Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Peterson_ #27 üzenetére
Dualchockom sincs szóval azért kéne rá költenem
Meg amúgy is..ha jól tudom van külön ilyen kütyü amibe ráadásul magát a készüléket is bele tudod rakni aztán olyan lesz mint egy hordozható konzol..Ez a gameklip...ez állítható méretü vagy hogy van ez? csak egy fajta cuccost támogat?
-
Sirandrish
legenda
De..a PC-s gammat kipróbáltam a Narutoból, és nem volt rossz, de nekem valamiért a jó öreg Budokai Tenkaichi 2-3 sokkal jobban adta. Lehet az is hozzátartozik hogy régebben a DBZ sorozatot láttam végig, a Narutot meg mint említettem nem, de a lényegen nem változtat.
Azért mondtam hogy inkább DB játék jelenne meg PC-re mert az még nincs, míg Naruto nem csak hogy van, hanem ráadásul elég friss is. Persze aki megjelenéskor elkezdte tolni az azóta igényli az újat, de azért a DB is lenne akkora siker, ha nem nagyobb. Én mindenesetre reménykedem egy PC-s DBZ játékban, mert ugye az elmúlt jóóó sok évben a PC híján volt a fighter játékoknak, de mostanság elkezdtek megint megjelenni rá. Gondoltok itt a Street Fighterre, MK-ra vagy épp a Narutora...szóval remélem hamarosan Gokuék is tiszteletüket teszik PC-n
-
Sirandrish
legenda
1. Naruto játék már jelent meg PC-re, nem is olyan régen
2. A harcrendszert tekintve szerintem a DB-s játékok kenterbe verik a NarutósatA Storyba nem megyek bele, mert kinek mi tetszik.
De ne mond hogy szemét vagyok..DB mellett akár Naruto is jöhet..Szerk: mellesleg az Avatarod alapján rá nem jöttem volna hogy te Naruto gamet akarsz
Bár soha egyetlen részt sem láttam, az a csóka abból van nem? -
Sirandrish
legenda
Inkább egy Dragon Ball játékot adnának már ki végre PC-re
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megjelenési dátumot és új trailert kapott a meglepően hosszú címmel rendelkező Naruto játék.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX131
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest