg a 240 Hz-es kijelző, amíg nem volt jobb: most meg már a 360 Hz a beugró, a minimum...De egy vakteszten elvérezne 10-ből 9 ezen a képfrissítésen: a "competitive edge" nincs megkülönböztetve a placebo-hatástól...
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
4nick8
őstag
-
válasz
Helloklima #47 üzenetére
Ott van az is. A linken és a cikkben is.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Helloklima
friss újonc
Ez az egér nagyon szimpatikus, de árat nem láttam...
-
Csandi
őstag
válasz
Geri Bátyó #43 üzenetére
Nem a súlytól ment tökre, max a méret/forma miatt a te kezednek helytelen tartás miatt..
De amúgy meg persze lehetsz genetikai hulladék. Nekem a jobb térdem kattog és nem tudok guggolni ezért teremben, úgyhogy én meg azért vagyok. Nem szégyen, valamiben szinte mindenki az
lásd szemüvegesek pl.
[ Szerkesztve ]
-
Egen.
Olyan egeret kell venni, ami méretre és formára passzol a kézmérethez és a fogáshoz. Ettől még lehet (nagyon) könnyű.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Pug
veterán
válasz
Geri Bátyó #43 üzenetére
Hogy kinek mi tetszik, az szubjektiv....
Hogy a kisebb tomeggel rendelkezo eger kevesebb fizikai terhelest ro a csuklo izuletre, az viszont egy objektiv teny...
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Synthwave #40 üzenetére
"Meg en bloc használható, nem egy ajtótámaszték."
Az én kezem egy ilyesmi (közepes méretű, viszonylag lapos, szimmetrikus és könnyű) egértől ment tönkre. De nyilván én valami genetikai hulladék vagyok, aki alkalmatlan a "normális" eszközök használatára. Ja, nem. Tök jó lenne, ha elfogadnád azt a tényt, hogy a beviteli eszközök kényelme és használhatósága szubjektív."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Ott van még a Keychron M6 is, két görgővel, amiből az elsődleges szabadonfutó. Nem könnyű, mert 80 gramm, de nem is féltégla, és jó/reszponzív hardver.
-
"hááát, pár éve még súlyokat pakoltak az egérbe, attól lett gémer...
Utána jött a világítás, jobban csúszik a kék fényen, gémer. "
Nincs hát. Igen, ez a népbutítás ment hosszú ideig, a sodronymerevségű fonott kábelekkel együtt. Szerencsére ennek vége, mostanra legalább értelmes dolgokat hype-olnak."Legyen könnyebb, attól lesz gémer..."
Egen, attól az lesz. Meg en bloc használható, nem egy ajtótámaszték.
"a 8 kHz polling is vicc"
Számodra. Meg bárkinek, aki nem legalább semi-pro szinten FPS-ezik, nincs minimum 360 Hz-es, de inkább magasabb képfrissítési rátájú monitora, több százas frame rate-je, izmos, legalább hat-, de inkább nyolcmagos processzora (fejlett IPC-vel) és rendesen karbantartott rendszere. Vagy az USB 3.x portjait nem XHCI módban hajtja, esetleg az ominózus USB port, amire rá van kötve az egér, nem natívan kapcsolódik a CPU-hoz, netán az adott hubon van más high polling eszköz is. Vagy az általa játszott játék nem támogatja a sub-frame inputot.
Ha ezek megvannak és fiziológiailag is képes vagy érzékelni a differenciát (nem mindenki az), akkor minimális competitive edge.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Geri Bátyó #38 üzenetére
Ugyanaz, mindig elfelejtem, hogy mikor töltöttem utoljára, olyan sokáig bírja.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Geri Bátyó #26 üzenetére
Logi egerem annál jóval többet elmegy.
-
Pug
veterán
válasz
Geri Bátyó #26 üzenetére
A nagy es nehez egerek nem attol nagyobbak es nehezebbek, mert nagyobb aksi lenne bennuk
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
Függetlenül attól, hogy az én kezem egy könnyű és szimmetrikus egértől ment szét. A nagy és nehéz egerek mondanak aksira 70 napot, amiből max 30-35 igaz. A 160 óra mennyi lenne? 2.5-3 nap? Nevetséges.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Pug
veterán
válasz
FuRiONight #24 üzenetére
Maxgaming-en: 168.85 EUR shipping-gel approx: 70K HUF
Finmax-on meg: 152 USD-ben állt volna meg (140 + 17 - 5 USD first buyer kupon) approx 61K HUF -
Pug
veterán
Akitsu és e között filózok... Akitsu elfogyott az "olcsóbbik" forrásnál, így sanszos, hogy marad ez... #nemtudokdönteni
-
PTM
aktív tag
Csak a Razer Basiliskről tudok, de az nehezebb és nem is mertem venni mert nincs jó híre a márkának. Ill. a G502-n kapcsolható van. Én a Logitechtől várnék több ilyet, mert nem igaz hogy nagy súly lenne, nagyon praktikus, és egyszer már kitalálták.
Nekem amúgy egy számomra kényelmesebb forma és több gomb is működött volna, amire rá tudom mappelni a Home és End gombokat. Nekem ezek hiányoznak az ilyen egerekről.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz
burriebonz #12 üzenetére
Szerintem ez inkább visszafele működik.
Ha egyszer van könnyebb egered, már nem bírod elviselni a nehezet. Mióta nekem is a g pro superlight van, azóta melóban az mx master3-at egyre jobban nemszeretem a súlya miatt...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
-
burriebonz
tag
Nem tudom mit kell ezen a súlyon kerepelni állandóan, aki akarja az majd megveszi, akinek meg nem szempont az meg nem. Aztán ennyi!
-
anulu
félisten
időnként a G502-m 120 grammját is könnyűnek érzem...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Locutus
veterán
Mindeközben a Hati-S2 szénszál nélkül is csak 34g...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Csandi
őstag
-
-Skylake-
addikt
ebben is biztosan van anyag, csak az az anyag amibol ez van konnyebb mint mas anyagok amibol egert gyartanak. azert azt te sem gondolhatod komolyan, hogy a szenszal egy kevesbe jo anyag mint a sima ABS muanyag mondjuk.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
hááát, pár éve még súlyokat pakoltak az egérbe, attól lett gémer...
Utána jött a világítás, jobban csúszik a kék fényen, gémer.
Legyen könnyebb, attól lesz gémer...Várom a következőt, mert már sensor érzékenységet sincs hova, minek emelni, a 8 kHz polling is vicc, de jól van na, ha ez kell a gémerkedéshez, akkor OK.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Csandi
őstag
Egyszerű fizika. Kisebb súlyt egyszerűbb álló helyből megindítani, és mozgóból megállítani, vagyis gyorsabb reakció idő és pontosabb mozgás. Plusz a kézre sem annyira terhelő ha 12+ órákat nyomja valaki vagy valami baja van kezének.
Ez a “legyen súlya akkor van benne anyag” ilyen magyar szoci mentalitás, elengedhetnénk már. Ebben is van anyag, oda van írva, szénszál. (Másnéven karbon)
Vagy akkor a milliárdos sportkocsik amik súlyát ugyanezzel az anyaggal leviszik 1 tonna körülre azok szarok és az IFA jó mert abban van anyag?
Ha neked jó a nehéz az a te dolgod, bár addig mondod amíg nem használnál egy ilyesmit ezt garantálom, de ha nincs rá szükséged azt jelenti, hogy valszeg nem fps-ezel magas rankon/verseny szerűen akkor pedig nem vagy a célközönség. Én sem megyek sírni a versenybringás csopiba, hogy “háh minek vitték le 6kg-ra egész bringát, nekem bőven jó a 20 kilós is ugyanúgy gurul”
[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
aktív tag
Nem tudom miért jó ez. Én szeretem ha valaminek súlya van. Akkor biztosan van benne anyag. 90g körüli az összes egerem és semmi bajom velük.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
Új hozzászólás Aktív témák
ph A csomó extrával négy színben árusított megoldás madzaggal vagy anélkül is tudja a 8000 Hz-et, és kevesebb, mint 40 gramm.
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- Új és Használt 120mm - 360mm Vízhűtések Hatalmas választékban!
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -50% AMD Ryzen 5 7530U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest